Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja erre én is gondoltam és talán úgy lesz hogy elkapja a robotzsarut 😛 és akkor quinn-nek még gyanúsabbá válik vagy vmi hasonlót tudok elképzelni
Fenrir
Ha õ nem is, de a Robotzsaru valószínûleg asztalon fogja végezni 😛

A halál csupán a kezdet...

elitehun
Hát szerintem tuti hogy Quinn be fog kavarni. De ez talán nem is olyan nagy baj. Legalább lesznek még izgalmak bõve 😄
sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Jim Morrison
Masuka bazze 😄
die die

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Doomista
hatalmas rész volt! :-)

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

az tényleg nagyon nagy volt:d
nekem még a die die is nagyon tetszett😄😄

gabo91
Komolyan mondom ez az éved kegyetlen... az elsõ 4 is jó volt de mindet veri az 5. évad. 6 részbõl talán 2 rész volt ami átlagos a többi, beleértve ezt is hihetetlen.
Hát majdnem összefostam magam, lerágtam már a fél kezemet.
mikor elkezdte a szökevényt üldözni, debráék meg mennek arra... na mondom itt milesz... nem gyengén tolja ez a dexter fiú, ...
ja meg harison is... hát mekkora komoly volt az a die die beszolás... utánna dexternek percei voltak takaritani erre altatót kell énekelnie 😄
masuka fantáziáját hogy beindította a tetthely... de lazán kitörte srác nyakát aztán dájdáj...

quin... hát nagy buzi, második évadban is a nigro nyomozott dex után de akkor legalább tudta dexter... itt veszélyes a dolog. remélem nem kavar be majd quin.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

threeman
ez kegyetlen nagy rész volt!!!

parás, vicces, és fel is dobott jópár labdát...

tep
van már

\"SLICE of LIFE\"

felirattal nézte vki a 6 ost? dexterfelirat.hu még nincs a 6 oshoz.. opens. se láttam

Jim Morrison
akkor meg foleg 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Doomista
Kopasz vagyok.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Jim Morrison
olyan mintha vasalnad a hajad <#eplus2>

Doomista
Az. Talán baj?

[HUN]Crassus
Leizzadtam a gyártelpes részen,de MAsukának hála még most is könnyes a szemem!😄😄😄😄😄😄

MESTERMÛ ez a sorozat!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Hatalmas epizód <#taps> Visszajött a régi Dexter-érzés D:

Victor1103
5x06 egy újabb fantasztikus rész<#eljen>
Amikor Masuka demonstrálta, hogy valójában mi történt a bûncselekény helyszínén hát azon beszartam <#vigyor>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Fenrir
"Német vagy vagy mi van?"

A halál csupán a kezdet...

Doomista
Épp 10 perccel ezelõtt néztem meg a s04e12t...basszameg, sokkot kaptam.

PJack
de hisz akkor még inkább lenne, hisz felvidít 😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

elitehun
MIIIII?
Mi az hogy nem jött elõ a kedved?? Nekem max akkor nem lenne kedvem dexterhez ha nagyon durva melankóliám lenne XD
hahaha
az utolsó évad
egyszerüen nem volt idõm eleinte...aztán meg 2 hét után nem jött elõ a kedvem 😄 igy 3.hét után meg mondom még1 hetet várok majd még1et 😄 jövõhéten tervezem magam utolérni (SN-al egyetemben)
elitehun
Igen sanszos hogy ilyen logóval az elsõ évad legelsõ részét látta csak<#banplz>
elitehun
Hát spoiler nélkül nehéz 😛
De ha jól emlékszem a 3.-ik résztõl kezd beindulni. Mármint Dexter vonala.
Amúgy nem tom hogy csinálod én tuti hogy nem birnám kihagyni XD Pláne hogy este még a fater is megnézi XD
Fel is tûnt hogy mostanában nem írtál tehát ezért. És mikor tervezed megnézni õket?
Jim Morrison
elso evad legelso resz? am nezd tovabb, be fog hamar indulni. ha elkezded ma 9kor, akkor reggel 7kor mar izgi reszt nezhetsz !

Jim Morrison
mult heten neztem meg a negyedik evadot, es mivel nemtudom miert, de megvolt mar az 5. evad elso negy vagy mennyi resze, megneztem azon a heten (pedig elotte minden heten 3nap alatt neztem egy evadot, most nem). Trinitykiller, akinek alneven adta ki magat, es quinn most rajott hogy dexter az. eerted? 😄

Count Adyn
én még nem unatkoztam egy részen se😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

hali!

1.részt láttam azóta semmit 😄 valahogy kibírtam...
spoiler nélkül valamit mondjatok már 😄
hanyadik résztõl kezd bmi brutál módjára beindulni a sorozat ? vagy még mindig langyos vizeken eveznek?
elitehun
Emlékeim szerint te még nem tartasz az 5.-ik évadnál nem? De tuti nem ez lesz. És amúgy is milyen gyilkoshoz akar eljutni?
elitehun
Tõlem ne kérj bocsánatot mert én még rég olvastam el amikor kb a 4.-ik évad felénél jártam 😛
Frosty01
töröltessétek. elég régen volt már a 4. évad ahhoz hogy azt gondoljam, már láttátok :/

sry.

practitioner of the forbidden arts of death

elitehun
Pedig a banner alatt is ott van. Régebb sajnos nekem se volt így akkor meglepetés
Jim Morrison
köszönöm a sploilert az újoncok nevében akik idejönnek

/no offense

Frosty01
hát most hétfõ óta gyors megnéztem a 4. évadot (azt kifelejtettem) mostmár tiszta pár dolog.... 😄

és hát igen. sajnálom nem kicsit h Ritát ki(ny)írták, kíváncsi vagyok meddig fajulnak a dolgok 😊 jopár érdekes csavar volt az utsó pár részben....

és szerencsére már aznap elkészitik hozzá a feliratit is opensubon😊
nem tudom ki hogy van vele,de ez minden idök dexter évadja lesz😊föleg ha a quinn igy ugy belekeveredik a dolgokba!ez az 5ös rész azért rávilágitott pár dologra!2010 ösz legjobb sorozata ez most nem vitás😊
Hétfõnként már tölthetõ.

Frosty01
milyen napon szokott kijönni az új rész? 😊

Jim Morrison
s05
Szerintem kiderül, hogy dexternek köze van a hármas (inkább négyes) gyilkoshoz, és kénytelen bevallani, hogy Lundy beavatta. Azt mondja majd Lundynak dolgozott, hogy közelebb férkõzzön a gyilkoshoz.

Count Adyn
már vette a levegõt a végén a "fuck"ra😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

sb1
Szegény Debra megkapja...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

elitehun
Az nagyon ütött. Mármint a biber-es beszólás 😄
4. jobb lett

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

LoSA
Rájöttem, hogy mi a gond a harmadik évaddal... Rita keveset vetkõzik benne! Mondhatni, hogy csak az elsõ részben! 😊 Ez a harmadik évad egyébként elég gyenge lett szerintem, most nézem az utolsó részt...

PJack
jó kis rész volt
ezen jót nevettem 😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Frosty01
THX!!!!

most favorizáltam a topikot, nem olvastam vissza 😊

tep

\"SLICE of LIFE\"

Frosty01
4. - 5. részhez felirat? :'(

Zombielandet nem láttam szóval nem tudok ezügyben nyilatkozni😊😊