5447
-
#3364 Várjuk mint állat de az előző évad utolsó előtti része már rég volt:( -
Dean Winchester #3363 no aki látta az utolsó előtti részt az csak annyit mondjon már h az előző évad utolsó előtti részére hajaz vagy attól is brutálisabb? :D (Mármint nem kell szó szerint érteni ,hanem h elég fasza-e tehát rohadtul várjátok-e az utolsó részt :D) -
#3362 lololol -
#3361 Megint hatalmas rész volt :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén Dexter nagyon begurult. Sztem Jordan-t élve fogja felvágni...
Mondjuk már kevesebbért is felvágott valakit élve (ha nem csal az emlékezetem) -
#3360 itt -
paly90 #3359 így már értem köszi -
Micsu #3358 jobban félt tőle mint utálta -
paly90 #3357 azt tudom
meg azt is hogy ugye nem nyult hozzá Chase
én csak azt nem értem hogy miért nem utálja Chaset -
#3356 Ő volt a cserkésztáborban a vezetőjük,és az első "áldozatuk"gyerekként. -
paly90 #3355 megnéztem a promot....nem kellett volna....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lenne egy olyan kérdésem h Chasenek milyen kapcsolata volt Emilyvel?
mármint hogyhogy nem utálta őt a csaj meg mintha még bálványozta volna is.
lehet h volt már csak nem emlékszem rá -
#3354 HOL van A MACSKÁS VIDEÓ a neten!!!!?:D:D -
#3353 +1 :D -
#3352 Nem kell mindent elhinni...:D De az biztos hogy amint vége az utolsó résznek, újra elkezdem nézni az első évadtól. -
#3351 Gondolom nem emiatt. Mert akkor beteg vagy!
Ha meg nem akkor kit érdekel? :p -
Cat 02 #3350 Promo tuti úgy van meg vágva, hogy tök másra mutat pl Debra, de azért feelinges. -
#3349 Kivettem 1 hét szabadságot.
-
Kiado #3348 WÁŐÁÁÁÁŰÁÚÁÁÁÁŰŐ
Mikor lesz már következő rész, beszarás a promo!!! -
#3347 állítólag lesz 6. évad... boldog karácsonyt
mindenesetre nem bírom ki jövőhét hétfőig...
egyébként jó hogy vasárnap van dexter (hétfő) anno sorozataim kedden voltak és az tök rossz volt.
hétfőn dexter aztán kedd szerda sokáig vagyok suliba dolgozom stb. péntek szombat vasárnap meg ugyis hétvége szóval hamar eltelik hétfőn meg ott az új rész. :D -
#3346 Ez egy überüber rész volt...
kérlek mondjátok hogy lesz még 6. évad is...
valaki kérlek... legyen az a karácsonyi ajándék hogy lesz folytatás...
vérnyomásom egekbe szökött... kirázott a hideg ledermedtem... de annyira, hogy mikor vége lett nem állítottam le...
ne tegények ne nézzétek meg a végén a promot. nem szabad...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!durva rész volt nagyon. hát baszki enyire még nem szorult sosem a hurok... jo hogy megölte a geci ládát, de milyen áron... minedenkit quint is megkéne őlnie hogy rá ne jöjjön aztán debrád meg a fél őrsöt is...
sajnos megnéztem a promot... te úr isten... szerintem itt vége...
debra rányit mikor épp gyilkolna előtte autó baleset... csajt elrabolta case.... azt a kurva eget... -
Csillagf3nyke #3345 Nekem a 4. évad nagyon durva volt... Most megy valahol tévében? Az 5. évadot még nem volt erőm elkezdeni, de szerintem megvárom, míg lemegy, és egyben fogom megnézni az egészet! :D 1-2 nap leforgása alatt, ahogy a negyedikkel is tettem! Iszonyatosan imádom! :D -
vg #3344 Kurva izgalmas volt a mostani rész! -
#3343 ritkán írok ide, de BAAAAAAAAAZDMEG! Kemény évadzáró lesz! -
#3342 hehe ok de a Dark echot meg nem találom sehol:D -
#3341 Hát Gene, cindy, Alex az első évad. Dark echo a második évad.
Van ezekhez is felirat. itt
(ha nem működne. hosszupuska-n fent van)
dark echo-hoz pedig dexterfeliratok oldalon találsz -
#3340 Köszi a képregényt! -
#3339 Hali!
Nekem megvan a dexter:Early Cuts 3 évada!?
Dexter.Early.Cuts.Gene.Marshall.June.1993.-.CHAPTER.1-4.WEBRip.XviD-MEDiC
Dexter.Early.Cuts.Cindy.Landon.WEBRIP.XviD-Lan
Dexter.Early.Cuts.Alex.Timmons.October.2003.-.CHAPTER.1-4.WEBRip.XviD-MEDiC
Ezekhez van valahol felirat? -
#3338 nem igy akartam:D
na mind1
link -
#3337 http://netsurfclub.hu/users/newgen/index.php?spgmGal=Image_kepregenyek/Eloholtak&spgmFilters= -
zotja22 #3336 linket please a magyar verziórol :) -
#3335 Kösz :D
Mondjuk nekem mind1 hogy magyar-e. De majd lehet elolvasom -
#3334 Van magyarul is.Megy neked is privat:D -
#3333 ment privatban. -
#3332 Angol nyelven van csak. Próbáld "The walking Dead comic book"-ot a googl-ben -
#3331 érdekelnének a képregények. nem tudsz linket adni? nem találtam seholsem :S -
#3330 sopranost lezárták? xD inkább lelőtték elsötétült a kép egyszercsak azt csá xD -
#3329 Azért remélem Michael Hall a Dexter után majd szerepelni fog egy hasonló színvonalas és fasza sorozatban :D -
#3328 Hát a 24-et későn zárták le. -
#3327 Amíg ki tudnak olyan történetet találni minden évadra ami minimum az eddigi szintet hozza akkor hülyék lennének elkaszálni a sorozatot.
Bár azért rétestészta effektus sem jó belőle, én azt mondom, hogy még egy 2-3 évad legyen baromi jó aztán zárják le mint a The Sopranos-t vagy a 24-et. -
#3326 'Dexter' Stalks Sixth Season Renewal
je. akkor mostmár elég valószínű hogy lesz 6. és 7. évad is -
Hoz_Hun #3325 Na most jó leSPOILER-ezted a folytatást.