5447
-
#3404 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az én olvasatomban most a az utolsó rész végén mintha utalt volna arra hogy ha Lumen "sötét utasa" képes volt eltünni akkor számára is van/lehet remény.
"És azt, hogy már biztos lehetek benne,hogy semmi, de semmi sincs kőbe vésve.Még a sötétség sem.Amíg itt volt, egy rövid pillanatig elgondolkodtatott, hogy talán még nekem is van esélyem
rá, hogy ember legyek."
Itt a többi forumozó már taglalta ezt a személyiségfejlődés dolgot! Még bármi lehet! -
#3403 amúgy meg tán a legjobb lenne a semmilyen végkifejlet..
- esetleges spoiler -
összejönne Lumennel végleg és összeházasodnak, békésen nevelgetnék a 3 gyereket, esetleg gyártanának még hozzá, közbe Dex továbbra is aprítaná a rosszfiúkat, egészen öreg koráig... nem tudom, hogy milyen hatás kellene érje ahhoz, hogy az ő sötét útitársa is eltűnjön, de az még tán egy megoldás lenne...nekem nem jönne be egy olyan végkifejlet, amiben Dexet kinyírják vagy lecsukják... -
#3402 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dex belerugott, Liddy kést rántott, onnantól kezdve meg önvédelem (nem csak lebuktathatta volna, akár ki is nyírhatta volna Dexet) -
#3401 az egész évad alatt nem olvastam a topikot mer nem akartam még mikrospoilerbe se belefutni :D
szerintem nagyon jó kis évad lett, picit csalódott is vagyok az évadzáróval kapcsolatban, de azért nagyot ütött is
én az egész sorozat végkimenetelére vagyok már kíváncsi, hogy most mi lesz Dexterrel
nehezen tudom elképzelni, hogy megjavul... a lebukik börtönbe zárják sztori se illik a sorozat profiljába, nem lenne értelme, max ha halálra ítélnék
a másik pedig a készítők már nagyon játszanak az emberek (mármint a nézők) értékrendjével... Dexter már nem először ölt ártatlan embert
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ok az elsőnél "véletlen" volt, amikor azt a fotóst megölte és kiderült hogy ártatlan, aztán a másodiknál ideges volt Rita halála miatt, és kinyírta a WC -ben a fazont (bár elég lett volna, ha jól összeveri csak), és most meg Liddy -t öli meg.... oké, "nem volt más kiút", mert amúgy meg lebukott volna, de akkor sem volt gyilkos Liddy és Dexter megölte... ahogy Jordan mondta a "halálos ágyán :D", "Killing is killing Dexter".
szóval nem is tudom mi lenne a legjobb vég-végkifejlet a sorozat és Dexter számára
de majd a készítők kitalálják :) -
#3400 Wáááááááá de jó volt :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon nagy, mondjuk nem erre számítottam én örültem volna ha a Lumen meg a Dex együtt marad, Debbel tuti lesz valami a köv. évadban nem fogja tudni ezt ilyen simán kezelni az tuti, Quin már konkrétan tudja hogy Dex a gyilkos, de szerintem csak Deb miatt nem tesz semmit, ráadásul most lekötelezettje is... -
LMNO #3399 Biztos ment tovább a móka forgatás után a Julia Stiles-szal -
#3398 én se.
#3393: én se.
#3395: én is. -
#3397 most már akkor rá tudsz startolni. -
#3396 -
#3395 sírni tudnék :( -
#3394 évente 3-4 évadot? hmmm jólvan :D -
Clapko #3393 Én mondjuk azt se tudtam, hogy a húga a felesége :) -
#3392 Már meggyógyult! -
#3391 Ezt nem is tudtam. Most kerestem valamit és akkor dobta be a kereső!
Rákos a főszereplő
-
#3390 Nos vége ennek az évadnak is. Történet, megvalósítás, zene szereplők mind mind sokat fejlődött előző évadokhoz képest. Csak így tovább! Várom a folytatást! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó évad volt, sokkal izgalmasabb mint az előző kettő. Lumen mikor mondani akart valamit azt hittem bejelenti hogy terhes, hát elmegy.. ez van... quin hogy fosott, ügyvédet kér nem beszélhet stb. nagyon beparázott dextertől.
Las vegasból van még két évad jövőhétre végzek vele, még az idén elkezdem első évadtól nézni dextert (nyáron már tartottam ismétlést) -
#3389 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!rendes volt Dextől, hogy nem dobta fel Quinn-t..Quinn most már tudja, hogy Dexnek köze van a robotzsarú halálához, de szerintem nem fog többet rászállni (kihúzta a kakiból + Deb miatt, pedig mennyivel egyszerűbb lett volna Dexnek rákenni a dolgot, így most keresni fogják a gyilkost)...amúgy mintha valahol szó lett volna arról (lehet itt), hogy a Lumen-t játszó színésznő 2 évadra szerződött le, és ha tényleg így volt, akkor várhatóan visszatér a 6. évadban..amúgy a megszokott jó szezon-záró rész volt...nem hiányolom a cliffhanger-t, mert az első három évad során sem volt -
Clapko #3388 Nekem nagyon tetszett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én majdnem jobban izgultam akkor amikor dobták be a hullákat, hogy valami fog történni. Az előző évadzárót sosem fogom már kiheverni. Dexter a legjobb sorozat, hihetetlen, hogy mennyire bele tudom élni magam.
Mikor lesz a következő évad? Már alig várom... -
#3387 nah, túl vagyok ezen az évadon én is :D ma néztem meg a 11es részt, mert nem akartam, hogy leülepedjen mire elkezdem nézni az uccsó részt. Kitaláltam benne ezt azt, de azt kell mondanom, ez szerintem jó kis évad volt. Volt jobb is, de rosszabb is, nekem tetszett. :D
Amit nem értek, hogy miért csak 12 rész? Akkor már évente 3-4 évadot csinálhatnának. -
#3386 koszi ! -
#3385 Felirat - Dexter - 5x12 - The Big One , 720p-CTU, (HDTV-FQM) - Készítette: Qmy -
#3384 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért amikor Deb a fólián keresztül dumált dexékhez az beadta a feelinget, nem?:D -
#3383 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Quinn igy viszont mar tudja :) -
Cat 02 #3382 A felvezető szerintem jobb volt, mint maga az évadzáró, de azért így sem volt kifejezetten rossz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Új Cody van ? És Debra-nak csak szerintem áll hülyén a szeme ? :DD -
#3381 Tudtam hogy nem szabad ide benéznem. Ezt az apás dolgot nem kellett volna látnom. :D -
Clapko #3380 Ha van felirat akkor valaki szóljon, köszi -
#3379 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez így ebben a formában nagyon jó sorozatzáró lett volna, igazból nem volt benne annyi WTF pillanat hanem szépen kerekre zárták le az évadot. Mivel lesz 6.évad én személy szerint egy ütős cliffhangernek jobban örültem volna de így is jó volt. Egyedül Lument (meg Dexet is) sajnálom. Elég megkedveltem a karakterét és jó lett volna viszont látni a 6.évadban. De hát ez van. Kíváncsi vagyok mit fognak jövőre kitalálni de azt már most borítékolni lehet hogy nagyon jó lesz. Mint mindig:) -
#3378 Alig várom már a feliratot:) -
#3377 Ja. Azért mondtam hogy hatalmas karakterfejlődés ment végbe -
#3376 Aha igazad van.
Belenéztem legelső részbe. (s1e1) hát mostanra hogy kikopott a "magával való beszélgetés" (gondolkodik,) hát ugye apjával beszélget már képzeletben.
Meg eleinte milyen lélek nélküli volt, nem voltak érzései mostanra azért már valamit változott.
Ja és már a kollégáinak sem visz fánkot... -
#3375 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az első részben azt a faszit aki gyerekeket gyilkolt sztem élve vágta fel. Lehet hogy rosszul emlékszem de látom magam előtt a képet ahogy a kamer dexter hátát mutatja közben távolodik és a másik csávó meg ordit. előtte Dex meg bekapcsolt egy csontvágót vagy nem tom mit -
#3374 Kire gondolsz?
nekem a láncfűrészes eset jut eszembe, mikor az anyukája gyilkosát őlte meg...
de azért az nagyobb horderejű dolog mint lumen elrablása... szerintem -
#3373 Arkangyal linkje a humorosból :)
-
#3372 kb olyan fejet vág :D -
#3371 Na majd valaki átszerkeszti hogy Dexter épp a szájába rakja a farkát! xD -
#3370 EZ ijesztő -
#3369 -
#3368 hehe -
#3367 -
#3366 érdekes lesz az évadzáró -
#3365 Űberjó rész volt ez is, nagyon várjuk a jövőhetet....de a "Hello Dexter Morgan"-hez nem nőt fel...az idáig a legnagyobb, mikor trinity besétált hozzá...jelenleg verhetetlen! :)