5447
-
vg #5206 Ezt a végének:
http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20120812074352/deadliestfiction/images/9/9d/Applause.gif -
#5205 a favágó dexike azért kellett, h bemutassa, kedves főhősünk mennyire elszakadt mindentől és mindenkitől, üres héjként éli tovább a mindennapjait, még a narráció is megszűnt... ugye milyen kibaszottul mély?
rémisztő ez a finálé, minél jobban végiggondolom, annál fosabb az egész. komolyan, tapsvihar a készítőknek, rengeteg módon el lehetett volna baszni a befejezést, de úgy, ami ennél rosszabb? nem hiszem. -
gotchaaa #5204 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A vérrögök már csak ilyenek: keletkeznek valahol, aztán eljutnak az agyadba. -
#5203 pedig pont erről szól hogyan fejlődött a jelleme, vesd össze az utolsó részbne lévő dextert az első rész dexterével..
ahogy fogja harrisont és mondja hannahnak hogy szereti. valamilyen szinten jó befejezés, mert erre még (akkor) rohadtul nem számítottál volna. viszont a lumberjack dexter rohadtul nem értem miért kellett:D -
#5202 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Senkinek nem tűnt fel amúgy a roppantmód érdekes "komplikáció", ami Debrával történt? Mitől? Hogyan?
És mi köze egy oldali lőtt sebnek az agyához?
Én bődületes baromságnak tartom. -
#5201 Lehet hogy utálni fogtok, de nekem bejött a vége. Az éved nem volt a legerősebb, ez tény, de nem volt rossz.
Nincs az az érzésem mint a lost után, hogy adjátok vissza az elvesztegetett időmet.
Szóval, érdekes volt a sorozat, köszönjük. Nyugodjon békében. -
Dean Winchester #5200 no ugye ma volt az évadzáró ? ezidági sikerült tartani magam,hogy ne nézzem meg az évad egy részét sem :D így majd a napokban állok neki ezen évadnak.csak úgy akartam,hogy lehet 1 nap ledarálni az egészet de idő hiányában lehet napi 1 részt nézek -
ddany7 #5199 igen... valami ilyesmi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyszerűen a sorozat nem erről szólt, akárki akármit mond. nem arról, hogy hogyan szöktessünk meg egy körözött csajt... hanem dexter gyilkolásairól. lehet itt mondani, hogy megváltozott, vagy valami, de ez akkor is kevés volt. -
#5198 sztem semmi baj nem volt a lezárással SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(vagyis ha meghalt volna és nem látjuk favágóként)
ez a csehovi bűn és bűnhődés dolog meg kurva gáz lett az utolsó jelenettel... szerintem korrekt zárás lett volna ha ott hal meg a viharban -
#5197 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dexter ezentúl a fákat írtja :D -
#5196 Szépen? Kicsit baj lehet az agyával annak, aki szerint ez szép lezárás (utolsó két perccel vagy anélkül). -
paly90 #5195 utolsó két perc nélkül azt mondanám h ahhoz képest h milyen volt az évad, szépen lezárták.
na de így...ez most komolyan miért kellett? -
#5194 Irigyellek, hogy ez neked így megfelelt :)
Az a gond, hogy tudjuk, ennél tudtak ők még valamikor jobbat is. Mondjuk sok író elment máshová.
Itt az egyikőjük befejezése:
http://uk.eonline.com/news/461558/chills-former-dexter-producer-clyde-phillips-reveals-how-he-planned-to-end-the-series?cmpid=sn-000000-twitterfeed-365-kristin&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=twitterfeed_kristin&dlvrit=51396
Persze ez csak a legvégső pillanat és mint látjuk, a "hogyan" a lényeg. -
gotchaaa #5193 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ó ezek a buta írók, már azt sem tudják, hogy miről szól a sorozatuk.
Én is szívesebben néztem volna, ahogy kiderül minden, és kap egy villamosszéket. Ja nem. -
ddany7 #5192 ez a finálé már csak hab a záró évad tortáján... katasztrófa, nem is erről szólt a sorozat,amit itt a végén próbáltak "beleírni".
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Debet sajnálom. -
#5191 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#5190 Én a királylányosat választom. -
#5189 ez az utolsó 2 perc mi volt valami vicc?:D
még amúgy elment volna egynek ha ez nincs -
#5188 -
#5187 csak hogy akik még nem láttak finálét, azoknak is legyen majd mivel kifejezni a véleményüket. -
nagy hős #5186 Rettento gyenge volt -
#5185 aki egy ilyen finálé után is védi ezt a sorozatot, az menthetetlen. -
Egerwin #5184 Nekem is ez a véleményem:
-
#5183 avagy, ha máshogy akarom kifejezni magamat:
-
#5182 hátööö... nem erre számítottam. -
SergioAmigo #5181 nah lassan jön!
most már kibírom és nézzem a vége engemis érdekel :D -
#5180 Tonight's the night.
-
#5179 Annyira nem rossz mint ahogy sokan mondják, egy erős közepes. A 7. évad pedig nagyon jó volt, ezért iszonyat nagy csalódás mert az előző évad túl magasra tette a lécet, na meg ugye utolsó évad, még ez is rátett egy lapáttal. Nézhető az évad, de óriási csalódás sajnos. Már csak egy jó lezárásban bízok.
Azért a sorozat nagyon hiányozni fog. A színészek, hangulat meg úgy minden. Nagyon egyedi sorozat volt. Nálam a top10-ben ott a helye. -
F Kalifornia #5178 Saxont csak aznap délután óta körözték, ő meg Debra nyomában volt végig, szóval ez még érthető. -
#5177 sztem sincs semmi gond most a részekkel. lehet hogy utcsó évadnak mindenki valami hűdenagy dologra várt és azért csalódottak. szerintem ugyanolyan mint a többi post-ritás évad (mondom úgy hogy most júniusban kezdtem el nézni a sorozatot, nyáron hoztam be frissen a jelenlegi részek menetét) -
bega82 #5176 Ő biztos nem nézett híreket napok óta, annyira rá volt feszülve a Morgan-testvérekre meg Hannah-ra. :D -
Rony94 #5175 Én nem tudom ti hogy vagytok vele, én csak annyit mondanék hogy ezt végre tudtam élvezni. Meg volt az a Dexter érzés amit a korábbi évadoknál éreztem mindig. A rész vége sem volt rossz. Szerintem korrekt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úgy tűnik csak Vogel-t kellett megölni ahhoz hogy újra jó legyen a sorozat. Most így belegondolva tényleg ő keverte ezt a sok szart és ő miatta volt ez a sok szappanopera. De hál' istennek megölték, szóval a Dexter sorozat újra Dexter-stílusú. -
#5174 tudom, láttam azt is (: -
#5173 Esetleg nézz bele a 6-7-be? a 7. évad volt benne volt a top2 évadban véleményem szerint, Isaak Sirko pedig az egyik legjobb szereplő. -
#5172 Jajajajja emlékszem már :P -
#5171 A The Shield-ben gránátot dobtak az ölébe amikor az autóban ült :P -
#5170 Talán így:
"You gotta be shittin me!" ---- BUMMMMMMM :D -
#5169 egy Kozik nevű motorost, aki a Tacoma-i SAMCRO tagja volt, és átment a Charming-i csapatba.. Tig-gel nem volt túl jóba, valami régi nézeteltérés miatt..végül elég hülye és váratlan halált halt, mert becsámpáztak valami aknamezőre és felrobbant -
#5168 Ott kit játszott? :O -
Janika114 #5167 A Son of Anarchyban is kinyírták :D