Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
xD
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
köszi 😊
Ma lesz a 3 évad a Viasaton... Mármint az elsõ részre. Kíváncsi vagyok Miguel hangjára.
bár nekem fenntartásaim vannak a szinkronnal úgy általában, szóval lehet, hogy elfogult vagyok.
belief in the one true power
jól mondod, 1-2, a több tízezer filmbõl/sorozatból ez már annyira nem jó arány. 😊
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
amúgy dexter magyarhangja sztem is jól el lett találva de a többi szereplõé igencsak gyengére sikerült. sajnálom, mert én szeretem a jól sikerült szinkronokkal hallgatni a filmet, csak elég kár hogy idehaza elég kevés az ilyen.
ja, amúgy a 2. évadot nemláttam (😄), de számomra így is érthetõ a harmadik. a végét sejtettem már az elején, de jólett.
egszerûen zseniális a sorozat, jobb mint a House. (pedig régebben az volt a kedvencem)
túl messze még a szemptember, nembírok várni addig 😊
(trailerje tökjó lett)
Pain is inevitable. Suffering is optional.
ami - ha jól tudom - szeptember környékén fog megjelenni.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
arról nem beszélve, hogy nagyon hiányoltam a munkatársainak akcentusát
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
a 24ben pl. jack legelsõ szinkronhangja nagyon jó lett!Mondhatni majdnem eredeti,mivel ott az elsõ pár évadot szinkronosan néztem és jött az eredeti nyelv és mondom szinte észrevehetetlen különbség volt.
Ez egész biztos így van, de a Dexter nem ilyen. Egyszerûen nem tudom elképzelni magyarul Angel latinoját vagy Deb beszólásait.
van egykét film amikor a szinkron jobb mint az eredeti de komolyan 😄
Am nem igy látnád a támogatásos helyzetet ha egyszer kétszer kiszednétek tõled jogatlanul sok pénzt!Na meg mindenért 😄
de hogy te nézed a tv-t attól nemtom mivel támogatod 😄 én pl látok egy raklámot tuti nem az alapján fogok vásárolni! na mind1...
és természetesen nem a netes társadalomnak nehézség letölteni+feliratot keresni+feliratot olvasni, de biztos Neked is van olyan ismerõsöd, aki TV-t néz (és ugyanazt issza, mint mi, de tényleg😉 ).
"ha nem torrentel töltesz hanem ftp vagy csak sima linkekkel akkor meg nem töltesz vissza semmit!" -igen, itthon ez így van, ezzel együtt nem is tudom melyik a gyakoribb, a p2p, vagy a serverrõl töltés...
és persze, hogy korral haladó embernek milliószor jobb netrõl tölteni, de azért vannak érvek a TV mellett is (kezdettõl fogva csak ennyit állítok, nem többet)
"meg minek támogassuk õket? minket ki támogat? mindenhonnan csak a pénzt szívják ki az emberbõl:@"
ez viszont egy olyan mentalitás, amivel nagyon nem tudok egyetérteni.
a Te szórakozásodban egy csomó ember munkája benne van. nem csak a fejesek, akik lefölözik a hasznot, de a díszletmunkás, vagy a stúdió takarítói, vagy a portás, vagy az a hentes, akitõl a húst veszik a szakácsok, amit MCH eszik a forgatás szüneteiben... (és nem vagyok hipkrota, mert igaz, hogy én is ezt csinálom, de tudom, hogy morálisan nem 100% tiszta terület ez -és mielõtt valaki ezzel jönne, azért, mert más szívbaj nélkül lop, csal, hazudik, attól én még fenntarthatom a jogot, hogy lelkiismeretem/bûntudatom legyen és reménykedjek egy olyan világban, ahol a többség is erre hajt)
jó vmi szinten igazad van,de nagyrakás fos igy 😄
most ne már,hogy jobb egy sorozatot megszakítással nézni tv-ben minthogy egyben nézze az ember szünet nélkül...
felirat keresés meg nem ellene van mert az 3 másodperc kb...
ha nem torrentel töltesz hanem ftp vagy csak sima linkekkel akkor meg nem töltesz vissza semmit!
na meg tv az kötött a másik meg nem kötött!
meg minek támogassuk õket? minket ki támogat? mindenhonnan csak a pénzt szívják ki az emberbõl:@
Egyébként ha lenne olyan magyar csatorna, ahol angolul adják felirattal akkor ott nézném. Mivel nincs ezért letöltöm.
Nem fogom magamra erõltetni a fosh szinkronosat csak azéret hogy becsületes legyek...
- ha torrentezel, akkor fel is töltesz, ami -mivel kielégíti a szerzõi joggal védett tartalmak megosztását/terjesztését- illegális Mo-n is. a letöltés valóban nem az, de csak nálunk nem (ezért írtam oda, hogy "minden államban", Amerikában letöltés is illegális)
- ha a tévében nézed meg, akkor részt veszel a piac természetes (tradicionális) menetében.
amikor letöltesz, akkor nem nézel reklámokat, megszakítod a láncot (kivéve product placement), amire persze lehet mondani, hogy egy-két ember nem számít, pláne, hogy nem is vagyok azok között, akik alapján a nézettségéket számítják, de ha mindenki úgy tenne, mint mi (netrõl beszerezné a reklámmentes részeket), akkor elõbb utóbb nem lennének TV mûsorok -tudom, hogy ez nagyon szélsõséges, de a megengedhetõ arányokhoz nagyon jól kéne ismerni pl. a játékelméletet, szal én most csak az elvet próbáltam leírni)
és mégegyszer én is így nézem, de tudatában vagyok annak, hogy ezzel a tradicionális tv-zési piacmodellnek ellene dolgozom.
és aki lusta, az nézze a viasaton, pár kattintást bõven megér, hogy ne várjak egy évet a szinkronra, ami egyébként is...na mindegy 😊
(feliratra én sem tudok várni, általában már hétfõ reggel megnéztem 😄 )
- tv-ben nézni teljesen legális, minden államban
- támogatja vele a készítõket
- valaki lusta töltögetni, feliratot keresni, majd aztán végig olvasgatni
ezeket csak a tárgyilagosság kedvéért. én se tvben nézem -mondjuk én feliatra se szoktam várni😊
- ez ingyen van, nem úgy mint a Viasat3
- nem szenvedsz hátrányt abból, hogy egy évaddal le vagy maradva
- nem szinkronos!, (így nem veszíti el az egész azt, amitõl jó)
- mostmár hogy vége a 3. évadnak is, minden részhez találsz feliratot, ha szükséged van rá (samuét javaslom, persze lehet, hogy az övé az egyetlen 😊 )
- idõben tudod majd nézni szeptembertõl...a premier után 3-5 órával már fent szokott lenni (in EZTV we trust 😉 )
kb ennyi érvem van mellette...ellene nem találtam még 😄
Mivel a viasat megduplázta a tarifát a kábel szolgáltatóm (sok szolgáltatóval egyetemben) levette a viasatot!
És így felettébb bosszantó,h a kedvenc sorozatomat nem tudom majd idõben nézni!
OFF: (csak max ha letöltögetem vhonnan...)<#falbav>#falbav>
Irgum-burgum :)
#1651: nem hiszem.
amúgymeg nem vagyok "beszarós", csak nem szeretem az ilyeneket
ja meg a rottenes képeket sem
ja meg a pedo képeket sem
tudom, égõ vagyok, már humoros aranyosban is megmondták... ez van.
Bazinga!