5447
-
#2883 Ja ja egyet értek. Én is inkább várok. A felirat miatt meg pláne -
cherubim06 #2882 Egészen pontosan a Showtime nevű amerikai adón nézné az, aki ott él. Mások letöltik holnap hajnalban, vagy később, vagy még később a felirat miatt, megint mások megvárják azt a pár hónapot amíg bejön ide.
Van, aki ismer olyan weboldalt, ahol streameli valaki. Ha ébren lennék ma hajnalban és reklámokkal akarnám nézni, borzalmasan gáz minőségben akkor érdekelne ez a lehetőség is, de itt az egyik kedvencemről van szó, tehát ilyesmi szóba se jöhet. -
#2881 Már félek a következő kérdéstől! A választól még jobban. :D -
#2880 XD
Úgy értettem hogy melyik tv adón vagy milyen weboldalon stb -
#2879 szobámban tévérekötve.. de ha esetleg rámjön a szapora akkor laptoppal a wc-n ülve. -
#2878 Én itthon nézem meg, a nappaliban. :)
Kb egy hét múlva, ha addigra elkészül a felirat. :( -
#2877 Ti amúgy hol nézitek meg? -
#2876 érdekes mikor otthon főz mindíg Steaket csinál:P:) most meg malachusos szendvics?:) -
#2875 Holnap hazaérek este és már lesem is! (Y) -
#2874 -
#2873 -
Dean Winchester #2872 :DDDD -
#2871 Tonight's the night! And it's going to happen again, and again. Has to happen.
:) -
#2870 Ma van a nagy nap :D -
#2869 mostani elég egyszerű de szerintem nagyon jó -
#2868 Nem rossz csak sztem túl sötét a hangulata. Jobb lenne ha vmi világosabb lenne de persze vérrel ^^ -
Dean Winchester #2867 sztem nemrossz ez sem -
RAMyMamy #2866 csináltam az előbb egy ilyet, de rájöttem a végére, h szar lett :( -
#2865 Hát akkor valaki szólhatna hogy rakják be ^^ -
#2864 gugli képek, első oldal, jó ez
-
#2863 Két nap és itt az új évad.
De gyorsan eltelt ez az egy év. :(
Valami bannert rakhatnátok be! -
#2862 Jó képek. Baszki alig bírom kivárni a megjelenést -
#2861 Ezek voltak. -
#2860 -
#2859 képhost lehalt -
#2858 fasza, már én sem, :).. pedig tegnap még jó volt.. -
#2857 Én nem látom -
#2856 Pár új képecske...
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
Dean Winchester #2855 mert a legtöbb sorozatnak már aznap van feliratja,ha aznap nincs (pl. supnat akkor másnap már van és azért nem kell a spoiler :) -
#2854 nemtom mennyire gyorsan szokott lenni magyar felirat, de ha nem 1-2 napon belul, akkor sztem nem kene attol fuggeni.. a legtobb sorozat topicjaban a resz megjelenese napja utani napon meg szokott kelleni a spoiler tag, utana mar nem. -
#2853 Szerintem a magyar felirat utánig 1-2 nappal..utána már felesleges.. -
Dean Winchester #2852 vmi bannert valaki nem dobna össze?
Spoiler gomb használata kötelező a feliratot követő napig? -> ezt banner alá írni +
Spoiler gomb-ot betenni
szóval meddig legyen a spoiler kötelező?
-
#2851 Ja és jut eszembe! Ha már elkezdődik az évad és valaki úgy érzi hogy muszáj megosszon vmi információt az első részről itt az sg az legyen szives használja a SPOILER tag-et vagy legalább irja ki hogy spoiler. thx -
#2850 Én is megérteném de valszeg nem az összes részt meg ugye úgy élvezetes ha az elejétől értem és nem kell forditásra is figyelnem ^^ -
Dean Winchester #2849 feketében,bár úgy lehet nem vmi faszán mutat
-
#2848 -
#2847 shop -
cherubim06 #2846 Ezt kéne a headerbe (a fejekbe) vésni -
#2845 Tegnap
amúgy #2835 -
ujerik2009 #2844 Mikor kezdődik az új évad??