Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1 hetet kéne várnom,de nem bírom ki és megnéztem ,hát szóhoz sem jutok =D
4 nap alatt néztem meg a 3 évadot... Mit is mondhatnék... A legjobb sorozat...

I OWN YOU

tnm
ha felirattal nézi, akkor neki jóval több...

már kevesebb mint fél nap 😊, ezt már én is kibírnám...

belief in the one true power

Count Adyn
mostmár bird ki😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

11. rész felirata
úgy volt,hogy nem nézem meg majd egyben a két részt ,de lehet nem bírom ki =)
tnm
nem valószínû. Dexter nem az a fajta sorozat, persze bármi megeshet

http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/3380848/dexter-hu
itt a 10eshez már elég régóta..

jó lett a link. köszi 😊

héjj nekem nem müxik al ink. kérem vki rakja fel vki valahova 😊 ma még megakarom nézni 😛 pls

lol 😄
10. részhez nicns felirat? 😞

http://thenamelessphoto.com/

zaki
precision
félek hogy akkora cliffhanger lesz az utsó rész végén hogy tökön fogjuk magunkat szúrni 😄
mazochisták elõnyben 😄

Bazinga!

5c0rp330n
jaja, hatalmas volt. nem hittem volna, hogy tényleg ilyen hamar lezavarja Dexter a dolgot 😊 ezután tényleg az utolsó rész jön már? :S

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Két vészterve is volt/van, egyik a skinner, másik az öccse.
kedvenc mondat: "I killed my brother....I killed yours too"

precision
fuhgecc 😄

azért erre nem számítottam, hogy a bachelor party miatt rakták Dexet a csomagtartóba 😄 Masuka mekkorát kapott, hahah 😄
Azthittem Deb már nem tudja fokozni a fuck szó használatát, de az abso-fucking-lutely után már nem vagyok benne biztos 😄
Miguel utolsó szavai azért elgondolkodtatnak... hogy itt nincs vége... nemtom mi lesz, de vmi olyasmit sejtek, hogy volt vészterve a Skinerrel, és itt most nem Dex megölésére gondolok, mert ugye az a plan A... sztem vmi másnak kell lennie a plan B -nek... vagy lehet nincs is plan B, majd kiderül

legyen már jövõhét 😊

Bazinga!

cassoneitaly
Ejj, a 11es beb@szta a kertkaput <#wow1><#worship><#vigyor>

de már csak 1 rész <#szomoru1>

mér' nem 24 részes 1 évad...<#conf>

jövõheti ütni fog, mint a hangszer...

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

tnm
én darálos vagyok, szal nekem az a jobb, ha mindent minél elõbb meg tudok nézni. a nagy szünetben meg nézek mást. most pl. egy Babylon 5 dara van betervezve az ínségesebb idõkre, de filmek is már tornyosulnak, a játékokról nem is beszélve.
szal a nagy szünetekkel nincs bajom. <és még mielõtt valaki beírná, hogy akkor miért nem az évadok végén darálok: írtó nehéz úgy sorozatos híreket olvasni, hogy ne fuss bele spoilerbe.>

GregSB
1 hét múlva kiderül 😄

Utánna megint várhatunk majd szeptemberig a 4. évad kezdetéig, az nagyobb szívás lesz mint ez az 1 hét :S

de nagy vmi várni még 1-2 hetet avégsõkig.mire lenne jó ha most megtudnád nézni?legalább késõbb fogunk gyötrödni,szenvedni a következõ évadig =)
tnm
thx. valami ilyesmit én is láttam, de olyan nagy intervallum volt kiírva, pont a részek listája fölé, hogy azt hittem az minden részre vonatkozik. nem is néztem a kezdeti dátumot.

mindenesetre kár. jó lenne tudni, hogy ez az új Debra szál mennyire hosszú életû...

GregSB
Na szétnéztem a ShowTime honlapján. A Californication évadzárója (12.-es rész): On Demand: Begins 12/07/08

Dexternél az évadzárója (S3E12) On Demand: Begins 12/15/08

Magyarul a Dexternél nem lehet 1 héttel elõtte megnézni a részeket.

tnm
én is ezt gondolnám, de Californication 2x12 sincs fenn, pedig már délelõtt tudtam tölteni

gondolom azért mert torrent fõleg TV-rip-ekrõl szokott készülni, on-demand-ról csak nagy ritkán

GregSB
Szerintem ha létezne akkor tuti le lehetne tölteni torrentrõl...

tnm
mi lol?

az.
Flamer
lol?😄

http://loal.atw.hu

tnm
Dexter on-demand részeit nem lehet valahonnan letölteni? (egyáltalán Dexter van egy héttel korábban?)

csak mert most sikerült megnéznem Californication finálét is egybõl, és ha lenne Dexterbõl is megnézném a jövõhetit. Csak mert finálé, és nem kellene egy újabb hetet várni következõre.

na jólvan úgy döntöttem a héten tuti nem nézem meg ezt a részt,majd jövõhéten egybe a kettõt!Úgyanúgy mint a SN-nél,csak ott az idei év utolsó részei voltak(de folytatják) itt meg a végsõ uccsó rész lesz.
oké, a 12.rész csúnyán jónak ígérkezik 😄

tnm
3x11-es spoiler
mostmár Miguel biztos nem, de Skinner még lehet😊

3x11 alapján 4. évadra vonatkozó fejtegetés
Nagyon remélem, hogy most Deb-bel azt a szálat vezetik fel, amit már nagyon régóta várok. Deb elkezd Dex után nyomozni, bár még maga se tudja. Egy ilyet el tudnék nézni egy évadon át. Fõleg, hogy Dex: "I won't kill my sister." igéretet tett.

nem rossz 😄D

zaki
😄DD

Shiwo
eszembe jutott egy 4. verzió..
Skinner kinyírja Dextert, és a köv évad címe már Miguel lesz
<#idiota>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

õõõ, bocs, nem akartam spoilerezni, vagyis azt akartam, csak úgy, hogy ne mindenki lássa :S sry

mostmár nem fogom elrontani...

szerintem akkor sem fogja kinyírni, pedig tényleg azt mondta. elõször Doakes-ot sem úgy akarta eltenni láb alól, hogy megöli.

tnm
he?
arról beszéltem, hogy egy pici melléütésre, hogy szétesett a hozzászólása.

10. rész utolsó mondatát hallgasd meg újra 😉

tnm
:-O, mi nem lesz egy kis typo-ból? 😄

megfogadtam, hogy nem tippelgetek, de:
Miguelt nem nyírhatja ki Dexter, õ túl van védve, ezt mondta is a vacsoránál (10.rész), ellenben tálcán felkínálhatja a skinnernek, csak rá kell "beszélnie" valahogy.[/spoiler]

Hajnalban úgyis kiderítem, hogy mi lesz 😊
és remélem az uccsó részre is marad sokminden nyitva, mert az elõzõ évadban kitalálható volt, hogy ketten nem maradhatnak életben..

1. fog bejönni 😄 miguel és a skinner tuti holtan végzi..nem is tudnék mást elképzelni.
meglepõdnék ha vmeik életben maradna =)
Shiwo
tippek a jövõre nézve

1. Dex kinyírja a nyúzot, eltünteti, kinyirja Miguel-t és megnyúzza, hogy a nyúzóra fogják
2. ráuszítja valahogy Miguel-re a nyúzót, majd miután az megnyúzta azt a majmot, Dex kinyírja
3. Dex meglép a nyúzótól, kinyírja Miguel-t, a nyúzot meg lecsukatja

persze lehet, hogy tök más megoldása lesz a dolognak 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

tep
most néztem csak meg a 10. részt, iszonyat jó volt

\"SLICE of LIFE\"

jóóó 😄 (a trailer is az...)

GregSB
ja és vki linkelje már be a 11es rész trélerét pls

na megnéztem végre... beszarás befosás behuggyozásos rész.. csak kár már csak 2 rész az évadból. MIGEL meg monnyon le <#banplz>

de anton és dexter nem egyenlõ 😄 elkezdi majd mesélni dex neki a titkait a skinner összeakar fogni dexel és bumm dex bácsi lesujt 😄
Flamer
ahanahan. denem fogja elihnni.. antonnak se hitt.

http://loal.atw.hu

GregSB
Ezt csak én gondolom hogy lesz a kövi részben, nem volt ilyen az elõzetesben...

tnm
jah, lehet.
akkor elnézést kérek. :$

nem a kövi részbõl spoilerezett 😄
hanem ezt várja elõre azaz tippelt egyet😛 (legalábbis nekem így jött le)