Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
die die
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
nekem még a die die is nagyon tetszett😄😄
Hát majdnem összefostam magam, lerágtam már a fél kezemet.
ja meg harison is... hát mekkora komoly volt az a die die beszolás... utánna dexternek percei voltak takaritani erre altatót kell énekelnie 😄
masuka fantáziáját hogy beindította a tetthely... de lazán kitörte srác nyakát aztán dájdáj...
quin... hát nagy buzi, második évadban is a nigro nyomozott dex után de akkor legalább tudta dexter... itt veszélyes a dolog. remélem nem kavar be majd quin.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
MESTERMÛ ez a sorozat!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Mi az hogy nem jött elõ a kedved?? Nekem max akkor nem lenne kedvem dexterhez ha nagyon durva melankóliám lenne XD
az utolsó évad
egyszerüen nem volt idõm eleinte...aztán meg 2 hét után nem jött elõ a kedvem 😄 igy 3.hét után meg mondom még1 hetet várok majd még1et 😄 jövõhéten tervezem magam utolérni (SN-al egyetemben)
De ha jól emlékszem a 3.-ik résztõl kezd beindulni. Mármint Dexter vonala.
Amúgy nem tom hogy csinálod én tuti hogy nem birnám kihagyni XD Pláne hogy este még a fater is megnézi XD
Fel is tûnt hogy mostanában nem írtál tehát ezért. És mikor tervezed megnézni õket?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
1.részt láttam azóta semmit 😄 valahogy kibírtam...
spoiler nélkül valamit mondjatok már 😄
hanyadik résztõl kezd bmi brutál módjára beindulni a sorozat ? vagy még mindig langyos vizeken eveznek?
sry.
practitioner of the forbidden arts of death
/no offense
nem tudom ki hogy van vele,de ez minden idök dexter évadja lesz😊föleg ha a quinn igy ugy belekeveredik a dolgokba!ez az 5ös rész azért rávilágitott pár dologra!2010 ösz legjobb sorozata ez most nem vitás😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
most favorizáltam a topikot, nem olvastam vissza 😊
Masuka a poén a sorozatban nagyon nagy arc😄