Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze az is közrejátszott hogy õ ölte meg Lundyt de ha megfigyelted mikor Debra vallatta már a pisztoly oda volt készítve, akkor tört igazán össze mikor Arthur megmondta neki hogy többet ne keresse

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Oziris666
Nem miatta lövi le magát,inkább mert õ is gyilkos(talán megbánta) ,igaz az apja lenyûgözése miatt tette!Engem inkább az zavar h Dexter ilyen amatör hibákat vét(ebben a szériában elég sokat) h követik a munkahelyére,régebben ennél profibb volt,dehát õ is ember családdal nagy a nyomás😄

Flamer
nopsmegnéztme a promot és
.. nem értme hogy a fazsomba fog beleférni minden a következõ részbe.. laura, apja, tesoja, trinity, család.. wtf 😄 percenként lesz valami eksön?😄

http://loal.atw.hu

a riporter egy olyan apa miatt lövi le magát aki nem is törõdött vele? jobbat is kitalálhattak volna, végül is eddigi 3 évad alatt a szereplõk mindig dexter malmára hajtották a vizet akarva/akaratlanul

Flamer
OMFG! 😄

nagyon jó rész volt, várom a kövit😄
néztem promot is, de túl sok mindent nem lõ le, eddig is tudni lehetett kb., ami benne van...

am PJack, mondtam, h nem a háza elõtt áll 😛P
zaki
ááá mekkora rész volt 😄DDDD
dex hogy meglepõdött a végén xdxdxd

nem fogom megnézni a következõ rész promóját hogy nagyobbat üssön 😄

PJack
vannak idióta emberek 😞

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Bulykin
én is most olvastam<#wow2>
vannak érdekes emberek...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

PJack
ez a rész mekkorát ütött már bazz O_O

http://thenamelessphoto.com/

Attila8805
Van felirat!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Flamer
WAHHAAA 😄DDDDdd

I.C.ram
1 óra és lesz felirat.
PJack
nézd angol felirattal.

[HUN]Crassus
felirat pleax pleax

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

A válasz: nem!:-)
PJack
eddgi megnéztem az összes promót, de ezt most megpróbálom nem megnézni. nagyon nehéz lesz így egy hetet várni de nemnézemmegnemnézemmeg<#duma>

egyébként ez a rész is nagyon ÜTÖTT, különösen a vége felé, majdnem kiugrott a szívem a helyérõl. zárójelenet meg egyszerûen.. <#wow2><#wow2><#wow2>

Bulykin
11-12 és csókolom

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

szóval lesz a 12 és 13.rész és csókolom?
Bulykin
hát a 10.rész végén a promótól hátast dobtam<#wow2> asszem az uccsó 2 részt egybe kéne letolni...😄

<#eljen>
precision
tényleg nem akarok promót nézni, és olvasni sem akarok róla, hogy mi van benne

!!! Kérek mindenkit, hogy a promóról csak SPOILER tag használatával társalogjon !!!

Köszi 😊

Bazinga!

*Távolban elhalkuló sikoly drámai zenei aláfestéssel* :
Neee, ne nézzétek meeeeg !<#guluszem1>

sb1
Csak aki már nagyon nem bírja..az utcsó 30mp meg áááááá 😄

Azért betalál a szuri 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Figyelem!!!
Eszetekbe ne jusson megnézni a promót! Aki máskor megszokta nézni, most az se nézze meg!<#violent>
Van egy olyan sejtésem, hogy
A vége nem a szokásos "elvarrunk minden szálat és befejezzük a sztorit" vég lesz. Ahogy a trailerben is utalnak rá, "the most incredible endings ever", szerintem jól bekasznizzák Dextert mikor épp megölni készül trinityt....

precision
és az az egy rész oda fog baszni, de nem gyengén 😄
de ha cliffhangerrel lesz vége, vkit tényleg felnégyelek á lá Dexter 😊

Bazinga!

Azt a mindenit de durva rész volt! Imádom ezt a sorozatot,de már csak egy rész van hátra <#rinya>

precision
na jólvan, azonnal kérem a következõ részt mert vkit megverek 😄😄
durva volt 😊 nagyon kíváncsi vagyok hogy mi fog történni 😊

Bazinga!

Nálam az jött elõször...
sb1
Úristen, az egész rész hatalmas, de a vége..áááá, nagyon komoly volt! Dexter barátunk csöppet elsápadt...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

5c0rp330n
hat a hd valtozattal mi a fuck van? vagy mindig kesobb szokott jonni? :S

S4E11:
Nem tudom, volt-e valaha a történelemben ennél durvább cliffhanger.
tep
ááááá
Hello, Dexter Morgan!
...már csak egy rész van hátra<#szomoru1>

\"SLICE of LIFE\"

De ott azért az ember másra gondol mikor benyit...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

GregSB
11-es rész vége kemény volt 😊 Most néztem meg csak az elõzetesét, és elég nagy brék akik ezeket csinálják, minek lövik le elõre ezeket a jeleneteket??? Elõzõ évadnál még belenézegettem a promókba, mert tényleg csak kedvet csináltak a következõ részekhez, de ezek most kulcsfontosságú dolgokat lõnek le.
elõzõ résznél amikor benyit a lányához a hármas, meg most amikor az õrsön sétálgat...

sb1

ya, ritka a sorozatok terén,hogy ahogy haladunk elõre az évadokkal egyre jobb és jobb legyen 😄
kirol
Ez a rész valami hihetetlen ütõs volt! Soha ilyen jó rész nem volt még!
Ez az évad mindent visz!

A végén a promóban úgy pörögnek az események, hogy valami hihetetlen.

Zseniálisan megírták ezt az évadot!

Flamer
azmár amugyis elfogyott 😄

Egyébként baromi nagy spoiler hogy a hármas rájön majd hogy valójában dexter kicsoda még a hülye is tudta hogy így lesz

Ehhez azért tényleg illett volna megtanulni a spoiler tag használatát.
Jaja, ott is elég érdekes figurát játszott, mikor elkezdett táncolni az nagyon komoly😄

Attila8805
Most nézem a Gamer c. filmet és kit látok benne?
Dexter báttyó😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Kmarha
direkt nem nézem meg a promot soha erre elkezditek leírni...

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
a rohadt életért nem raktok spoilert ha a jövõ heti részrõl beszéltek.. faszom, -fav a forum majd az évad végén visszanézek..

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

na
akkor még össz.2 rész lesz és aztán 1 év akkor ?
ForzaInter
kb 1 év, majd jövõ szeptemberben jön az új évad

Yo, Bitch!

azt tudom, de pl. a szaga ottmaradt XD