Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te komolyan veszed kicsit a dolgokat.
Ez a kép egyszerûen vagy nem eredeti, vagy szarul van PS-olva.
Dexter viszont nem tudná tartani egy karral. Próbáltál te egy karral tartani egy csajt? Nyilván nem mert (pláne ilyen pózban mint a képen) elég nehézkes lenne. VAGY attól is függ hogy dexternek meddig hiányzik a karja XD az is lehet hogy a hónaljába szorítja a csaj lábát<#idiota>#idiota>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
hótziher
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szóval szerintem ezért ölte meg.
szerintem meg simán szépen eltakarította a tetemet és ugy ment aztán a temetésre,de ha nem akkor meg sucks XD
Quinn nyomozni fog Dex után ez tény és való majd rájön vmire ,és dex meg elkapja 😄 ááh ezt sem hiszem,de tuti nagyon odafog figyelni Dexterre Quinn.
Megnéztem, jó volt. Ami meglepõ, hogy már az elsõ rész is eseménydús volt, máskor sokkal lassabban indult el a cselekmény.
Bár én már elkezdtem azon gondolkodni, hogy mit fognak ebbõl kihozni, hogy elmenekül egy idegen helyre.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
És izé. a hozzá tartozó vizuális részt hol tudom letölteni? 😄
Amúgy jó minõségû a felirat?
#2091 😄
tessék
am fasza 😄 SN- 1.részt mindeki lehúzta míg a dexter 1.részt meg a mennybe repítettétek 😄
kíváncsi leszek rá...
de én még várok estig, akkor fílingesebb nézni 😊
elõre is köszönöm szépen 😄
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"