Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
jaaaaa 😄
am mult heten neztem meg az uj evad elejet (most nem birtam ki) es volt egy ket kulon emlitesre melto resz 😄D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1., Twinky vagy milyen nasit evett deb, amit a Zombieland foszereploje minden aron enni akart 😄

2., Masuka Justin Bieber megjegyzese dexter fantomkepere 😄DDDDD

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

mióta elkezdõdött az új évad😊

Jim Morrison
am miota van kiteve bannerba a spoiler? 😄 eddig is hasznalhattam volna... 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
szovicc

elitehun
Az nem Masuka?
jó ez az évad de valszeg számomra nagyon magasra tették a mércét a készítõk a 4.-el.
mondjuk a köv. rész nagyon jónak ígérkezik😊
Basukan meg szakadok állandóan😄😄

[HUN]Crassus
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Jim Morrison
azon en is 😄D azert a bolcsi sem volt rossz.

[HUN]Crassus
jaja😄 akartam képet linkelni....)

sb1
A csajnak akit tetováltak milyen segge volt már?? pff..brutkó jó 😄....amúgy hatalmas rész újfent, kis kopasz egyre nagyobbakat alakít még több szerepet neki 😊. következõ rész sem ígérkezik gyengének 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

GregSB
Én Masuka párducmintás gatyáján szartam be 😄DD

kirol
Már van is felirat! 😊

Jim Morrison
ah, pont elottem 😄

Jim Morrison
felirat akkor mikor lesz? vagy valaki tudna linket adni?

gabo91
csak legyne már felirat ... <#falbav><#falbav>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

[HUN]Crassus
s5e5! hát a bölcsis jeleneten az elején beszartam!😄

Fenrir
Kezdett már kifulladni az a nagy családi idill Dexteréknél, én számítottam valami hasonlóra.

A halál csupán a kezdet...

PJack
megleptek akkor a készítõk egy kicsit igaz? :>
emlékszem mikor vége lett a finálénak én még 10 percig bámultam az üres képernyõt vérbe fagyva. és én ezt tekintem zsenialitásnak, hogy képesek voltak ekkora sokkot zúdítani a nézõre. és pont ezért 10/10

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Jim Morrison
Dexter s04:
A jó k*rva büdös életbe, ez meg mi a f*sz volt bazmeg?

Két perccel azelõtt, hogy megnéztem volna a záró rész utolsó képkockáját, már formálódott a fejemben az újabb hsz-em tele "😄"-el. Aztán meg...
a k*rva életbe

Nagyon nem tetszett nekem. Nem szeretem az ilyen
WTF? vagy milyen(ami R-el történt)
végzõdéseket. Nagyon nem kóser. Kénytelen voltam beletekerni a következõ részbe, reméltem, hogy csak
álmodik vagy valami, de kiderült, hogy nem (itt-ott belenéztem a s05e01be...).

Szintén 10/10et akartam adni ennek az évadnak is, de most csak 1/10.
Ez így nagyon nem kóóser...

LoSA
Én ilyen hülye vagyok, mert szeretem néha tudni elõre, hogy mi fog történni, meg ilyenek. 😊 Például szeretek úgy kosármeccset nézni, hogy tudom elõre, hogy nyerni fog a csapatom. Nah, nem off-olok tovább! 😊

5c0rp330n
azert ilyen infokat tudni ugy hogy a masodik evadnal jarsz, sztem nem hat jol az elmenyre.. en azert is olni tudnek, ha a kovetkezo reszbol derul ki valami lenyeges. 😊

LoSA
Igazad van... Bár sajnos már rákerestem Ritára... És... Nah, nah mindegy! 😊

Baráti tanács:
Javaslom tartózkodj a fórum olvasásától, mert elég nagy poénokat fogsz így lelõni. Legtöbbünk már az 5. évadról beszél és sokan pedig képtelenek spoiler taget használni, szóval neked veszélyes ide járnod, ha szereted a fordulatokkal teli sztorikat.
LoSA
Ez a Rita nagyon jó nõõ! 😊 Ötödik évadban is benne van, ugye? 😊 (második évadnál tartok...)

Jim Morrison
😄

PJack
😄

ForzaInter
jólvan ügyes vagyok, azt hittem 5 rész van most, és ahoz vártam feliratot😄 ezt az oldalt meg is néztem a héten vagy 5*😄😄😄

Yo, Bitch!

elitehun
Már tegnap volt hozzá felirat ^^
Tedd be a kedvencek közé azt az oldalt amit Fenrir nagylelkûen belinkelt
LoSA
Én most kezdtem el nézni a sorozatot... Érdekes, az biztos. Az elsõ évadot már megnéztem, most nézem a másodikat. Az eleje itt nekem egy kicsit szenvedõs, de remélem, hogy hamarosan ez az évad is beindul. 😉

Fenrir

A halál csupán a kezdet...

kirol
A 4.-nek még aznap volt mármint hétfõn.

ForzaInter
Még mindig nincs felirat?😞
Lehetne már egy állandó, jó fordítója a sorozatnak..

Yo, Bitch!

elitehun
Jaja tom de akkor se lehet 38 éves XD
Mindenesetre jól tartja magát
72 ben született 😊

elitehun
<#merges2><#wow2><#guluszem1>
Nem létezik hogy ez a nõ 38 éves

Amúgy még egy kis off. A haverom pont tegnap mondta hogy hozzá nem nyúlna egy 40 éves nõhöz és akkor megmutattam neki ezt a csajt és mindjárt meggondolta magát
sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

most néztem meg az elsõ részt, kicsit vontatott volt, és fura is. Tetszett, hogy megint kidomborodott dexter karaktere, és nem a gyilkolásban.
Victor1103
Rita aztán tényleg csúcskategóriás 5csillagos MILF<#vigyor4>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

http://www.youtube.com/watch?v=BwNRhbPInx0

egy kis off de megéri Rita jelenetei a született feleségekbe 😊 Anyám aza test 😊 38 évesen 😛

kirol
Na megnéztem én is.

Azt imádom ebben a sorozatban, hogy valahogy sosem tudom kitalálni, mi lesz az adott szituációban. Ill. sose az lesz, amire gondolok. 😊
Amikor elmenekült Lumen, na mondom ezt elkapja egy aligátor és megeszi, mert kicsit lehetetlen számomra a szitu, hogy mi más lehetne. Aztán, na, mondom most mi lesz, beszáll a kocsiba. És hát maradt.
Ez a Kyle Butler szál pedig szintén érdekes. Gondolom nem lövik el ugyan azt a sztorit, mint a múltkor, szóval ebbõl se tudom mi lesz. Quinn meg alapvetõen jó arc.

S a zárás, hogy a tetemszedõ srác nem egyedül volt, az ütött a végén.
Én már arra gondoltam, hogy Lumen nem is áldozat, hanem "társ volt". De ez meg azért lehetetlen, mert rosszul lett a hordóban látottaktól.

Az elõzetesben meg most lelõ valakit Lumen ez már elõrevetíti a Lumen+Dexter párost. De Debra meg hogy találja meg a hordókat?

proway
Király rész volt, a kövi is az lesz a promó alapján!

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Victor1103
Jó rész volt a mostani is<#eljen>Viszont volt benne 1-2 dolog ami izgalmasabban is alakulhatott volna. pl hogy jonah nem mondta meg nyíltan hogy Dex Kyle Butler így megint csak marad a gyanakvás. Viszont az ohgy a csajjal összespanolt az kifejezetten tetszett. Ez olyan lesz kb mint a 3.évadban Miguel Pradoval. Kíváncsi leszek hogy mi sül ki beleõle

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

sb1
Egy kis csemege...

ProGabe
az! én nem is tudom melyiket sajnálnám jobban, ha kiírnák. ez is azt mutatja, hogy mennyire jó karakterekkel van dolgunk

ITT megnézhetõ a fõcím egyik korai verziója. jobb a mostani, de azért az sem volt kutya 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

PJack
szóval gyakorlatilag az összes szereplõt meg kéne ölni? 😄
ez szánalmas 😄

ProGabe
legszarabb lista, amit valaha is olvastam a neten, bármirõl is legyen szó 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Jim Morrison
remelem 😄 áááááa alig varom a jovo hete 😄

elitehun
Pedig az benne a lényeg 😄
Én a 4. évad befejezõ része után egybõl kimentem az erkélyre elszívni egy cigit. 😄 Remélem az ötödik is lesz olyan jó, mint a 4., és nem okoz majd csalódást.
Barátommal sokat vitáztam ezen, kértem, hogy nézze meg, elkezdem vele az elejétõl, de õ nem bírja elviselni Dexter monológjait. Amit nem is értek, hogy hogy lehetséges ilyen 😄 Azt mondta falra mászik tõle. 😄 De szerintem csak õ a dili.
PJack
hát ha már a 3. is ennyire tetszett, akkor a 4.-tõl egyenesen EL FOGOD DOBNI az agyad, mer nagyon pörgõs évad lett 😄