5447
DexterBanner.jpg
  • kirol
    Én erre se emlékszek. :)
    Az viszont rémlik, hogy volt olyan rész, amikor nyomozott az ügyben, és ott volt a vérrel teli konténerben.
    Biztos ekkor lehetett ez is.
  • koryne
    Szerintem meg volt egy Driscoll nevű pasi, akiről a vérteszt is bizonyította, hogy ő Dexter apja ;)
    Még az 1. évadban.
  • Cat 02 #2121
    Sztem ez van, azért őt mentette ki, nem a jegest.
  • Shiwo
    mondjuk még kiderülthet, hogy Deb fatterja csinálta fel Dex anyját és féltesók..nah, az lesz a szívás Deb számára, mert akkor tényleg lehet a saját féltestvérével...
  • kirol
    Ja tényleg!
  • Dean Winchester
    Kvin :Dddddddddddd
  • zotja
    nekem az tetszett mikor Kvin mondja debrának ..menj haza kifogsz készülni.. Már kivagyok bazddmeg nemlátod? :D:D:D
  • joebacsi
    Nem, dextert és a jegest találták egy vérrel teli konténerben, anyjuk holttestével, ezután fogadta örökbe dextert a fater, mert tolta az anyjukat amíg élt.
  • Micsu
    én úgy tudom hogy nem, dexet konténerben találták és harry magához vette
  • kirol
    Az apjuk ugyan az nem?
  • Micsu
    eddig is egyértelmű volt hogy debra meg dex nem vér szerinti testvérek
  • kirol
    Most kicsit összekutyulódtak bennem a dolgok. A jeges Dexter testvére nem?
    Debra meg Dexteré. Akkor Debra a saját testvérével járt?
    Vagy valaki csak féltestvér?

Jó volt ez a rész is, ez olyan kicsit "fejlődésbeli szintlépést" mutatott be Dexter részéről. Hogy hogyan tud még jobb álcát találni magának úgy, hogy mások előtt még ártatlanabbnak tűnjön.

Végre remélem Rita is visszafogja magát, mert kezdtem unni stílusát.
    A tej is el szokott fogyni, akkor kapok egy tehenet is nagy poén volt! :D

Bakker már az évad felénél járunk.
  • PJack
    énmá megdekszterizáltam egykét ismerősömet ám
  • precision
    lepd meg a fészbúkos ismerőseidet :D

dexterize
  • zotja
    együtt vannak
  • joebacsi
    rita jobb :)
  • Dean Winchester
    még azok is :D
    vagy csak nekem tünt fel,hogy átakarják kurni a felettesüket?
  • noncsidudi
    Sajnálom Batista-ékat:( Igazán jó páros voltak..
  • [HUN]Crassus
    Őőő hazudott talán?
  • Cat 02 #2104
    Elmondta anno, h örökölt + elég szépen levezette h mi lett volna a pénzzel.
  • [HUN]Crassus
    mondjuk Dexter meg darabol...szóval:)
  • [HUN]Crassus
    hááát én is bírom Quinn-t,de mégiscsak egy "mocskos" zsaru...nyúlja a lóvét a tettszínhelyekről azért van zsír verdája meg jó cuccai! vagyis sajnos nem "jó" ember.....
  • Flamer
    nyomozni akárhova elmegy.. mikor vadászik akkor kussol.
  • Big Bad Ryder
    Ejj nagyon jó résznek igérkezik. Quinn-t én is bírom, jógyerek. Az újságíró csaj meg: . Számomra rejtély, hogy miért megy be Dex a diszkóba, a kiszemeltje után nyomozni. Hiszen sosem mutogatta még magát ennyire nyilvános helyen. Ötlet? :)
  • Cat 02 #2099
    De megint az utolsó 10 percben lesz minden érdekes =\
  • MrSpock
    Ez újfent jónak ígérkezik:-) Mindig van történik valami izgalmas,sőt egyre jobb lesz!
  • Flamer
    érdekes a balta vége :D
  • Szolnokboy1

remélem, Quinn-t nem bántják, mert bírom a fejét, szimpatikus karakter. az újságíró nője meg...

• MrSpock
    Hmm tényleg,ezt el is felejtettem:-)Debrának fogalma sem volt róla anno..akkor lesznek még itt érdekességek.
    Ezt bírom ebben a soriban,hogy rengeteg kis finomság,és potenciál van benne.
  • cherubim06
    Pl kiderül, hogy az Ice Truck Killer kije is volt Dexternek...
  • edhi8
    Szerintem tök érthető volt Rita viselkedése, sőt, egész szépen visszafogta magát ahhoz képest. Ha már a felesége csak elvárhatja hogy őszinte legyen hozzá.

SPOILER
    Egyébként most már nincs szüksége a Trinity-től semmilyen tanácsra, mert megoldódtak a problémái nem? Úgyhogy nincs már akadálya annak, hogy végezzen vele.
  • MrSpock
    Egyébként pillants csak a 2086-os hozzászólásra.
    És mindjárt meg sem nézi az ember mert már nemtud szabadulni ettől a mondattól és azt várja,hogy na mikor lesz már.
    Egyébként nemértem ezt a spoileres dolgot,sosem.Általában mire az emebr megnézi,esetleg lát trailert,előzetest,miegyebeket.Nem is beszélve a könyvekből készült filmekre.A gyűrűk ura is mekkora spoiler volt már!:-)
  • MrSpock
    Ebben mondjuk nemtudom mi volt spoileres,de úgylátszik már úgy összességében nemlehet írni,mert van aki mindenben spoilert lát.:-)
    Már ha azt leirom,hogy Dexter hogy nézett,vagy Debra balra forditotta fejét,Rita elpityeredett,az már mind spoiler.
    Vagy most foglaljam össze így spoiler nélkül az epizódot?Akkor már ki is törne a világháború:-)
  • Cat 02 #2090
    Én láttam az új részt, de azt se tudom míről írt :o
  • Dean Winchester
    ez spoiler volt vagy tévedek?:S
    főleg a végét köszi :(
  • MrSpock
    Gondolom majd szolgáltat némi infoval Debrának,hogyan is élt az apukája.
    Vagyis,hogy nemvolt egy maszületett bárány:-)
    Érdekes ez hogy Dexternek többszálon kell küzdenie,hogy le ne lepleződjön.Emellett meg mindig olyan ártatlan képet tud vágni:-)
    Debra kicsit kanál,annyira nyomulós,képtelen lekattanni dolgokról,elég nehéz eset.:-)Végső pillantás téynleg jó volt,elégedettség érzését keltette,és hogy mostmár koncentrálhat a feladatra "háziőrizetben"is:-)
  • [HUN]Crassus
    nem vágom mi lesz a fater csajozásának a csatanója...
  • [HUN]Crassus
    s4e6 ,mekkora már ahogy belenéz a kamerába a végén!:D
  • PJack
    s04e06 magyar felirat
  • [HUN]Crassus
    hasonlíts össze egy barátokközt ,jóban rosszabn színészt vagy egy hype-olt Labancz Lillát akármelyik szereplővel....pfff szégyenek a magyar "színészek":S(:(((((((