5447
-
#3044 upps wrong totyik:) -
#3043 "We increased the benefit of resilience by 50% for players level 80 and below. The tooltips will probably not reflect this change.
"
hmmm akkor most majd BG ben 1400 resivel megse fognak karcolni?:D -
#3042 Dexter s03:
Hát ez nagyon komoly evad volt :D a vegen rohognom kellett,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ahogy dexter vigyorog a vegen :DDD nagyon komoly xD
nemtom mi van velem, de ha ra gondolok mar nevetnem kell mint most :D nagyon jo gyerekek, alig varom, hogy jovoheten megnezzem a 4. evadot :D
Kiraly ! :D -
#3041 jó,de már nem vágom mivolt a 3. évadban..."szökéses"..... -
#3040 Harmadik évadról, de írta is... -
#3039 ??????miről beszéltek??? -
#3038 ne lődd már le a poént :D -
#3037 Lesznek még meglepetések.. Az lehet, hogy Dex szabadlábon, de akár lehetett korábban egy Prison Breakos crossover is:D -
#3036 Dexter s03:
Tegnap (vagy tegnapelott?) akartam mondani, hogy most is jol indul az evad, bar nem annyira kemenyen mint vartam. Azt hittem, hogy miguel
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, de most makepp latom a dolgokat :Dcsak le akarja buktatni dex t. (fura igy becezni... :D)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mindenesetre eddig OK :Dmondjuk tudom, hogy mar van 5. evad is, amit nem a bortonrol szol, tehat most nemtom mi lesz :D -
#3035 Én türelmes vagyok -
#3034 Erre emlékszem viszont. :) -
#3033 spoilervideo turelmetleneknek, lenyeges dolgot sztem nem lo le.. -
#3032 Az is vicces volt amikor el akarta mondani Deb-nek hogy kicsoda valójában és akkor elképzelte e lehetőségeket hogy Deb mit csinálna. Arra jutott hogy kiröhögi, letartóztatja vagy rögtön fejbe lövi -
#3031 Aha, nem emlékeztem. -
#3030 Asszem az első vagy a második évadban azt álmodta vagy képzelte hogy az apja és Deb Őt kapták el és úgy ölik meg ahogy Ő szokta az áldozatait -
#3029 Az mi az, hogy Dexter fekszik az ágyon és az ő arcából vesznek mintát? -
#3028 Felejtsd el nem mondtam semmit -
Kúrva nagy :) -
#3026 #3024 -
#3025 Akkor kifejtenéd? -
#3024 NEM! -
#3023 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jaaa. Az más. De akkor Ő lesz Harrison 3.0 ert az 1.0 a fater a 2.0 a mostani ^^ -
#3022 ezt szomorúan hallom =( -
paly90 #3021 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!összejön a csajjal és csinálnak egy gyereket és ő lesz a Harrison 2.0:D:D -
#3020 Ezt nem értem -
#3019 -
#3018 Jön majd egy Harrison 2.0 :D -
#3017 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A dadus nekem is gyanú, de a rendőrcsaj az nem.
Az új csaj az most engem megtévesztett, mert azt hittem, ő csak kintről nézett be, most láttam csak, hogy be volt zárva a padfeljáróba, vagy hova.
Szerintem simán hálás lesz Dexternek a dologért, így jól összejönnek majd szerintem.
-
#3016 ???hmm??? -
cherubim06 #3015 + Battista - Prison Break szál beindul, ő lesz T-bag -
zotja22 #3014 + LEhet BAtistát lecsukják :O -
#3013 Dadus elég fura,de lehet ez csak olyan szinten tartás:-) Mindenki gyanús:-)Nekem speciel a latin rendőrcsaj is fura,érdekes hogy egyből tud mindent,és ugye akkor ölték meg a faszit mikor ő elment hozzá,vagyis utána. Szerintem ő a tettes,Debra ráfog jönni a sok egybeesésre és lehet neki ő lesz a főellenfél.:-)Lassan kialakulnak itt aki-kivel(ellen)párosítások.
Fogvatartott csajszi is érdekes lesz,mit kezd vele Dexter.:-) -
#3012 annyira adja magát,hogy sztem nem kérdés....viszont ha igazam lesz akkor már marha sok szál lehetséges 3 rész után!
1,Quinnes nyomozás
2,Dadus
3, fogvatartott csajszi
4, a lefejezős venezuelai story -
paly90 #3011 ugyanezen gondolkodtam ma délelött:D:D
mármint a dadusos dolgon -
#3010 végtére is nincs már csaja.....simán összejöhet vele!:)
nemtudom ti mit gondoltok,de nekem a dadus qrvára nem kóser,mármint lesz ott valami bibi az 1000% -
paly90 #3009 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen azt én is tudom h több részben is fog szerepelni:)mondjuk ebből a szálból sokat ki lehet hozni -
#3008 Igen, ez az infó honnan van? Bár így lenne! -
#3007 na menjenek a picsába a sorozat írói! ez is remekmű volt!:) -
#3006 Én úgy tudom hogy nem csak a 6. de még a 7.dik évad is tuti biztos. Állítólag ez a Showtime zászlóshajója. -
#3005 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én úgy tudom, nem csak pár percig lesz a sorozatban, hanem tovább, szóval látni fogjuk egy jó darabig. De hogy hogy? Olyan Lila féle lesz, hogy összejönnek? Nem tudom.