5447
-
#5126 facebook oldalra raktak vmi episode 10 clipet, a cím elég beszédes, na majd este meglássuk :) -
#5125 úgy érzem mostantól elég csak az utolsó 2 percét megnéznem a maradék részeknek mert csak ott történik valami -
Rony94 #5124 1. évad
2. évad -
F Kalifornia #5123 Több évad nem is fog megjelenni, a Selectvideo leállt a sorozatok kiadásával.
-
#5122 Ahogy most keresgélek úgy látom, hogy tényleg csak az 1. évad van magyar szinkronnal DVD-n és nincs várható megjelenés a 2.-ra. -
WeiserD #5121 Sziasztok! Rászántam magam, hogy megvegyem a kedvenc sorozatom DVD-n. Nálunk csak az első évadot adták ki lemezen eddig? A Media Markt webshopján csak ez van fenn – és olcsóbb, mint a Bookline-on, hihi -, és másutt sem találtam mást. Van erről információtok? Köszi! :)
-
#5120 :Dddd
Nemzeti ünnep volt USA-ban. -
#5119 Érdeklődés hiányában :) -
#5118 a hét miért maradt ki? -
#5117 “How the f*ck can I go back? My brother’s a serial killer and I have another one hiding out in my house. Eating salad.” –Deb -
#5116 jó, de azért ha helyre teszi az igényeit MCH, akkor azért abból a pénzből, amit a sorozattal keresett, ő is el tud vegetálni 1-2-3 emberöltőn keresztül. -
vg #5115 Azért azt vegyük figyelembe, hogy a sorozatban szereplő színészek nem valami jól menő sztárok, nincs sok éve lekötött biztos munkájuk, bevételi forrásuk. Ezért, ha mondjuk a Dextert alakító színész következő sorozatszerepe szar lesz(mint a sokkal nagyobb sztár Kiefer Sutherland esetében is láthattuk) és elfogy a minden tekintetben amerikai luxus élethez elengedhetetlen zsé, akkor simán visszatáncolnak majd egy esetleges folytatáshoz. Persze, ha meghal a sorozat végén, akkor nem. -
#5114 Hagynak minimum 1-2 nyitott kérdés, majd midnenki eldöntheti, hogy a saját íze szerint mi lett a vége :)
Hogy dexel mi lesz pontosan, az 110%, hogy nem fog kiderülni..Pár főszereplő tuti elhullik a végén. Én így tudom elképzelni majd. -
#5113 jöhetnek a theorycraftok mi lesz az évad végén:D -
#5112 majd igyekszem pótolni -
#5111 Akár be is linkelhetném, mert fent van youtube-on, de nem érdemes, ha nem nézted a sorozatot egyáltalán. -
#5110 Csatlakozom az elöttem szólóhoz..
A dexter egy nagyszerü sorozat, még a rosszabb részeket beszámítva is nagyon szeretem, de a Sopranos-al nagyon nem említhető egy lapon véleméynem szerint! Ott a dialogusok, a történetvezetés, ott úgy hoztak le 6 éveadot, hogy még 6 belefért forna, nem volt eröltetett, és ugye aki látta, az tudja, ott volt egy Paul Gualtieri :D :D -
#5109 akkor ha idod engedi potold. -
#5108 miért mivolt? nem néztem azt a showt -
#5107 don't stop believing....
remelhetoleg tenyleg olyan lesz -
#5106 Lehet, hogy olyan lesz mint a The Sopranos vége :P -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy mondtam, hogy nem lesz olyan egyszerű, hogy Vogel az Agysebész.
tehát aki a morgan tesóknál is tehetségesebb pszichopata, mert ő már 12 évesen vagy mikor túlélt egy tűzvészt és új életet kezdett sorozatgyilkosi ambíciókkal egy másik kontinensen (itt akadt ki a bullshitmérőm), nem bukott le ezidő alatt, közben mestere lett az anatómiának is, majd közel 3 évtized után a pszichopatákkal foglalkozó anyjának küldözget ajándékokat aminek még nemtudjuk mi a célja (megbosszulni a gyerekkori sérelmeit, vagy kötődik az anyjához valamilyen szinten, ami valószínű a kávézós jukeboxos jelenet után), mondhatnánk hogy "féltékeny" dexterre, és azért ölte meg a szomszédját stb, de az anyjának már azelőtt is küldözgetett gyanús csomagokat...szal éééén nemtom. lehet kialakítanak valami fasza zárást, van még rá 3 részük -
#5104 "Elteázgatunk majd"
Bár nem ezt mondja Hannah, de nagyon betalált ez a fordítás, nagyot nevettem rajta, főleg ahogyan mosolyogva mondta :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy mondtam, hogy nem lesz olyan egyszerű, hogy Vogel az Agysebész. -
#5103 Egyebkent mielott a mostani reszt lattam, ismerosom ujranezte meg az elozo reszt es pont akkor pillantottam oda amikor cassie baratja beszel joey-val, es egybol levagtam hogy o lesz a mi emberunk meg mielott a mostani reszben kiderult :) -
#5102 Én tudom: pofátlanul szar. Hannah szövegeit egy 6 éves kislány írja kb. a Vogeles """""csavar""""" meg szánalom a köbön, egyszerűen nem méltó, hogy képernyőre kerüljön. -
#5101 háááát nemtom -
#5100 Dexter 8x09 (hdtv-asap, hdtv-afg, 720p-immerse) Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska
maraxush és J1GG4 nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone -
#5099 éééééés tééényleg! -
#5098 Amikor Dexter megkérdezi Vogeltől, hogy ismeri e azt a zeneszámot, csakis egyetlen elfogadható válasz lett volna a helyes: " Hát persze, néztem a Lostot, a kedvenc sorozatom". :) -
ddany7 #5097 Elsőre én is azt hittem, szerintem rosszul volt megcsinálva a vágás/jelenet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mert ahogy a mai részben kiderült, nem ő volt a tettes. -
Susarc #5096 lesz SOA -
F Kalifornia #5095 A BB-nek egy héttel később lesz vége így is. -
Neoncsoves #5094 viszont szeptember végén...
-
#5093 ezek szerintem arra mennek, hogy egyidőben legyen a finálé a BB-vel. de hogy ez miért jó nekik, azt nem tudom. -
Neoncsoves #5092 ne bassz... 2 hét pihi... FFUUUU -
#5091 Fű, ez az új rész...most sajna 2 hét pihi, és már csak 3 rész :(
Illetve angol felirat már van. -
F Kalifornia #5090 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem úgy tünt hogy meglepődve nézi az üveget, mintha akkor találta volna az ajtó élőtt. -
#5089 passz, de záróakkordként mostmár tuti hogy valami rohadtnagy "fűrész"-szerű csattanó lesz.
-
mikromanus #5088 Kis találgatás/tipp:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem Matthews a hunyó. Ismerte a dilidokit is jól, meg Harryt is, mindkettejükkel jóban volt. Segített elsikálni, hogy Harry öngyilkos lett és LaGuertanak se nagyon segített DExter elleni ügyködésében. Aztán most Dexter látszólag "elromlott" (HAnnaht futni hagyta, LaGuerta is gyanus módon halt meg, most meg Zacket se kapta el). A doki páciensei meg eléggé rákaptak az emberölésre, így az ő orrára is rá kell koppintani. Az elején a gyilkosságoknál mondták is, hogy előbb lelőtte az áldozatot (lehet nem túl erős már az öreg a dulakodáshoz). Vetett egy kis csalit nekik és hátradőlt élvezni a helyzetet. Aztán ha nem térnek vissza a helyes viselkedéshez, akkor jön a lecsukatás, vagy a dolgokat dexteresebb módon kezeli majd... Jó tipp, de szerintem nem ismert szereplő lesz az "agykurkász". De lehetne :) -
#5087 Akkor az első résztől spoilerezhetnénk, nem lenne a topic más csak 1 nagy spoiler :)