Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a rész kurva durva volt! Már ahogy kiderült a családi terror, ahogy eltörte a fia ujját, kemény volt. Aztán a családi akció, és ahogy Dexter beindult, iszonyat kemény volt. Ilyet még nem láthattunk eddig!
De hogy ezt hogy fogja elsimítani? Hisz amikor meglátta a 3-as családja Dexternél a kést, még a 3-ast féltették bakker.
És a vége? Nem gondoltam volna. De mi a francnak ment oda a 3-as a kurvához?
amig nyomjátok az "elég volt" és "ne tovább" reagokat, addig nem fog ez elcsendesedni 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
lényeg a lényeg: KUSS MÁR BAZMEG 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Épp alkotói válságban voltam és kellett egy kis agylazítás.
Azzal nem számoltam, hogy ennyien rákapnak, bár nem tagadom, így még nagyobb büszkeséggel tölt el a visszaolvasás 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem rendõr.
Én ezennel be is fejeztem, bocs a kicsi offért 😄
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
de a sok Vér István tényleg unatkozik 😊
Bazinga!
Az a legviccesebb hogy nem is az volt a lényege a mondandómnak hogy rendõr e vagy sem, hanem hogy más mint aminek kiadta magát Arthur elõtt.
Sokan ráérnek itt a topicban felesleges dolgokon veszekedni 😄
ha dexre azt mondjuk,hogy rendõr csak mert ott dolgozik akkor a takarítóra is lehetne azt mondani,hogy rendõr közben az sem az annak ellenére,hogy a rendõrségen dolgozik!
egyébként meg sztem is tök alap volt h dex nem rendõr hiszen 4.évad alatt nem egyszer mutatták h vérnyomelemzõ 😊
emlékeztetõ a 3. részbõl, miután Quinn jegyeket adott Dexnek, és õ lepasszolta Masuka-nak...
Quinn:
Magyarázd el ezt nekem, Dexter.
Próbálom elsimítani a dolgokat
kettõnk között a magam módján,
de nem számít, mit gürizek össze,
te folyton rámcsapod az ajtót.
Dex:
Nem kell semmit sem elsimítanod.
Quinn:
Ne csináld! Mit kéne tennem?
Dex:
Quinn...
nem érdekel, hogy mocskos zsaru vagy.
Quinn:
Ha nem veszem el
azt a pénzt a széfbõl,
valami aktakukac tróger tette volna meg,
hogy új szõnyeget vegyen az irodájába,
amit sosem hagy el. Az életemet
kockáztatom nap mint nap,
beleadok apait-anyait, és egy
lakásfoglalónyi pénzt sem kapok.
Dex:
Azt hittem, örököltél.
Quinn:
Csak volt, és ennek semmi köze az
egészhez. És ne merj mocskosnak nevezni!
Dex:
~ Már csak egy haragos
zsaru hiányzott a képbõl. ~
Figyelj, igazad van.
Visszaszívok mindent.
Egész õszintén le se
szarom az egészet.
Csak ne keverd bele
a húgomat, oké?
Quinn:
Nem értesz te ebbõl semmit, igaz?
Nem is tudnál, mert
nem vagy rendõr.
Nem tartozol közénk.
Dex:
~ Rendõrök... Ismét egy közösség,
akikhez nem tartozom. ~
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Szóval, Dexter törvényszéki szakértõként dolgozik a Miami rendõrségen vérelemzõként! A rendõrség alkalmazásában áll ezáltal, de nem tartozik a rendõrség kötelékébe!
Egyszerûen, ez olyan, hogyha elmész dolgozni egy rendõrségre, mint grafikus, az lesz az állandó a munkahelyed, fantomképeket készítesz, ezáltal segíted a zsaruk melóját, de még nem vagy rendõr!!! nagyjából ennyi...
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
http://thenamelessphoto.com/
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
mindenkitudja mirõlvanszó nem kell itt a vitameg a duma már errõl..
köszönnyük hogy aktivan támogattad a fórumot de kusojjal már .. htx.
(speciel énmár unom hogy 10hsz óta errõl megy a pofázás közbe kurvára mindenki tudja hogy mivan és nem kell ezt igy magyarázni..)
http://loal.atw.hu
"Dexter Morgan (Michael C. Hall) is a blood spatter expert for the Miami P.D. and assists with basic crime scene investigation work. While not a sworn police officer, Dexter has more privledges than the average citizen and is privy to lots of classified information."
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
szóval szerintem rendõr. mégiscsak egy kapitányságra jár be melózni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
amikor kijön a rész akkor szeretem élvezni a sorozatot szépen és nem akarom azt várni,hogy na vajon mikor látom azt amit a promoban 😄
a végén azt hittem
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"