Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont egy vadidegen elég gyenge poén lenne az elõzõ két évad után 😄
szóval mégis valaki új lehet szerintem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
belief in the one true power
-Astor tette, láttuk már mire képes. a kis kuckót sem adta át a másik gyereknek, tehát velejéig romlott 😊
-Masuka. ki van a töke, hogy sárga. hát szerez új bõrt <#idiota>#idiota>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
belief in the one true power
Bazinga!
-You watch that mouth of yours.
-Fuck you.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
bár lehet van akinek van kedve egy kis nosztalgiára =)
\"SLICE of LIFE\"
de am érdekes emberek vannak és lesznek is!
Dexter-kópia
2008.11.11. 13:12 - sixx
dexter sorozat bulvár állat
Az a nagy büdös igazság, hogy amekkora a világ állatkertje, és amilyen alacsony az a bizonyos kerítés körülötte, tulajdonképpen csak idõ kérdése volt, mikor pattan el valami egy háborodott agyban, és tartja majd valaki követendõ példának a Dexter címû Showtime-sorozat (itthon a Viasat3 vetíti) szimpatikus sorozatgyilkosának tevékenységét. Stílszerûen Halloweenkor tartóztattak le egy kanadai férfit azért, mert állítólag meggyilkolt valakit - mégpedig úgy, hogy errõl forgatókönyvet is írt.
Peter Twitchell, akit a Vancouver Sun nevû napilap internetes kiadása "lelkes Dexter-rajongóként" aposztrofál, egy amatõr filmes, aki forgatókönyvben írta meg a történetet: ebben a rendõrségnál dolgozik (mint Dexter) és éjjel gyilkol (szintén Dexter) elsõ esete például egy olyan férfi, aki rendszeresen csalja a feleségét, így megérdemli a halált. Az illetõt online chat segítségével (amin nõnek adta ki magát) csalta el egy garázsba, és itt véget is ér a történet, mert a holttestre egyelõre nem bukkantak rá - ha olyan alapos munkát végzett, mint a tévésorozat fõszereplõje, akkor nem is igen lesz meg a (talán) darabokrab szabdalt szerencsétlen.
A sorozat egyik forgatókönyvírója elborzadt a hír hallatán, és sietett kijelenteni, hogy õk egy percig sem akarják Dexter gyilkosságait jó színben feltûntetni, vagy akár követendõ példának bemutatni, nem mintha bárki is ezt feltételezte volna róluk: "Dexter egy szörnyeteg, amit csinál az borzasztó, ezt minden normális ember felfogja." A sorozat második évada egyébként tegnap este mutatkozott be a Viasat3 mûsorán, képünkön a fõszereplõ látható, mestersége címere társaságában.
\"SLICE of LIFE\"
amúgy kira rész volt a 6., végén tényleg azt hittem, hogy Prado feldobja Dextert... :o
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Got a secret
Can you keep it?
Swear this one you'll save
Better lock it, in your pocket
Taking this one to the grave
If I show you then I know you
Won't tell what I said
Cause two can keep a secret
If one of them is dead… 😄
debra - antonnal
ez tuti
és bezony dexternek gondja lesz még pradoval sztem.
soha nem jó ha van egy titkod és elmondod másnak...lsd.:Viszis is addig birt még nem vett be vki a meloba 😄
am fain rész volt,a végén azt hittem,hogy prado meglátja dexter munka közben =D
Egyébként ha Yukit holtan találják bõrhiányosan akkor tuti az új srcá a gyilkos. De ez télleg túl triviális lenne 😊
amúgy üdv mindenkinek, az elmúlt 1,5 hónapban sikerült beérnem a sorozatot 😊
tippem szerint vagy az új zsarusrác, aki után szaglászni szeretne az ázsiai csaj vagy ami esélyesebb tán, hogy az informátor, aki most Debrát "füzögeti"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
\"SLICE of LIFE\"
Az már Sci-Fi lenne.
de ha mégis ez lenne és normálisan meg tudják magyarázni hogy túlélte akkor az nem lenne gyenge fordulat 😄
Bazinga!
durva lenne, ha bejönne <#vigyor1>#vigyor1>
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
sztem jó rész volt a mostani is.
\"SLICE of LIFE\"
amúgy jó rész volt, hangulat nagyon jó, halad a sztori is, csak most ugye nincs akkora szarban Dex mint a 2. évadban. meg ugyebár nincs játszótársa sem a bátyó személyében 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"SLICE of LIFE\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
amúgy 720p-nek van értelme egy 17"-os LCD-n, ha olyan a sorozat. szitkomot simán megnézek 400*300-as felbontásban mono hanggal is, ha nincs jobb. egy scifinél viszont igen ajánlott
érdekes, hogy a HR hdtv hogy eltûnt. én régen PB-t abban szedtem -amikor még azt hittem, hogy az évadokat ki fogom írni.
én meg bosszankodtam a multkor hogy pont benne hagyták,én nem szeretem látni ,legyen meglepetés teljes mértékben az egész sorozat!
felirat akkor péntekre várható ugye?😛