Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kemény az, hogy szerintem Miguel megállapodott a Skinnerel, hogy valami módon kicsesszen fõhõsünkkel vagy csak paranoiás vagyok? 😄

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

GregSB
Ajjaj, itt vér fog folyni 😄DD

Egyébként nem hiszem hogy a következõ részben megölné Miguelt. Az elõzõ két évad 12 részes volt, szal ebbõl kiindulva még hátravan 3 rész. Kíváncsi leszek hogy oldják meg az évad végét, remélem nem csak annyi lesz hogy kinyírja Miguelt.. az eléggé gyenge lenne, valami fordulatnak még kell lennie a történetben.

threeman
huh, ez tényleg ütött. alig várom a kövit 😊

ProGabe
kurva jó az új rész. igaz, kiszámíthatóbb, mint az elõzõek, de a hangulat és a karakterfejlõdés mindent visz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

<#eljen>remélem unatkozni fogsz =)
Narancs
Hát ha nagyon unatkozom holnap a melóban lehet megcsinálom, de nem ígérek semmit<#kacsint>

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

ForzaInter
kösz, jó lesz nekem ez is😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
itt elég sokan vevõk lennénnk fordítsaidra...
próbáld máshova feltöltetni feliratodat amugy.

Yo, Bitch!

kirol
Virtuális vagy szellemi elismerõ fizetést is elfogadsz? <#wink>

Narancs
Ha megfizetik bármit lefordítok<#ravasz1>

egy nem "hivatalos" fordítás a 8.részhez.
már 21-én megvolt,cask most bukkantam rá 😊 nézem és ha jó szólok =)
lehet ha a hosszupuskanak küldted volna akkro egybõl kint lenne nemde? cask példa a KR fordítás is 😄 mert hamarabb kint volt vmi igaz idõzitésben nem volt jó,de kitették.
sztem megprobálhatnád a mostanit =) elsõnek is ide nekünk betenni a fordítást,aztán meg a különféle feliratos oldalaknak.
Ez csak egy javaslat lenne,de átérzem a helyzeted...
nem jó az ha vki dolgozik vmin és semmibe veszik 😞
kirol
És miket fordítasz?

Nincs kedved játékot fordítani? 😊

kirol
Gondolom alig nézik itthon a sorozatot. 😞

Ha a Lost-ról lenne szó, már másnap lenne felirata.

Narancs
Hallod én elküldtem két rész magyar fordítását is a SuperSub-nak sokkal korábban, mint a "hivatalos fordítóké" megjelent volna, de basztak feltenni. Nem azért mondom, de felsõfokúm van, nem ma kezdtem a fordítást. Ezek után tudod ki veszõdik vele. Az enyémet kitehették volna az angol sub megjelenésének másnapján, de inkább megvárják, míg a szokásos gimnazista elpöcsöl rajta egy hetet.

pontosan,oké hogy késik késsen.
de azért 8 nap késés már sok..legalább legkésõbb vasárnap délutanra már lehetne felirat!
azelõtt mondjuk volt is,csak most a multheti és eheti rész késik ennyit,de miért? 😞
ForzaInter
felirat még mindig nincs a 8. részhez... vicc hogy több mint egy hetet kell rá várni, más sorozatokhoz már aznap délután van felirat, és most jöhetnek a hozzászólások. hogy minek sürgetem a feliratot meg hasonlók...

Yo, Bitch!

tep
<#worship>hát ez tényleg kib...ott jó rész volt!!!<#worship>

\"SLICE of LIFE\"

tep
nekem átagban 172.6 kB/s-al jött le 55 perc alatt.....persze máshonnan 😊

\"SLICE of LIFE\"

:S nekem 270nel jött a koleszos neten átlagosan, de most ez lassúnak számított...de azért 1MB/seccel seedelek 😄

belief in the one true power

GregSB
Nem max sebeséggel nekem se, de ilyen 3-400al azért jön a többi. A Dexter viszont konstans 50-el jön már több mint 2 órája :S

nekem az összes ugyanannyival jön, amit EZTVtõl szedek, de tény, hogy nem max sebességgel érkezik.
10.rész elõzetesei meg szokás szerint szinte semmit sem árulnak el...

a 9.rész végén a fake jelenetet majdnem bevettem, mert én is egyre idegesebb lettem 😄

GregSB
Nézném, ha EZTV-rõl nem 40-el csorogna le... Más is tapasztalja ezt? Nekem már hetek óta ez van, és csak a Dexterrel, ilyen 40-50K/seccel jön. Töltök még más sorozatot is onnan (EZTV), és azok jönnek normálisan...

Hát bazz a 9. rész mindent visz, nagyon keményen durvul a szitu...

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

kirol
Én tegnap néztem meg a 3x06-ot. Hát ez is nagyon jó volt.
Kicsit hullámzó a színvonal, d ez nagyon hozta a Dexter feelinget!

Kezd már bonyolódni a dolog, de most megint ott vagyok, hogy hogyan lesz ebbõl kiút.

Hisz nem lehet az, hogy végül egész Dexter teem lesz.

viccnek szántam amugy 😄
de most is nemtom megnézni a most hétfõi adást mert sajnos nincs még felirat =)
tessék minden hétfõn jól megnézni, és akkor a lehetõség sincs kizárva, hogy spoilert olvasol 😉

bazz :S

akkor sry 😊

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

spoiler 😄
még nem láttam azt a részt,bár gondoltam,hogy elõbb útobb megfog történni!
nem tudja v.ki az elõadóját vagy a címét annak a számnak ami akkor megy mikor deb meg az informátora smárolnak?

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

tep
GregSB
Klikk a "Watch Preview"-ra.

9. rész elõzetese...

GregSB
Úristen Rita milyen hárpia lett a terhesség miatt. Képzeljétek mi lenne Debraval ha terhes lenne 😄DDD Szerintem embereket ölne.

precision
Jó volt a mostani rész 😊
Dex egyik beszólásán majdnem meghaltam 😄

"I'm gonna put together a starter kit for you."

Állat 😄

Bazinga!

az egyértelmû, hogy beszélgetni fognak...azon filóztam, hogy mirõl...😄..és AZ komoly 😊

tep
hát a #1272-bõl kiindulva....<#ravasz1>

\"SLICE of LIFE\"

tnm
sztem csak beszélgetni fognak, nem hiszem, hoyg ennyire elborulna, de egyébként azt sejtem, hogy az évad végére Dexter le fog bukni ismét és Miguel elviszi helyette a balhét, vagy Miguel-t meg kell ölnie Dexternek, mert már túl sokat tud Dexterrõl és még az nem sült el, hogy végülis Dex ölte meg az öccsét, aminek hatására feltételezem durván egymás ellen fordulnak majd

tep
pedig valszeg az lesz 😊
jó rész volt

\"SLICE of LIFE\"

ha az történik, ami most 2perccel a S03E08 vége után piszkálja a csõröm, akkor ez gebasz 😄

tnm
huhh, ez a 3x08 mintha végig egy mese lenne, nagyon kilógott az eddigi Dexter részek közül (egyelõre nem tudom eldönteni, hogy milyen irányba inkább csak más volt. inkább érzelmekre hatott, mint agyjáték volt)

Sil3nt
nem hagyta abba a fordito es nem is tunt el... meg kene szokni, hogy dexterhez legalabb 1 het a felirat...de ha belegondolsz, hogy hetente adjak kint is a sorozatot, igy nem vagy lemaradva mert te is 7-8 naponta nezel meg egy reszt ahogy azt az amerikaiak teszik...

felirat lesz a sorihoz?
vagy a fordító abbahagyta a melót? lassan itt a kövi rész és még nincs felirat az elõzõhez sem!
<#rinya>
ProGabe
belátta, hogy hülye volt, és tulképpen lebukott az ügyész elõtt

DE

az egész rész arról szólt, hogy Dex "sötét utasa" kurva éhes, Rita folyton csesztette, szokás szerint Deb is, jön a baba, új ház, minden összejött. nem mérlegelt, ölt. kicsit elborult az agya

kamerák meg: gondolom körbenézett a hajón, csak errõl lemaradtak az operatõrök 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hixer
pont ezen gondolkoztam én is, teljesen meglepõ és irracionális számomra

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

kirol
Én most kicsit el vagyok maradva, de
kicsit fura. Dexternek meg se fordul a fejében, ha egyik nap mondja neki az ügyész csávó, hogy itt ez a pasas és ejnye bejnye mindig megússza, erre másnap Dexter úgy dönt, hogy elteszi láb alól, az nem feltûnõ??? Meg egy "nyilvános" hajón beöltözik hentesnek és játszani kezd az áldozattal? Ahol a kabin akár be is lehet kamerázva? Tök hülye lett Dexter?

Meg ugye így le is bukott az ügyész elõtt. De ha így halad, mindenki elõtt, nem?

ez igaz..a stílus a nevetés nagyon jó 😄
Én nagyon bírom Dexter hugát, igazán egyedi figura. Nélküle szegényebb lenne a sorozat. <#kacsint>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

tnm
pepita?

ProGabe
viszont az megdõlni látszik, hogy valaki új bõrt akar, hiszen a kissrác néger. vagy színvak az illetõ? 😄