5447
DexterBanner.jpg
  • Fenrir
    Kinyírták a The Shield-ben is, ez a csávó egy második Sean Bean, mindenhol meghal :D
  • skinnyman
    pedig ugy tunik, mondom hogy o volt a nap balf@sza :)
  • kommersz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ne mondjatok mar nekem hogy marsall nemtudott saxonrol.
  • PJack
    véleményem az évadról
  • bency
    Nekem tetszett a mostani rész....és szerintem az évadzáró se lesz végülis annnyira szar.
  • cassoneitaly
    Dexter 8x11 (hdtv-asap, hdtv-afg, 720p-immerse) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska

maraxush és J1GG4 nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!

Cassone
  • Unreal1942
    Magyar felirat
  • ProGabe #5159
    De a suspension of Disbelief nem arra vonatkozik, hogy valaki egy idióta, vagy hogy illogikusan gondolkodik!
    Egyszerűen arról van szó, hogy a történet miatt lassan az összes karakter kifordult önmagából és/vagy szimplán fogyatékos. Kigondoltak valamit a végét illetően (értsd: utolsó jelenet) és görcsösen ragaszkodtak hozzá az írás folyamán, ezzel feláldozva az észszérűsséget. Ez volt egyébként a Losttal is: ott is elismerték, hogy a tök utolsó másodpercekről mondták, hogy "tudjuk, mi a vége", az, hogy hogyan jutottak el odáig, meg egy másik kérdés, látjuk, mi lett belőle (mondjuk nekem speciel tetszik annak a sorozatnak a vége, de ezzel a kisebbséget erősítem).
  • stargatelost
    jajj, a végén az a lövöldözés, de szar volt, és még be is lassították. ultragagyi!!!!
  • tigeroo
    sztem nemvolt gond a résszel.

egy zavar, hogy még mindig nem tudom miért került a képbe saxon. mi a valódi célja? mit akar még dextertől. amúgy amikor beszélgettek dexter lakásán azis szimbolikus volt sztem: dexter sötét ingben, saxon meg fehérben. ki melyik utat járja épp, dexternek meglett mindene amit szeretett volna mégis inkább kockára tette a gyilkolásért ezt. lehet megfizet érte. debra remélem azért nem hal meg szerettem a karakterét megérdemelne egy happy endet
  • skinnyman
    Nem logikus hogy nem nyirta ki, valoszinuleg ezzel azt akartak hangsulyozni, hogy tenyleg megvaltozott Dexter ugy ahogy maga sem gondolta volna. Az pedig igaz, hogy mindent tudott rola es Vogel-rol, ugyanakkor o mar publikusan bizonyitottan egy brutalis pszichopata sorozatgyilkos, igy valszeg alapbol nem nagyon veszi senki komolyan barmit pofazik, tovabba semmi konkret bizonyiteka nincs semmire, es senki nincs aki alatamasztana barmit amit mond.
    Hat kivancsi leszek mi lesz itt a vege. Az a marsall gyerek volt a nap balf@sza ketsegkivul :)
  • Calver
    az utolsó rész trailere
    (igen, tudom, sokan nem nézik meg, mert jajj fújj spoiler. faszt, csak még tovább növeli a kétlábú várakozását)

a jelenlegi, meg a múltheti, meg az azelőttiheti részekről meg... ok, értjük, minden karakter az idiot ball-t dobálja körbe körbe kreténebbnél kreténebb módokon, ti meg itt hergelitek egymást vele, szép és jó, és részben igaz is, mert pl Hannah és a sürgősségi esete nálam is kibaszta a biztosítékot... de. a gondolkodás enyhe felfüggesztésével bőven izgalmas és élvezetes marad a sorozat? d még mennyire. akkor meg mi a probléma?

érzem h röpködni fognak a kövek mert lázadók a fújjolók tábora ellen, de basszameg, én még mindig inkább azon csodálkozok, h Michael C. Hall ha megkapja a megfelelő jelenetet (ahol nem csak a vállat vonogatja és sóhajtozik), amire biza ebben a részben is bőven volt lehetősége, akkor milyen kibaszottul kurvajól játszik, és h a sorozat minden ostobasága ellenére sokszor lélegzetvisszafojtva bámulok a képernyőre. igen, voltak Dexternek jobb évadjai (és sokkal, de sokkal rosszabbak is), de ha kicsit kikapcsoljátok a buksitokat és abbahagyjátok az agyalást azon, h milyen kretén módon kívánják sokszor ejjdeizgalmasabbá tenni az írok, akkor biza ez is ott van a szeren.
  • SzirmosSzisza
    Ki mondta, hogy eljut a kórházig ? :)
  • gotchaaa
    Hál' istennek nem ti írjátok a sorozatot.
  • GregSB
    De könyörgöm mi ez a baromság hogy Dexter ott hagyja őt, hogy a rendőrség intézze el és ítéljék el? 3-4 része ezen pörög, már rég elmehetett vokna a városból, mindenki mondja neki hogy felejtse el, menjen innen Hannűval a fenébe. De ő makacsul mindenkinek ellenállt, és most amikor ott volt akkor hirtelen rájött hogy ő megváltozott, mostmár nincs áhítata ölni és otthagyja a kikészített fegyverekkel a rendőröknek... egy olyan embert, aki MINDENT ki tud tálalni a rendőröknek róla. El tudja mondani hogy sorozatgyilkos, hogy mi volt Vogellel, hogy Deb falazott neki végig stbstb. Ekkora baromságot még nem láttam.
  • davidka003
    Mert úgy lett volna értelme, hogy több részen keresztül kórházban van.
    Amúgy meg simán megszökhetett volna lövés nélkül is.
  • SzirmosSzisza
    [spoiler]Miért felesleges? Ha nem lövi elkapják ...
  • ProGabe #5149
    Az utolsó rész valami hihetetlenül görcsös szar lesz. Remélem igazam lesz, mert ez még mindig jobb lenne, amit eddig összeszenvedtek :(

Durva, hogy eddig ajánlgattam sokaknak a sorozatot, most meg mit mondjak? Figy, nézd meg az 1-2. évadot, a 4., esetleg nézz bele a 6-7-be, de az istenért se kezd el a nyolcadikat!
  • davidka003
    Teljesen logikátlan volt a mostani rész.
    Felesleges volt lelőni Debrát.

Kíváncsi vagyok mit hoznak ki az utolsó részből.
  • Szolnokboy1
    én még az előzőt sem néztem meg, nem visz rá a lélek...
  • GregSB
    Ez az egész évad egy kibaszott vicc, a mai rész vége meg annyira debil, bugyuta, szar hogy arra szavak nincsenek.
  • Blasta
    Eleg sok mindent eltudok kepzelni egy hideg, szamito, ferjeit tudatosan es hosszu tervezesek altal meggyilkolo ex-sorozatgyilkos norol, CSAK AZT NEM, HOGY KOROZOTT BUNOZOKENT A PASIJA GYEREKEVEL EGY kis serules kapcsan azonnal KORHAZBA ROHAN!!! Azert valogathatott volna a lehetosegek kozott, hogy egyet mondjak: felhivja Debrah-t es megkeri: vigye el o…

Ez most kicsit kizokkentett a sztori elvezese kozben…
  • GregSB
    Így tudnám jellemezni a mostani rész végét:

• skinnyman
  • skinnyman
    Annal azert tobb, szerintem a vegere tartogatnak valamit.
  • ProGabe #5141
    Ezekre a válasz az, hogy láthatóan telibeszarják ezt az egészet a készítők. Ennél tényleg csak jobbat lehetett volna írni, hihetetlenül retardált lett ez az évad. Talán jó lesz az utolsó 2 rész, van rá 0,000001%-nyi esély :|
  • Fenrir
    Nekem az furcsa, hogy ha már Miami-ban forró a talaj, akkor Hannah miért nem költözik át a szomszédos nagyvárosba amíg Dexter intézi a dolgát? Most nem teljesen mindegy, hogy melyik reptérről mennek el Argentinába?

Dexter nyugodtan tudna "dolgozni" és a rendőrbíró is keresgélhetne napestig eredménytelenül.
  • skinnyman
    En inkabb azt nem ertettem, hogy miutan Hannah mar visszaert a korhazbol, es Dexter pontosan tudta hogy ott volt nyilvanosan, otthon utana ugy viselkedtek mintha minden rendben lenne, nemhogy mar csomagoltak volna hogy huzzanak a picsaba...
  • GregSB
    Énazt nem értem, hogy már a tavalyi évad elején tudni lehetett hog az idei lesz az utolsó. Bejelentették, tudták előre.

Ennek ellenére ezzel a tömnytelen szarral jöttek ki, pedig nem kapkodva kell lezárniuk a sorozatot, lett volna idejük bőven kitalálni valami izgalmasat az utolsó évadra.

Nagyon nagy csalódás :(
  • Susarc
    a teaázós jeleneten kiakadtam én is....és ahogy írtad Ms Vogel játéka Barátok közt szintű volt....
  • tigeroo
    igen, az gáz volt és már előre lehetett sejteni hogy
    hannah itt fog lebukni mert kiment a kórházba vele. dexter túl sokat kockáztatott eddig is, én a helyében már rég leléptem volna. mondjuk én vogel fiát sem értem még mindig hogy lehetett ekkora hülyeséget beleírni a sorozatba
  • PJack
    harrisonos résznél nevettem fel :D
    "ooowww, ooowwwww, ooooooooowwwwww"
  • stargatelost
    Te jó ég, mi szar rész volt ez már? Mesterkélt jelenetek, Vogelt játszó szinésznő eröltetett játéka nagyon szembetűnő volt, nevetséges párbeszédek, röhejes dolgok. A mélypont Harrison elesése volt, hogy gondolták azt komolyan? Hú de rossz volt az egész basszus.
  • Fenrir
    Pont azért amit írsz. Kifulladt a sorozat, elfáradtak a szereplők, megunták, stb.
  • Rony94
    Nem értem hogy a készítők miért akarják kiherélni ezt a rohadt jó sorozatot. Ez a 10. rész is picsafüst volt. Az egész egy buzi szappanopera, a végén levő csavar pedig nem meglepő, mert erre már régóta számítani lehetett.
  • F Kalifornia
    Eddig nem volt bajom ezzel az évaddal, de ez a rész abszolút mélypont, képtelenség hogy épkézláb befejezése legyen.
  • ForzaInter
    Gyenge az évad, de úgy làtszik az utolsó 2 rész ütni fog, izgalomból nem lesz hiány.
  • cassoneitaly
    Dexter 8x10 (hdtv-evolve, hdtv-afg, 720p-evolve) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska

maraxush és J1GG4 nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!

Cassone
  • tigeroo
    utcsó jelenetnél c. hall játéka... zseniális (
    ahogy forrong-fújtat dühében majd lenyugszik és sírásra görbül a szája is...5x néztem meg
  • PJack
    annyi wtf moment volt ebben a részben hogy hihetetlen :D