Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SPOILER
Egyébként most már nincs szüksége a Trinity-tõl semmilyen tanácsra, mert megoldódtak a problémái nem? Úgyhogy nincs már akadálya annak, hogy végezzen vele.
És mindjárt meg sem nézi az ember mert már nemtud szabadulni ettõl a mondattól és azt várja,hogy na mikor lesz már.
Egyébként nemértem ezt a spoileres dolgot,sosem.Általában mire az emebr megnézi,esetleg lát trailert,elõzetest,miegyebeket.Nem is beszélve a könyvekbõl készült filmekre.A gyûrûk ura is mekkora spoiler volt már!:-)
Go Jeff Go!!!!
Már ha azt leirom,hogy Dexter hogy nézett,vagy Debra balra forditotta fejét,Rita elpityeredett,az már mind spoiler.
Vagy most foglaljam össze így spoiler nélkül az epizódot?Akkor már ki is törne a világháború:-)
Go Jeff Go!!!!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
fõleg a végét köszi 😞
Vagyis,hogy nemvolt egy maszületett bárány:-)
Érdekes ez hogy Dexternek többszálon kell küzdenie,hogy le ne leplezõdjön.Emellett meg mindig olyan ártatlan képet tud vágni:-)
Debra kicsit kanál,annyira nyomulós,képtelen lekattanni dolgokról,elég nehéz eset.:-)Végsõ pillantás téynleg jó volt,elégedettség érzését keltette,és hogy mostmár koncentrálhat a feladatra "háziõrizetben"is:-)
Go Jeff Go!!!!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Somebody stole Lundry's Trinity research.
Me.
And there is only 1 person who'd do that
Me ?
😄DD
"pl ebben az évadban az elsõ részben vmi különleges érzés fogott el mikor megláttam egy egy régi arcot!"
hát igen, pl. Lundy felbukkanása váratlan volt, és nagyon jó! nekünk nézõknek is úgy jött le, hogy visszatért egy régi ismerõs. meg itt tényleg minden karakter ÜT, mindenki igazi 3D-s személyiség, nem valami papírmasé
mondjuk annyit tegyünk hozzá ehhez az egészhez, hogy itt csak 12 részrõl van szó. pont a Prison Break az, ami nagyon jó lett volna, ha csak ennyi részt kellett volna írniuk a készítõknek évadonként. ott lehetett érezni, hogy nincs ötletük megtölteni 22-24 részt, meg is lett az eredménye 😞
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ProGabe.: meg mit lehet hallani? ahogy haladunk elõre az évaddal egyre gázabb,megmilyen kár h vontatják-nyúzzák a sorozatot! Itt meg mit tapasztalunk?(legalábbis én) ahogy haladunk elõre egyre jobb évadokat kapunk!
pl ebben az évadban az elsõ részben vmi különleges érzés fogott el mikor megláttam egy egy régi arcot!
anno pl a prisonbreak-nel ezaz érzés nem volt meg!Pedig kedveltem azt a sorozatot is!
és hát ahogy haladunk elõre az évadon belül egyre jobb részeket kapunk,szóva ha ilyen ütemben fog haladni akkor az uccsó részhez érve oda jutok,hogy remegõz kézzel töltöm le 😄
Nézek jó párat,hosszú évek óta,de ez amit mindig ugyanolyan lelkesen várok:-) És ami ugye ebben az érdekes,hogy a szereplõk szinte mind úgy szimpi,bármilyen karakter is,fõleg az õrsön.
Go Jeff Go!!!!
de ez most ahelyett, hogy sokkolt volna, inkább nevettetett. azt kell, hogy mondjam, jelenleg ez a legjobb futó sorozat. persze nem nézem az összeset, de ennél még nem olvastam egyszer sem, hogy "ez a rész szar volt", ellenben az ÖSSZES többi sorozatnál be-becsúszik egy rossz rész
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
flamer írja.: Airing: Sunday
én erre az nem vasárnap?(mert tudtam,hogy vasárnap 😄 de az elõzményét meg nem olvastam ... mind1
Dexter.S04E06.HDTV.XviD-SYS
Airing: Sunday
http://loal.atw.hu
szal nemvágom én se hogy most mi van 😊 eztv -n se írta hogy on break...
Bazinga!
a legnézettebb mûsorok 20 milliós nézettséget produkálnak, a legnézetteb sorozat úgy 15-16 milliót, esetenként akár 18-at is. a super bowl meg 40-et 😄
lényeg a lényeg, hogy a Dexter kábelen megy, ott teljesen más számok vannak. sorozatokat tekintve ott egy 4 milliós nézettség már eszméletlenül durva, szóval ez a 1.67 millió nagyon jó, ahogy nézem ez a csatorna jelenlegi legnézettebb sorozata
Yo, Bitch!
Dexter: 1,67M – 0.9/1 – 18-49: 0.8/2
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Van arról infó, hogy hány évadot terveznek?
Van valami nézettségi infó, mert érdekelne, hogy ez ügyben hogy áll a sorozat.
Mert itt Magyarországon nem sokan nézhetik, hisz pl. ha kijön egy új Lost rész, akkor 2 nap múlva van vagy 500 hsz, még itt van vagy 10.
Az idei évad meg sztem nagyon jó eddig, remélem még nagyon sok évad lesz.
Yo, Bitch!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
ez is biztos azért volt, mert könyvben is (amikbõl ugyebár csak a karakterek vették, a sztorit tényleg csak nagyon nagy vonalakban "másolták" le) a harmadik rész egy határ szar 😊