5447
-
#2924 nekem pont talan azert is tetszett nagyon, mert nem egy szokasos resz volt. nagyon erzelmes volt, es ez alatt nem arra az ures nyaladzasra gondolok ami manapsag olyan divatos (valaki erre franchise-t epit, lasd: twilight sorozat), hanem valodi erzelmek voltak benne, hiteles, kurvajo szineszektol. egyebkent nyilvan nem lesz ilyen minden resz, mint ahogy eddig sem volt nagyon ilyen resz egyaltalan. -
#2923 érdekes rész volt, azért remélem h majd visszaáll kicsit a rend és nem ilyen agyondramatizált részek lesznek, ez is jó, csak nem egy sorozaton kresztűl :D -
#2922 youtube-on is az elso resz: link, termeszetesen hazankbol nem nezheto. -
#2921 ÁÁÁ még 15 perc és nézhetem is :D -
zotja #2920 Köcce :) -
#2919 innen nekem csak az elején volt lassú utána pikpakk lejött -
paly90 #2918 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://eztv.it/ep/22700/dexter-s05e01-my-bad-hdtv-xvid-fqm/ -
zotja #2917 vki adjon már egy értelmes torrent linket,ahonnan száguld lefele..mert nekem 30kval jön :@ -
#2916 Ok várom :D -
#2915 áhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:@ -
#2914 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát nem tom... gondolom volt annyi esze h eltüntette vagy letörölte az ujjlenyomatát arról a kampóról...SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Dean Winchester #2913 netről :D PM menni fog -
#2912 És akkor a filmet hol tom leszedni? -
Dean Winchester #2911 tavaly is innen töltötték sokan, akkor jó volt szal szerintem most sem lehet rossz -
#2910 Na zsír. köszi szépen.
És izé. a hozzá tartozó vizuális részt hol tudom letölteni? :D
Amúgy jó minőségű a felirat? -
paly90 #2908 na akkor megnézem magyar felirattal is:D:D
-
Dean Winchester #2907 gondoltam megnézem azon a linken amit nyomattak pár hsz-el ezelőtt ,mert ugye akkor még üres volt.
#2091 :D
tessék -
#2906 És megosztanád velünk hol lehet megnézni? ^^ -
Dean Winchester #2905 ki készítette és hol találtátok?
am fasza :D SN- 1.részt mindeki lehúzta míg a dexter 1.részt meg a mennybe repítettétek :D
kíváncsi leszek rá... -
#2904 és valóban!
de én még várok estig, akkor fílingesebb nézni :) -
#2903 Már van elvileg felirat! -
Dean Winchester #2902 nem feliratkérés vagy sürgetés csak szeretném már kérni ha valaki hamarabb megtalálja mint én akkor légyszíves itt linkelje már ha lehet :)
előre is köszönöm szépen :D -
#2901 majdnem :D
de már eszembejutott
dexter feliratok HUN -
#2900 valami dexter.uw.hu? -
#2899 melyik volt az az oldal ahol mindig tök gyorsan készített egy srác magyar feliratot? -
#2898 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyvalamit furcsálottam,hogy akkor most az egész rész arra lesz kihegyezve,hogy nyomoz majd Quinn meg az FBI? ,mert nemhiszem,hogy a szakálas csóka kinyírása lesz a főcselekmény.....vagyde? -
#2897 jah én is:D ,mert ezt meg nem olvastam:D -
#2896 L baxtad:D -
#2895 ezt elk*rtam :D bocsi -
#2894 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát a zse volt semmi mikor azt a szakállas junkie-t elintézte a WC-ben :D ez a nézés mielőtt utánament, haláli -
#2893 azért kikészített ez a rész is rendesen!:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Minek kellett megölnie azt a barmot? ja és 1000% ra veszem nem amiatt lesz még fejfájása Dexnek.... -
#2892 Deb!:D
bemegy Dex lakásba:
-hát te meg ki a faszom vagy /bébisintérnek/
-tessék,mit mondott?
-TE MEG KI A FASZOM VAGY!?
kéééész.) -
#2891 qrvajo resz volt.. -
paly90 #2890 nagyon jó rész volt....
megérte rá várni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!picit szomorú hangulatú volt,ez a hülye Quinn meg azt hiszi h Dex volt...végülis átvitt értelemben igaza van -
#2889 áááá nagyon nagy lesz,ez a 4.széria mindent felülmult,bár azt nagyon sajnálom h ez a bombázo nö kiszállt a sorozatbol,nem kellett volna öt megöletni benne.....nagyon várom már énis az uj részt és h milyen uj szereplök fognak megjelenni benne...ezzel együtt akkor már 5-6 sorozatot megint figyelememmel követek ösztöl..sajnos az itthoni cuccok,tv2 rtl egyáltalán nem foglalnak le:( -
#2888 Én majd este egy csomó édesség társaságában :D Jobban várom mint egy hollywood-i szuperprodukciót:) -
#2887 :)
Dexter.S05E01.720p.HDTV.x264-ORENJI -
zotja #2886 nah vki megleste? :) kifogja csinálni a feliratot? :) -
#2885 Maradok én is* -
#2884 Maradok a letölthető 720p verzánál.. Tévérekötve alázza a pixeles streames szart :)