5447
-
#3724 Itt szidja,de ha meg nem lenne vagy varni kellene ra 2-3 hetet sirna a szaja. -
#3723 csinálj jobbat ;) -
#3722 Ezzel mibajod van? LATSZOTT rajta hogy embersegesebb.Nem azt latta, hogy hogy nez ki. -
#3721 holly (csaj akit kihallgattak):
Az egyikük mindig professzornak szólította magát.
De EGYIKET SEM LÁTTAM, BE VOLT KÖTVE A SZEMEM...
.... fiatalabb engedett el,
LÁTSZOTT RAJTA valamennyire, hogy....
de szar... -
paly90 #3720 nagyon jó részt volt ez is...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az kegyetlen nagy volt amikor felvette az apját mint stoppos..:)
promot megint nem kellett volna megnéznem.... -
#3719 nyilvan.. amugy jol elkapta dex a kis ribancot :) -
#3718 Amúgy ezt az egész Apa-Rudi dolgot folyamatosan megmagyarázzák a filmben ha egy kicsit is figyeltek!
Fény és sötétség harca. Gondolom az apa a fény és Rudi a sötét oldalának a szimbolizálása. -
#3717 nem azon akadtam fent, hogy beszélget valakivel képzeletben...
a faterja volt neki a minden, ő még "érthető" is
nade a tesó... alig ismerte. -
#3716 Nem azért de eddig a halott faterjával beszélgetett. és lehet hogy nem csak elképzelte hogy mit mondana a faterja hanem Dex egy kicsit skizofrén (ami azért nem lenne olyan meglepő) -
#3715 Sok sorozatot nézek, meg mindig van számomra új, amiből már pár évad van és úgy csatlakozom be. De tapasztalat, hogy amit hétről hétre nézek (ahogy jön úgy nézem) sokkal jobban megmarad bennem mint amit ledarálok... Van mikor napi 6 részt nézek meg van hogy heti 2 részt... mikor hogy van időm. De 3 rész után már nem tudom hogy mi volt az elsőben... összekeveredek évadokkal részekkel...
Ez így sokkal jobb szerintem, rögződik az emberben. Meg az a jó amikor várja az ember az új részt... -
#3714 Ez az évad eddig nagyon jó, előző évad se volt rossz, de az kicsit gyengébb volt mint az előzőek.. Így hogy nincs feleség/barátnő képben dexterrel kapcsolatban meg gyerekek, sokkal jobb az egész szerintem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sam testvért nagyon sajnáltam, jó arc volt:( RIP -
#3713 addig nézem a többi sorozatot, azok nem ilyen izgik :D mikor először láttam, hogy már volt 4évad vagy mennyi, mert minden héten 3nap alatt ledaráltam egy évadot és úgy sokkal jobb volt, mint 1-1 hetet várni a részek között :) -
#3712 Gondoltam énis ilyesmire,de hülyeség :D Belepusztulsz az évad végéig :D -
#3711 szerintem most megpróbálom hanyagolni a következő részeket és egyben ledarálni, mert minden rész után 1 hetet várni... talán iigy lesz nekem a legjobb :D -
#3710 SPOILER
Nekem tetszik nagyon hogy nem az apja van most,én birom Rudit. -
#3709 2. spoilerre:
Akkor annó mindenképpen a megfelelő embert kapta el Dex. Ifjabb semmikép se lehetett a kor miatt....
Most elképzelhetőnek tartom, hogy folytatja amit apja elkezdett.
1. spoilerre:
Hát dex nem ismerte, de a srác figyelemmel kísérte őt, mert folyton játszadozott vele. Mikor családi fotók alapján választott helyszínt (kórház, tengerpart) végén mikor megölte beszéltek pár szót, de ilyen alapon bármelyik áldozata lehetne a szellemhaverja...
kicsicsinó :D
amúgy csodálom hogy még St. Rita nem jelent meg... már csak ő hiányozna
Remélem az új szellemtárs nem sokáig lesz... inkább a világvége dolgot nyomassák...
ne akarják két irányba vinni az évadot, elég lenne egy ütős dolog...
pl. elöző évadban is csak egy főköcsög volt, de az lefedte az egészet. Meg 4. be is így volt. 3-ba migel keverte a fost... :S meg a nyúzó.
-
False #3708 Ezt úgy értettem hogy van benne még spiritusz, lendület.Nézz meg egy chuckot,vagy egy castle-t és messze nem tudják tartani a szintet, úgy mint ez.Azért e kettőt hoztam fel példának,mert minden gyengeségük ellenére is tetszenek és nézem őket,és mai napig műsoron vannak. -
#3707 kár volt megnézni az előzetest valóban, embert tudnék ölni hogy lássam már most a következő részt :D -
paly90 #3706 sőt,egyenesen ki is zárom!
így belegondolva nem lehet.... -
paly90 #3705 a 2. spoilerre! na ne!! ha tényleg az lesz akk nem tudom mit csinálok...
bár kis valószíűségét látom... -
#3704 háááát
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem ez a Rudy -s dolog rohadtul nem jön be... oké, kezd megkattanni Dexter, vágom én... de Rudy -t nem is ismerte igazán, mint a faterját... a végén még behaluzza majd Brother Sam -et is meg Miguel -t (nemtom melyik évadban volt a spanja, vmi főügyész volt a fazon)
viszont ha kiderül, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Trinity nem is az volt akire gondolunk, hanem a fia... akkor bizony beszabehu :D -
paly90 #3703 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hello, Dexter Morgan!
mekkora rész lesz te jó ég...mondjuk ez is nagyon jó volt...főleg a vége.. -
#3702 Megújuló? Éppen visszahoznak karaktereket a jobban sikerült évadokból :) -
False #3701 A Dexter a legjobban megújuló sorozat még mindig! -
#3700 Aztarohadt mekkora kemény volt a vége!
Ez igen, hihetetlenek ezek az érzelmi dolgok a jóknál-rosszaknál, ezt nagyon jól kihozzák, húh wazzeg csak ennyit mondok.
Szeretem, hogy újra az van, hogy nagyon várom az új részeket, mint évekkel ezellőtt! -
#3699 Megnéztem én is!
Jó volt, Quin alkotása volt a legjobb (mind). Debra szét van esve nagyon, de mióta kinevezték és normálisan öltözködik, azóta kúrvajól néz ki... bulin is atom jól nézett ki abban a ruhában ...
Elkövettem egy hibát... megnéztem a végén a következő rész előzetesét...
bár két nap múlva úgysem fogok rá emlékezni...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!baszki triniti visszajön... + dex már nem faterjával hanem tesójával kezd haverkodni...
triniti fiával találkozik dex... sztem tuti hogy ő lesz aki apja példájára gyilkol... -
#3698 azt hittem jódarabig nem lesz most semmi és mégis... :D jóez.
#3695: már reggel 8előtt fönt volt. Legalábbis én akkor töltöttem le, igaz nem torrenttel. -
#3697 áhh ez az évad vlmi hatalamasan jó..... innentől kezdve még érdekesebb lesz :D:D:D -
#3696 piratebay-en fent van, magon fent van -
Ariakus #3695 Hatodik rész kijött már? Elvileg tegnap vetítették de még sehol nincs fönt... -
#3694 azta kibaszott eget milyen qrvanagy resz volt -
#3693 Ja, sajna én se állítottam le időben a filmet :S -
#3692 nem hal meg:P -
#3691 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sajnáltam, hogy lelőtték a csoki csibészt. :( -
#3690 [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1160840168&no=3687]#3687[/url]-es kommented után kerestem csak rá :D még emlékszem ^^ -
-
#3688 lol, erre rákerestem guglin és tényleg van :D huhú, megvan mit nézek miig nem jön ki a kövi rész -
#3687 lol mik vannak mar :D -
#3686 Ez a Dexter nem a Dexxxter -
#3685 Angel hugával lesz még valami kavar szerintem...mellesleg rávan állva Dexre a kis latínó:D