Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PJack
ígyvanbizony<#eljen>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

5c0rp330n
ne beszeljunk hulyesegeket. a dexter mindig is qrvajo volt es az is marad, egy olyan fossal mint a heroes ne is probald egy mondatba tenni. az 1. evad volt talan a legjobb, de nagyon is jo meg most is.

Calver
protip: nézd meg a 2. évad 11. részéig, azt is lõdd le úgy 10 perccel a vége elõtt - addig a pontig volt a Dexter ugyanis. most egy rég cápaugrott sorozat, ami tippem szerint soha nem fogja utolérni a régi részek színvonalát - és bizony perpill a "hát, épphogy szívesebben nézem ezt, mint a Heroes-t" kategóriába került, ami azért elég kellemetlen.

"The trees move. Do you not see it?"

rooney8
aha😄 de ahogy mondja Dean Winchester, nekem még jó sok rész van és akkor nézem amikor csak akarom 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

PJack
énis 😄D
habár már asszem 2szer 3szor biztos végignéztem az elsõ hármat<#smile>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Flamer
szerintem betegvagy. én arra gondolok mekkora szarvagy hogy eddig nem nézted 😄DD

http://loal.atw.hu

na ja 😄 ilyenkor lehet írígykedni,hogy mennyi jó részt fog még látni mi meg itt várunk heteket 😄 õ gondol egyet és megnéz egyet 😛
kirol
Sose késõ!<#wink>

mármint a legelsõ évad legelsõ részét?😄<#eljen>
rooney8
ma megnéztem az elsõ részt... (pár évet késtem 😄) azt kell mondjam, hogy jó kis sori ez, asszem nézõs lesz 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

kirol
Ja, hogy át ment rajta az egy dolog, de varrták, meg minden, és 24 órán belül már dobbantott.

csak nekem tûnt fel debra gáz gyorsaságú felépülése? egy vakbélmûtét miatt többet kellene a kórházban lenni mint lõtt sebbel

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

kirol
Hát nyilván nem öli meg, mert az évadban ez a fõ téma.
A végén még kiderül, hogy õ se találomra öl embereket, hanem valami hasonló szisztémával, mint Dexter. Azonban meg kell halnia, hisz Debrát csak meglõtte, amit elsõ felindulásában meg akar torolni, de ki tudja.

Szerintem most alaposan tanulmányozni fogja a 3-ast, aztán azt nem tudom elképzelni, hogy a legvégén ne önlé meg.

Rita meg kurvára idegesítõ karakter lett, mi a francot pattog állandóan, hihetetlen. Amikor kinyitotta a ládát utána azt hittem, eljött az a pillanat, hogy elválnak majd útjaik, de a vége miatt, és a profi álca miatt, biztos maradni fog. De rendet rakhatna kicsit otthon Dexter, mer Rita nagyon elkanászodott.

ejjj de kemény volt a vége :|
de ez a hármas akkor most kiket is öl? akik elhanyagolják a családjukat?
hogyan fog neki megbocsájtani dexter? MOndjuk remélem sehogysem 😄
MrSpock
Nagyon jó kis rész volt,és érdekes,hogy Dexter viszonyul Trinityhez:-)
Jelenleg szerintem a legjobb futó sorozat,pedig nézek párat,de már nagyon várom a következõ részt.:-)

Go Jeff Go!!!!

Flamer
hátazgood. (y)

http://loal.atw.hu

[HUN]Crassus
http://www.dexterfelirat.atw.hu/

köszi!!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nagyon nagyon jó rész volt. Fõleg a vége felé. Hozta a régi jó Dexteres izgalmakat. A következõ rész trailerérõl meg annyit, lehet Dexter nem öli meg egybõl a trinity killert, hanem elkezd nyomozni utána, próbál tanulni tõle? Hmmmm még 1 hetet kell várni a következõ részre<#shakehead>

ProGabe
nagyon jó rész. nem lepõdnék meg, ha a Debrat alakító színész csajnak befigyelne egy emmy!

Rita meg remélem az elkövetkezendõ részekben csakis ezt a ruhát fogja hordani 😊

jó volt az egész rész, úgy, ahogy van. pl. amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Deb nyúlt a gyógyszerért, egybõl bevillant, hogy függõ lesz, jönnek majd azok a részek, amikor sumákol, aztán rehab, szenvedés, szar, uncsi, klisé, fos. erre beledobja a szemetesbe. Halleluja, sister, halleluja! 😄

imádom ezt a sorozatot, na! és tényleg úgy néz ki, hogy még durvább részek jönnek

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sb1
Jah, amilyen jó bõr, akkora ringyó is 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

precision
jó volt a mai rész, újságírónõ megint alkotott 😄

Bazinga!

mostmár mindig egyre durvább részek jönnek 😄 végül az uccsót már csak fél szemmel fogjuk tudni megnézni 😄
A rész végére ez is rendbe jött.
promo alapján köv rész meg durva lesz :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

sb1
Bocsika...a videó még1*:

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

sb1
Nah, jó kis vérengzõs rész volt ez..😊..mint mondtam, a dobozban semmi extra, viszont azon én is meglepõdtem, hogy trinity-nek milyen szép nagy családja van...és a kalapáccsal operált rendesen, aminek a köv.részben is jut bõven szerep.. 😊

http://www.youtube.com/v/Cj3AFAIww90&hl [/flash]

Fent van. Épp kérdezni akartam h ez mindig vasárnap van ? :o

Volt tegnap 5. rész a Showtime-on? Ugye nem maradt el vagy ilyesmi? És miért nincs még fent a zinterneten? Túl korán keltem? Szükségem van a heti dexter adagomra de nagyon <#zavart1><#bdead>

sb1
Sok-minden nem fog történni, mivel ez egy magic-box..felül kinyitod, ruhák vannak benne, de alatta van egy titkos retesz, amiben benne vannak Dexter barátunk "segédeszközei" 😊....de már láthattuk régebbi részekbõl, honnan veszi elõ belõle a cuccosokat, szal semmi extra nem lesz, meglásd 😊

aki látta a mai esti (5.) rész trailereit a hivatalos oldalon, azoknak egy kis meglepetés: térkép, és alatta egy videó a következõ részbõl - ahol elégsokminden fog történni 😮
http://www.dextersfollowthecode.com/
egyébként ez egy kvíz volt, amiben én is segítettem 😛

belief in the one true power

kirol
Mondom, hogy mindezt csak én hittem, hisz õk már tuti nem mennek Dexter lakására. Legalább is Lundy nem.

Dexter biztos nem vinne haza véres kést.

<#fejvakaras>
egyrészt sztem már lehet spoiler nélkül írni,ha nem akkor spoiler következik .D!!!

véres kés a csapban? ilyenre nem emlékszem 😄 újrakell nézni a ezt a részt :S
kirol
Amikor mondtátok, hogy hû, milyen vége van a 4. résznek már nézés közben 2 véget is kitaláltam magamnak, de azok sokkal komolyabbak lettek, mint ami tényleg:

- amikor a rendõr csaj elment Dexter házába és elkezdtek verekedni, a csaj meglepõen jól verekedett, azt hittem lerúgja majd Dextert és elmenekül, és ebbõl még nagy problémák lesznek késõbb. De nem így lett.

- a másik, késõbbi gondolatom az volt, hogy amikor Dextert felhívta a felesége õ elrohant a régi lakásáról, és ottmaradt a csepegõ csap. Az apja külön figyelmeztette, hogy ezt még el kell intéznie, de nem tette meg. A csapba nem mutatott a kamera, csak hogy csepeg a víz. Deb és Lundy aztán este újra összejöttek, és azt vártam ,hogy Deb azt mondja neki, hogy van egy ötlete, menjenek fel Dex régi lakására, az úgy is üres és neki is van hozzá kulcsa. És akkor õk a csapban megtalálték volna Dexter véres kését, vagy valami egyéb gyilkoló eszközét.

Ezért kell blogot vezetni, ha gáz van megtudják 😄

precision
passzolom

Bazinga!

Mondd már, ki??

aza a 2.ra rájöttél 😄
akkor választ pls <#vigyor3>
?
én az elsõ mondatára válaszoltam xD
ja énse jöttem rá kire gondol :S
tuti a 3as volt az!!!!!!
ki más??😮
hát nem mindenki
sb1
Sajna én is tapasztalatból beszéltem, de már immunins vagyok rájuk, és lelkiismeret furdalás nélkül cseszem át õket...õk is ezt teszik..na, Off vége 😊

Precision:
Nézzed végig a legutóbbi 2 részt, és szerintem Te is rá fogsz jönni, kire gondolok 😊

[HUN]Crassus
ez a "mindíg a nõ dönt" mekkora egy életigazság! sokszor a csóri fickó még azt se tudja,hogy a csajnak van pasija..../énis jártam már így:S/

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

precision
ja és ték!!!44

Bazinga!

precision
kire gondolsz? 😊

Bazinga!

sb1
Csak ha a feka volt, azzal én azért nem tudok egyetérteni, mert én személy szerint tutkó a ribancot darálnám le, hiszen mindig a nõ dönt, hacsak nincs erõszak, itt pedig távolról sem arról volt szó 😊... viszont a s.gyilok minek ölte meg a csajt is? hiszen õ még sosem látta, és mikor elment a csaj, simán kinyírhatta volna lendy-t...szerintem lesz itt még meglepetés, nem is kicsi..és szerintem nem is a feka volt+nem is a s.gyilok, hanem tudjátok ki?? Na?

precision
hát bazz 😄

szinte biztos, hogy a trinity lõtte le õket, meg lennék lepve ha Anton lenne az... bár belõle is ki lehet nézni hogy nesze ribanc tudtam hogy az exeddel kefélsz te is kapsz egy lövést

can't wait for the next episode!!!

Bazinga!

nem rablógyikosságról van szó!
gondolom én a belépõkártyáját lopta el,meg a magnót amire beszélt lundy,hogy ne legyen nyom 😊
Shiwo
hogy rablógyilkosságnak álcázza a dolgot..más kérdés, hogy akkor Debrát miért nem rámolta ki..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

elõtte nézte a fényképét
ütköztek
veszélyes volt rá nagyon!
sztem tuti õ volt!
Kmarha
na ez ütött. borsodzik a hátam.

imádom ezt a sorozatot.. a rendõrnõ meg.. nyami

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.