Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem még simán lehet, hogy nem õ ölte meg Lundyt. Hiszen látta az aktákat. Volt egy rész, mikor mutatták, hogy bele lesett az ügy aktájába, és onnan is tudhatta a részleteket.
tep
van már felirat
(dexterfelirat.atw.hu)

\"SLICE of LIFE\"

Shiwo
attól, hogy a felesége és gyerekei nem tudnak róla, még lehet "official" a lánya..de csak ha egyszerûen dns-mintát vesznek tõle, mint gyanúsítottól (háha kiderül, hogy máshol is gyilkolászott már), már akkor kiderülhet, hogy rokonságban áll a Trinity-vel

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Flamer
nade sztem nem official hogy õ a lánya 😄

http://loal.atw.hu

Shiwo
ráadásul, ha most Debra utánaszimatol a csajnak, és kiderül, hogy apuci tanár, valszeg Debnek is hamar összeáll a kép.. Dex meg versenyezhet, hogy õ kapja el elõbb, vagy a hugica..

Bulykin
de érthetõ is h miért😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Flamer
yóde eztmár megbeszéltük 😄

amúgy.. azokarészek amikor dex is káromkodik azmár igencsak ownz 😄 és ebbe a részbe volt vagy 2x 😄 nagyon kiakatt a csóka 😄

Bulykin
szóval nem a Hármas lõtte meg Debrát...akkor lehet hogy mégiscsak a riporter csaj volt o.O

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

I.C.ram
Jaja 😄

Vége durva volt... 😛
Paulie
tejómocskos mindenit!!!
ez a rész csúnyán ütött
beszt sorozat mostmár nálam biztosan

.

I.C.ram
Már fent van a magyar felirat!
I.C.ram
Nem baj, én akkor is kihagyom 😊 Mert a promo alapján tuti ki lehet már zárni dolgokat, és ezzel is csökken a lehetõségek száma.
De az a vicc, hogy a promo direkt félrevezetõ mindig 😄

ám itt szokott lenni elõször az angol, annak aki nem tud várni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

I.C.ram
Hoppá 😄 Én meg mindig kedden néztem, hogy na fent van-e már.. 😊
Flamer
pf lol 😄 egy ideje már vasárnap van apa. 😄
hétfõn már kinnvan a cumó torrent:d

I.C.ram
pff most látom, hogy már kint van ez a rész is... Nem hétfõn este szokott menni az USA-ban?
I.C.ram
Nem. Nem akarok lelõni egy poént se elõre. 😊 Majd, ha kijön a rendes rész, akkor megnézem. 😊
Mint a lopott biciklit nem ? 😄

Ám utolsó mondat ütõs volt o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

precision
na a 2. mondatom nemtom milyen nyelv szabályai szerint íródott, de lehet azért érteni 😄

Bazinga!

precision
oh bazzeg 😄 durva volt 😊

Hát erre nem gondoltam, hogy Arthur lánya Christine... mostmár tuti, hogy õ lõtte le Lundyékat. Lehet hogy Arthur másik lánya kár hogy nem idõsebb pár évvel. Dex akkor bevállalhatta volna 😄

Legyen már jövõhét.

Bazinga!

sb1
Na, erre aztán senki sem számított....zabi-gyerek a picsa mi? 😊...amúgy meg legalább igazam lesz, mert mikor a gyilkosság tõrtént, már akkor mondtam, hogy a újságíró volt, így meg lassan körvonalazódik minden...féltette apucit 😄

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Flamer
lol! 4!

4x09: Nattyon jó rész volt. Az egész részben lehetett érezni a feszültséget, aztán a vége... Állat jó rész volt. Na és a legvége... Hát erre senki sem számított.

Christine megint volt pucér<#buck>
Õt is meg Arthur lányát is <#buck> 😄

utolsó mondatod <#eljen> 😄 am szerintem is, biztos nem bántaná, fõleg nem ölné meg...
eovin
áááááá ezaaaaz!!! nyiffantsa ki az újságíró ribit és egy gonddal kevesebb...oké, gonosz vagyok, de ugye nem csak nekem unszimpatikus?! 😊

Shiwo
OFF
ha nem is süt annyira, mint délelõtt 9kor, de azért azért baromi hamar feltud kelni..éjszakás héten jópárszor elõfordult, hogy sötétben indultam haza, s mire megérkeztem, már normális világos volt (abszolute nem kellett lámpa), pedig csak 15-20 perc az út...
ehhez jön hozzá, hogy Miami az óceán partján fekszik, ráadásul a keleti parton..úgy olvastam valahol, hogy hegytetõn, pusztaságban, tengerparton "hamarabb" kel fel a nap, mint nagyvárosi betondzsungelben, erdõben, lévén semmi nem akadályozza a fénysugarakat.. de annyira nem is a világosságban van különbség mondjuk reggel 9 és du 2 között, hanem a hõmérsékletben..reggel, miután felkel a nap, még baromi hideg van, hiába van világos
/OFF

hát igen, az újságírónõ hiába gyanús, nem hinném, hogy ölésre adná a fejét..Trinity fia már inkább esélyesebb.. Spoiler: ha jól vettem ki, az elõzetesben ecseteli Dexnek, hogy apja azért néha elég erõszakos tud lenni..és az erõszakos szülõk gyermeke is hajlamos az erõszakra..pláne, ha azért a maga módján félti/tiszteli az apját, tud a kis titkáról (meglehet az apja nem is tudja, hogy tud róla)..mondjuk itt meg kicsit az sántít, hogy honnan tudhatta, hogy Lundy az apjára vadászik..csak nem mondta el neki apuci, hogy egy gyanús zsaruval találkozott (vagy ha igen, akkor apuci beavatta a kis titkaiba, mégha abba nem is, hogy miért teszi, amit tesz)

hogy Dex mit tenne, ha kiderülne, hogy Rita megcsalja ? gyanítom semmit..addig is levan foglalva az asszony, s nem az õ kis sötét titkával foglalkozik

nem figyeltél eléggé pedig a kamera rá is fókuszált az órára

mikor dexter kereste a trinityt 4.45 volt, tegyük fel gyalogol fél órát mediterrán országokban már virrad 5 után

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

kirol
Persze! A GTA IV-ben lehet, de való életben olyan nem lesz, hogy tegyük fel hajnali 2 kor lefekszenek, 3-kor átmegy hozzá, és 3:15 -kor úgy süt a nap, mint délelõtt 9-kor.

De ezen kár vitázni, hülyén jött ki ennyi. Szerintem itt valamit kivágtak.

PJack
a közel van az gondolom nem 3 perc azért. lehet h negyed óra volt, annyi idõ alatt bõven felkel a nap.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

na igen, az elég hülyén jött ki 😄
kirol
Nekem még az volt furcsa, amikor Dexter beadta, hogy õ álmos és megy aludni. Aztán átlopakodott a 3-ashoz, majd látta hogy nincs ott. Odament a kocsihoz a sötétben, és látta, hogy az ott van. Erre azt mondja, nem baj, tudja hova ment és az gyalog is közel van.
Következõ képkocka: hét ágra sül a nap. Szóval közel volt, de közben felkelt a nap. Aha!

nem lesz semmi! Rita nem fogja megcsalni dextert!
és igen ez a lényege a sorozatnak,hogy egy olyan lesz a gyilkos akire senkise gondolna 😄 szóval nagyon remélem,hogy nem a hármas,nem anton,és nem az úínõ
kirol
Köszi, így legalább én is megtudtam nézni. 😊

Hát magasság ide, vagy oda, én trinity-re gondolok, hogy megölte Lundy -t.
Illetve nem jut eszembe olyan, hogy ki más lehetne helyette. Az a kis ribanc újságíró kurva csak nem lenne képes rá!

Amikor ott vacsizott Rita a szomszéddal, akkor már én is tudtam ,hogy ebbõl félrelépés lesz, és tuti meg is fog történni. Dexter pedig tuti megfogja majd tudni. Kíváncsi vagyok, mit lép majd erre.

Vajon megöli a szomszédot? De ugye attól a szomszéd még nem olyan "bûnös", mint a többi áldozata.

Flamer
ya akkobocs.

Bulykin
8.rész hunsub husszupuskán^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

PJack
jó, de azt törölték hiszen :o

Flamer
márvolt.

PJack
elb*sztam a videót, bocsánat

PJack
hújaj, Christine kapni fog rendesen :>

egyébként meg biztos nem Trinity és biztos nem Anton volt.
Trinity 30 éve ûzi a szakmát, a szokásos hármas rutin szerint gyilkol, ez nem vallana rá, mert túl kockázatos lenne.
Antont meg sztem már nem is látjuk többet, annyira nagyonnagyon nemvolt oda Debért, hogy ilyet tegyen, túl érzékeny is lenne a lelke ahhoz szvsz.
Christine... hááát.. nemtudom, talán õ lenne a legesélyesebb, de meglepõdnék ha tényleg kiderülne h õ õtte meg õket.
Quinn még képes lenne rá, de sok oka nemnagyon volt rá, pláne h Lundyt megölje, hiszen semmiköze nemvolt hozzá.

namajd meglátjuk, lehet h egyikükse 😄

burki6
Még egy dolog eszembe jutott ami miatt nem Trinity volt. Emlékeztek, amikor leadták a tévében hogy megölték Lundyt, Trinity épp valami büfében volt(ahol problémázott a rántotta vagy mi miatt), és nagyon meglepett fejet vágott amikor meghallotta a hírt.
Szerintem a fia a gyilkos, úgy egészen összeáll a kép

de akkor mit vett ki lundy zsebébõl?

egyébként a hármasra vall,hogy megölje Lundy-t
1.: találkozott vele személyesen
2.: látta az ujságban ,hogy nyomoz lundy
ergo veszélyes volt a pályafutására nézve 😊

logikus,hogy a hármas ölte meg lundy-t és sebesítette meg debra-t

de ha az ujságirono lenne azon kegyetlen meglepõdnék , bááááááár a szemeiben lehet látni a nagyravágyást de inkább ez a nagy story elfogása akar lenni.a lényeg van még pár rész hátra és sztem az utolsó elõtti részben fog kiderülni,hogy vajon ki is lõtt debékre !
precision
ahaha, fail
dehogynem 😊
my bad.

Bazinga!

Bulykin
de

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

burki6
Lundy zsebébõl nem vehette ki a gyilkos a magnót mert azt Dex nyúlta le a bizonyítékraktárból, nem?

precision
És mi van ha a Masuka magasságú ember maga Masuka? 😄😄😄
Lelõtte Lundyt mert õ akarta Debet kurogatni... szal Lundynak halálos lövés, hogy nesze köcsög ne dugd a "nõmet", Debnek meg nesze ribanc, tudd hogy hol a helyed 😄

persze csak poénkodom 😊

Bazinga!

GregSB
La Guerta? Õ is alacsony 😄

Tudom, kizárt hogy õ lenne, de azon meglepõdnék 😄

gabo91
Egy álszent rohadék az igaz, de amúgy csak egy ostoba karrieréhes újságírónõ. Gondoltam én is rá, hogy esetleg õ volt, de biztos látszana rajta, belebetegedne stb.
Dexter aki vérbõl született, szeánszok közepette az ölésbõl újjászületik, megölt egy ártatlan embert és lelki beteg... magába fordul...
Sõt: triniti se gyilkol csak úgy, sõt még ezeket is csak rituálé szerint teszi...
(bár promoban odament a csajhoz... vagy kefélni vagy... )

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

VAgy a Triniti Magassarkúban kalapácsolta meg a csávót azért hiszik,hogy 190 centi <#banplz>