Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ellenben az utóbbi két alkalommal mindig találtam egy-egy lelkes usert, aki a saját videó-channeljén megosztotta a tv-adását 😊
belief in the one true power
takysoft: pedig megvoltam gyõzõdve,na kivi vok mit találtak ki :Ö
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
(de cak ennyit,hog igen vagy se)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
valahogy nincs egy szinten Rita csúnya nézése, meg szidása azzal, hogy Dextert elkapja egy másik gyilkos és feldarabolja, vagy azzal, hogy megsütik a villamosszékben
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
cherubim06.:
vagy Amerikában vagypedig szerintem tv-n 😊
van még ilyen elvetemült, aki élõben nézi? 😊
belief in the one true power
1. free wifi
2. bal nagy debella csaj mögött, kékes ing
3. jobb alul 2. kocka felfelé. megnézi az órját a sarkon és elsétál.
4. 00:08 - középsõ taxi mögött, táskával.
http://loal.atw.hu
amúgy 3. már nem megy, tovább meg nem néztem 😄
Pain is inevitable. Suffering is optional.
hangról még énse vagyok perfekt, de angol szöveggel már jóval érthetõbb, ráadásul tanul is az ember.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ha lesz felirat azért annyit tegyetek már meg,hogy bevésítek ide 😊
(legalábbis aki elsõként megtalálja)
Így mindeki jól jár 😛
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
holnap lehet tölteni vagy holnapután a dextert?
azért fasza volt az elsõ részben újra látni mindenkit,alig vártam mikor megy dex a kapitányságra,jönnek a debra káromkodásai,maszuka poénjai...etc
de az eredeti a legjobb.
-Hello, Debra.
-Motherfucking fuck
-Nice to see you too!
😄_S:FDSF😄S.AS_D
na ez kemény volt 😄Dddddd
a végén lehetett látni ahogy egy lábacska eldõl a kocsiban (borulás után)
szal ezért modntam h kivi vok vajon mi lehet..kár volt megnéznem a végét 😄
tök frankó volt a kezdet.
az elején azt hittem,hogy a gyilkos komát fogja megölni (aztán kiderült hogy a koma ölte meg a csajt)
..
nem láttam tovább mert bl meccs következett 😄 ma folytatom!