Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
próbáld máshova feltöltetni feliratodat amugy.
Yo, Bitch!
már 21-én megvolt,cask most bukkantam rá 😊 nézem és ha jó szólok =)
sztem megprobálhatnád a mostanit =) elsõnek is ide nekünk betenni a fordítást,aztán meg a különféle feliratos oldalaknak.
Ez csak egy javaslat lenne,de átérzem a helyzeted...
nem jó az ha vki dolgozik vmin és semmibe veszik 😞
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
de azért 8 nap késés már sok..legalább legkésõbb vasárnap délutanra már lehetne felirat!
azelõtt mondjuk volt is,csak most a multheti és eheti rész késik ennyit,de miért? 😞
Yo, Bitch!
\"SLICE of LIFE\"
belief in the one true power
10.rész elõzetesei meg szokás szerint szinte semmit sem árulnak el...
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Kicsit hullámzó a színvonal, d ez nagyon hozta a Dexter feelinget!
Kezd már bonyolódni a dolog, de most megint ott vagyok, hogy hogyan lesz ebbõl kiút.
Hisz nem lehet az, hogy végül egész Dexter teem lesz.
de most is nemtom megnézni a most hétfõi adást mert sajnos nincs még felirat =)
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
még nem láttam azt a részt,bár gondoltam,hogy elõbb útobb megfog történni!
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"SLICE of LIFE\"
Dex egyik beszólásán majdnem meghaltam 😄
"I'm gonna put together a starter kit for you."
Állat 😄
Bazinga!
vagy a fordító abbahagyta a melót? lassan itt a kövi rész és még nincs felirat az elõzõhez sem!
<#rinya>#rinya>
DE
az egész rész arról szólt, hogy Dex "sötét utasa" kurva éhes, Rita folyton csesztette, szokás szerint Deb is, jön a baba, új ház, minden összejött. nem mérlegelt, ölt. kicsit elborult az agya
kamerák meg: gondolom körbenézett a hajón, csak errõl lemaradtak az operatõrök 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Meg ugye így le is bukott az ügyész elõtt. De ha így halad, mindenki elõtt, nem?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...