5447
DexterBanner.jpg
  • PJack
    hújaj, Christine kapni fog rendesen :>

egyébként meg biztos nem Trinity és biztos nem Anton volt.
    Trinity 30 éve űzi a szakmát, a szokásos hármas rutin szerint gyilkol, ez nem vallana rá, mert túl kockázatos lenne.
    Antont meg sztem már nem is látjuk többet, annyira nagyonnagyon nemvolt oda Debért, hogy ilyet tegyen, túl érzékeny is lenne a lelke ahhoz szvsz.
    Christine... hááát.. nemtudom, talán ő lenne a legesélyesebb, de meglepődnék ha tényleg kiderülne h ő őtte meg őket.
    Quinn még képes lenne rá, de sok oka nemnagyon volt rá, pláne h Lundyt megölje, hiszen semmiköze nemvolt hozzá.

namajd meglátjuk, lehet h egyikükse :D
  • burki6
    Még egy dolog eszembe jutott ami miatt nem Trinity volt. Emlékeztek, amikor leadták a tévében hogy megölték Lundyt, Trinity épp valami büfében volt(ahol problémázott a rántotta vagy mi miatt), és nagyon meglepett fejet vágott amikor meghallotta a hírt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem a fia a gyilkos, úgy egészen összeáll a kép
  • Dean Winchester
    de akkor mit vett ki lundy zsebéből?

egyébként a hármasra vall,hogy megölje Lundy-t
    1.: találkozott vele személyesen
    2.: látta az ujságban ,hogy nyomoz lundy
    ergo veszélyes volt a pályafutására nézve :)

logikus,hogy a hármas ölte meg lundy-t és sebesítette meg debra-t

de ha az ujságirono lenne azon kegyetlen meglepődnék , bááááááár a szemeiben lehet látni a nagyravágyást de inkább ez a nagy story elfogása akar lenni.a lényeg van még pár rész hátra és sztem az utolsó előtti részben fog kiderülni,hogy vajon ki is lőtt debékre !
  • precision
    ahaha, fail
    dehogynem :)
    my bad.
  • Bulykin
    de
  • burki6
    Lundy zsebéből nem vehette ki a gyilkos a magnót mert azt Dex nyúlta le a bizonyítékraktárból, nem?
  • precision
    És mi van ha a Masuka magasságú ember maga Masuka? :D:D:D
    Lelőtte Lundyt mert ő akarta Debet kurogatni... szal Lundynak halálos lövés, hogy nesze köcsög ne dugd a "nőmet", Debnek meg nesze ribanc, tudd hogy hol a helyed :D

persze csak poénkodom :)
  • GregSB
    La Guerta? Ő is alacsony :D

Tudom, kizárt hogy ő lenne, de azon meglepődnék :D
  • gabo91
    Egy álszent rohadék az igaz, de amúgy csak egy ostoba karrieréhes újságírónő. Gondoltam én is rá, hogy esetleg ő volt, de biztos látszana rajta, belebetegedne stb.
    Dexter aki vérből született, szeánszok közepette az ölésből újjászületik, megölt egy ártatlan embert és lelki beteg... magába fordul...
    Sőt: triniti se gyilkol csak úgy, sőt még ezeket is csak rituálé szerint teszi...
    (bár promoban odament a csajhoz... vagy kefélni vagy... )
  • zotja
    VAgy a Triniti Magassarkúban kalapácsolta meg a csávót azért hiszik,hogy 190 centi
  • precision
    én is csalódott lennék ha tényleg az újságíró csaj lőtte volna le Lundyékat, főleg ha egy sztori miatt csak
    más indítéka nem nagyon lehetett, Debrára nem lehetett féltékeny Kvinn miatt, nem volt köztük semmi, Lundyra meg mér haragudott volna

lehet az egész a Lundy zsebében lévő magnó miatt volt, és nem azért vették ki, hogy rablótámadásnak tűnjön, hanem eleve arra utazott valaki... ezek szerint nem a Trinity... hát igen, Christinere terelődik nagyon a gyanú valóban

na mind1. én bízok benne hogy olyan magyarázat lesz amin meglepődünk
  • Cat 02 #2192
    Hja, de legalább nem lenne cliffhanger ^^ Bár most jól megy a sorozat, szal csak nem lesz még vége.

I.C.ram megnézted köv rész promóját ?
  • Micsu
    mondjuk ha tényleg a újságírónő lőtt le 2 rendőrt egy szaros storyért az már a forgatókönyvírók szegénységi bizonyítványán lesz rajta
  • I.C.ram
    vagy felesége/lánya...
  • I.C.ram
    Trinity fia is lehetett simán. Lehet, hogy be van avatva az egész család ebbe a dologba, csak nyomják a színjátékot.
  • RAMyMamy
    elkapnák -> villamosszék, szar befejezés lenne :D
  • Bulykin
    ez igaz, de sose lehet tudni:)
    és szerintem nagyot ütne^^ és ebből jöhetne az h vét vmi apró hibát Dex és vki rájön h ki is ő valójában
  • RAMyMamy
    áh, de most minek kavarnák meg így a végére? ez nem vall a sorozatra
  • Bulykin
    az is lehet h egy eddig ismeretlen új szereplő tűnik majd fel:D még1 (sorozat)gyilkos
  • RAMyMamy
    de azt nem is kell, mert tudja dexter magától :D
    sztem nem hazudott ő, csak nem mondott el mindent
  • Flamer
    pff.. de azt nem osztotta meg hogy már vagy 30 embert meggyilkolt.. szoval kaár hazudhatott is.. :D
  • RAMyMamy
    szerintem igen. és már csak az is gyanús, hogy nem 190cm volt, aki rájuk lőtt, hanem akkora, mint masuka - ő meg nem lehetett, más akkora méretű embert nem nagyon láttam őrajta meg christine-en kívül (vagy csak én vagyok vak:)
    arthur családja pedig sztem semmit sem tud arról, hogy mit művel (dexternek, mikor elmesélte a fürdőszobás dolgot, utána azt mondta, h ő volt az első, akivel megosztotta, ebből gondolom), úgyhogy azok közül se lehetett egyik se sztem
  • Szolnokboy1
    kétlem. christine ambíciózus meg félti az állását, de nem hinném, hogy lelőtt volna két embert ezért. nekem nem tetszene ez a verzió.
  • zotja
    ok
  • RAMyMamy
    jaja:)

#2177: hehe :D túl furcsa az a nő, bármire képes egy jó sztoriért xD

#2176: #2178 ;D
  • Bulykin
    azért h legyen miről írnia?:D
  • sb1
    Nah végre! 2 hetet kellett várni az általam gondolt helyes válaszra, hogy valaki végre beírja :) ..grt :)
  • CUCLI
    lol mert? lehet a trinity családjából segített be valaki, az egész család flúgosnak tűnik konkrétan
  • RAMyMamy
    szerintem meg ebből kifolyólag inkább az újságíró csaj lőtte le őket
  • Micsu
    lol nagy érvelés
  • zotja
    azért,hogy legyen miröl írnia az újságíró bnőjének :D meg dextert se csípi :D am őszintén ,nemtudom :D gyanús,ennyi :)
  • CUCLI
    mocskos zsaru, de nem ennyire.
    meghát #2171
  • I.C.ram
    Mi indítéka lett volna rá?
  • Bulykin
    ő sztem hamarosan darabokban fog távozni a sorozatból:D:D ha nem is ebben, de a kövi évadban tuti
  • Cat 02 #2169
    Mert ua az időzítés.
  • zotja
    ja és debra elég csini volt :P
  • zotja
    Sztem Kvín lőtt rá Debrára :P
  • Bulykin
    nah ide is rég írtam:P

pff, pörög a sorozat, nagyon tetszik ez az évad, az előzőtől sokkal jobb! kíváncsi vagyok Dex hogy fogja elkapni a Hármast... és szerintem az lesz h Deb lassacskán mindenre rájön, pont amire Dex gondolt, hogy azokból az aktákból eljut a Jegesen át mindenhez és fény derül mindenre.
  • Big Bad Ryder
    Ez tök jó, köszi.
  • Flamer
    de ahogy nézem yó a sys-hezis a dimenzios.