Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"
hmmm akkor most majd BG ben 1400 resivel megse fognak karcolni?😄
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Hát ez nagyon komoly evad volt 😄 a vegen rohognom kellett,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nemtom mi van velem, de ha ra gondolok mar nevetnem kell mint most 😄 nagyon jo gyerekek, alig varom, hogy jovoheten megnezzem a 4. evadot 😄
Kiraly ! 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Tegnap (vagy tegnapelott?) akartam mondani, hogy most is jol indul az evad, bar nem annyira kemenyen mint vartam. Azt hittem, hogy miguel
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Kúrva nagy 😊
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
A dadus nekem is gyanú, de a rendõrcsaj az nem.
Az új csaj az most engem megtévesztett, mert azt hittem, õ csak kintrõl nézett be, most láttam csak, hogy be volt zárva a padfeljáróba, vagy hova.
Szerintem simán hálás lesz Dexternek a dologért, így jól összejönnek majd szerintem.
Fogvatartott csajszi is érdekes lesz,mit kezd vele Dexter.:-)
Go Jeff Go!!!!
1,Quinnes nyomozás
2,Dadus
3, fogvatartott csajszi
4, a lefejezõs venezuelai story
mármint a dadusos dolgon
nemtudom ti mit gondoltok,de nekem a dadus qrvára nem kóser,mármint lesz ott valami bibi az 1000%
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Nagyon komoly, remélem az egész évad ilyen jó lesz.
Tudom elég korai a kérdés stb.
De lesz még esetleg 6. évad? folytatásról/befejezésrõl valami információ?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
szerk.: 2HD verzióhoz beletekergetve úgytûnik h jó a felirat!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
itt van felirat..de vmi Ctu verzió..az meg 1 gigás ha jól látom.. igaz e?