5447
DexterBanner.jpg
  • Synit HUN
    Asszem a végén egy kicsit meghaltam... Tegnap éjfélre végeztem vele. Alig bírtam elaludni. Gyönyörű húzás, durva ütés, de nekem sok volt. Valahogy érzem hogy kár lett volna kihagyni, de akkor is...
    Viszont a kíváncsiságom nagyon magas szinten lesz most a következő évadig.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem Rita nagyon fog hiányozni. Imádtam. Nagyon kár.
  • Micsu
    majd leforgatjuk neked külön
  • Flamer

hm. nemtudom.. nem mutatáttok hogy a triniti ölte volna meg.. :| :|
  • Dean Winchester
    bocs,felse merült bennem,hogy még kell a spoiler :S
    szal bocs még1szer
  • Flamer
    4x12 normális felirat SYS-hez nem RED720p hez..

http://www.opensubtitles.org/hu/download/sub/3608634
  • PJack
    igen énis így néztem a végét, és így sokkos állapotban bámultam még az üres képernyőt 10 percig :|
  • Bulykin
    még arra vagyok kíváncsi, hogy ugranak e előre majd az időben vagy nem...
    mert ha a kis srácot helyezik majd előtérbe akkor...de sztem jobb lenne anélkül
  • I.C.ram
    Hát ez az :D
  • RAMyMamy
    na ez fail
  • RAMyMamy
    [spolier]engem sem idegesített és nagyon megérintett a vége, nagyon sajnálom, meg a picit is :(((([/spoiler]
  • Bulykin
  • cherubim06
    CLYDE PHILLIPS szerint, aki a sorozat írója mellesleg:
    Trinity volt.
  • PJack
    de amúgy tényleg. elején már felpörgött, az autós rész egyenesen csúcsszuper volt sztem, meg még kb a feléig tartota a szintet, aztán a vége felé elkezdett lenyugodni, a végén tudtam h ennek így kell történnie, mondom jó, de hóhó mondom ittmég történni fog valami, és hát... történt is. total shock O_o

egyébként meg
    artúr bácsi volt, ezmost elég egyértelmű, de sztem ezt nem csavarnák így meg h skizofrén meg ilyenek, mer az fasság lenne, meg túlzás. suicide meg szintén kizárva, hisz tökboldog volt előtte, szintén baromság lett volna ez is. más személyt meg egyszerűen nemtudok elképzelni.
    én szerettem, engem nem idegesített, gyönyörű nő volt, kár érte. rest in peace Rita
  • PJack
    teis jóltudsz spoilerezni bazmeg :SAD_SDF:asD
  • Dean Winchester
    áá szépen gomplayerrel elcsusztattam a feliratot! pedig évadzáróként vártam, volna,hogy az elejétől kezdve fasza feliratot kapok,de tökmind1 a rész kárpótólt mindenért
  • Dean Winchester
    ááá baszameg shit,bazdmeg
    fuck :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
    a vége ütött rendesen :O
    baszki #2505 teljes mértékben.
    avége überbrutáldurva
    de a kövi évad első része kb 2 évvel később fog játszódni sztem de kell a folytatás! ezaz évad volt a legjobb szerintem.
    RIP Rita
    vége az évadnak
  • Flamer
    ahah :D hát emlékezés róla :D semmi több :D hogy hogy indult. :D
  • RAMyMamy
    kb. én is így vagyok
    de a vége... áá... [elfolyt a szemfestéke]
  • Kmarha
    érdekes évad záró volt.. az első felében csak úgy csapkodtam az asztalt, annyi huubammeg volt. Aztán kezdett kicsit elnyugodni az egész. A végét egyenesen kevésnek éreztem.. aztán puff, az utolsó jelenet kiverte a biztosítékot. Erre nem számítottam :D Meg vagyok elégedve. :D
  • Kmarha
    menj fel a feliratok.org-ra ott a 720p-s verzió mellett a sima hdtv alá időzített felirat is megvan.

Régen nem volt gond, csak most van elcsúszva a kettő egymástól
  • Dean Winchester
    dexter.412.hdtv.xvid-sys
    csak nálam nincs már az elején se felirat?
    " előző rész tartalmából... ez a féle :S
    aztán meg siet
  • Dean Winchester
    na nekilátok az uccsó résznek :O
  • precision
    nem akarom tudni, hogy a mostani epizód melyik része késztetett téged erre az asszociációra :D
    (amúgy én is emlékszem :D:D:D)
  • Flamer
  • Flamer

emlékszem mikor első részekbe rita leszopta dexet:D
  • I.C.ram
  • I.C.ram
    Engem már abban a filmben is idegesített :D
  • Bulykin
    ömézing^^
    tuti Trinity volt, feleslegesen agyaltok:D bosszúból csinálta, mert megmentette a kis srácot és mert hazudott neki, stb.
    kúrvakíváncsi vagyok mi lesz a következő évadban:o hatalmas kérdőjel van bennem ezekután, hogy mihez kezd majd Dex...és ugye jön majd egy újabb sorozatgyilkos is akit le kell majd vadászni:) vááá de sokat kell még várni
  • Shiwo
    valszeg ki volt kapcsolva a telója, vagy elnémítva (aminek van értelme, hogy ne zavarja meg meló közben) és akkor nézett csak rá, mikor már otthon volt
  • cherubim06
    ez jó, köszi, de azért érdekelne az is, amit írtam:-)
  • Csak77
    Itt egy jó amiből sok minden megtudható a fináléról, és, hogy írtak egy másik tipusú véget is.
  • zotja
    Igazán szar,hogy vége lett ennek az évadnak :(
  • cherubim06
    Tud-e valaki működő linket a legutóbbi Michael C. Hall - John Litgow interjúhoz??
  • AntiHero
    Rita nooooooooooooooooooooooo. Pedig nagyon szerettem:(
    Ami nem tetszett az az, hogy Dexter miért akkor kapta meg az üzenetet mikor hazaért? (Pedig Rita jóval korábban elküldte már neki:S)

Az pedig tuti, hogy trinity ölte meg Ritát még mielőtt elment volna a kocsiért. (Utalások: Kád Teli vérrel, vonat sinek és vonata(?) amit Dexter szét rúg mikor haza ér.)
  • Haffey
    [spoiler]Ez nem is rossz feltevés... mármint hogy kifolyt oda a vér és a kiskölyök ott volt. Nekem kicsit gyanús volt, hogy a Trinity reggel korán elment, de Dexter mégis hamarabb ért oda a kocsihoz... és ez azért volt lehetséges szerintem, mert akkor volt Rituskánál. vagy tévedek? :)
  • 5c0rp330n
    en is gondoltam erre is, hogy a gyilkos tudatosan aztatta verbe dex gyereket es akkor viszont nagyon ismernie kene, es az biztos nem trinity lett volna. viszont most visszanezve ugy tunik siman kifolyhatott arra a helyre a ver, a gyerek pedig nyilvan odamaszkalhatott es attol lett csak veres, igy megint a kezenfekvo trinityt tartom a legeselyesebbnek, a linkelt cikkek is ezt erositik..
  • Micsu

itt azt írják hogy trinity volt link
  • Oziris666
    Ne vegyél rá mérget, h Trinity volt!Mi a túrónak ültette volna a csurom vérbe a babát?!Trinity túl kézenfekvő lenne,a sori meg nem erről híres:) Amugy meg kár h kiirták az egyetlen eyecandyt a soriból,most majd marad nekünk "Deb" pff:D
  • foraver
    IMHO Rita már csak azért se lehetett öngyilkos, mert a gyűrű a kezén van. És ha mástól nem, tőle kitelik, hogy leveszi, ha öngyi akar lenni Dex miatt... De elég esélytelen , hogy rájött valamire. Trinity még megölhette, mert volt ideje rá, bár nem túl sok. Amire még gondoltam, hogy a rendőrfőkapitány, mert érdekesen pont most beszéltek a kikötői gyilkosságról. A szomszéd? :) Elbaszott egy környék lenne akkor... :)
  • RAMyMamy
    thx
    majd csak holnap nézem meg :(