5447
-
#2563 Ha fan vagy akkor megoldod:D -
#2562 mert gondolom nem ingyen hoznák házhoz Amerikából... -
Kosadzk1 #2561 nem csúnya az biztos -
#2560 és innen miért nem tudod megrendelni? -
#2559 Nem tudtok olyan boltot itt Magyarországon, ahol lehet kapni Dexter-es cuccokat? (ilyesmikre gondolok: http://showtime.seenon.com/index.php?v=showtime_shows_dexter&ecid=PRF-TV2-S00118&pa=PRF-TV2-S00118 )
jólenne... -
#2558 Van rá esély:D -
cherubim06 #2557 vagy nem is délelőtt, de kora délután.... -
cherubim06 #2556 Hogy most akkor mi is van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arthur délelőtt vette át a Mustangot, ezalatt elbúcsúzott Rita Dextertől. Gyors jelenet következik a rendőrségen és vége is a napnak.
Dexter sötétedés után kapja el Trinityt, aki előtte volt Ritánál, aki meg ugye hazaszaladt, mert otthon hagyta a személyijét. -
RAMyMamy #2555 az utat én is észrevettem, érdekes :D -
#2554 Nem tudom, miért gondolják egyesek, hogy nem Trinity volt. Tök egyértelmű, hogy ő volt. Mikor Dex megölte, akkor is mondta, hogy "Everything is over".
és ha megfigyelitek, ugyanazon az úton kapta el Dexter Trinity-t, ahol Dexter egyszer balesetet szenvedett hazafelé menet.
Az meg a másik, hogy egyik évadot sem hagyták elvarratlan szállal eddig, és ez így is van rendjén. -
Hoz_Hun #2553 Lehet Dexter a kocsiban lapult várva a kocsi leállását, míg Triniti közben megállt beugrani egy fürdőre. :) -
stukov #2552 Nem hiszem el Rita halálát. Szerintem álom az egész. Ki ölte meg? Ha Trinity volt mikor volt rá ideje? Mielőtt elment a Mustangért? -
cherubim06 #2551 "mikor meghalt, akkor a rajongók fele ujjongott."
Ez így egyszerűen nem igaz, különben meg sztem is szar színésznő. -
Hoz_Hun #2550 Nekem sem fog hiányozni. Amúgy szerintem Dexter után a huga a legjobb karakter. Na őt sajnálnám, ha valami baj érné.
A feleségem mondjuk nagyon megviselte a vége. -
#2549 Jelen.
Fárasztott engem is. Bár az, hogy lenyesték: kicsit erős. -
#2548 hát akkor nem figyelted eléggé a topikot... :D
sok mindenkit irritált Rita, jó persze engem sem mindig, de akadtak olyan pillanatok vagy részek amikor már tényleg idegesítően buta volt vagy kötekedő -
#2547 Néha engem is irritált ezzel a sok telefonhívással,hogy "hol vagy már dexter?" :D -
#2546 Csak te ujjongtál, eddig még egy fórumon sem találkoztam olyannal akit irritált volna Rita :DD -
#2545 Hát az lehet, hogy ezt az egy karaktert jól játssza, de színésznőket pocsék, szerintem, mert se a Rambo-ban, se a Dexterben nem volt szerintem cél ez az együgyű picsa szerep. Dexterben is inkább egy mindenki által szeretett, jó családanyát akartak volna, erre lett helyett Rita..., aki legalább 50-50%ban megosztotta az embereket, és mikor meghalt, akkor a rajongók fele ujjongott. -
cherubim06 #2544 ..tehát remek karakterszínésznő:-) -
#2543 Én nem tudtam eldönteni, hogy Rita-t játszó csaj tényleg ennyire szar színész, hogy ennyire mesterkélten és erőltetve adja elő a szerepét, vagy ennyire zseniális, hogy ilyen jól hozza az idegesítő együgyű feleség szerepét?
Asszem inkább az előbbi, mert a Rambo-ban is csontra ugyanezt a szerepet hozta. -
#2542 Majd vámpírként visszatér -
#2541 Szőkén jobb:D -
Big Bad Ryder #2540 Nézegettem még képeket erről a Ritáról és sötét hajjal nagyon bejön :D A feketék a gyengéim :D Áhh, miért kellett kiírni a sorozatból, nekem elég lett volna ha átfestik a haját -
RAMyMamy #2539 fűrész 4 vagy 5-ben is benne van Rita, de a szar frizurájáról alig felismerhető :) -
#2538 pázzeg, meg sem ismertem sötét hajjal :D
-
#2537 akkor ennyire hasonlít lulz:D:D -
Cat 02 #2536 Nem ő :o -
RAMyMamy #2535 szerintem a sorozat szempontjából egyáltalán nem az a fontos, hogy ki a jobb nő, dexternek amúgy is mind2 bejött, de rájött, hogy kit kell választania :) csak hát sajnos ő is meghalt :(
nem kell dexternek egy új kurva, hülyeség -
#2534 az is -
Cat 02 #2533
Első képre azt hittem a Dollhousenak a vezetője :D -
#2532 ne nézz sorozatokat -
#2531 a brit csajt? akkor már inkább Rita :)
az nem elég hogy ronda volt, de még kib*szottul idegesítően beszélt
VS
-
#2530 eggyet értek. annyira utálom hogy várni kell ilyenkor 1 évet. -
#2529 HOGYAN LEHETNEK EKKORA KECIK A SOROZAT ÍRÓK!!! NEM HISZEM EL EZT A 12-es részt!!:S:S:((((( -
Cat 02 #2528 Hozzák vissza a brit csajt a holtából -
Big Bad Ryder #2527 Remélem következő évadban jön egy dögös csaj. De mindenhogy dögös, nem ilyen Rita féle -
RAMyMamy #2526 mondjuk egy olyan opció is lehetne, hogy: semmit -
#2525 inkább ne -
Micsu #2524 Lehetne egy ilyen szavazás hogy
TE mit csinálnál Ritával?
-megölném
-kiírnám
-sunáznám
-fújjatnám majd adnék neki buszra pénzt