Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

=stb..:-)
Igen, ezt szerintem is fontos kiemelni, hogy Harry megjelenéseit valójában Dexter saját gondolatainak kell tekintenünk. Egyfajta felettes énjének.
Ezt alátámasztandó csak figyeljük meg mennyire át vannak hatva freudizmussal az amerikai sorozatok.
Flamer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amit saját maga.. csak apja formájába jelenik meg..

http://loal.atw.hu

SPOILER

Szerintem nem olyan egyszerû ez a dolog Dexter számára. Már legalább 15-20 évet úgy élt le, hogy belerögzõdött egy mondhatni normális emberi morál: tehát nem bántunk -ölünk meg- más embereket, ami nála igaz, hogy csak az ártatlanokra vonatkozik, de attól még ugyanolyan erõs. Attól hogy Harry már nem él, õ nagyon is tisztában van azzal mit tett. (plusz ott van még az állandóan megjelenõ képzelt apuci hogy meg is erõsítse.)
GregSB
Nem lesz pontos az idézet:

"What was I like doing when I was 12?
...
OK, then, moving on"

😄

Detective Fuckin' Morgan 😄

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Azért az még vicces lenne ha Dexter-t összeeresztenék a MIAMI Helyszinelõkkel 😄DDD

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Flamer
de nem értem én mit parázik ezen. értem én hogy kodex de kitérdekell. õ ijen 😄 én nem is vártam mást. ha nincs faterja akkor lehet most amugyis aztcsinálná amit most elbakizott😄

Shiwo
hát igen, csak idõ kérdése volt, hogy mikor hibázik Dex és nyír ki egy ártatlant..bár lehet egy ideig lelki gonjai lesznek, oszt a végén kiderül, hogy mindkét fickó benne volt a gyilkolászósdiban....azt mondjuk máig nem értem, ha Dex besurran egy helyre, mi a rákért nem vesz maszkot..mi van, ha van egy biztonsági kamera ? totál profi mindenben, de ez eléggé egy amatõr hozzáállás...Trinity meg lehet magának készítette a koporsót, bevégezte a bosszúálló körét, nincs miért élnie már

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

tep
makrók-ban megtalálod

más: én nem szeretem a promókat elõre megnézni

\"SLICE of LIFE\"

Bocsi, de fogalmam sincs hogy kell azt a menõ eltüntetõs spoilert használni O.o
ez is elég 😄 látom,hogy spoiler akkor nem olvasom tovább , bár egy entertnyi helyet kihagyhatott volna xD
Flamer
najsz (y)

Flamer
minnyár kapod az ivet hogy mértnem használtad rendesen a spoilerteget😄

precision
ohbazz kár volt megnézni ezt a promo -t 😊

Bazinga!

Nagyon ütõs rész volt!

SPOILER
Trinity meglehetõsen becsavarodott egyébként.. nem tudom mitõl kattant be ennyire, egész eddig teljesen normálisnak tûnt (mármint a hétköznapokban). Az meg hogy szegény Dexter mellé nyúlt még szerintem nagyon fontos lesz, mivel meg fog zuhanni rendesen. Lehet h félre is akarja majd tenni a kis éjszakai vadászatokat, nehogy még egyszer baj legyen. Ezzel a lelki vívódással tudják húzni még Trinity levadászását is:p Hát sajnálom Dextert, nem fogja valami jól érezni magát az elkövetkezõ napokban, hetekben.
Jó kis rész volt ez is.
Mikor a fényképész tag a halálos asztalán ( 😄 ) sem vallotta be, hogy õ ölte meg a lányokat akkor kezdtem gyanakodni, hogy lehet most Dexter elõször hibázik. Aztán így is lett. Hát érdekes, de a történetet nagyon nem viszi elõre szerintem.
Jobban felizgatott, hogy miért készít trinity koporsót 😮
A legjobb poén meg Laguerta-tól jött: "welcome back Debra Fuckin Morgan" 😄

sb1
Jó kis rész volt ez is, jó volt, hogy megint láthattuk egy kicsit gyilkolászni Dex barátunkat, már ideje volt 😊. Köv rész is mekkora lesz már? 😊 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

kirol
Én erre se emlékszek. 😊
Az viszont rémlik, hogy volt olyan rész, amikor nyomozott az ügyben, és ott volt a vérrel teli konténerben.
Biztos ekkor lehetett ez is.

koryne
Szerintem meg volt egy Driscoll nevû pasi, akirõl a vérteszt is bizonyította, hogy õ Dexter apja 😉
Még az 1. évadban.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Sztem ez van, azért õt mentette ki, nem a jegest.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Shiwo
mondjuk még kiderülthet, hogy Deb fatterja csinálta fel Dex anyját és féltesók..nah, az lesz a szívás Deb számára, mert akkor tényleg lehet a saját féltestvérével...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

kirol
Ja tényleg!

Kvin 😄ddddddddddd
nekem az tetszett mikor Kvin mondja debrának ..menj haza kifogsz készülni.. Már kivagyok bazddmeg nemlátod? 😄😄😄

joebacsi
Nem, dextert és a jegest találták egy vérrel teli konténerben, anyjuk holttestével, ezután fogadta örökbe dextert a fater, mert tolta az anyjukat amíg élt.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

én úgy tudom hogy nem, dexet konténerben találták és harry magához vette

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

kirol
Az apjuk ugyan az nem?

eddig is egyértelmû volt hogy debra meg dex nem vér szerinti testvérek

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

kirol
Most kicsit összekutyulódtak bennem a dolgok. A jeges Dexter testvére nem?
Debra meg Dexteré. Akkor Debra a saját testvérével járt?
Vagy valaki csak féltestvér?

Jó volt ez a rész is, ez olyan kicsit "fejlõdésbeli szintlépést" mutatott be Dexter részérõl. Hogy hogyan tud még jobb álcát találni magának úgy, hogy mások elõtt még ártatlanabbnak tûnjön.

Végre remélem Rita is visszafogja magát, mert kezdtem unni stílusát.
A tej is el szokott fogyni, akkor kapok egy tehenet is nagy poén volt! 😄

Bakker már az évad felénél járunk.

PJack
énmá megdekszterizáltam egykét ismerõsömet ám<#smile>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

precision
lepd meg a fészbúkos ismerõseidet 😄

dexterize

Bazinga!

együtt vannak

joebacsi
rita jobb 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

még azok is 😄
vagy csak nekem tünt fel,hogy átakarják kurni a felettesüket?
Sajnálom Batista-ékat😞 Igazán jó páros voltak..

http://dexter-sorozat.ning.com/ Minden ami Dexter..

[HUN]Crassus
Õõõ hazudott talán?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Elmondta anno, h örökölt + elég szépen levezette h mi lett volna a pénzzel.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

[HUN]Crassus
mondjuk Dexter meg darabol...szóval😊

[HUN]Crassus
hááát én is bírom Quinn-t,de mégiscsak egy "mocskos" zsaru...nyúlja a lóvét a tettszínhelyekrõl azért van zsír verdája meg jó cuccai! vagyis sajnos nem "jó" ember.....

Flamer
nyomozni akárhova elmegy.. mikor vadászik akkor kussol.

Ejj nagyon jó résznek igérkezik. Quinn-t én is bírom, jógyerek. Az újságíró csaj meg: <#szeret>. Számomra rejtély, hogy miért megy be Dex a diszkóba, a kiszemeltje után nyomozni. Hiszen sosem mutogatta még magát ennyire nyilvános helyen. Ötlet? 😊

De megint az utolsó 10 percben lesz minden érdekes =\

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

MrSpock
Ez újfent jónak ígérkezik:-) Mindig van történik valami izgalmas,sõt egyre jobb lesz!

Go Jeff Go!!!!

Flamer
érdekes a balta vége 😄

Szolnokboy1

remélem, Quinn-t nem bántják, mert bírom a fejét, szimpatikus karakter. az újságíró nõje meg... <#beka2><#szeret>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

MrSpock
Hmm tényleg,ezt el is felejtettem:-)Debrának fogalma sem volt róla anno..akkor lesznek még itt érdekességek.
Ezt bírom ebben a soriban,hogy rengeteg kis finomság,és potenciál van benne.

Go Jeff Go!!!!

Pl kiderül, hogy az Ice Truck Killer kije is volt Dexternek...