Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem tök érthetõ volt Rita viselkedése, sõt, egész szépen visszafogta magát ahhoz képest. Ha már a felesége csak elvárhatja hogy õszinte legyen hozzá.

SPOILER
Egyébként most már nincs szüksége a Trinity-tõl semmilyen tanácsra, mert megoldódtak a problémái nem? Úgyhogy nincs már akadálya annak, hogy végezzen vele.
MrSpock
Egyébként pillants csak a 2086-os hozzászólásra.
És mindjárt meg sem nézi az ember mert már nemtud szabadulni ettõl a mondattól és azt várja,hogy na mikor lesz már.
Egyébként nemértem ezt a spoileres dolgot,sosem.Általában mire az emebr megnézi,esetleg lát trailert,elõzetest,miegyebeket.Nem is beszélve a könyvekbõl készült filmekre.A gyûrûk ura is mekkora spoiler volt már!:-)

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Ebben mondjuk nemtudom mi volt spoileres,de úgylátszik már úgy összességében nemlehet írni,mert van aki mindenben spoilert lát.:-)
Már ha azt leirom,hogy Dexter hogy nézett,vagy Debra balra forditotta fejét,Rita elpityeredett,az már mind spoiler.
Vagy most foglaljam össze így spoiler nélkül az epizódot?Akkor már ki is törne a világháború:-)

Go Jeff Go!!!!

Én láttam az új részt, de azt se tudom mírõl írt :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ez spoiler volt vagy tévedek?:S
fõleg a végét köszi 😞
MrSpock
Gondolom majd szolgáltat némi infoval Debrának,hogyan is élt az apukája.
Vagyis,hogy nemvolt egy maszületett bárány:-)
Érdekes ez hogy Dexternek többszálon kell küzdenie,hogy le ne leplezõdjön.Emellett meg mindig olyan ártatlan képet tud vágni:-)
Debra kicsit kanál,annyira nyomulós,képtelen lekattanni dolgokról,elég nehéz eset.:-)Végsõ pillantás téynleg jó volt,elégedettség érzését keltette,és hogy mostmár koncentrálhat a feladatra "háziõrizetben"is:-)

Go Jeff Go!!!!

[HUN]Crassus
nem vágom mi lesz a fater csajozásának a csatanója...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
s4e6 ,mekkora már ahogy belenéz a kamerába a végén!😄

PJack

Pain is inevitable. Suffering is optional.

[HUN]Crassus
hasonlíts össze egy barátokközt ,jóban rosszabn színészt vagy egy hype-olt Labancz Lillát akármelyik szereplõvel....pfff szégyenek a magyar "színészek":S(😞((((((

Nem értem ezeket az írókat. Elsõ 20-30 perc olyan unalmas, h nem lehet nézni kb, utána meg úgy beindul a sorozat, h nem bírsz várni a köv részig
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
most pl végre rendezõdtek otthon a dolgok, jöhet a gyilkolás
Somebody stole Lundry's Trinity research.
Me.
And there is only 1 person who'd do that
Me ?
😄DD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ProGabe
hát, én egészen mást csinálnék vele 😄 nem tudom hogy csinálja ez a nõ, de évrõl-évre egyre szexibb 😮 😊

"pl ebben az évadban az elsõ részben vmi különleges érzés fogott el mikor megláttam egy egy régi arcot!"

hát igen, pl. Lundy felbukkanása váratlan volt, és nagyon jó! nekünk nézõknek is úgy jött le, hogy visszatért egy régi ismerõs. meg itt tényleg minden karakter ÜT, mindenki igazi 3D-s személyiség, nem valami papírmasé

mondjuk annyit tegyünk hozzá ehhez az egészhez, hogy itt csak 12 részrõl van szó. pont a Prison Break az, ami nagyon jó lett volna, ha csak ennyi részt kellett volna írniuk a készítõknek évadonként. ott lehetett érezni, hogy nincs ötletük megtölteni 22-24 részt, meg is lett az eredménye 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

GregSB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nyugi, a 6. részben lenyugszik Rita, nem fog többet rinyálni. Deb viszont tovább kutakodik fater után 😊

este vagy délelõtt?😄

ProGabe.: meg mit lehet hallani? ahogy haladunk elõre az évaddal egyre gázabb,megmilyen kár h vontatják-nyúzzák a sorozatot! Itt meg mit tapasztalunk?(legalábbis én) ahogy haladunk elõre egyre jobb évadokat kapunk!
pl ebben az évadban az elsõ részben vmi különleges érzés fogott el mikor megláttam egy egy régi arcot!
anno pl a prisonbreak-nel ezaz érzés nem volt meg!Pedig kedveltem azt a sorozatot is!
és hát ahogy haladunk elõre az évadon belül egyre jobb részeket kapunk,szóva ha ilyen ütemben fog haladni akkor az uccsó részhez érve oda jutok,hogy remegõz kézzel töltöm le 😄
kirol
10 óra körül lesz "csak" kész, azt mondta a srác.

Ez bizony az 5. Pedig már úgy megörültem 😄

kirol
Én azért Ritát mostanában szívesen lebuciznám egy úthengerrel!

le vagyok maradva egy résszel..
jabocs :>
MrSpock
Ez nem véletlenül az 5 részhez van?:-)Mert jelenleg a 6.-at néznénk:-)

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Én még nem néztem meg de helytadok,tényleg ez a legjobb sorozat.
Nézek jó párat,hosszú évek óta,de ez amit mindig ugyanolyan lelkesen várok:-) És ami ugye ebben az érdekes,hogy a szereplõk szinte mind úgy szimpi,bármilyen karakter is,fõleg az õrsön.

Go Jeff Go!!!!

Hogy lehet, hogy még mindig nincs felirat? Még angol sem... ha valakinek van az ossza meg velem 😊

ProGabe
jöhet a szokásos szöveg: "mekkora rész volt!" 😄

de ez most ahelyett, hogy sokkolt volna, inkább nevettetett. azt kell, hogy mondjam, jelenleg ez a legjobb futó sorozat. persze nem nézem az összeset, de ennél még nem olvastam egyszer sem, hogy "ez a rész szar volt", ellenben az ÖSSZES többi sorozatnál be-becsúszik egy rossz rész

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hát ez is jó kis rész volt😊

precision
amerikában vetítik vasárnap este ami nálunk olyan hétfõ hajnali 3-4 óra kb 😊

Bazinga!

precision
most már nekem is írja

Bazinga!

http://www.dexterfelirat.atw.hu/magyar felirat itt lesz a leghamarabb
angol pedig itt
Még nincs....
ugorj neki még1szer!

flamer írja.: Airing: Sunday

én erre az nem vasárnap?(mert tudtam,hogy vasárnap 😄 de az elõzményét meg nem olvastam ... mind1
Sziasztok! Ha valaki tud a 6. részhez angol (esetleg magyar<#bee1>) feliratot, légyszi linkelje😊 Letöltöttem az új részt, de olvasás nélkül azért még nem megy olyan jól az angol😊 Köszi!
kirol
Szerinted nem vasárnaponként szokott lenni?

az nem vasárnap? 😄d
Flamer
érdekes mer nkm eztv irta hogy van..

Dexter.S04E06.HDTV.XviD-SYS
Airing: Sunday

http://loal.atw.hu

kirol
Volt tegnap!
És látni is sok helyen.

precision
én sem látom, pedig elvileg a Dexter nem volt szüneten a hülye baseball miatt

szal nemvágom én se hogy most mi van 😊 eztv -n se írta hogy on break...

Bazinga!

Tudja valaki, hogy volt-e tegnap dexter, mert sehol se látom a megszokott hétfõ reggeli betevõmet....
Flamer
ahahah. ya. nemneked. tegnapeste nem voltam toppon na 😄

http://loal.atw.hu

Hja. Aztán mindig vége lett az évadnak ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ProGabe
9-10 millióan

a legnézettebb mûsorok 20 milliós nézettséget produkálnak, a legnézetteb sorozat úgy 15-16 milliót, esetenként akár 18-at is. a super bowl meg 40-et 😄

lényeg a lényeg, hogy a Dexter kábelen megy, ott teljesen más számok vannak. sorozatokat tekintve ott egy 4 milliós nézettség már eszméletlenül durva, szóval ez a 1.67 millió nagyon jó, ahogy nézem ez a csatorna jelenlegi legnézettebb sorozata

a heroes sem volt mindig fos
kirol
Nem tudok mihez viszonyítani. Egy Lost -ot mennyien néznek?

ForzaInter
A sorozatnak jó a nézettsége ezzel nincs gond, a legutóbbi részt 1,67 million láttak ami nagyon jó.

Yo, Bitch!

ProGabe
ez az évad az eddigi legnézettebb

Dexter: 1,67M – 0.9/1 – 18-49: 0.8/2

nagyrészt a nézettségi adatoktól függ

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

kirol
Pont ez jutott eszembe.
Van arról infó, hogy hány évadot terveznek?

Van valami nézettségi infó, mert érdekelne, hogy ez ügyben hogy áll a sorozat.
Mert itt Magyarországon nem sokan nézhetik, hisz pl. ha kijön egy új Lost rész, akkor 2 nap múlva van vagy 500 hsz, még itt van vagy 10.

ForzaInter
Tényleg talán a 3 leggyengébb, de az is egy 8/10 nálam, szal kb ezt jelenti a gyengét a Dexternél, nincs sztem még egy ilyen sorozat amelyik ennyire színvonalas lenne, és tartsa is végig a színvonalat..

Az idei évad meg sztem nagyon jó eddig, remélem még nagyon sok évad lesz.

Yo, Bitch!

kirol
Na, 3. évad nem volt túl jó. De többi nagyon és ez az évad (4.) is nagyon ott van.

nem nekem akartad írni ugye? -.-" én már láttam !
úgy látszik rajtamaradtál a papíron

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

ProGabe
+1, igaz, a 3-ik évad tényleg kicsit alább adta. na de ez a sorozat egészen más pályán mozog, mint a többi. a Dexterben egy rosszabb rész olyan, mint más sorozatban a lábszárlehugyozós évadfinálé. kevés ilyen sorozat van, nagyon kevés

ez is biztos azért volt, mert könyvben is (amikbõl ugyebár csak a karakterek vették, a sztorit tényleg csak nagyon nagy vonalakban "másolták" le) a harmadik rész egy határ szar 😊