5447
-
#2363 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úristen, az egész rész hatalmas, de a vége..áááá, nagyon komoly volt! Dexter barátunk csöppet elsápadt... -
#2362 hat a hd valtozattal mi a fuck van? vagy mindig kesobb szokott jonni? :S -
cherubim06 #2361 S4E11:
Nem tudom, volt-e valaha a történelemben ennél durvább cliffhanger. -
#2360 ááááá
Hello, Dexter Morgan!
...már csak egy rész van hátra -
Cat 02 #2359 De ott azért az ember másra gondol mikor benyit... -
#2358 11-es rész vége kemény volt :) Most néztem meg csak az előzetesét, és elég nagy brék akik ezeket csinálják, minek lövik le előre ezeket a jeleneteket??? Előző évadnál még belenézegettem a promókba, mert tényleg csak kedvet csináltak a következő részekhez, de ezek most kulcsfontosságú dolgokat lőnek le. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!előző résznél amikor benyit a lányához a hármas, meg most amikor az őrsön sétálgat...
-
-
Dean Winchester #2356 ya, ritka a sorozatok terén,hogy ahogy haladunk előre az évadokkal egyre jobb és jobb legyen :D -
#2355 Ez a rész valami hihetetlen ütős volt! Soha ilyen jó rész nem volt még!
Ez az évad mindent visz!
A végén a promóban úgy pörögnek az események, hogy valami hihetetlen.
Zseniálisan megírták ezt az évadot! -
RAMyMamy #2354 #2344 -
#2353 azmár amugyis elfogyott :D -
Micsu #2352 Egyébként baromi nagy spoiler hogy a hármas rájön majd hogy valójában dexter kicsoda még a hülye is tudta hogy így lesz -
cherubim06 #2351 Ehhez azért tényleg illett volna megtanulni a spoiler tag használatát.
-
tomi555 #2350 Jaja, ott is elég érdekes figurát játszott, mikor elkezdett táncolni az nagyon komoly:D -
#2349 Most nézem a Gamer c. filmet és kit látok benne?
Dexter báttyó:D -
#2348 direkt nem nézem meg a promot soha erre elkezditek leírni... -
#2347 a rohadt életért nem raktok spoilert ha a jövő heti részről beszéltek.. faszom, -fav a forum majd az évad végén visszanézek.. -
Dean Winchester #2346 na
akkor még össz.2 rész lesz és aztán 1 év akkor ? -
#2345 kb 1 év, majd jövő szeptemberben jön az új évad -
RAMyMamy #2344 azt tudom, de pl. a szaga ottmaradt XD -
Dean Winchester #2343 he?
most lesz 1 rész és még1 ?
aztán akkor most 1 rész után mennyi idő szünet? -
#2342 mikor széttörte, már akkor sem volt benne..a maradékot kiöntötte, mikor leakart ugorni a tetőről -
Cat 02 #2341 Lehet csak behívják a csaj miatt, franc se tudja mi lesz itt. Szemetek a promok ): -
#2340 Sőt, az előzetesben még azt is láthatod, hogy 3-as barátunk az őrsön tartózkodik :)...de kár, hogy utána ekkora szünet lesz basszuskulcs... -
RAMyMamy #2339 de -
Dean Winchester #2338 a hármas tán nem rájön,hogy Kyle = Dexter Morgan?
csak a címből indulok ki :D -
#2337 ütni fog
CANTWAIT!! -
Cat 02 #2336 Mondta a srác, hogy olyan mintha meg se történ volna, Trinity csak a látszatra ad, meg igazából franc se tudja, lehet összeporszívózta :D -
#2335 Aki esetleg még nem látta...
-
RAMyMamy #2334 de attól még nem "lesz benne" a nővére, és annak a szarnak az volt a lényege :) -
#2333 persze hogy ott van, nehogy felboruljon szegénykém lelki világa :)
a rituálék és a megszokások embere, alap hogy visszarakott egy ugyanolyan vázát -
#2332 "a végén vártam,hogy megjelenik a hármas és ritara támad XD"
majd a következőbe:D -
#2331 hátmer egy idiota.. és rend kell hogy legyen. meg az ami volt. precizen . -
Dean Winchester #2330 hát apám ez durva :D a végén vártam,hogy megjelenik a hármas és ritara támad XD
am durva egy rész volt,vég pörgés!
ááá és már 3 része ez van egyre jobb jobb és jobb :O
jövőhét uberfasza lesz , és hát aztán jön a finale egyrészt jó másrészt meg 1 évet várhatunk megint :( -
RAMyMamy #2329 de annak mi értelme lenne? :D -
#2328 Igen és mondta is Jonah hogy mint ha meg se történt volna a hálaadás! -
#2327 vett másikat. -
RAMyMamy #2326 ja. nem hiszem, hogy volt olyan hülye, hogy megragassza, habár ki tudja... -
Dean Winchester #2325 másnak is feltünt,hogy a porcelánváza megint ott vna a szekrényen annak ellenére h az előző részben eltörték?:DDDD 11 percnél járok. -