5447
-
RAMyMamy #2483 legjobb pedig -
zotja #2482 honnan tudnám gyorsan lehuzni a 12.es részt? mert torrent az fos :S -
#2481 fuck yeah!!!!
-
#2480 felirat -
#2479 Beszarok, http://dexterfelirat.atw.hu/ nem jön be :DDDDDDDDD -
Csak77 #2478 "Ne haragudj, de annyira nem bírtam elviselni, hogy 4 hete felhívtam a producert"
Hát ez! Ilyen nincs, és megis van! :D A panelproli felhívja a producert! :D -
#2477 Linket plz, mert ahol UF csinálta a feliratot ott lezárták a hsz-t a spoilerezők miatt:D -
Micsu #2476 má van -
#2475 Unfriendly fogja leghamarabb megcsinálni a feliratot. 22h-ra ígérte de még sehol sincs :\ -
RAMyMamy #2474 felirat mikor lesz? -
#2473 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azért egy 1 év körüli gyerekben tán nem marad meg annyira a lemészárolt anya és a mindent elborító vér képe, mint mondjuk egy 5-6 évesében, így nem feltétlenül lesz belőle gyilkos
a gyerekekkel vagy Dex fog szívni, esetleg Deb segít neki (egyedül tökéletesen esélytelen), vagy rábízzák mondjuk a nagyszülőkre, és Dex rendszeresen látogatja őket (utóbbi esetben könnyebb dolga lesz..)
-
#2472 amúgy én is erre gondoltam, hogy erre fog elhaladni a sztori, ha nem is a következő de az azutáni évadban tuti -
#2471 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Oké eddig három gyereke volt, de vér szerint csak egy... hogy hányat fog tovább nevelni az csak azon múlik milyen ember... ... nem nagyon vannak érzései. Eltudom képzelni hogy a kettő gyerek megy árvaházba vagy az igazi apjuk szülei fogják nevelni őket (volt róluk szó hogy milyen rendessek) dex meg az egyettlen gyerekét nevelné pontossabban tanítaná.... kitanítaná...
pár évet előre ugornánk a sorozatban 5-6 évet és az ifju Morgan kimutatná foga fehérjét...
Okkal volt ott a gyerek a vértócsa közepén...
Meg aztán a két másik kölök el lett küldve akkor éppen. -
#2470 TUTTAM!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az nem vigasztal. Rambónégyet is rita (najó, meg az m60 :)) miatt néztem meg, bár az utóbbi időben feltűnően sok vakolat volt az arcán, lehet ez is közrejátszott... -
#2469 Francba, nekem már most hiányzik a sorozat... Szar lesz Dexter nélkül majdnem egy évig. -
#2468 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ne haragudj, de annyira nem bírtam elviselni, hogy 4 hete felhívtam a producert, hogy vegyék már ki a sorozatból, mert nem bírom már tovább idegekkel azt a csajt. :( Úgyis összejön majd egy másik csajjal szerintem, mert egyedül felnevelni 3 kölköt + gyilkolni + dolgozni nem lehet túl egyszerű -
Cat 02 #2467 Még a temetésen lehet h mutatják -
Big Bad Ryder #2466 Szerintem jó évad volt. Dexter vívódását a család-munka-Kyle-sorozatgyilkos szerepek között tökéletesen ábrázolták, ha fogalmazhatok így. A többi szál meg elég nevetséges volt, mint ahogy alattam is írták, Laguertáék szerelme egyáltalán nem vitte előre a cselekményt, sőt. Arthur karaktere tetszett, Debra és Quinn is elég jó volt, végezetül még mindig ez a kedvenc sorozatom. Örülök, hogy elvarrták a főszálakat, mint eddig.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!karaktere meg nem fog hiányozni :DRita -
#2465 #2457
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mert kinyírták dexter nőjét.
MIATTAD! -
#2464 Mos mér? :D -
#2463 nagyon nem akartam, hogy ilyen vége legyen, de 100%-ig adta magát, újabb nagy fordulat,blabla
látom is magam előtt a köv. évad első pár percét:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kiscsaj totál depi, kissrác ön-, és közveszélyes, a baba folyton sír és Dexter már az ideg-összeroppanás szélén -
#2462 Utállak! -
#2461 Durva volt ez a rész! :D Éreztem, hogy nem lehet ilyen simán vége a résznek! -
#2460 yaok belenéztme végébe mostmár látom miért irtad:| -
#2459 Értem én persze, de akkor is jóval igénytelenebb és olcsóbb megoldás mint az eddigi visszaemlékezések. Szerintem ez elvett az élményből és idegesítő volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az, aki azt hiszi Dex ölte meg Ritát, még mindig nem érti az egész sorozatot. Tavaly is mindenki hogy rápörgött a Dex kötéséből Rita ruhájára csöppenő vérre, és már letartóztatást meg leleplezést vizionáltak a következő évadra, ami már akkor is röhejes volt, ahogy az a feltevés is az, hogy Dex saját kezűleg nyírta volna ki. Aki még mindig nem érti, leírom világosan - Trinity volt az, nem a begolyózott Dexter. -
Cat 02 #2458 omfg a vége
[spoiler]Hát aki Cody-ra tippelt annak majdnem bejött :o [/apro] -
#2457 Ne legyél már ennyire fantáziátlan, Dex faterja nem szellemként jelenik meg, hanem azokat a gondolatokat képviseli Dex fejében, amiket belenevelt.
Tudod, mint amikor nem tud vki dönteni valamiben, és a filmekben megjelenik egy angyalka és kisördög a két vállán, és vitatkoznak egymással. Na Dex faterja a filmben ugyanolyan metaforikus szereplő mint ezek. Dexter a faterja nevelése, "kódja" alapján élte le élete nagy részét, és bizony ez egy monogám életvitelt követel meg. De már rég nem monogám, felesége, gyereke van, de mellette még él a "dark passanger" is benne, akit eddig Harry kódja tartott életben és rácson kívül. Nem csoda, hogy ebbnen az évadban folyamatosan vájúdik az új énje a régivel (akit ugye Harry képvisel képletesen), hiszen a két életforma amit egyszerre szeretne élni enyhén üti egymást.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végére pedig nem találok szavakat. Icram örülhet, ő végig utálta Ritát, de jogos a kérdés: Ki ölte meg? Arthur? Dexter golyózott be? Öngyilkos lett Rita? -
Micsu #2456 -
#2455 hát, szerintem ütős évad volt, nem értek egyet Naranccsal
amúgymeg (csak akozkan, akik már látták az uccsó részt..)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a köv évadban még mindig iszonyat nagyokat szívhat Dex Arthur miatt..ügyebár a feleségét úgy ölték meg, ahogy a trinity szokott gyilkolni..és hát gyanús, hogy milyen hamar ott volt a trinity lakásán..mi több, még kiderülhet, hogy ismerte is őt a trinity családja..kyle buttler néven, és ügyebár van egy ilyen nevű hulla is terítéken..ki tudja, ez a név szerepelhet azon a listán, akik segítettek a ház építésében, ami újabb összefüggés..pluszba Dex nyakába szakad a 3 gyerek, anya nélkül..egyedül nem fogja bírni, de ha segítsége lesz, akkor meg attól lesz nehéz megszabadulni, hogy gyilkolászni mehessen..és az is gyanús lehet Debrának, hogy két ilyen trauma után (felesége meghalt és kiderült, hogy a jeges tesója) nem eléggé összetört, vagy nem csavarodik be..szóval lesznek itt még csúnya dolgok... -
#2454 Összegezve szerintem elég foscsi volt ez az évad. Az elsőben azt szerettem, hogy három jól elkülöníthető szálon futott a történet, minden részre jutott egy feldarabolt rosszfiú, némi elmélkedés a beilleszkedésről és színlelésről, meg egy-egy újabb ITK helyszín a kirakós következő darabjával.
A második évadban ha lehet mondani az összes szálra ráerősítettek, kicsit többet nyomtak mindenből, rendesen felpörgették a sztorit - nekem az már nem jött be annyira, de legalább a karakterek a helyükön voltak.
A harmadik már egyáltalán nem jött be, tele volt WTF jelenetekkel, és kurva lassan rajzolódott ki, hogy miről is akar szólni, de a végén csak egyre jobb lett, vettük, hogy Dexter megtanulta mesterien manipulálni az embereket.
Ez a negyedik olyan mintha minden eddigit elfelejtenénk, Dexter kibaszott szerencsétlen, a darabolós szálat az első részt kivéve teljesen eldobják, aztán egyszer csak az évad közepén kinyír egy ártatlan embert, de nem történik semmi, teljesen súlytalan minden cselekedete. Nem is ez a legrosszabb, hanem hogy az összes többi szereplő is teljesen feleslegessé és súlytalanná válik, az egész LaGuerta-Angel szerelmi szál a legkevesebb hatással sincs Dexterre vagy a sztorira, persze értem én, kezdeni kellett valamit a két szereplővel. Vince-nek az egész évadban talán ha két beszólása van (régen részenként volt ennyi), aztán reménykedünk, hogy a hálaadáson lesz valami értelme a karakterének, de az égvilágon semmi nem lesz, csak nagy búslakodó fejeket vág. Quinn az egyetlen konstans elem, minden részben cseszteti Dexet, aki nagyon nem tudja kezelni a helyzetet, egyre csak dühöng meg kapkod. Ott van még Harry, aki eddig elég érzékletesen volt jelen a sorozatban, visszaemlékezések, flashback-ek formájában emlékeztette Dexet a helyes útra - most meg megjelenek mint egy szellem (WTF!!!) és face to face löki a rizsát, amit Dex persze leszar és sosem hallgat rá, mindig az ellenkezőjét cselekszi annak amit szerencsétlen látomás mond. Egyetlen normális magyarázat Dex bénázására, arra, hogy mindent elfelejtett amit az előző évadokban megtanult az évad elején lévő autóbalesete, ami után nem pihen, pedig a doki figyelmezteti, hogy nagyobb gáz is lehet, az agysérüléssel nem lehet viccelni - pár jelenettel az intés után jelenik meg Harry látomás formájában először, és marad is az egész évadban, jelezve, hogy Dex agya véglegesen károsodott. A vége is elég fura, nem szpoilereznék, de az biztos, hogy az ötödik évadra gecire össze kell szednie magukat az íróknak, hogy ebből a helyzetből felálljanak. SZVSZ. -
#2453 nem, vagyis pontosabban mondva nem tudni :) -
#2452 ez a vege enyhen bebuntetett
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igazabal adna magat h arthur volt (mert furdokad meg nem is nagyon maradt mas akire gondolni lehetne), viszont egy furcsa dolog megis lenne benne: ha tenyleg o lett volna akkor a halala elott sztem nem hagyta volna ki h elmondja dexternek es egy jot rohogjon rajta.. persze erdekes volt vegig az arthur gyerek, lehet h direkt nem mondta el h nagy meglepetes legyen es megjobban kibasszon vele.. jah meg ritanak nem 2 gyereke van, szoval nem is illik a semaba, mar amennyire ez szamitott mar itt barmit is.. -
#2451 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ő ölte meg ritát?:O -
#2450 mondjuk nekem nem telt el olyan gyorsan, mert én is láttam, hogy már írták "húwazzemilyenvégelett" és közbe az ideghúzó részeknél úgy éreztem, vánszorog az idő, mikor jön már a vége, amitől a hajukat tépik az emberek -
Dean Winchester #2449 már bánom,hogy beolvastam a topicba :D vasárnapig úgy elvoltam,kb vártam,hogy jöjjön a következő rész.
Szal magam alatt vágtam a fát :D mostmár kegyetlenül várom a feliratot azaz a holnap estét :S és vhogy érzem,hogy ez a 43 perc vmi eszméletlen gyorsan elfog telni -
#2448 ez rosszabb...bár ezt a fordulatot is ellehetett képzelni, de az hogy meg is csinálták, az a dúrva -
#2447 hát... készülj fel... mert... ez... odabasz :)
jöhetne már a következő évad :) -
Dean Winchester #2446 nagy fordulat vagy mi a fene van ettől a sok aztakurvaááábazdmeg...stb :D
tán nem rita is segít arthurnak xDDDDDD
másmilyen fordulatot elnemtudnékképzelni :|
-
#2445 aztakurvabazmeg.
#2442:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én nem hiszem, hogy Dexter skizofrén... mármint nem a szó klasszikus értelmében... az durva lenne, ha ő ölte volna meg Ritat, úgy, hogy nem is tud róla -
Big Bad Ryder #2444 Megnézem.
ÓMÁJGÁÁÁD HOLIMADAFAKINSHIITT
Nem térek magamhoz! ÁÁÁÁ ! Te jó ééég ez hihetetlen ..
Ááá és még több áááá :D
Majd elemzem ha már jól leszek...