Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor megnyugodtam😊
lehetnének tobb részesek az évadok,hogy ne kelljen megint nyár végéig várni az évad vége után.

PSN ID:misi2mezei

PJack
nem hiszem hogy kedvük lenne abbahagyni, hisz szinte csak úgy szárnyal a sorozat.
remek rész volt ez is. egyre frusztrálóbbak és hosszabbak a hetek, míg várni kell az új részekre.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Doomista
lesz...7.-rõl van itt a pangás...ménem már 10 évad he?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

arról tudni valamit,hogy lesz e 6. évad?
nem találok róla semmit sem,hogy bejelentették volna vagy valami:S
bár a nézettség alapján csak nem fogják elkaszálni de azért megkérdem hátha itt hallottatok róla valamit.

PSN ID:misi2mezei

gabo91
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondtam, hogy megdugja majd lument.... 😄
így közelebbrõl nézve, hát... nincs is melle... :S kb. astornak volt ekkora 😄 bnõjének annál nagyobbak voltak... 😛
na de nem ez a lényeg....
komoly egy rész volt. hát mikor debra meg quin mentek alex hez, és kocsija is ott volt, nagyon paráztam hát vérnyomásom felment nagyon. aztán mikor meglátta lábnyomokat kint, na mondom fasza lesz ha követik és megtalálják õket...
case mekkora egy spiler jól keveri a kártyákat.
sajnálom hogy csak két rész van hátra...
ja ez a kopo meg nagyon idegesítõ, ha megtudja quin hogy aláhamisította aláírását, lesz faszujj...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Megnéztem. Nem találok szavakat. Nálam az eddigi legjobb Dexter epizód... Most megyek és még egy óráig némán bámulok magam elé...

MR ME
ja animált már utánanéztem köszi

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

PrisonMan
a websorozatot

MR ME
ez a "Dexter early cuts" ez mit takar?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

PrisonMan
+1 megnézném nagyon:]

gabo91
Jó tudni, hogy nem egyedül szenvedek
<#rinya><#rinya><#rinya>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

mascarun
Ha nem lesz kész akkor így jártál xD

Doomista
Holnapig nem élném túl, ma estére kell. <#ejnye1><#ejnye1>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

mascarun
Szerintem majd holnapra! De a fene se mond biztosat!

És a felirat mikorra várható?

elitehun
ja
10. rész kint vam már?

Victor1103
Basszátok meg én lerágtam az összes körmömet ezalatt a rész alatt. Ezután 100, hogy olyan finálé lesz megint érzem, hogy nagyon nagyon nehéz lesz kivárni a 6.dik évadot😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

5c0rp330n
ez kemeny volt, kemeny lesz..

MR ME
kemény, énse vágtam volna le 😄

GregSB
Bázz, és tényleg õ a betegfiú a trainspottingból 😄

tep
<#smile>

\"SLICE of LIFE\"

Jim Morrison
na, meneztem ezt a kilencedik reszt, jo volt azt kell mondanom. az a baj hogy elkezdtem nezni :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

elitehun
Én sose szoktam megnézni de amikor vége lett egyszerûen nem bírtam megmozdulni és hát jött a stáblista 😄
[HUN]Crassus
ne nézzetek elõzetest........jótanács

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

elitehun
Jó de ha Liddy IQ-ja nem egyenlõ egy fogkefe IQ-jával akkor összeáll neki a kép. Hogy mit csinálhat dexter és lumen illetve hogy mik is voltak azokban a fekete zsákokban amiket a vízbe dobtak
Fenrir
A promóban annyit látunk, hogy Lumen fogja a kést és egy asztal felett imitál egy szúrást. Nem tudom, hogy te mit láttál vagy néztél.

A halál csupán a kezdet...

Shiwo
vagy pont azzal a cliffhangerrel fejezik be az évadot, hogy lebuktatja a robotzsaru Dexet, vagy Dex rájön, hogy tud róluk...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

elitehun
A promóban lehetett látni hogy Liddy látni fogja ahogy dexter megöli a csávót. Így sztem már nem húzzák el a következõ évadra
Szolnokboy1
az is lehet.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Fenrir
Szerintem Quinn lesz az aki elintézi Liddy-t. Amikor kidobta a lakásából nem éppen barátságosan néztek egymásra. Esetleg Liddy intézi el Quinn-t és úgy bukik le.

A halál csupán a kezdet...

Szolnokboy1
nekem az az érzésem, hogy a robotzsarut átviszik a következõ évadra is. már csak 3 rész van hátra, és dexter azt sem tudja, hogy a világon van. sztem ennyi idõ alatt nem tudják azt a szálat lezárni.

elitehun
A barátnõjét nem. és tulajdonképpen astort sem<#szomoru2>
koryne

Van egy olyan érzésem, hogy a vége felé közeledünk, és már csak egy hatodik évad fog készülni 😞

Inkább legyen úgy, hogy a 6. évadban elkapják Dexet, mint hogy kifulladjon az ötlettelenségtõl a 7.-ben.
Dex már az elejétõl fogva mondta, hogy biztosan nem öregen, ágyban párnák közt fogja befejezni földi pályafutását.
Egyébként is nagyon kíváncsi lennék a többiek reakciójára 😄

Xbox Live gamertag: kilencnad

gabo91
barátnõjét is<#finom>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

elitehun
Nem arról volt szó hogy 7 évadot akarnak?
Én úgy véltem, hogy a 4. évad után valami mélyrepülés következik, mint a Weeds esetében, de hál'istennek most nem követtek el ilyen hibát. A mostani részhez meg nem tudok mit hozzáfûzni. Van egy olyan érzésem, hogy a vége felé közeledünk, és már csak egy hatodik évad fog készülni 😞
[HUN]Crassus
5ft-ba lefogadom,hogy ez USA only........

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

mascarun
Robotzsaru partnere volt! xD

Nem hittem volna, hogy überelni fogják a 4. évadot, de basszus nagyon jó az új évad is...

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Szolnokboy1
Mik vannak?! <#wow1>

A wikipédiáról:

"Hematofília, azaz vérfétis: a vámpírizmushoz köthetõ szexuális tevékenység, amely abból áll, hogy mások vérzését figyelik. Ez a szexuális parafília igen ritkának számít, de ismertsége jelentõsen megnövekedett a Dexter címû televíziós sorozat eredményeként. A Dexter sorozat nyomán újabb, veszélytelenebb ága is kialakult, a Dexterizmus, amely nem valódi vérhez kötõdik, hanem mûvérhez és egyéb, vért helyettesítõ anyagokhoz."<#wow1>

elitehun
Fáradt vok, de ki az a Louis?<#confused>
mascarun
És mi lesz Louis al? xD

elitehun
Ha lekopna akkor sokkal kisebb lenne a feszültség és az nem lenne jó. Amúgy nem fog lekopni egy darabig ^^
mascarun
Kiváncsi vagyok mit fog még kavarni a robotzsaru...
Lekophatna már.

sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

elitehun
Sztem egy olyan sorozat sincs ahol ekkora karakterfejlõdés menne végbe (najó talán a Dr. House-ban) és nem csak a fõszereplõn hanem mindenkin. Jó Masuka még mindig egy perverz állat de így szeretjük<#taps>
Ez nagyon nagy rész volt. Kár hogy már csak 3 rész van hátra, de te jó ég még mi lesz itt<#taps><#worship><#eljen>
elitehun
SPOILER
PJack
bazz mekkora rész volt!
majd' összefostam magam a végén.
"Tick. Tick. Tick. That’s the Sound of Your Life Running Out."
Could you be sure to tell him that?
Goodbye Lumen!

awww man, shit just got real.<#ijedt>

Astort meg dugnám

Pain is inevitable. Suffering is optional.