5447
-
#2163 hm télleg. az szar. nekem is a sys-es hdtv van :| -
CUCLI #2162 hd verzsőn jött ki hamarabb -
Kiado #2161 dexterfelirat.atw.hu n most miért Dimension-hoz van csak srt? :(
Eddig mindig a 700 mb osokhoz volt. -
dXter #2160 aki nagyon türelmetlen hétfő reggelente, és up-to-date akar lenni, és rendelkezik twitter accounttal, akkor tessék follow-ni ezt: http://twitter.com/eztv_torrent
és szépen tweetelni fogja hétfő reggel 8 felé, hogy kintvan a Dexter :) ...mininovás linkkel. amit mindenki szeret :) -
#2159 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!rita megcsajja dextert. najsz (y) -
#2158 Na azért ennyiből már tényleg illett volna rájönnöd,,,de ha nem, jövőhéten valszeg kiderül... -
Big Bad Ryder #2157 Akkor melyik is volt az az előző? :D
Na akkor a gyilkos vagy trinity fia, vagy az ujságíró csaj, vagy esetleg azok akik szerepeltek még a trailerben :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gyerekek, gyerekek, emlékezzetek vissza, mit mondtam, már a gyilkosság epizódjában, hogy se nem trinity, sem pedig Anton nem lehetett a gyilkos...Kérdeztétek is, hogy na akkor ki..mondtam, nézzétek meg az előző részt, és ki fog derülni...úgy tűnik, kezd igazam lenni, legalábbis a kövi rész promója hajaz rá elég rendesen :)
-
#2155 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem, direkt visszanéztem a régebbi részeket, Anton magasabb mint Debra, nem lehetett ő az... -
#2154 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Áh, pedig azt hittem, hogy Dex szépen felszeleteli majd Trinity -t. Egyre csak dagad a "feszültség" lufi, a végén nagyot fog durrani az tuti :) Akkor tényleg nem Trinity lőtte le Lundyékat... marad Anton? Ő kb Masuka magasságú? :) -
#2153 Aszfalton kint van az SD! -
#2152 ncore -on és eztv.it -n is kint van a 720p
angol felirat is van más puskán, meg is lesem:) -
CUCLI #2151 hm, aszfalton nem látom sehol :|
fura, xvid szokott előbb lenni -
#2150 dehogynem, sima xvidet nem látok, de a 720p már kijött -
CUCLI #2149 nem lesz ma dexter? vagy wut? :o -
#2148 Ritát bárcsak megölné már valaki.... Hideg kiráz attól a nőtől. -
Cat 02 #2147 Ki volt véve a DVD. (élőben látni, de a kamerák nem tudnak mire rögzíteni). -
#2146 Hát igen, ez a kamerás dolog már nekem is többször eszembe jutott. Amikor abban az épületben volt, ahol a 3-as az utolsó áldozatát verte szét a kalapáccsal, fullra be volt kamerázva, Dexter meg simán mászkált. Még ő is nézte a kamerán át a 3-ast.
Az ártatlan meggyilkolása is fontosa szerintem. Rá fog döbbenni, hogy nagyon sok dolga van, jobban kell beosztani az idejét, jobban kell koncentrálni a dolgokra. Hisz még egyszer nem csinálhat ilyen bakit.
Otthon is jónak kell lennie, a gyerekeket kicsit leépítette, bár most ugye rá is fázott, mert neki kellett velük mennie. Azon is csodálkoztam ,hogy hogy merte otthagyni őket este, mert ha valami bajuk lett volna, hogyan magyarázta volna ki magát? -
#2145 Sziasztok!
Lehet már tudni,hogy mikor jön a folytatás nálunk szinkronosan? Szóval,hogy mikor folytatja végre a viasat:)
Köszi -
paly90 #2144 What did I like to do
when I was 12?
Okay, then, moving on.
ez volt:) -
cherubim06 #2143 [d]=[i]stb..:-) -
cherubim06 #2142 Igen, ezt szerintem is fontos kiemelni, hogy Harry megjelenéseit valójában Dexter saját gondolatainak kell tekintenünk. Egyfajta [d]felettes énjének[/d].
Ezt alátámasztandó csak figyeljük meg mennyire át vannak hatva [d]freudizmussal[/d] az amerikai sorozatok. -
#2141 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amit saját maga.. csak apja formájába jelenik meg.. -
edhi8 #2140 SPOILER
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem nem olyan egyszerű ez a dolog Dexter számára. Már legalább 15-20 évet úgy élt le, hogy belerögződött egy mondhatni normális emberi morál: tehát nem bántunk -ölünk meg- más embereket, ami nála igaz, hogy csak az ártatlanokra vonatkozik, de attól még ugyanolyan erős. Attól hogy Harry már nem él, ő nagyon is tisztában van azzal mit tett. (plusz ott van még az állandóan megjelenő képzelt apuci hogy meg is erősítse.) -
Dean Winchester #2139 felirat a 7.részhez -
#2138 Nem lesz pontos az idézet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"What was I like doing when I was 12?
...
OK, then, moving on"
:D -
stupido #2137 Detective Fuckin' Morgan :D -
stupido #2136 Azért az még vicces lenne ha Dexter-t összeeresztenék a MIAMI Helyszinelőkkel :DDDD -
#2135 de nem értem én mit parázik ezen. értem én hogy kodex de kitérdekell. ő ijen :D én nem is vártam mást. ha nincs faterja akkor lehet most amugyis aztcsinálná amit most elbakizott:D -
#2134 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát igen, csak idő kérdése volt, hogy mikor hibázik Dex és nyír ki egy ártatlant..bár lehet egy ideig lelki gonjai lesznek, oszt a végén kiderül, hogy mindkét fickó benne volt a gyilkolászósdiban....azt mondjuk máig nem értem, ha Dex besurran egy helyre, mi a rákért nem vesz maszkot..mi van, ha van egy biztonsági kamera ? totál profi mindenben, de ez eléggé egy amatőr hozzáállás...Trinity meg lehet magának készítette a koporsót, bevégezte a bosszúálló körét, nincs miért élnie már -
#2133 Ezért volt ismerős :)) -
#2132 makrók-ban megtalálod
más: én nem szeretem a promókat előre megnézni -
edhi8 #2131 Bocsi, de fogalmam sincs hogy kell azt a menő eltüntetős spoilert használni O.o -
Dean Winchester #2130 ez is elég :D látom,hogy spoiler akkor nem olvasom tovább , bár egy entertnyi helyet kihagyhatott volna xD -
#2129 najsz (y) -
#2128 minnyár kapod az ivet hogy mértnem használtad rendesen a spoilerteget:D -
#2127 ohbazz kár volt megnézni ezt a promo -t :) -
edhi8 #2126 Nagyon ütős rész volt!
SPOILER
Trinity meglehetősen becsavarodott egyébként.. nem tudom mitől kattant be ennyire, egész eddig teljesen normálisnak tűnt (mármint a hétköznapokban). Az meg hogy szegény Dexter mellé nyúlt még szerintem nagyon fontos lesz, mivel meg fog zuhanni rendesen. Lehet h félre is akarja majd tenni a kis éjszakai vadászatokat, nehogy még egyszer baj legyen. Ezzel a lelki vívódással tudják húzni még Trinity levadászását is:p Hát sajnálom Dextert, nem fogja valami jól érezni magát az elkövetkező napokban, hetekben. -
Big Bad Ryder #2125 Jó kis rész volt ez is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor a fényképész tag a halálos asztalán ( :D ) sem vallotta be, hogy ő ölte meg a lányokat akkor kezdtem gyanakodni, hogy lehet most Dexter először hibázik. Aztán így is lett. Hát érdekes, de a történetet nagyon nem viszi előre szerintem.
Jobban felizgatott, hogy miért készít trinity koporsót :O
A legjobb poén meg Laguerta-tól jött: "welcome back Debra Fuckin Morgan" :D
-
#2124 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó kis rész volt ez is, jó volt, hogy megint láthattuk egy kicsit gyilkolászni Dex barátunkat, már ideje volt :). Köv rész is mekkora lesz már? :) :)