Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Ne kreténkedjetek már!

Ez a rész kurva durva volt! Már ahogy kiderült a családi terror, ahogy eltörte a fia ujját, kemény volt. Aztán a családi akció, és ahogy Dexter beindult, iszonyat kemény volt. Ilyet még nem láthattunk eddig!

De hogy ezt hogy fogja elsimítani? Hisz amikor meglátta a 3-as családja Dexternél a kést, még a 3-ast féltették bakker.

És a vége? Nem gondoltam volna. De mi a francnak ment oda a 3-as a kurvához?

Kmarha
vajon rendõr e dexter? <#nemtudom> <#crazya>

amig nyomjátok az "elég volt" és "ne tovább" reagokat, addig nem fog ez elcsendesedni 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Flamer
ügyes😄 (y) és még olvasni se tucc. 😄

http://loal.atw.hu

ProGabe
vegyétek már észre, hogy 10 hsz óta azon pöcsöltök, hogy itt sokan rákattantunk egy, a topikhoz 100%-ig kötõdõ dologra! szóval ezek a hsz-ek az offok. mint ez is

lényeg a lényeg: KUSS MÁR BAZMEG 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Most komolyan mire számítottál ? Kutyából (sg) nem lesz szalonna (sg++) 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

joebacsi
Igazából nem nagyon érdekel, csak #2270-t húztam egy kicsit ha már ilyen kemény 😊
Épp alkotói válságban voltam és kellett egy kis agylazítás.
Azzal nem számoltam, hogy ennyien rákapnak, bár nem tagadom, így még nagyobb büszkeséggel tölt el a visszaolvasás 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Takarítónõnek van jelvénye ? Mondjuk Dexternek sincs, csak valami papírja, de már nem emlékszem, rég volt jó kis gyilkosság.

2napja nem néztem fel, 30 új hozzászólás. Ez meglepõ, feljövök és azon megy a vita, hogy rendõr-e vagy sem <#mf2>
Nem rendõr.
Én ezennel be is fejeztem, bocs a kicsi offért 😄

Szolnokboy1
eddig azt mondtam, hogy biztos nem Christine lõtte le Debéket normális indok hiányában, de a mostani fordulat után már egész más a leányzó fekvése. 😊 nagyon adja ez az évad, kissé lassan indult be, de most már ezerrel pörög.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

ez nem veszekedés volt sztem,hanem a tudatlanoknak meglett magyarázva h jól ismerjék meg dex bácsit 😄
precision
én értem, hogy mire gondoltál 😊 engem az sem zavart, hogy rendõrt írtál, mert lehetett érezni, hogy arra gondolsz, hogy rendõr(ségnél dolgozik 😊) és nem az akinek kiadja magát

de a sok Vér István tényleg unatkozik 😊

Bazinga!

GregSB
Már nem akartam nagyobb ásítós képet berakni, pedig lenne 😄

Az a legviccesebb hogy nem is az volt a lényege a mondandómnak hogy rendõr e vagy sem, hanem hogy más mint aminek kiadta magát Arthur elõtt.

Sokan ráérnek itt a topicban felesleges dolgokon veszekedni 😄

precision
jajj ne sírjatok már bazmeg...

Dexter NEM Rendõr

haladjunk tovább.

Bazinga!

irnoia következtetés.
ha dexre azt mondjuk,hogy rendõr csak mert ott dolgozik akkor a takarítóra is lehetne azt mondani,hogy rendõr közben az sem az annak ellenére,hogy a rendõrségen dolgozik!
egyébként meg sztem is tök alap volt h dex nem rendõr hiszen 4.évad alatt nem egyszer mutatták h vérnyomelemzõ 😊
GregSB

Shiwo
a rendõr/nem rendõr vitához...

emlékeztetõ a 3. részbõl, miután Quinn jegyeket adott Dexnek, és õ lepasszolta Masuka-nak...

Quinn:
Magyarázd el ezt nekem, Dexter.
Próbálom elsimítani a dolgokat
kettõnk között a magam módján,
de nem számít, mit gürizek össze,
te folyton rámcsapod az ajtót.

Dex:
Nem kell semmit sem elsimítanod.

Quinn:
Ne csináld! Mit kéne tennem?

Dex:
Quinn...
nem érdekel, hogy mocskos zsaru vagy.

Quinn:
Ha nem veszem el
azt a pénzt a széfbõl,
valami aktakukac tróger tette volna meg,
hogy új szõnyeget vegyen az irodájába,
amit sosem hagy el. Az életemet
kockáztatom nap mint nap,
beleadok apait-anyait, és egy
lakásfoglalónyi pénzt sem kapok.

Dex:
Azt hittem, örököltél.

Quinn:
Csak volt, és ennek semmi köze az
egészhez. És ne merj mocskosnak nevezni!

Dex:
~ Már csak egy haragos
zsaru hiányzott a képbõl. ~

Figyelj, igazad van.
Visszaszívok mindent.
Egész õszintén le se
szarom az egészet.
Csak ne keverd bele
a húgomat, oké?

Quinn:
Nem értesz te ebbõl semmit, igaz?
Nem is tudnál, mert
nem vagy rendõr.

Nem tartozol közénk.

Dex:
~ Rendõrök... Ismét egy közösség,
akikhez nem tartozom. ~

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

sb1
Na, úgy látom elkél néhol egy kis segítség!
Szóval, Dexter törvényszéki szakértõként dolgozik a Miami rendõrségen vérelemzõként! A rendõrség alkalmazásában áll ezáltal, de nem tartozik a rendõrség kötelékébe!
Egyszerûen, ez olyan, hogyha elmész dolgozni egy rendõrségre, mint grafikus, az lesz az állandó a munkahelyed, fantomképeket készítesz, ezáltal segíted a zsaruk melóját, de még nem vagy rendõr!!! nagyjából ennyi...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

szerinted hol segít a takarítónõ egy ügy megoldásában? <#wilting>

http://thenamelessphoto.com/

ezt a vitát bebuktad...
joebacsi
Pedig fontos és én nem értem, hogy a takarítónõ miért rendõr. És a portás?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Flamer
gecyunalmasvagy már bazdmeg.
mindenkitudja mirõlvanszó nem kell itt a vitameg a duma már errõl..
köszönnyük hogy aktivan támogattad a fórumot de kusojjal már .. htx.
(speciel énmár unom hogy 10hsz óta errõl megy a pofázás közbe kurvára mindenki tudja hogy mivan és nem kell ezt igy magyarázni..)

GregSB
<#unalmas>

joebacsi
Akkor a takarítónõ is rendõr?

Flamer
yókussmár. rendõr örsön dolgozik. ennyi. kussmár.

Count Adyn
Sztem se rendõr😊)
"Dexter Morgan (Michael C. Hall) is a blood spatter expert for the Miami P.D. and assists with basic crime scene investigation work. While not a sworn police officer, Dexter has more privledges than the average citizen and is privy to lots of classified information."

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ProGabe
az a kérdés, hogy a rendõrség kötelékébe tartozik-é, vagy sem. ha igen, akkor hadd mondjuk már rá, hogy rendõr 😊

szóval szerintem rendõr. mégiscsak egy kapitányságra jár be melózni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

#2266, vérnyomelemzõ
joebacsi
dexter nem nyomozó

De. Nyomozó is rendõr. Csak magasabb fokozat. (szerintem legalábbis így logikus, nem hinném h más lenne).

ForzaInter
Attól hogy rendõrségen dolgozik még nem rendõr.

Yo, Bitch!

sb1
Egy kis kedvcsináló jövõhétre 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

sb1
Azt hiszem, most legutóbb is rájött már a kis konyhai incidensnél 😊

GregSB
Helyszínelõ, a rendõrségen dolgozik, és nem az akinek kiadta magát 😊

rendõr?????😄DDD
GregSB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most jutott csak szembe hogy az újságírónõ tudja ki Dexter. Találkoztak már, beszéltek is... nem biztos hogy szóba fog kerülni, de így Arthur rájöhet hogy Dex igazából rendõr.

😄DDDDDD
joebacsi
Promóba úgy rakták bele, hogy mindenki azt higgye, hogy beállított Trinity legyilkolni, mert sok cikket írt róla. De erre a szkájvókeres fordulatra senki nem számított 😊

há én tudtam én h van vmi 😄 😛

ProGabe
így meg tudtuk, hogy Tinity az, már hátradõltünk, erre jött ez a félmondat

I.C.ram
Hát de akkor is. Én is Deb-et vártam volna, erre betoppan az öreg. Mi közben, aki már látta a promot az tudja, hogy nem Deb lesz az,
igen
gondlom szia apa nélkül (/me nem látta a promot)

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

I.C.ram
Ezt belerakták a promóba??? Teljesen hülyék ezek. A rész csúcscsattanója volt.
promokat nem nézek mert nem szeretem elõr lelõni a poént 😊
amikor kijön a rész akkor szeretem élvezni a sorozatot szépen és nem akarom azt várni,hogy na vajon mikor látom azt amit a promoban 😄
promoba is benne volt 😄
aztarohadt :S mondjátok itt,hogy ütött a vége :S wtf
a végén azt hittem
Deb fog megjelenni a csajszi ajtaján erre az apja, a hármas :|
durva rész volt 😄
[HUN]Crassus
"SZIA APA"????!!! ANYÁÁÁÁÁÁÁÁD NEMBÍROM KI A KÖVI RÉSZIG BASSZUS!😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

ownz ---- > mit jelent?
I.C.ram
Hát lehet, hogy nem szó szerint értette, hanem csak képletesen arra, hogy Deb szeme láttára ölték meg Lundyt
szerintem lesz még itt csavar 😊
de azt honnan tudná, hogy deb látta, ahogy lundy "kileheli a lelkét"?