5447
-
#3004 A 2. rész valaki félresiklás volt, ez a 3. rész is nagyon ott van a szeren. És ami a végén beindult, hát rohadt érdekes lett. -
paly90 #3003 nagyon jó rész volt...kiváncsi vagyok h SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mi lesz a csajjal -
#3002 És mi ez a .mtk?? Ugyanúgy le lehet játszani mint az .avi-t? -
#3001 Hát 5/01 se volt gyenge de ez még azt a részt is übereli....
Nagyon komoly, remélem az egész évad ilyen jó lesz.
Tudom elég korai a kérdés stb.
De lesz még esetleg 6. évad? folytatásról/befejezésről valami információ? -
#3000 ez dejó rész volt!!! Maszukán beszartam -
#2999 Masuka a fantomképre mekkora poént nyomott:D -
#2998 énis azt néztem, nekem 2hd van, mindjárt megnézem h jó e hozzá
szerk.: 2HD verzióhoz beletekergetve úgytűnik h jó a felirat! -
zotja22 #2997 http://www.dexterfelirat.atw.hu/
itt van felirat..de vmi Ctu verzió..az meg 1 gigás ha jól látom.. igaz e? -
#2996 Én a magyar feliratra gondoltam -
#2995 Ő Angolra gondoltam ha nem lett volna egyértelmű:D -
#2994 magyar? hol? -
#2993 Valószínű de tudtommal 2 verzió van a FQM és a 720p. Azokhoz meg mindkettőhöz van már felirat. -
#2992 Ha majd ugye FQM feliratot fogok letölteni akkor el fog csúszni ha mondjuk nem FQM verziót szedek le? -
cherubim06 #2991 S5E03, nagyon jó irány, már remegek és folyik rólam a víz; a negyedik évad ehhez képest semmi nem lesz (na jó azért labdába rúghat)
S5E04 promó!SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.youtube.com/watch?v=7DwQrtZjuPc
direkt nem linkbe teszem, mert eléggé spoileres különösen annak, aki nem látta a mai részt. -
#2990 Íííííí! Jó rész volt, jó rész volt legyen már jövőhét!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy hogyan fog ebből a deep shitből kimászni mert most már ugye nem csak Flynn nyomoz utána hanem a szemtanu is jól bekvar majd a képbe -
#2989 Ja most hogy mondod dobhatna egyet XD -
zotja22 #2988 vidit a táncról ! :D :) -
#2987 Én maffiózókat kb évente egyszer végignézem...1 évad 2 nap :) -
#2986 nekem csillagkapuval sikerült összehozni, hogy 1 nap 1 évad, de akkor beteg voltam, és egész nap nem csináltam mást, csak feküdtem az ágyban és néztem a részeket egymás után -
Dean Winchester #2985 hétfő hajnalban adják le ,tehát hétfő estefele? -
Deleter14 #2984 Nemrég fejeztem be a negyedik évadot és megnéztem már az 5.-ből az első kettőt is. Azt szeretném kérdezni,hogy a hét melyik napján szokott általában fent lenni neten az új rész? -
#2983 Megnéztem a 2. rész. Ez nem volt olyan jó, mint az első, de nem volt rossz.
Még nem látom, vajon mi lesz a stori az évadban, de azt sajnálom, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a gyerekek elmentek, mert így csökkent a leterheltsége Dexternek. Ha meg nem ő vigyáz a gyerekekre minek ölték meg Ritát?
Pont most láttam szerdán a halott Ritát a született feleségekben sztriptíztáncosként. :) -
#2982 :D
am most a hetre eleg, aztan jovoheten elkezdem a harmadikat. talan keddre vegzek vele -
#2981 Hoppá
Akkor gyorsabban telik az idő mint gondoltam -
Dean Winchester #2980 :DDDDDDDDDDDDDD
3nap 1 évad :D
2010. okt. 05. 20:08 | privát | válasz erre | #2967
"most néztem meg az első évad uccsó részét.."
----
ma (okt. 08.) 22:31 | privát | válasz erre | #2978
"na, most vegeztem a masodik evaddal..."
-
#2979 Ember te naponta megnézel egy évadot? :D -
#2978 na, most vegeztem a masodik evaddal :D ez kesz, baromi jo :D
csak ennyi. -
#2977 Hát én már csak ilyen vagyok, aki nem érti az ilyen mesterien megtervezett, nagyszabású tréfákat. -
Dean Winchester #2976 egy smile-t rakhattál volna és akkor egyből rájön mindenki h poén ,de igy nekem se tünt poénnak :S
mind1 :D
kibirtam h ne nézzem meg a 2.részt XD szóval a következő rész nálam dupla epizód! -
#2975 Csak azért túráztattalak, mert még a viccet se érted bammeg.
A #2966 hsz egy poén volt. De hát hagyjuk. -
Dean Winchester #2974 arra nem gondolsz ,hogy elég egyszer ezt eljátszania? és mivan ha gép előtt ülve nézi és tőle 10cm-re van a billentyűzet? -
#2973 Ücsörögjél csak kényelmesen a fotelodban, leszarom. Sírt a szád, hogy nincs felirat, én meg írtam egy lehetőséget. Sehol nem írtam olyat, hogy az epizód közepén bemásztam a tévé mögé, majd a porban dagonyáztam öt percig.. Nem gondolod, hogy teljesen feleslegesen fröcsögteted a szádat, menő gyerek? Érdemes lenne újbol elolvasnod a velem való szóváltást a #2965-től. Még a lényeget sem sikerült kiszürnőd, s inkább csak irracionálisan csapkodod a billentyűzeten a gombokat. -
#2972 Elképzelni se tudom, hogy hogy lehettél.
Én biztos nem csinálnék olyat, hogy megállítanám a filmet, mennék vagy 3 métert a TV-hez, előbányásznám a tv mögé rejtett billentyűzetet nagy nehezen, majd nyomkodnám, hogy jó legyen a felirat, visszapakolom a bill-t, visszaülök fotelba, stb.-t. Közben eltelne 5 perc, zsír jó lenne tényleg.
-
#2971 -
#2970 Ja, hogy lehettem ilyen gyökér, hogy nem várom meg a 720p verza feliratot, henem nyomok egy ctrl+left gombot.. Ezt magam sem értem, most beállok a sarokba! -
#2969 Zsír te is elkezdted nézni? :D
Jól mondja PJack lesz még jobb is :P -
#2968 nézd csak tovább, még izgibb lesz :) -
#2967 most néztem meg az első évad uccsó részét :DDD k*rva nagy :D főleg,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ahogy a végén vigyorog :D látszik, hogy nagyon elégedett magával :D -
#2966 Feliratot csúsztatni? Ne őrjíts már!
Kizökkenni a hangulatból? Ne mondjál már ilyen szentségtörő dolgokat kérlek! -
#2965 én is, de mennyi idő csúsztatni a feliratot? két gombnyomás?:D Ezért használtam hozzá, de nem is kellett állítgatni.