5447
DexterBanner.jpg
  • Szolnokboy1
    ez nagyon nagy!
  • Jim Morrison
    veszhelyzetnel, a belso jeleneteket a warner (asszem warner) stuiojaban forgatjak, a kinti jelenthez meg mindig elutaznak chichagoba. legalabbis en igy tudom.
  • GregSB
    Oh.

Viszont Rita háza + Dex apartmanja ott van Miamiban, azokért a jelenetekért, amik ezen házak előtt készülnek külön átutaznak?
  • ProGabe #3441
    viszont a sorozatot ott forgatják!
  • GregSB

Szerintem az utolsót azt benézted, zoomolj ki, nem hiszem hogy LA-ba ingázna Dexter a keleti partól :D
  • gabo91
    feladat:

google térképbe dobjátok be a címeket:

Miami Beach, 1155 103rd Street, Bay Harbor Islands, FL 33154, USA
    3319 1st Street, Long Beach, CA 90803, USA (átfestették)
    33.755984,-118.197182 valahol itt van a kishajó :)

majd még keresgélek jó szórakozást.
  • ProGabe #3438
    nem
  • mascarun
    Egyébként valamelyik könyvben szerepelt Lumen?
  • mascarun
    Dexter Store
  • gabo91
    Akkor inkább legyen olyan ami a kezdeteket mutatja be. Első évadban láthattunk néhány kis jelenetet, (főként mikor apja is élt) Lehetne olyan hogy akkor hogy kezdte űzni az ipart.

Esetleg olyan, hogy mutatnak egy bevezető részt hogy 10 évvel korábban: dex elkap valakit kinyírja. Majd jelenben meg furcsa dolgok történnek vele. Ellopják kocsiját, lejáratják szakmájában stb stb. Esetleg elrabolják a gyerekét stb. ... lényeg hogy valaki vadászna rá, tőnkre akárná tenni az egész életét majd mikor minden romokban elvenni az életét, mert akit mutattak hogy X éve megölt annak van egy dühödt fia/lánya akárkije. Aki évekig ezt tervezte, megfigyelte dextert stb.
    Minden persze azért lenne érdekes mert lenne több potenciális jelölt is de mi sem tudnánk biztozan mindig szűkül ne a kőr. DEX meg kezdené sejteni a dolgot gyanakodna elkezdene múltjában kotorászni visszaemlékezni. stb. szerintem meglehetne ezt csinálni komolyan. még az is elképzelhető hogy valaki eddig mutogatott szereplőt csinálnák meg annak, és akkor az is mutatná hogy végig a közelében volt de sosem gondolta dex. bár így most nem tudnák erre jelöltet.
    esetleg ráhuznának valahogy dexre egy gyilkosságot amit nem ú követett el, addig a gyereket elvennék tőle. bár ott vannak a nagyszülők...
  • KaBuTo666
    Aki nem bírja az alkoholt az ne igya!!
  • mascarun
    Lehet lesz olyan évad is ami már nem is Dexter ről szól hanem Harrison ról!
  • sb1
    Teljesen Duke Nukem Forever feeling basszus :D
  • precision
    még nem, de ÁLLAT :D
  • Shiwo
    vótemá ?
  • Bruk
    Jaj, siettem, lemaradt az hogy "nem".
    Köszönöm a javítást.
  • cherubim06
    közvetlenül=közvetetten, nem?
  • Bruk
    Harry öngyilkos lett (gyógyszer túladagolás), mert meglátta mit is alkotott (Dextert). Ahogy PJack írta, közvetlenül, de miatta halt meg.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Én voltam. A szabály ötlete az egy dolog, egy grandiózus ötleté, a nemes célért. De a valóságban, akkor látta meg mit is alkotott... és nem tudott ezzel együtt élni."
  • PJack
    hát végülis nem közvetlenül, de miatta halt meg.
  • gabo91
    Be van jelölve, melyik szenonba kik tartozna... de kik vannak az első évad előtt?
    harry morgan? ő mérgezte meg az apját? erre most tényleg nem emlékszem... az ápoló nőt megölte és akkor az apja jobban lett...
    na mind1
    43 db áldozatot számolok az első évad előtt...
    gondolom első s1e1ben mikor kinyitja vitrint megszámolták menyi vérminta van.
    ezért van ennyi unknown. akik megvannak nevezve azok pedig gene marshall, alex thimon őket az early cutban likvidálta. Aztán voltak utalások hogy annó régen első áldozatait hogy őllte meg (innen pár név és módszer) na de itt 25 ember megvan nevezve akiket az eslő évad előtt őlt meg.
    újrakezdem akkor leellenőrzöm a listát. :)

rita morgan... beszarás, még őt is odatették....
    ez így szar... csak azok kellenének akiket ténylegesen ő őlt meg.
  • KaBuTo666
    úgy igen, de én ennyit nevet nem tudok megjegyezni...:D és szerintem te se tudod fejből hogy melyik ki...:D
  • PJack
    pedig rohadt egyszerű :D
    oda van írva minden
  • KaBuTo666
    ezt nem nagyon látom át...:\
  • PJack
    Dex összes killje
  • Megtörhetetlen
    Az hogy 12 rész az nem gond azaz az, mert tényleg szeretem és nyilván jó lenne ha minél többet tolnának ki de félek tényleg az a minőség rovására nem hiszem hogy 24 részen keresztül lehet ezt a feszültséget hozni anékül hogy megund .)
  • zaki
    tényleg nagyon jó évad volt, egyik kedvenc sorozatom még mindig :)

legnagyobb kedvenc jeleneteim meg ezek:

tavalyi évad utolsó előtti részének az utolsó pár perce. még mindig kiráz a hideg, ha megnézem :)

• PJack
    ha több epizódot csinálnának egy évadban, akkor az lehet, hogy a minőség romlására menne
    jó ez így, csak tényleg sokat kell várni. de kibírjuk.
  • precision
    hát nagyjából igen, bevett szokás Amerikában az ilyen
  • kirol
    A Dexter jóindulattal is 50 perces, szóval max. 7-8 perccel hosszabb, mint a többi.

És az hogy kábeltévés, akkor már kőbe van vésve a 12 rész?
  • precision
    a Dexter kábeltv -s sorozat, részenként 1 órával (szemben az "ingyenes" csatornák 30-40 perces sorozataival)

ezért ennyi részes csak :S :)
  • kirol
    Iszonyatosan jó volt ez az évad!
    De csak most kezdődött és már vége is. :( Hm.
    Sokkal jobb lenne, ha nem 12 részes lenne, hanem 24.
    Miért ragaszkodnak ennyire a 12-höz?

Én is azt sajnálom a legjobban, hogy Lumen elment. Mondjuk én azt hittem, hogy meg fog halni, de nem úgy, ahogy most gondoljátok, hanem éjjel, amikor mentek haza Lumen ott ült a csónak elején és mutatták, majd totálból mutatták és ekkor beugrott, hogy ezek karambolozni fognak egy másik csónakkal és Lumen meghal.
    Kár, hogy elment.
    Bennem is az a mondat maradt meg, hogy van remény a sötétség legyőzésére. Szerintem ez lesz a vége egyszer, ami remélem sokára lesz még. Bár nem tudom meddig lehet ezt húzni, hisz már 5 éve megy. Ami ugye 2,5 lenne, de hát itt. :(

Amúgy akár már most is befejezhették volna, szép kerek lett volna így is. Csak akkor mi lett volna velünk Dexter nélkül?!
    Bár most megint ott vagyunk, hogy várni kell 9 hónapot. :(

• ProGabe #3413
    "Érdekes, hogy elvileg azt a faszit a WC-ben otthagyta, de nem vitték tovább a szálat."

elég sok ilyen kis "szálacska" volt az évadban. ezektől kicsit "elszappanosodott" a sorozat (gondoljunk csak Angelék civódására), de ez az 5-ik évadban azt hiszem megbocsájtható
  • Dean Winchester
    volt ?
    csucson_zart_a_dexter_5_evad_megis_tavozik_a_fo_iro
  • Jim Morrison
    ezaz :P
  • Hegi90
    A Trinity-s és az első évad után ez volt a legjobb szerintem :)
  • joebacsi
  • zotja22
    http://noitema.hu/tart/cikk/pb/0/84417/1/sztarok/Fotok__Meg_tart_az_atkos_ev_valik_a_Dexter_fohose_is
  • bippo
    #3389:
    Quinn honnan tudná? Ugyanúgy csak erős gyanúja van, de nem tudhatja.

#3390:
    Én nem azt gondoltam, hogy Dextertől parázott be, hanem csak látta, hogy kívülről nagyonis úgy néz ki, hogy minden ellene szól. Ezért kért ügyvédet.

#3401:
    Érdekes, hogy elvileg azt a faszit a WC-ben otthagyta, de nem vitték tovább a szálat.

#3404:
    Nekem is volt ilyen olvasata. Hogy van valami halvány remény.

#3406:
    Nekem meg pont tetszett a duó.

• Hoz_Hun
    Hát elég lagymatag évad volt. Az előző sokkal izgalmasabbra sikeredett. Ezt a "partner" dolgot nem kéne már eröltetni. Jobban szeretem amikor Dexter egyedül van és nem pesztrálgat senkit. Ez már volt a (szerintem leggyengébb) 3. évadban.
  • GregSB
    Mindenesetre ha le akaják zárni a sorozatot, és happy endet akarnak akkor ez egy járható út lenne. Szép-lassan leszokik valahogy a gyilkolásról, odamegy Lumenhez hogy meggyúgyult és boldogan élne mig meg nem halnak. Mondjuk ez túl egyszerű lenne, remélem nem így tervezik :)