5447
-
#2603 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem -
Big Bad Ryder #2602 És tééényleg :D Annyira hasonlított valakire de nem tudtam rájönni :D
-
#2601 LOL :D -
#2600 interjúban úgy néz ki dex mint rooney :D -
Dean Winchester #2599 én is! főleg h deb lakására ment el a hármas.. vártam h debe-t fogja tuszul ejteni vagy megölni erre más történt...
videoban ja nagyon brutl feje van Dex-nek :DDDDDDDDDDDDD
fura a rövid haj meg az arcszőrzet -
Hoz_Hun #2598 Na és a könyvben is megmakkan a csaj a végén? -
#2597 Persze, hogy leszarjuk.. A lényeg hogy legyen folytatás és legalább ennyire üssön mint a mostani évad :D -
cherubim06 #2596 Aha, értjük.
Nos, lesz még 2 évad az alkotók tervei szerint. Hogy a "pénz miatt"-e vagy más miatt az igazából senkit nem érdekel szvsz. (legalábbis itt a rajongói fórumon). -
#2595 Azért van még szál amit lehet folytatni :p -
RAMyMamy #2594 szerintem jól néz ki ^^ -
giveusatank #2593 Szerintem nem lesz több évad. Vagyis nem olvastam még utána, ha azt írják hogy lesz akkor bocs, de nemhiszem hogy máris bejelentették volna. Most ezt úgy írom hogy ez lenne a logikus lépés. Mivel ezzel a befejezéssel elvarrtak minden szálat, a tanulság is megvolt (hiszen ha a Dexter nem lenne ilyen akkor Rita még most is élne, úgyhogy gyerekek ne legyetek sorozatgyilkosok nem éri meg:D) Am könyvbe sincs több rész, mondjuk ez sokat nem jelent mert eléggé eltér a könyvtől a történet. Akkor ami még feltűnt hogy a 3. évad végén azért adtak infot arról hogy lesz 4., de ennek a végén nem. Mondjuk ez szintén nem jelent semmit és lehet azért is mert a 3. évad végén azért volt elképzelésük hogy mi legyen most meg még nincs igazán, de ez azt is jelenti hogy ha lesz is folytatás valószínűleg többet kell várni rá. Azért se lenne jó folytatás mert ebbe a részbe is az volt már hogy ugyan milyen nehéz a dolga családapa, férj meg minden, persze mostmár nem férj:D, de most 3 gyereket nevel egyedül, nem hiszem hogy sok ideje lenne gyilkolászni. Szerintem remek befejezés volt, a 3. évad befejezése után ami elég happy volt nem gondoltam volna erre, szóval meglepődtem eléggé. Jó volt mert tényleg nem felejtettek ki semmit, de azért eléggé otthagyták a végét, szóval érdekel bár gondolom nem csak engem hogy utána mi történt. Elég lett volna az is ha úgy csinálják hogy mutatnak pár képet a Dexter meg kommentálja. Mondjuk az se kizárt legalábbis én el tudom képzelni, hogy itt is mivel utolsó évad mint a szökésnél csinálnak + 1 részt csak meglepetésnek szánják vagy nemtudom. Igazából ebben reménykedek:D Egy a lényeg hogy ne a pénz miatt folytassák onnantól mind1 én örülnék még 1-2 évadnak.
ui. Köki ebay-t tudom ajánlani, de amúgy is külföldről akarsz rendelni, kell egy dombornyomott bankkártya Visa vagy Masterkard, ha ez megvan akkor ebay. Több cuccot kapsz ott mint az eredeti shopban. -
Big Bad Ryder #2592 Mi történt Májkel fejével bazz úgy néz ki mint egy verőlegény -
#2591 Rossz volt olvasnom a cikkeket róla, aztán hetekig le is voltam maradva az epizódokkal:D -
#2590 először meg sem ismertem Dextert... az a fej :) itt sokkal jobban sorozatgyilkosnak néz ki mint a sorozatban :D -
#2589 mwahahahah :D
na, azon én is meglepődtem :) a nagy csajozógép a való életben homár :) az ütött rendesen :) -
#2588 Igen, nekem is kicsit furcsa volt az infó. Mondjuk én már a HIMYM-os Barney óta nem is nézek utána színésznek, nem akarok megint annyira meglepődni:D -
#2587 omg milyen feje van benne Hall-nak :D -
nagykovi #2586 Sztem is teljesen normális volt Rita viselkedése Dexterrel szemben. Próbáltak szerintem olyan reakciókat bemutatni, ami egy normális kapcsolatban is megtalálható, ha vkinek ilyen dolgai vannak mint Dex-nek (oké, nem a gyilkolós darabolós részre gondolok, hanem arra, hogy ennyi titka van, ilyen sokszor nincs otthon, stb) és sztem teljesen jól sikerült ezt megvalósítani... -
#2585 Sztem nem volt soha buta, kötekedőnek meg éppen annyira volt kötekedő, mint egy odaadó feleség aki neheztel arra hogy a férjének eltitkolnivalói vannak előle.
Szvsz amit ti idegesítőnek neveztek, az egy teljesen normális reakció volt egy egészséges kapcsolatot ápolni próbáló feleségtől. Csakhát mint tudjuk Dexter nem éppen egy mintaférj, és mivel a néző vele érez a leginkább együtt ezért minden támadás Rita felől egyből bugyutává és idegesítővé tette őt, pedig csak természetes reakciókat láthattunk. -
nagykovi #2584 Itt egy érdekes kis beszélgetés Michael C. Hall-al és John Lithgow-al. Csak az nézze meg aki már látta az évadzárót :P
Video -
#2583 hát nemtom, de Debra elég lapos, ha értitek mire gondolok, és egy kicsit sem szép
de hát Májkül tudja... :) -
#2582 Jó, már utánanéztem ::DD -
#2581 Mit vakarod a fejed? A főszereplőt játszó színész felesége a Debrát játszó színésznő. -
#2580 -
#2579 Majd pont a főszereplő feleségét fogják kiírni a sorozatból :D
Ahhoz Michael C. Hallnak is lett volan 1-2 szava :P -
#2578 Bekattant és kimaradt neki a jelenet LOL :DDDDDDDDDDDD -
#2577 gyerekek, csak közölném h hivatalos interjúkban is (nem egyben) közlik, maga john lithgow mondja nekünk hogy Ő volt az, aki ezt a tettet elkövette. tessék utánanézni -
#2576 baz annyira egyértelmű, hogy a trinity volt a killer...
méghogy dexter, hát baze :DDDDD -
#2575 Debet soha!! :o
Dex után második legfontabb karakter hiszen -
#2574 "Az meg a másik, hogy egyik évadot sem hagyták elvarratlan szállal eddig, és ez így is van rendjén."
Épp ezért kellett volna Debrát megölnie Rita helyett :) -
#2573 Pedig én azt hittem, Debrát öli meg, az lesz a nagy fordulat. Jobban örültem volna neki :)
Egyrészt ugye ő lakik Dexter régi kérójában, könnyebb dolga lett volna, másrészt azzal megoldotta volna azt, hogy a hugi kezdi felgöngyölíteni Dexter múltját. -
Micsu #2572 bemész egy bevásárló központba és találsz ilyet márkásba és nem márkásba is -
#2571 nálam már folyamatban van egy ideje -
#2570 Ilyet majd csak akkor veszek, ha kigyúrtam magam :D -
#2569 Üdv!
Én egy olyan felsőt szeretnék venni, amiben Dexter aprítani szokott:)
Ha jól figyeltem meg Bruce Willis is ilyet viselt a Die Hard 4-ben.
Nem tudjátok, hogy Magyarországon hol lehet ilyet venni? ebay-en már találtam...
-
Cat 02 #2568 Nem úgy van h szállítanak USA támaszpontokra is ? Szal mehetsz Irakba is :D -
sorrow #2567 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elég valószínű, hogy Trinity volt..., bár én adok egy esélyt a Dark Defender-nek, hiszen Dexter meg akarta ölni őt és "az" féltékenységből, sőt létfenntartásből megölte Ritát. -
#2566 Megoldás: A hideg telet hawaii-n töltöd ahol átveheted a csomagodat :D
Viccet félretéve, E-bay talán megoldás lehet, meg kéne nézni hogy van-e valakinek eladó és postázza-e erre fele. -
#2565 Nem biztos h egy Rambóban kéne véleményezni mert ott nemigen oscargyanus alakítások vannak:D -
#2564 hát, erről az oldalról nem fogja tudni megoldani..
"Shipping Rates
The Showtime Store ships to the 50 United States only. We regret that we cannot ship internationally, or to any additional US Territories, at this time.
The following are your choices for shipping within the 48 continental United States, Alaska, and Hawaii. "
[apró](angolul nem tudóknak: gyakorlatilag csak az usába, kanadába és hawaiira szállítanak ki)[/apró]
szóval más oldalt kell keresnie, ha neten szeretné rendelni