5447
-
#2323 5 nap, 7 óra és 17 perc múlva. -
#2322 hát ez megint nagyon ütött O_O
és hát a promó... OMG MIKOR LESZ MÁR JÖVŐHÉT?!!!?! -
rorock #2321 Nem láttam még a tegnapi részt, és ilyenkor alig szoktam kibírni hogy ne olvassam el mi volt benne amíg meg nem tudom nézni. És az még sokára lesz! De próbálok erős maradni! ::D -
#2320 én mondtam, hogy promot soha nem szabad nézni. Aki ennyit nem bír ki türelemmel, az magára vessen. -
#2319 Quarthur :) -
Cat 02 #2318 Hát ez kapufa :D
prec: volt már ilyen és tuti megtévesztés, ezt gondoltam mielőtt megnéztem volna, de vazz promospoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!I'm standing front of ur house, meg az egész vége ahogy fel van vezetve, váááá francért nem duplarész :D
+ kép
-
RAMyMamy #2317 pont az előbb szedtem le :D
na megvan a mai esti mese :P -
#2316 Dexter S04E10 FQM - by Qmy/kicsitomi -
#2315 ja, tudom
de itt most nem erről van szó sajnos -
RAMyMamy #2314 mikorra várható felirat? -
#2313 ennél a sorozatnál a legbecsapósabbak az előzetesek. mindig sikerül úgy összevágniuk, hogy valami egészen mást mutasson, mint ami ténylegesen történni fog. még ebben is ez a sorozat a legjobb :) -
#2312 óhogyaza rézfánfütyülős teringettét neki... :(
HATALMAS spoilerek vannak a promoban, már bánom hogy megnéztem :( -
Dean Winchester #2311 jajjjjj mi lesz itt az uccsó résznél ??? :D -
Big Bad Ryder #2310 Hú mekkora rész volt már! Pörögnek rendesen az események. Már csak 2 rész van hátra és a következő rész promója meg.. ahh.. nézze meg aki akarja itt. Állat lesz . -
#2309 done :)
lehetne már jövöhét, jöhetne az új rész :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kár h Trinity (vagyis mostmár tudjuk hogy nem "hármas, hanem "négyes" (quadrity ?:D)) elmenekült... felszeletelődhetne már végre :) -
krittana #2308 Alig várom megint, hogy hazaérjek és nézhessem:) -
cherubim06 #2307 Tuti az első 3 között az teljes 4 évadban, bár a 2x11 promó az se semmi. -
#2306 kvajó rész volt...kiderültek a dolgok -
cherubim06 #2305 már nézem..:-DD -
#2304 már van :) -
cherubim06 #2303 Megaspoiler!!! Amíg nincs 2x10 íme a rövid tartalom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dexter finally believes he understands the beast known as Trinity. But when a ten-year old boy goes missing, Dexter is forced to question everything he’s learned up to this point. It’s a race against the clock. And with each step forward, Dexter has to confront the real possibility that he may have more in common with Trinity than he’d like to admit. Secrets abound – from Cody, who is forced to defend one of Dexter’s lies, Masuka, who can’t bring himself to confess what he witnessed at Thanksgiving, and Debra, whose recent discoveries force one of Miami’s finest into making an impossible decision.
Bocs. -
cherubim06 #2302 Zavar van a mátrixban... -
Cat 02 #2301 Holnap meglátjuk :) -
RAMyMamy #2300 szerintem nem kérte meg rá -
#2299 Nekem nem az! -
Cat 02 #2298 Szerintem eléggé egyértelmű, hogy a 3as kérte, meg hogy ölje meg. -
#2297 haaa. nekem a legjobban az teccett amikor a rózsákatszedő kiscsajhoz ment ki dexter :DD (y) -
#2296 A Dexter Early Cuts -t nézi valaki?
Én csak most láttam, hogy van ilyen is! Felirat jó lenne hozzá!
-
#2295 Aha, persze. Kislányom tudod szabadidőmben gyilkolászok, de nem szeretném, ha kiderülne, hogy én vagyok az, ezért kérlek ne írj rólam!
Szerintem nem tud az apja dolgairól, az, hogy megölte Lundy-t az saját akció volt, bár nem értem, hogy volt képes rá.
-
Cat 02 #2294 Gondolom h ne írjon róla ^^ -
#2293 Ne kreténkedjetek már!
Ez a rész kurva durva volt! Már ahogy kiderült a családi terror, ahogy eltörte a fia ujját, kemény volt. Aztán a családi akció, és ahogy Dexter beindult, iszonyat kemény volt. Ilyet még nem láthattunk eddig!
De hogy ezt hogy fogja elsimítani? Hisz amikor meglátta a 3-as családja Dexternél a kést, még a 3-ast féltették bakker.
És a vége? Nem gondoltam volna. De mi a francnak ment oda a 3-as a kurvához? -
#2292 vajon rendőr e dexter?
amig nyomjátok az "elég volt" és "ne tovább" reagokat, addig nem fog ez elcsendesedni :D -
#2291 ügyes:D (y) és még olvasni se tucc. :D -
#2290 vegyétek már észre, hogy 10 hsz óta azon pöcsöltök, hogy itt sokan rákattantunk egy, a topikhoz 100%-ig kötődő dologra! szóval ezek a hsz-ek az offok. mint ez is
lényeg a lényeg: KUSS MÁR BAZMEG :D -
Cat 02 #2289 Most komolyan mire számítottál ? Kutyából (sg) nem lesz szalonna (sg++) :D -
#2288 Igazából nem nagyon érdekel, csak #2270-t húztam egy kicsit ha már ilyen kemény :)
Épp alkotói válságban voltam és kellett egy kis agylazítás.
Azzal nem számoltam, hogy ennyien rákapnak, bár nem tagadom, így még nagyobb büszkeséggel tölt el a visszaolvasás :) -
Cat 02 #2287 Takarítónőnek van jelvénye ? Mondjuk Dexternek sincs, csak valami papírja, de már nem emlékszem, rég volt jó kis gyilkosság. -
Big Bad Ryder #2286 2napja nem néztem fel, 30 új hozzászólás. Ez meglepő, feljövök és azon megy a vita, hogy rendőr-e vagy sem
Nem rendőr.
Én ezennel be is fejeztem, bocs a kicsi offért :D -
#2285 eddig azt mondtam, hogy biztos nem Christine lőtte le Debéket normális indok hiányában, de a mostani fordulat után már egész más a leányzó fekvése. :) nagyon adja ez az évad, kissé lassan indult be, de most már ezerrel pörög. -
Dean Winchester #2284 ez nem veszekedés volt sztem,hanem a tudatlanoknak meglett magyarázva h jól ismerjék meg dex bácsit :D