5447
DexterBanner.jpg
  • precision
    :D
    apró baki :)
  • ProGabe #2402
  • Dean Winchester
    na a vége kemény volt :D kár,hogy akkora hagyták a lényeget :S dex meg h meglepődött :D
  • Flamer
    nem a negyedik. az első. mindig egy sráccal indul a kör.. csak arra sosem figyeltek fel. szóval nem negyedik hanem első
  • Dean Winchester
    így vagyok ezzel én is :S nemtom meddig bírom ki,hogy ne nézzem meg a 11. részt :S
  • Bulykin
  • Hoz_Hun
    Akkor már csak egy rész van hátra? Mert én a 10. résztől összevárom a végét.
  • Bulykin
    nem bírtam várni, így megnéztem a 11.részt, pedig egybe akartam az uccsó kettőtXD de váá :o
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Hello Dexter Morgan!"
    nagyoon ekemény volt:) és van egy olyan érzésem, hogy Cody lesz a negyedik kiszemeltje Trinitynek, mert ugye a kissrác az megmenekeült... ütős lenne az is biztos:)

és tényleg sok minden van még ami nincs lezárva, szóval egy hihetetlen pörgős évadzárót várok!
  • ffxi
    Ez beteg.
  • precision
    én a készítők helyében úgy csináltam volna, hogy az ominózus Deb-Christine beszélgetés végén, Christine ne lőjje le magát, hanem fogjon pisztolyt Debre, és csináljon úgy mint aki le akarja lőni, ezért Debnek muszáj lett volna beleereszteni párat :) Christine elérte volna a célját, mivel meghal, és Deb is "megbosszulhatta" volna Lundyt, még ha önvédelem is volt :)
  • Micsu
    Persze az is közrejátszott hogy ő ölte meg Lundyt de ha megfigyelted mikor Debra vallatta már a pisztoly oda volt készítve, akkor tört igazán össze mikor Arthur megmondta neki hogy többet ne keresse
  • Oziris666
    Nem miatta lövi le magát,inkább mert ő is gyilkos(talán megbánta) ,igaz az apja lenyűgözése miatt tette!Engem inkább az zavar h Dexter ilyen amatör hibákat vét(ebben a szériában elég sokat) h követik a munkahelyére,régebben ennél profibb volt,dehát ő is ember családdal nagy a nyomás:D
  • Flamer
    nopsmegnéztme a promot és
    .. nem értme hogy a fazsomba fog beleférni minden a következő részbe.. laura, apja, tesoja, trinity, család.. wtf :D percenként lesz valami eksön?:D
  • Micsu
    a riporter egy olyan apa miatt lövi le magát aki nem is törődött vele? jobbat is kitalálhattak volna, végül is eddigi 3 évad alatt a szereplők mindig dexter malmára hajtották a vizet akarva/akaratlanul
  • Flamer
    OMFG! :D
  • RAMyMamy
    nagyon jó rész volt, várom a kövit:D
    néztem promot is, de túl sok mindent nem lő le, eddig is tudni lehetett kb., ami benne van...

am PJack, mondtam, h nem a háza előtt áll :PP
  • zaki
    ááá mekkora rész volt :DDDDD
    dex hogy meglepődött a végén xdxdxd

nem fogom megnézni a következő rész promóját hogy nagyobbat üssön :D
  • PJack
    vannak idióta emberek :(
  • Bulykin
    én is most olvastam
    vannak érdekes emberek...
  • PJack

Dexterhez hasonlítja magát az öccsét megfojtó 17 éves fiú
  • CUCLI
    ez a rész mekkorát ütött már bazz O_O
  • Attila8805
    Van felirat!
  • Flamer
    WAHHAAA :DDDDDdd
  • I.C.ram
    1 óra és lesz felirat.
  • PJack
    nézd angol felirattal.
  • [HUN]Crassus
    felirat pleax pleax
  • cherubim06
    A válasz: nem!:-)
  • PJack
    eddgi megnéztem az összes promót, de ezt most megpróbálom nem megnézni. nagyon nehéz lesz így egy hetet várni de nemnézemmegnemnézemmeg

egyébként ez a rész is nagyon ÜTÖTT, különösen a vége felé, majdnem kiugrott a szívem a helyéről. zárójelenet meg egyszerűen..
  • Bulykin
    11-12 és csókolom
  • Dean Winchester
    szóval lesz a 12 és 13.rész és csókolom?
  • Bulykin
    hát a 10.rész végén a promótól hátast dobtam asszem az uccsó 2 részt egybe kéne letolni...:D
  • Dean Winchester
  • precision
    tényleg nem akarok promót nézni, és olvasni sem akarok róla, hogy mi van benne

!!! Kérek mindenkit, hogy a promóról csak SPOILER tag használatával társalogjon !!!

Köszi :)
  • Big Bad Ryder
    *Távolban elhalkuló sikoly drámai zenei aláfestéssel* :
    Neee, ne nézzétek meeeeg !
  • sb1
    Csak aki már nagyon nem bírja..az utcsó 30mp meg áááááá :D

Azért betalál a szuri :)
  • Big Bad Ryder
    Figyelem!!!
    Eszetekbe ne jusson megnézni a promót! Aki máskor megszokta nézni, most az se nézze meg!
    Van egy olyan sejtésem, hogy
    A vége nem a szokásos "elvarrunk minden szálat és befejezzük a sztorit" vég lesz. Ahogy a trailerben is utalnak rá, "the most incredible endings ever", szerintem jól bekasznizzák Dextert mikor épp megölni készül trinityt....
  • precision
    és az az egy rész oda fog baszni, de nem gyengén :D
    de ha cliffhangerrel lesz vége, vkit tényleg felnégyelek á lá Dexter :)
  • Big Bad Ryder
    Azt a mindenit de durva rész volt! Imádom ezt a sorozatot,de már csak egy rész van hátra
  • precision
    na jólvan, azonnal kérem a következő részt mert vkit megverek :D:D
    durva volt :) nagyon kíváncsi vagyok hogy mi fog történni :)
  • cherubim06
    Nálam az jött először...