5447
DexterBanner.jpg
  • I.C.ram
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem még simán lehet, hogy nem ő ölte meg Lundyt. Hiszen látta az aktákat. Volt egy rész, mikor mutatták, hogy bele lesett az ügy aktájába, és onnan is tudhatta a részleteket.
  • tep
    van már felirat
    (dexterfelirat.atw.hu)
  • Shiwo
    attól, hogy a felesége és gyerekei nem tudnak róla, még lehet "official" a lánya..de csak ha egyszerűen dns-mintát vesznek tőle, mint gyanúsítottól (háha kiderül, hogy máshol is gyilkolászott már), már akkor kiderülhet, hogy rokonságban áll a Trinity-vel
  • Flamer
    nade sztem nem official hogy ő a lánya :D
  • Shiwo
    ráadásul, ha most Debra utánaszimatol a csajnak, és kiderül, hogy apuci tanár, valszeg Debnek is hamar összeáll a kép.. Dex meg versenyezhet, hogy ő kapja el előbb, vagy a hugica..
  • Bulykin
    de érthető is h miért:)
  • Flamer
    yóde eztmár megbeszéltük :D

amúgy.. azokarészek amikor dex is káromkodik azmár igencsak ownz :D és ebbe a részbe volt vagy 2x :D nagyon kiakatt a csóka :D
  • Bulykin
    szóval nem a Hármas lőtte meg Debrát...akkor lehet hogy mégiscsak a riporter csaj volt o.O
  • I.C.ram
    Jaja :D

Vége durva volt... :P
  • Paulie
    tejómocskos mindenit!!!
    ez a rész csúnyán ütött
    beszt sorozat mostmár nálam biztosan
  • I.C.ram
    Már fent van a magyar felirat!
  • I.C.ram
    Nem baj, én akkor is kihagyom :) Mert a promo alapján tuti ki lehet már zárni dolgokat, és ezzel is csökken a lehetőségek száma.
  • Cat 02 #2231
    De az a vicc, hogy a promo direkt félrevezető mindig :D

ám itt szokott lenni először az angol, annak aki nem tud várni.
  • I.C.ram
    Ezt bannerba is ki lehetne rakni. Ide rakják fel mindig leghamarabb a feliratokat. Elvileg félórán belül kész lesz.
  • I.C.ram
    Hoppá :D Én meg mindig kedden néztem, hogy na fent van-e már.. :)
  • Flamer
    pf lol :D egy ideje már vasárnap van apa. :D
    hétfőn már kinnvan a cumó torrent:d
  • I.C.ram
    pff most látom, hogy már kint van ez a rész is... Nem hétfőn este szokott menni az USA-ban?
  • I.C.ram
    Nem. Nem akarok lelőni egy poént se előre. :) Majd, ha kijön a rendes rész, akkor megnézem. :)
  • Cat 02 #2225
    Mint a lopott biciklit nem ? :D

Ám utolsó mondat ütős volt o
  • precision
    na a 2. mondatom nemtom milyen nyelv szabályai szerint íródott, de lehet azért érteni :D
  • precision
    oh bazzeg :D durva volt :)

Hát erre nem gondoltam, hogy Arthur lánya Christine... mostmár tuti, hogy ő lőtte le Lundyékat. Lehet hogy Arthur másik lánya kár hogy nem idősebb pár évvel. Dex akkor bevállalhatta volna :D

Legyen már jövőhét.
  • sb1
    Na, erre aztán senki sem számított....zabi-gyerek a picsa mi? :)...amúgy meg legalább igazam lesz, mert mikor a gyilkosság tőrtént, már akkor mondtam, hogy a újságíró volt, így meg lassan körvonalazódik minden...féltette apucit :D
  • Flamer
  • Big Bad Ryder
    4x09: Nattyon jó rész volt. Az egész részben lehetett érezni a feszültséget, aztán a vége... Állat jó rész volt. Na és a legvége... Hát erre senki sem számított.

Christine megint volt pucér
    Őt is meg Arthur lányát is :D

• cherubim06
    4x10

ha nem menne....
  • RAMyMamy
    utolsó mondatod :D am szerintem is, biztos nem bántaná, főleg nem ölné meg...
  • eovin
    áááááá ezaaaaz!!! nyiffantsa ki az újságíró ribit és egy gonddal kevesebb...oké, gonosz vagyok, de ugye nem csak nekem unszimpatikus?! :)
  • Shiwo
    OFF
    ha nem is süt annyira, mint délelőtt 9kor, de azért azért baromi hamar feltud kelni..éjszakás héten jópárszor előfordult, hogy sötétben indultam haza, s mire megérkeztem, már normális világos volt (abszolute nem kellett lámpa), pedig csak 15-20 perc az út...
    ehhez jön hozzá, hogy Miami az óceán partján fekszik, ráadásul a keleti parton..úgy olvastam valahol, hogy hegytetőn, pusztaságban, tengerparton "hamarabb" kel fel a nap, mint nagyvárosi betondzsungelben, erdőben, lévén semmi nem akadályozza a fénysugarakat.. de annyira nem is a világosságban van különbség mondjuk reggel 9 és du 2 között, hanem a hőmérsékletben..reggel, miután felkel a nap, még baromi hideg van, hiába van világos
    /OFF

hát igen, az újságírónő hiába gyanús, nem hinném, hogy ölésre adná a fejét..Trinity fia már inkább esélyesebb.. Spoiler: ha jól vettem ki, az előzetesben ecseteli Dexnek, hogy apja azért néha elég erőszakos tud lenni..és az erőszakos szülők gyermeke is hajlamos az erőszakra..pláne, ha azért a maga módján félti/tiszteli az apját, tud a kis titkáról (meglehet az apja nem is tudja, hogy tud róla)..mondjuk itt meg kicsit az sántít, hogy honnan tudhatta, hogy Lundy az apjára vadászik..csak nem mondta el neki apuci, hogy egy gyanús zsaruval találkozott (vagy ha igen, akkor apuci beavatta a kis titkaiba, mégha abba nem is, hogy miért teszi, amit tesz)

hogy Dex mit tenne, ha kiderülne, hogy Rita megcsalja ? gyanítom semmit..addig is levan foglalva az asszony, s nem az ő kis sötét titkával foglalkozik
  • Micsu
    nem figyeltél eléggé pedig a kamera rá is fókuszált az órára

mikor dexter kereste a trinityt 4.45 volt, tegyük fel gyalogol fél órát mediterrán országokban már virrad 5 után
  • kirol
    Persze! A GTA IV-ben lehet, de való életben olyan nem lesz, hogy tegyük fel hajnali 2 kor lefekszenek, 3-kor átmegy hozzá, és 3:15 -kor úgy süt a nap, mint délelőtt 9-kor.

De ezen kár vitázni, hülyén jött ki ennyi. Szerintem itt valamit kivágtak.
  • PJack
    a közel van az gondolom nem 3 perc azért. lehet h negyed óra volt, annyi idő alatt bőven felkel a nap.
  • RAMyMamy
    na igen, az elég hülyén jött ki :D
  • kirol
    Nekem még az volt furcsa, amikor Dexter beadta, hogy ő álmos és megy aludni. Aztán átlopakodott a 3-ashoz, majd látta hogy nincs ott. Odament a kocsihoz a sötétben, és látta, hogy az ott van. Erre azt mondja, nem baj, tudja hova ment és az gyalog is közel van.
    Következő képkocka: hét ágra sül a nap. Szóval közel volt, de közben felkelt a nap. Aha!

• Dean Winchester
    nem lesz semmi! Rita nem fogja megcsalni dextert!
    és igen ez a lényege a sorozatnak,hogy egy olyan lesz a gyilkos akire senkise gondolna :D szóval nagyon remélem,hogy nem a hármas,nem anton,és nem az úínő
  • kirol
    Köszi, így legalább én is megtudtam nézni. :)

Hát magasság ide, vagy oda, én trinity-re gondolok, hogy megölte Lundy -t.
    Illetve nem jut eszembe olyan, hogy ki más lehetne helyette. Az a kis ribanc újságíró kurva csak nem lenne képes rá!

Amikor ott vacsizott Rita a szomszéddal, akkor már én is tudtam ,hogy ebből félrelépés lesz, és tuti meg is fog történni. Dexter pedig tuti megfogja majd tudni. Kíváncsi vagyok, mit lép majd erre.

Vajon megöli a szomszédot? De ugye attól a szomszéd még nem olyan "bűnös", mint a többi áldozata.
  • Flamer
    ya akkobocs.
  • Bulykin
    8.rész hunsub husszupuskán^^
  • PJack
    jó, de azt törölték hiszen :o
  • Flamer
    márvolt.
  • PJack
    elb*sztam a videót, bocsánat