Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
amúgy meg akkor köszi 😊
mindenki a junkie-n fejti ki a véleményét, sajnos ez van
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
De belinkelem neked Fordította: Saddi & Samu, Idõzítette: Lalee (HDTV-NOTV)
csak kérdem,hogy akkor folytatódik-e a tendencia mint tavaly,miszerint felirat kb a következõ rész megjelenésekkor lesz 😞 😄
Mégis kit érdekel, hogy valaki rájött, hogy a 720p-s verziónek szebb a képe mint a tvripnek és örül, hogy õ abban is megtudja nézni, mert azt hiszi, hogy más nem ért hozzá....nõjünk már fel, baze!
egy jó kis (ûr)scifi, vagy természetfilm esetén már nem ez a helyzet.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Dexter.S04E01.PROPER.720p.HDTV.x264-ORENJi
aAF's release was not cropped. Screenshot included.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
meg is néztem, nagyon jó volt. HD-t szedtem, volt a végén egy hosszú évad-elõzetes, jó részek lesznek, az biztos
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
nekem hoszabbnak tünt (lehet h nem 38 perces részeket kaptunk és azért ^^
egybõl a góóól jutott eszembe 😄
az ucsó része az évadban = ebben az évben és januárban vagy februárban az évad folytatódik? vagy az egész évad csak 13 részes lesz?
Yo, Bitch!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
2009-Oct-04 Dexter 04x02 Remains to Be Seen
2009-Oct-11 Dexter 04x03 Blinded the Light
2009-Oct-18 Dexter 04x04 Dex Takes a Holiday
2009-Oct-25 Dexter 04x05 Dirty Harry
2009-Nov-01 Dexter 04x06 If I Had a Hammer
2009-Nov-08 Dexter 04x08 Road Kill
2009-Nov-15 Dexter 04x09 TBA
2009-Nov-29 Dexter 04x10 TBA
2009-Dec-06 Dexter 04x11 TBA
2009-Dec-13 Dexter 04x12 Finale
[merlinw.org]
illetve a a rész hivatalosan még nem jött ki(preair)
ezek miatt tilthatták le, de ha rámész az Enable gombra, akkor le tudod tölteni.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Megnéztem!
Nekem tetszik.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Magam fordítottam, nem a hivatalos szokásos fordítók, nem is biztos h pontos mindenhol, egyik barátomnak csináltam.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
nem HD, sõt stream-rip, szal még rosszabb a minõsége, mint a tv-rip-nek.
és van egy kis cliffhanger a végén, de sztem úgy is tudható, hogy mi lesz belõle, szal nem oly' vészes