Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
1 nap.
Te komolyan veszed kicsit a dolgokat.
Ez a kép egyszerûen vagy nem eredeti, vagy szarul van PS-olva.

elitehun
Hirtelen nem emlékszem de az elsõ részhez mennyi idõ kellet a feliratnak?
elitehun
Én azt mondtam hogy a csajnak látszik a jobb karja ^^
Dexter viszont nem tudná tartani egy karral. Próbáltál te egy karral tartani egy csajt? Nyilván nem mert (pláne ilyen pózban mint a képen) elég nehézkes lenne. VAGY attól is függ hogy dexternek meddig hiányzik a karja XD az is lehet hogy a hónaljába szorítja a csaj lábát<#idiota>
kirol
Akkor karikázd be, vagy jelöld meg Dexter jobb karját. 😄

elitehun
Pedig a csajnak látszik a jobb karja és dexter se tudná tartani egy kézzel 😛
kirol
JA én is láttam. Elvileg azért humoros, mert Dexter levágta a csaj jobb karját + a sajátját. 😄

tep
humorosban találtam

\"SLICE of LIFE\"

Jim Morrison
na elkezdtem en is nezni, a hatodik reszt neztem meg, szerintem baromi jo 😄 mire megnezem az osszeset... 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DöflingR
Fincsi epizód lesz 😊

sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

elitehun
Najó talán arra hogy Quinn nyomozni kezd mivel ez már volt az 5.-ik évad Trailer-ében
elitehun
Ne fogadj rá<#ravasz1>
lele
tuti hogy quinn elkezd majd dexter álszemélyisége után nyomozni, akirõk majd a triniti családjának is tanuskodnia kell mert a rajtaütésnél ott volt 😊 és quinn összerakja hogy dexter ott volt a trinity házában
hótziher

[HUN]Crassus
hááát az nagyon elsõ évados lenne....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

elitehun
Tuti nagyobb fordulatok lesznek benne 😄
hát elég jó rész volt,és mint más már írta szerintem is ennyire eseménydús nem minden évadnyitó volt. Várom a következõ részt 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azért ölte meg mert kivolt készülve idegileg + rátett egy lapáttal a faszi beszólása is " leszophat a feleséged ".
szóval szerintem ezért ölte meg.

szerintem meg simán szépen eltakarította a tetemet és ugy ment aztán a temetésre,de ha nem akkor meg sucks XD
Quinn nyomozni fog Dex után ez tény és való majd rájön vmire ,és dex meg elkapja 😄 ááh ezt sem hiszem,de tuti nagyon odafog figyelni Dexterre Quinn.
elitehun
Én is de rájöttem hogy biztos nem megy el mert akkor rajta kívül az össze szereplõt ki kéne írni a sorozatból ami azért elég nagy érvágás lenne. Én nem tudnék elképzelni egy részt se Masuka beszólása nélkül XD
kirol

Megnéztem, jó volt. Ami meglepõ, hogy már az elsõ rész is eseménydús volt, máskor sokkal lassabban indult el a cselekmény.
Bár én már elkezdtem azon gondolkodni, hogy mit fognak ebbõl kihozni, hogy elmenekül egy idegen helyre.

elitehun
Ja jól mondod. Ezek közül a színészek közül mindenki lepipál egy edward pattinsont
PJack
nekem is pont ezért tetszett, hogy nem teljesen a megszokott formában ment minden. kurvajó színészek ezek, különösen MCH meg Jen Carpenter

Pain is inevitable. Suffering is optional.

5c0rp330n
nekem pont talan azert is tetszett nagyon, mert nem egy szokasos resz volt. nagyon erzelmes volt, es ez alatt nem arra az ures nyaladzasra gondolok ami manapsag olyan divatos (valaki erre franchise-t epit, lasd: twilight sorozat), hanem valodi erzelmek voltak benne, hiteles, kurvajo szineszektol. egyebkent nyilvan nem lesz ilyen minden resz, mint ahogy eddig sem volt nagyon ilyen resz egyaltalan.

MR ME
érdekes rész volt, azért remélem h majd visszaáll kicsit a rend és nem ilyen agyondramatizált részek lesznek, ez is jó, csak nem egy sorozaton kresztûl 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

5c0rp330n
youtube-on is az elso resz: link, termeszetesen hazankbol nem nezheto.

elitehun
ÁÁÁ még 15 perc és nézhetem is 😄
Köcce 😊

PJack
[url=http://torrent.zoink.it/Dexter.S05E01.My.Bad.HDTV.XviD-FQM..torrent]innen[/url] nekem csak az elején volt lassú utána pikpakk lejött

http://eztv.it/ep/22700/dexter-s05e01-my-bad-hdtv-xvid-fqm/

vki adjon már egy értelmes torrent linket,ahonnan száguld lefele..mert nekem 30kval jön :@

elitehun
Ok várom 😄
proway
áhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:@

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

proway
hát nem tom... gondolom volt annyi esze h eltüntette vagy letörölte az ujjlenyomatát arról a kampóról...

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

netrõl 😄 PM menni fog
elitehun
És akkor a filmet hol tom leszedni?<#zavart1>
tavaly is innen töltötték sokan, akkor jó volt szal szerintem most sem lehet rossz
elitehun
Na zsír. köszi szépen.
És izé. a hozzá tartozó vizuális részt hol tudom letölteni? 😄
Amúgy jó minõségû a felirat?
na akkor megnézem magyar felirattal is😄😄

gondoltam megnézem azon a linken amit nyomattak pár hsz-el ezelõtt ,mert ugye akkor még üres volt.
#2091 😄
tessék
elitehun
És megosztanád velünk hol lehet megnézni? ^^
ki készítette és hol találtátok?
am fasza 😄 SN- 1.részt mindeki lehúzta míg a dexter 1.részt meg a mennybe repítettétek 😄
kíváncsi leszek rá...
PJack
és valóban!<#smile>
de én még várok estig, akkor fílingesebb nézni 😊

kirol
Már van elvileg felirat!

nem feliratkérés vagy sürgetés csak szeretném már kérni ha valaki hamarabb megtalálja mint én akkor légyszíves itt linkelje már ha lehet 😊
elõre is köszönöm szépen 😄
PJack
majdnem 😄
de már eszembejutott
dexter feliratok HUN

[HUN]Crassus
valami dexter.uw.hu?

PJack
melyik volt az az oldal ahol mindig tök gyorsan készített egy srác magyar feliratot?

[HUN]Crassus
egyvalamit furcsálottam,hogy akkor most az egész rész arra lesz kihegyezve,hogy nyomoz majd Quinn meg az FBI? ,mert nemhiszem,hogy a szakálas csóka kinyírása lesz a fõcselekmény.....vagyde?

[HUN]Crassus
jah én is😄 ,mert ezt meg nem olvastam😄

[HUN]Crassus
L baxtad😄

proway
ezt elk*rtam 😄 bocsi

proway
hát a zse volt semmi mikor azt a szakállas junkie-t elintézte a WC-ben 😄 ez a nézés mielõtt utánament, haláli