5447
-
#2964 Én nem próbáltam, csak olvastam a felirathoz mellékelt leírást. -
#2963 Érdekes, nálam passzolt hozzá :D Szerintem egyszer sem kellet állítgatnom a feliratot.. -
#2962 Ó, ez nem jó 720p-hez. :(
Pedig este megakartam nézni. :( -
#2961 Hasonlóakat tudok én is remélni :) -
#2960 -
Dean Winchester #2959 -
paly90 #2958 felirat -
#2957 Én majd fogok válaszolni meg el is fogom olvasni csak előbb a Dextert kell megnéznem :D -
Big Bad Ryder #2956 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem volt a legjobb rész, túl sok volt a moralizálás. Remélem, most hogy a két kölyök lelépett, ennek vége és bepörög Dexter meg a sorozat :) -
#2955 Ja hogy még nem lehet :S -
#2954 Honnan lehet leszedni a feliratot a második részhez?? -
#2953 Sztem Greg-hez beszélt csak nem vette észre hogy Greg pedig egy teljesen másik FILM-ről beszél. Dehát aki nem tud rányomni a válasz gombra nyilván azt se tudja hogy más mikor használja ^^ -
cherubim06 #2952 Te kihez beszélsz és miről? -
#2951 Totál egyetértek, számomra is egyértelműe na legjobb sorozat és ez a kezdés... az valami elképesztő, bár az előző évad vére is olyan volt hogy az valami elképesztő! -
cherubim06 #2950 Mekkora cliffhanger az 5/3-as promóban!
-
babapofe #2949 akkor nézz más sorozatot,a Dexter ezen évada is hatalmas lesz szerintem,elsö rész is nagyon tetszett,10percesnek tünt kb...az általam jelenleg nézett sorozatok közül ez kezdte a legjobban a szezont!!!második rész elözete is hatalmas,igy azis orjási lesz!remélem sokan megszerették ezt a sorozatot,s sokan kezdik el ujak is nézni az elsö évadtol kezdve! -
#2948 Hát én nem várok tőle sokat. Tipikus látványos hálivúdi "megtámadnak a zalienek de van valami gyengepontjuk amit kihasználva visszaverjük őket, és a végén csókolóznak a főszereplők a lemenő napfényben, lobogó amcsi zászlóval a háttérben" filmnek tűnik, csak spottoltam benne David Zayast :) -
#2947 Kicsit durva és Crysis beütésű film. :) -
#2946 Kicsit OFF:
Skyline Trailer
1:50-nél Batista :) -
#2945 Ja dehogy veszem komolyan csak kötözködős kedvemben voltam XD -
#2944 1 nap.
Te komolyan veszed kicsit a dolgokat.
Ez a kép egyszerűen vagy nem eredeti, vagy szarul van PS-olva. -
#2943 Hirtelen nem emlékszem de az első részhez mennyi idő kellet a feliratnak? -
#2942 Én azt mondtam hogy a csajnak látszik a jobb karja ^^
Dexter viszont nem tudná tartani egy karral. Próbáltál te egy karral tartani egy csajt? Nyilván nem mert (pláne ilyen pózban mint a képen) elég nehézkes lenne. VAGY attól is függ hogy dexternek meddig hiányzik a karja XD az is lehet hogy a hónaljába szorítja a csaj lábát -
#2941 Akkor karikázd be, vagy jelöld meg Dexter jobb karját. :D -
#2940 Pedig a csajnak látszik a jobb karja és dexter se tudná tartani egy kézzel :P -
#2939 JA én is láttam. Elvileg azért humoros, mert Dexter levágta a csaj jobb karját + a sajátját. :D -
#2938 humorosban találtam
-
#2937 na elkezdtem en is nezni, a hatodik reszt neztem meg, szerintem baromi jo :D mire megnezem az osszeset... :D -
#2936 Fincsi epizód lesz :) -
#2935 -
#2934 Najó talán arra hogy Quinn nyomozni kezd mivel ez már volt az 5.-ik évad Trailer-ében -
#2933 Ne fogadj rá -
#2932 tuti hogy quinn elkezd majd dexter álszemélyisége után nyomozni, akirők majd a triniti családjának is tanuskodnia kell mert a rajtaütésnél ott volt :) és quinn összerakja hogy dexter ott volt a trinity házában
hótziher -
#2931 hááát az nagyon első évados lenne.... -
#2930 Tuti nagyobb fordulatok lesznek benne :D -
Dean Winchester #2929 hát elég jó rész volt,és mint más már írta szerintem is ennyire eseménydús nem minden évadnyitó volt. Várom a következő részt :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azért ölte meg mert kivolt készülve idegileg + rátett egy lapáttal a faszi beszólása is " leszophat a feleséged ".
szóval szerintem ezért ölte meg.
szerintem meg simán szépen eltakarította a tetemet és ugy ment aztán a temetésre,de ha nem akkor meg sucks XD
Quinn nyomozni fog Dex után ez tény és való majd rájön vmire ,és dex meg elkapja :D ááh ezt sem hiszem,de tuti nagyon odafog figyelni Dexterre Quinn.
-
#2928 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én is de rájöttem hogy biztos nem megy el mert akkor rajta kívül az össze szereplőt ki kéne írni a sorozatból ami azért elég nagy érvágás lenne. Én nem tudnék elképzelni egy részt se Masuka beszólása nélkül XD -
#2927 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Megnéztem, jó volt. Ami meglepő, hogy már az első rész is eseménydús volt, máskor sokkal lassabban indult el a cselekmény.
Bár én már elkezdtem azon gondolkodni, hogy mit fognak ebből kihozni, hogy elmenekül egy idegen helyre.
-
#2926 Ja jól mondod. Ezek közül a színészek közül mindenki lepipál egy edward pattinsont -
#2925 nekem is pont ezért tetszett, hogy nem teljesen a megszokott formában ment minden. kurvajó színészek ezek, különösen MCH meg Jen Carpenter