5447
-
#2283 én értem, hogy mire gondoltál :) engem az sem zavart, hogy rendőrt írtál, mert lehetett érezni, hogy arra gondolsz, hogy rendőr(ségnél dolgozik :)) és nem az akinek kiadja magát
de a sok Vér István tényleg unatkozik :) -
#2282 Már nem akartam nagyobb ásítós képet berakni, pedig lenne :D
Az a legviccesebb hogy nem is az volt a lényege a mondandómnak hogy rendőr e vagy sem, hanem hogy más mint aminek kiadta magát Arthur előtt.
Sokan ráérnek itt a topicban felesleges dolgokon veszekedni :D -
#2281 jajj ne sírjatok már bazmeg...
Dexter NEM Rendőr
haladjunk tovább. -
Dean Winchester #2280 irnoia következtetés.
ha dexre azt mondjuk,hogy rendőr csak mert ott dolgozik akkor a takarítóra is lehetne azt mondani,hogy rendőr közben az sem az annak ellenére,hogy a rendőrségen dolgozik!
egyébként meg sztem is tök alap volt h dex nem rendőr hiszen 4.évad alatt nem egyszer mutatták h vérnyomelemző :)
-
#2279 -
#2278 a rendőr/nem rendőr vitához...
emlékeztető a 3. részből, miután Quinn jegyeket adott Dexnek, és ő lepasszolta Masuka-nak...
Quinn:
Magyarázd el ezt nekem, Dexter.
Próbálom elsimítani a dolgokat
kettőnk között a magam módján,
de nem számít, mit gürizek össze,
te folyton rámcsapod az ajtót.
Dex:
Nem kell semmit sem elsimítanod.
Quinn:
Ne csináld! Mit kéne tennem?
Dex:
Quinn...
nem érdekel, hogy mocskos zsaru vagy.
Quinn:
Ha nem veszem el
azt a pénzt a széfből,
valami aktakukac tróger tette volna meg,
hogy új szőnyeget vegyen az irodájába,
amit sosem hagy el. Az életemet
kockáztatom nap mint nap,
beleadok apait-anyait, és egy
lakásfoglalónyi pénzt sem kapok.
Dex:
Azt hittem, örököltél.
Quinn:
Csak volt, és ennek semmi köze az
egészhez. És ne merj mocskosnak nevezni!
Dex:
~ Már csak egy haragos
zsaru hiányzott a képből. ~
Figyelj, igazad van.
Visszaszívok mindent.
Egész őszintén le se
szarom az egészet.
Csak ne keverd bele
a húgomat, oké?
Quinn:
Nem értesz te ebből semmit, igaz?
Nem is tudnál, mert
nem vagy rendőr.
Nem tartozol közénk.
Dex:
~ Rendőrök... Ismét egy közösség,
akikhez nem tartozom. ~
-
#2277 Na, úgy látom elkél néhol egy kis segítség!
Szóval, Dexter törvényszéki szakértőként dolgozik a Miami rendőrségen vérelemzőként! A rendőrség alkalmazásában áll ezáltal, de nem tartozik a rendőrség kötelékébe!
Egyszerűen, ez olyan, hogyha elmész dolgozni egy rendőrségre, mint grafikus, az lesz az állandó a munkahelyed, fantomképeket készítesz, ezáltal segíted a zsaruk melóját, de még nem vagy rendőr!!! nagyjából ennyi... -
CUCLI #2276 szerinted hol segít a takarítónő egy ügy megoldásában? -
cherubim06 #2275 ezt a vitát bebuktad... -
#2274 Pedig fontos és én nem értem, hogy a takarítónő miért rendőr. És a portás? -
#2273 gecyunalmasvagy már bazdmeg.
mindenkitudja mirőlvanszó nem kell itt a vitameg a duma már erről..
köszönnyük hogy aktivan támogattad a fórumot de kusojjal már .. htx.
(speciel énmár unom hogy 10hsz óta erről megy a pofázás közbe kurvára mindenki tudja hogy mivan és nem kell ezt igy magyarázni..) -
#2272 -
#2271 Akkor a takarítónő is rendőr? -
#2270 yókussmár. rendőr örsön dolgozik. ennyi. kussmár. -
#2269 Sztem se rendőr:))
"Dexter Morgan (Michael C. Hall) is a blood spatter expert for the Miami P.D. and assists with basic crime scene investigation work. While not a sworn police officer, Dexter has more privledges than the average citizen and is privy to lots of classified information." -
#2268 az a kérdés, hogy a rendőrség kötelékébe tartozik-é, vagy sem. ha igen, akkor hadd mondjuk már rá, hogy rendőr :)
szóval szerintem rendőr. mégiscsak egy kapitányságra jár be melózni -
RAMyMamy #2267 #2266, vérnyomelemző -
#2266 dexter nem nyomozó -
Cat 02 #2265 De. Nyomozó is rendőr. Csak magasabb fokozat. (szerintem legalábbis így logikus, nem hinném h más lenne). -
#2264 Attól hogy rendőrségen dolgozik még nem rendőr. -
#2263 Egy kis kedvcsináló jövőhétre :)
-
#2262 Azt hiszem, most legutóbb is rájött már a kis konyhai incidensnél :) -
#2261 Helyszínelő, a rendőrségen dolgozik, és nem az akinek kiadta magát :) -
RAMyMamy #2260 rendőr?????:DDDD -
#2259 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most jutott csak szembe hogy az újságírónő tudja ki Dexter. Találkoztak már, beszéltek is... nem biztos hogy szóba fog kerülni, de így Arthur rájöhet hogy Dex igazából rendőr. -
RAMyMamy #2258 :DDDDDDD -
#2257 Promóba úgy rakták bele, hogy mindenki azt higgye, hogy beállított Trinity legyilkolni, mert sok cikket írt róla. De erre a szkájvókeres fordulatra senki nem számított :) -
zotja #2256 há én tudtam én h van vmi :D :P -
#2255 így meg tudtuk, hogy Tinity az, már hátradőltünk, erre jött ez a félmondat -
#2254 Hát de akkor is. Én is Deb-et vártam volna, erre betoppan az öreg. Mi közben, aki már látta a promot az tudja, hogy nem Deb lesz az, -
RAMyMamy #2253 igen -
Micsu #2252 gondlom szia apa nélkül (/me nem látta a promot)
-
#2251 Ezt belerakták a promóba??? Teljesen hülyék ezek. A rész csúcscsattanója volt. -
Dean Winchester #2250 promokat nem nézek mert nem szeretem előr lelőni a poént :)
amikor kijön a rész akkor szeretem élvezni a sorozatot szépen és nem akarom azt várni,hogy na vajon mikor látom azt amit a promoban :D -
RAMyMamy #2249 promoba is benne volt :D -
Dean Winchester #2248 aztarohadt :S mondjátok itt,hogy ütött a vége :S wtf
a végén azt hittemSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!durva rész volt :DDeb fog megjelenni a csajszi ajtaján erre az apja, a hármas :|
-
#2247 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"SZIA APA"????!!! ANYÁÁÁÁÁÁÁÁD NEMBÍROM KI A KÖVI RÉSZIG BASSZUS!:D -
Dean Winchester #2246 ownz ---- > mit jelent? -
#2245 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem lesz még itt csavar :)Hát lehet, hogy nem szó szerint értette, hanem csak képletesen arra, hogy Deb szeme láttára ölték meg Lundyt -
RAMyMamy #2244 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de azt honnan tudná, hogy deb látta, ahogy lundy "kileheli a lelkét"?