Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
thx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Skinner: -Azt hallottam te tudod hol van Freebo. Beszélj!
Dex halál nyugodtan: -Sry, megöltem.
Skinner. WTF??? 😄D
http://loal.atw.hu
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
de ya. ez a rész is yóvolt.
http://loal.atw.hu
Gregnek amúgy igaza van, ez egy lájtosabb évad, de így is bõben jó... 😛
a 10.részhez a szokásos hamarabbi nem "hivatalos" felirat!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
belief in the one true power
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
azért ez durva: "jó mostmár megnézted ezt a részt, nézettség megvolt, reklámokat nagyobb haszonnal nyomatjuk feléd; megcsináltál mindent, amit akartunk Tõled, a szórakoztatásod mostmár le van szarva, a lényeg, hogy maradj a következõ mûsorra is és így hozz még több pénzt nekünk" ...lesújtó -.-
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
de mondom nézem hátha jobb lesz és az 5dik rész volt a holtpont mikortól egyre jobban vártam a következõ részeket!
Egyébként én is úgy érzem, hogy az utolsó 3 részre koncentrálódik majdnem az összes izgalom az évadban.
Ilyen szempontból az elsõ volt az etalon. Ott mindig izgatottan vártam a következõ részt.
A második évad egy kicsit visszavett, bár ott legalább nyomoztak Dexter után felsõbb szervek, Doakes is rászállt meg Leilaval is kavart. De ott is a végére maradtak az igazi izgalmak. Mindkét évadban megfigyelhetõ volt, hogy Dexter a "határon mozgott", többször is pengeélen táncolt.
A harmadikban viszont mi történt a 9. részig? Haverkodott Pradoval, esküvõt tervezett, közben meg lesz@rta a városban tevénykedõ sorozatgyilkost. Kb ennyi. Biztos durva lesz a vége, már nagyon várom, de remélem nem erre a "csomagra" akarnak beállni a 4. és 5. évadban, és
olyan történetekkel fognak elõrukkolni, amik nem csak a végén ütnek, hanem az elejétõl a végéig.
jobb szeretem realtime kapni az adrenalin és meglepetés bombákat 😊
Bazinga!
"Cocksuck! Motherfuck!" Milyen nõies 😊)
A skinnerrel meg kíváncsi vagyok hogy mi lesz, azért Dexet nem kell félteni 😊
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
LaGuerta meg rájött, hogy Miguel ölte meg Ellent, vagy ha nem is tudja még biztosan, de nagyon erõs a gyanúja
nemtom mi lesz Dexterrel, lehet le fog adni egy keveset a súlyából... és nem feltétlen zsírra gondolok 😄 nembaj amúgy egy kis bõrmegújító radírozás neki sem árt, mert hát mégis csak egy gyilkosról van szó, ne higyje magát mindenhatónak 😊
alig várom a jövõ hetet 😄
Bazinga!
ez az évad szépen beállt egy szintre amit a készítõk csuklóból hoznak. jövõ heti ennél biztos, hogy durvább lesz, amit a csúcspont követ. ahhoz lehet bekészítek majd egy pelenkát is 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nem vagyok annyira perfect angol,hogy igy felirt nélkül teljesen megértsem 😞
részlegesen érteném,de nem kockáztatok és én teljesen érteni akarom a sorozatot!
szal kérdés volt.
(szerintem nem ez volt a legütõsebb rész - remélem 😉 )
Õ biztos ért inglisül.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ez az évad legdurvább része? vagy esetleg meglehet kockáztatni hogy az eddig összes dexter évad közül a legjobb rész?
remélem nem miguelt fogja már most feldarabolni 😄 mert én azt várom....huh de fura am,hogy már hétvégére volt felirat és megtudtam nézni 😛
mindenki szépen bekap 2 nyugtatót, és úgy nézi meg...én szóltam 😊
még a magyar szinkronnál is rosszabb....
10. rész russian promo 😄