Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
habár már asszem 2szer 3szor biztos végignéztem az elsõ hármat<#smile>#smile>
Pain is inevitable. Suffering is optional.
http://loal.atw.hu
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A végén még kiderül, hogy õ se találomra öl embereket, hanem valami hasonló szisztémával, mint Dexter. Azonban meg kell halnia, hisz Debrát csak meglõtte, amit elsõ felindulásában meg akar torolni, de ki tudja.
Szerintem most alaposan tanulmányozni fogja a 3-ast, aztán azt nem tudom elképzelni, hogy a legvégén ne önlé meg.
Rita meg kurvára idegesítõ karakter lett, mi a francot pattog állandóan, hihetetlen. Amikor kinyitotta a ládát utána azt hittem, eljött az a pillanat, hogy elválnak majd útjaik, de a vége miatt, és a profi álca miatt, biztos maradni fog. De rendet rakhatna kicsit otthon Dexter, mer Rita nagyon elkanászodott.
de ez a hármas akkor most kiket is öl? akik elhanyagolják a családjukat?
hogyan fog neki megbocsájtani dexter? MOndjuk remélem sehogysem 😄
Jelenleg szerintem a legjobb futó sorozat,pedig nézek párat,de már nagyon várom a következõ részt.:-)
Go Jeff Go!!!!
Rita meg remélem az elkövetkezendõ részekben csakis ezt a ruhát fogja hordani 😊
jó volt az egész rész, úgy, ahogy van. pl. amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
imádom ezt a sorozatot, na! és tényleg úgy néz ki, hogy még durvább részek jönnek
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
promo alapján köv rész meg durva lesz :o
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
http://www.youtube.com/v/Cj3AFAIww90&hl [/flash]
http://www.dextersfollowthecode.com/
egyébként ez egy kvíz volt, amiben én is segítettem 😛
belief in the one true power
egyrészt sztem már lehet spoiler nélkül írni,ha nem akkor spoiler következik .D!!!
véres kés a csapban? ilyenre nem emlékszem 😄 újrakell nézni a ezt a részt :S
- amikor a rendõr csaj elment Dexter házába és elkezdtek verekedni, a csaj meglepõen jól verekedett, azt hittem lerúgja majd Dextert és elmenekül, és ebbõl még nagy problémák lesznek késõbb. De nem így lett.
- a másik, késõbbi gondolatom az volt, hogy amikor Dextert felhívta a felesége õ elrohant a régi lakásáról, és ottmaradt a csepegõ csap. Az apja külön figyelmeztette, hogy ezt még el kell intéznie, de nem tette meg. A csapba nem mutatott a kamera, csak hogy csepeg a víz. Deb és Lundy aztán este újra összejöttek, és azt vártam ,hogy Deb azt mondja neki, hogy van egy ötlete, menjenek fel Dex régi lakására, az úgy is üres és neki is van hozzá kulcsa. És akkor õk a csapban megtalálték volna Dexter véres kését, vagy valami egyéb gyilkoló eszközét.
akkor választ pls <#vigyor3>#vigyor3>
én az elsõ mondatára válaszoltam xD
tuti a 3as volt az!!!!!!
ki más??😮
Precision:
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
can't wait for the next episode!!!
Bazinga!
gondolom én a belépõkártyáját lopta el,meg a magnót amire beszélt lundy,hogy ne legyen nyom 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
elõtte nézte a fényképét
ütköztek
veszélyes volt rá nagyon!
sztem tuti õ volt!