Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dexter nem azért lett "pszichopata" mert annak született, hanem az anyja lekaszabolásának sokkjától...végigkellett nézni, ahgy darabokra vágják láncfûrésszel...sztem az egyik legkínzóbb halál, amikor még élsz, de érzed, ahogy belédvág a fûrész, a fájdalom elvíselhetetlen, és már nincs is kezed, minden vérben úszik, fröcsköl az egész...na ettõl golyózott be dex...
hát akkor a 4.évad is tetszeni fog, amikor majd valaki más csinálja ugyanezt...és lehet, hogy több sikerrel 😊

belief in the one true power

na és õ hogy jött létre? 😛

doakes ártatlan? magának kereste a bajt 😄 csiptem a srácot!
és nekem lehet doakes miatt is de a 2.évad tetszett igazán,fõleg onnantól mikor doakes elkezdett kapizsgálni vmit dexrõl!
tnm
nem vagyok vallásos, de ha már a bibliai vonalon vagyunk, akkor Isten az oka mindennek

Vitaeldöntés:
Dexter világa mindig is az önbíráskodás dilemmájáról illetve a cselekedetek beláthatatlan következményeirõl szólt, azaz nemcsak nekünk, de még neki se mindig egyértelmû, hogy helyes -e, amit tett. Ezért aztán nagyon is alkalmas vitára a kérdés, hogy ki a hibás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az "ártatlan" Doakes haláláért.
.
Valamilyen szinten senkinek sincs igaza:-)
precision
az egésznek Ádám és Éva az oka... 😄

Bazinga!

hát ennyi erõvel akkor dexter apja és anyja idézte elõ a tüzet mert õk csinálták dexet 😄
sõõt tovább is mehetünk mert akkor dex apjának az anyjanak az anyjanak és annak is anyjanak az anyja idézte elõ 😄
Attila8805
Hehe akkor vmilyen szinten igazam volt😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Ja tényleg😄
Sorrry😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

zaki
:ddd

tnm
#1582 pwned 😄
persze Lila-t Dexter hozta be a képbe, szal közvetetten...

precision
akkor tényleg mást néztél, mert a robbanást nem Dexter idézte elõ, hanem a pszicho, idegesítõen beszélõ barátnõje

Bazinga!

Attila8805
Lehet hogy én más sorit néztem de azt a gázrobbanást amiben Doakes meghal Dexter idézte elõ.

ja az anno fain rész volt nagy 😄 csupa izgalom,ha érdekel mi történik olvasd el amit irok.
dex nem öli meg doakes-t!
precision
jahogy te a tvben nézed, jólvan... 😊

Bazinga!

doakes követte dexet és egyszercsak elõlépett, miközben õ zsákokban cieplte a hullákat...birkóztak, a fegyver elsült, dex lábában a golyó...viszont doakes-t sikerült hatástalanítania egy idõre..de sztem megöli, mert doakes-ot játszó színés csak az elsõ 2 évadban van...
a szinkronosra gondoltál ami a tv-ben ment?
precision
milyen mai rész? lemaradtam vmirõl? 😊

Bazinga!

kapcsolom a gyógyintézetet

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Bizony-bizony. 😊
Nagyot ütött a mai rész.

azt a rohadt de jó volt a mai rész...kezd egyre jobb lenni a sorozat...bár a színészi játék még mindig felszínes, és ez a sok felesleges káromkodás...nade a sztori meglepetései, a feszültség, a fordulatok
precision
hát én a Dexteren kívül eddig még nem láttam más sorozatban/filmben 😄
vagyis de, csak nem vettem észre, a paycheck -ben vmi ügynököt alakít 😊

Bazinga!

GregSB
Volt olyan egyáltalán, hogy Michael C. Hall normális embert alakított valaol? 😄

ForzaInter
pedig vhol azt írták hasonló😄

Yo, Bitch!

Kmarha
Sírhant mûvek na.. nem jutott eszembe a címe 😄 Dexter korábbi, melegecske állomása 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ProGabe
hát, azért több köze van egymáshoz a kettõnek, mint mondjuk egy Dexter, Gilmore Girls párosításnak

mindkettõ polgárpukkasztó, mindkettõben van vér dögivel és érzõdik, hogy egy perc többe kerül, mint egy évad barátok közt. plusz ugye kábelesek 😛

"valszeg sokkal korábban már voltak ilyen sorik."

igazság szerint egy vágatlan Vészhelyzet is tocsog a vérben, de ez a két sorozat valahogy más. nagyon direkt mutatják a vérbõ dolgokat, mindkét sorozat egy-egy fõszereplõi ezek a jelenetek

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kmarha
hja talán még a helyszínelõk is régebbi, azt már ott is belevágtak néha a lecsóba.

és a Dextert játszó színész korábbi sorozata? Nem tudom a címét, de halottas házat vezetõ családról szólt, ott is volt pár érdekes rész (nem is szólva a rengetek meleg jelenetrõl).

azért voltak az NT elött is bevállalós sorozatok

De olyan ami a Dextert utol érni.. hát arra biza még várhatunk sokat 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

tnm
most nem tudom a konkrét példát, de sztem a 2 állításod sem igaz -valszeg sokkal korábban már voltak ilyen sorik., az elsõ pedig, mint következtetés nagyon messzire menõ. a két sorozatnak pont annyi köze van egymáshoz, mint bármely másik kettõ hollywood-i sorozatnak. sztem.

ProGabe
egyáltalán nem. ami közös bennük, az az igényesség és mindkettõ bevállalós. ja meg az, hogy ha nincs NT, nincs Dexter sem, mert tudtommal a NT (viasaton kés/alatt címmel fut) kezdett bele ebbe a "mindent mutassunk" durvulásba. valaki javítson, ha nem így van

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kmarha
kicsit sem

ForzaInter
az hasonló dexterhez?

Yo, Bitch!

ProGabe
és íme a nap, amikor nincs új rész <#szomoru1>

na nem baj, hamarosan folytatódik a Nip/Tuck 😊

Flamer
loál😄 micsoda flém😄!

http://loal.atw.hu

várd már meg a következõ epizódot és utána okoskodj hülye úr, kb saját magad flameled be annyira lenn vagy

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

"nyakkendõt azt megtanultam kötni^_^"
dettó 😊

http://thenamelessphoto.com/

precision
😄

Bazinga!

Bulykin
hát nem estem hanyatt ettõl az évadzárótól, de nyakkendõt azt megtanultam kötni^_^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ProGabe
kimondták: "a könnyebb utat választotta". tehát õk azt hiszik, hogy öngyilkos lett

precision
mondjuk az nekem is fura volt hogy le se szarták hogy honnan és hogyan esett le a skinner onnan fentrõl 😊

Bazinga!

tnm
Dex dolgozott a frebo ügyön és a skinner által meggyilkolt Miguel még halála elõtt ezt az információt kipötyöghette volna a skinnernek. Dex története lehetett volna ez is. De ez biztosabb, sztem. Senki nem kérdez semmit -egyelõre.

Még mindig nem értem miért lenne "ratyiság" . Nem hiszem, hogy egy bûnözõ rögtön a vérelemzõt akarná elrabolni, akkor inkább valamelyik rendõrt ( ráadásul nem nagyon ismerhetik az ilyen belsõ dolgozókat... )

Shiwo
szerintem Deb elsõként arra fog rájönni, hogy Dex mit látott kiskorában, s hogy a tesója a jeges..hogy ebbõl mit hoz ki...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

jólvan nah,télleg igazatok van...
debra most kezdett el szaglászni és ja jó téma,hogy rájön dex sötét multjara és jelenére....
tnm
sztem a "karambol" egyébként is jó sok mindenét összetörte, is ilyen közel a két esemény akár egynek is látszik egy halottkémnek. mellesleg zsaruk úgy látták, hogy ugrott, szal ilyenkor lehet nem is vizsgálják a halál okát: hemzsegtek a hivatásos tanuk.

Flamer
mermérne? van izma.. nem kis szargyerek. azhogy meg kiszabadul, megis vágja a csicska (tehát Dex nem túl penge..) és aztán sikerült felülkerekedni simán elképzelhetõ..
és akkor mivan? ugyis mindenki azon izgulna hogy hú de yó hogy túlélte és õt nem szeletelték fel.. nem azon hogy "hú dex hogy tuttad eltörni anyakát?😮"
amugymeg.. megfigyeltétek hogy kitörte a nyakát? ÉS EZZEL KI FOGLALKOZOTT?
senki.. odadobta a kocsira és ennyi.. megse nézték miért halt meg.. 😄 ratyiság mondom..

http://loal.atw.hu

A dark defender pedig valóban létezik ráadásul ez a kizárólag weben közzétett rövid epizódok neve.
Count Adyn
Nekem valahogy úgy jön át hogy, a passenger az utazó, fõnévként, míg a passanger az utazó, mint ige, valaki éppen utazik. Magyarban ugye a csodálatos melléknévi igenévvel el van intézve ez😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

GregSB
Szerintem sem lett volna gond abból hogy miért pont õt rabolta el... Ahogy Flamer is írta dolgozott a Freebo ügyön mint vérelemzõ + a legjobb haverját, Miguelt is elrabolta ugye a Skinner (haha).

Talán azt lett volna necces kimagyarázni, hogy hogy a fenébe tudta megölni egyedül a skinnert, fogságban. (senki nem nézi ki belõle a kapitányságon hogy a puszta kezével ölni tunda) + Rita is frászt kapott volna hogy pont az esküvõ napján rabolják el õt, + meg kellett volna játszania azt is hogy lelkileg mennyire megvisete ez a dolog, szal betett volna a házasság-kötésnek.