Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
belief in the one true power
doakes ártatlan? magának kereste a bajt 😄 csiptem a srácot!
és nekem lehet doakes miatt is de a 2.évad tetszett igazán,fõleg onnantól mikor doakes elkezdett kapizsgálni vmit dexrõl!
Dexter világa mindig is az önbíráskodás dilemmájáról illetve a cselekedetek beláthatatlan következményeirõl szólt, azaz nemcsak nekünk, de még neki se mindig egyértelmû, hogy helyes -e, amit tett. Ezért aztán nagyon is alkalmas vitára a kérdés, hogy ki a hibás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valamilyen szinten senkinek sincs igaza:-)
sõõt tovább is mehetünk mert akkor dex apjának az anyjanak az anyjanak és annak is anyjanak az anyja idézte elõ 😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Sorrry😊
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Bazinga!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Nagyot ütött a mai rész.
vagyis de, csak nem vettem észre, a paycheck -ben vmi ügynököt alakít 😊
Bazinga!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
mindkettõ polgárpukkasztó, mindkettõben van vér dögivel és érzõdik, hogy egy perc többe kerül, mint egy évad barátok közt. plusz ugye kábelesek 😛
"valszeg sokkal korábban már voltak ilyen sorik."
igazság szerint egy vágatlan Vészhelyzet is tocsog a vérben, de ez a két sorozat valahogy más. nagyon direkt mutatják a vérbõ dolgokat, mindkét sorozat egy-egy fõszereplõi ezek a jelenetek
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
és a Dextert játszó színész korábbi sorozata? Nem tudom a címét, de halottas házat vezetõ családról szólt, ott is volt pár érdekes rész (nem is szólva a rengetek meleg jelenetrõl).
azért voltak az NT elött is bevállalós sorozatok
De olyan ami a Dextert utol érni.. hát arra biza még várhatunk sokat 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
na nem baj, hamarosan folytatódik a Nip/Tuck 😊
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
dettó 😊
http://thenamelessphoto.com/
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Bazinga!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
debra most kezdett el szaglászni és ja jó téma,hogy rájön dex sötét multjara és jelenére....
és akkor mivan? ugyis mindenki azon izgulna hogy hú de yó hogy túlélte és õt nem szeletelték fel.. nem azon hogy "hú dex hogy tuttad eltörni anyakát?😮"
amugymeg.. megfigyeltétek hogy kitörte a nyakát? ÉS EZZEL KI FOGLALKOZOTT?
senki.. odadobta a kocsira és ennyi.. megse nézték miért halt meg.. 😄 ratyiság mondom..
http://loal.atw.hu
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Talán azt lett volna necces kimagyarázni, hogy hogy a fenébe tudta megölni egyedül a skinnert, fogságban. (senki nem nézi ki belõle a kapitányságon hogy a puszta kezével ölni tunda) + Rita is frászt kapott volna hogy pont az esküvõ napján rabolják el õt, + meg kellett volna játszania azt is hogy lelkileg mennyire megvisete ez a dolog, szal betett volna a házasság-kötésnek.