5447
DexterBanner.jpg
  • precision
    pedig egyre erőteljesebb a dolog... Travis is skizo, ugyanúgy mint Dexter, csak Travis nem tud róla :) kb ennyi :)
  • 5c0rp330n
    a hangjuk alapjan azt is megmondta, h az egyik oregebb, a masik fiatalabb, szoval sztem tuti h hallotta, es ez elegge cafolja a skizo elmeletet.
  • hapi
    Ha így van azonnal abbahagyom ezt a sorozatot. Sztem semmi értelme nem lenne ennek a megoldásnak miután ott az a rengeteg közös fénykép meg tanu aki ismerte a proffot. Persze az is igaz hogy senkivel sem volt közös párbeszéde a profnak csak Travissel.
  • Shiwo
    akár más hangon is beszél önmagával, akár a nő abból indult ki, hogy valakinek válaszolgat...lehet a másik hangját nem hallotta, de ebből feltételezhette, hogy ketten vannak..
  • Attila8805
    De Travis hogy lehetne skizo amikor a nő elmondta hogy két embert hallott?
  • Shiwo
    volt róla szó, hogy Dex bátyja miért volt "valóságosabb"...

mi van, ha az írók azt akarták vele jelképezni, hogy mennyire valóságos lehet egy képzeletbeli személy, és beigazolódik a gyanú, hogy Travis is skizó és ő a gyilkos, hasonlóan erőteljes "dark passanger" halucinációkkal, mint Dex sötétebbik tanácsadója..
  • Frosty01
    hát igen :D

nézd meg.
  • elitehun
    Kivéve ha valami az e heti részben történt mert azt még nem láttam :S
  • elitehun
    Jonah eddig is ismerte, travis meg nem látta az arcát...
  • mascarun
    Dex ebbe fog belebukni hogy mostanában túl sok embernek mutogatja az arcát!
    Jonah , Travesz...
  • elitehun
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igazad van :DD Ezentúl csak igy irok XD
  • Jim Morrison
    hú, előzetes vége. húúúú :D
  • Jim Morrison

Mert így olyan mintha komoly dologról vitáznánk
  • 5c0rp330n
    de durva resz volt ez :) ugy tunik meg sem alakul minden ahogy gondoltam.
    travis megis csak jo gyerek lesz.

egyebkent ami azert nagyon egyertelmuen a kepzeletbeli professzor ellen szolt eddig is, hogy az elengedett csaj 2 embert hallott beszelni.
  • elitehun
    Nem is tudtam hogy már van 2. évada a walking dead-nek. Amőgy mért is beszélünk Spoilerben? :DDD
  • paly90
    nekem Dex és Misfits jó...TWD-t nem nézem, arról nem tusok nyilatkozni
  • Jim Morrison
    na ne (nem a részhez)

Letöltöttem a legújabb névvel ellátott dextert, misfitset, walking deadet, de mindegyik valami más ! MI A TÖKÖM VAN ITT?
  • elitehun
    Meg ugye dexter szeme láttára ölték meg az anyját tehát benne volt a pakliban a skizofrénia
  • elitehun
    Második válaszodra.
    Igen úgy mutatták mintha az öccse szúrta volna le a faszit illetve dobta volna a vizbe a zsákokat pedig igazából dex csinálta. Emberek akik hallucinálnak úgy látják mintha a képzelt ember csinálta volna pedig ők csinálták. Hogy egy másik sorozatból idézzek pl Dr. House-ban House egyszer azt hallucinálta hogy lefekszik egy csajjal aztán később (mikor rájött hogy képzelgés volt) mutatták hogy nem csinált semmit csak végigsétált a szobán és befeküdt az ágyba, de ezt Ő úgy élte meg mintha végig csókolózna aztán jól meg**szná a csajt.
  • 5c0rp330n
    igen, utolag erre irtam h ezt vegulis meg nem lehet kizarni.. meglepo fordulat lenne.
    egyebkent itt egy kicsit spoileres video a kovetkezo reszbol:
    link

eros a gyanum, h travis huga lesz vegul babilon kurvaja, sztem travis majd bekattan, es elmebetegebb lesz mint valaha, dexter pedig banhatja majd h elengedte.
  • precision
    hát nézd...

kiderült, hogy a prof eléggé szoknyavadász volt (a quinn által megdugott csaj is a szeretője volt)
    lehet hogy a tanítványa simán kinyírta a prof -ot és most valahol egy gödör mélyén fekszik pár kiló földdel a fején :)

nemtom mennyire valós ez az elmélet, de ez, hogy egy létező személy iránt nyomoznak, semennyire sem mond ellent neki

gondolj bele... egyetemen találkozik a prof -al, eleve egy elfuserált alak, tetszik neki a prof tanítása, aki valszeg közel sem veszi ennyire komolyan a dolgot, mivel a másik tanítványát meg lazán dugja, közben "hősünk" már megzakkant, ezért a bűnös profot kinyírja és felveszi a személyiségét (tehát tényleg skizofrén, kb. mint Dexter)

ennek az elméletnek csak egy akadályát láttam eddig... amikor a prof megégeti magát :) ha mutatták volna hogy a csávesz karja is égett lenne, akkor tényleg csak egy képzelgés lenne a prof... de így nemtom én sem :)
  • Count Adyn
    Ezzel azt akarták szimbolizálni hogy olyanná kezd válni mint a tesója, ne légy olyan földhözragadt:))
  • Frosty01
    utsó gondolathoz: vagy rákos betegen fetreng egy kórházban... pl :D
  • gabo91
    #3739: ha lesz 7 8 évad akkor is benne lesz, mégpedig azért mert pusztán anyagi okok miatt volt kétséges a két évad... dex 24millát akart ők meg csak 20, ha lesz 2 évad akkor nyilván megegyeztek... --> benne lesz

kb ötödször írom le: nem az a gond hogy benne van/volt/lesz az apja. Legyen. De ő csak volt meg, csak beszélt... de az öccse esetében úgy voltak jelenetek mintha létező személy lenne, ő nyúlt a vasvilláért, ő szúrt, a zsákokat dobálta a vízbe... az apjánál soha semmi ilyen nem volt.

Nem valószínűtlenebb mint az öccse. Igen a professzor írta azt a faszságot, az a tanár csaj (akit quin kezelésbe vett) is mondta, de azt is hogy NEM TUDJA HOL VAN, vagy hogy mi van vele. Régóta nem látta senki sem. Lehet, hogy él valahol messze, vagy meghalt...
    Meg ugye érdekes, ahogy a gyerek gondol a professzorra... követi minden szavát, mert "csak ő tud beszélni istennel" stb stb.

Nem azt mondom, hogy 100% így van, de szerintem elképzelhető. Esetleg előkerül...
  • paly90
    én valami olyat képzelek el, h utolsó évadban bukik le(meghal,vagy Debra elkapja), és Harrison pedig folytatja majd, de azt csak így nagyon röviden mutatják...
  • Jim Morrison
    akkor nem idén bukik le...

Szerintem kövi évadban fog lebukni, és akkor a 8 évadban a Harry folytatja azt amit az apja elkezdett.
  • [HUN]Crassus
    épp ezért van benne több személyiség.....az "apa" is az egyik
  • paly90
    7. és 8. évad berendelve..
  • 5c0rp330n
    illetve ugy meg lehetne h 1-2 eve halt meg es azota el ugymond travis fejeben, de vegiggondolva h eddig azert mik tortentek, ezt sem tartom valoszinunek
  • 5c0rp330n
    dexterre is ertetted, olvasd vissza.
    #3733: aha.. es gondolom azt is travis kepzeli csak oda hogy kozben a rendorok mar kinyomoztak mar a professzort, meg hogy az ujsagban megjelent a fenykepe is csak kepzelges volt. meg amikor elokerultek az elbaszott rajzai a volt tanitvany/fuckbuddy csajatol az is mind csak kepzelges.
    eleg valoszinutlen :)
  • gabo91
    Láttam a filmet.

Igen, az apja is rendszeresen BESZÉLGET vele, de NEM CSELEKSZIK SEMMIT sem. Az hogy megjelenik az apja, legyen az a gondolata, vagy képzelje oda lényegtelen, de itt már többről volt szó. Itt már úgy mutatták mint egy élő cselekvő személyt... de elba*ta kocsival szóval remélhetőleg többet nem lesz már benne.
  • gabo91
    Ma mondtak egy érdekes elképzelést erről az évadról.
    Ami szerint a fiatal csávó (nem tudom a nevét) a professzor társa skizofrén és a professzort csak odaképzeli magának, és valójában csak ő van egyedül. Ha jobban belegondolok nem is lehetetlen, a gyilkosságokat egyedül követte el. Elvoltak kajálni csak ő evett az öreg nem, sosem aggódott hogy elkapnák, észrevennék. Amikor a csajt segített elrabolni, akkor csak meglökte a srác lábát, hogy rálépjen a gázra. A srác mikor elment a testvéréhez, akkor is úgy jött a professzor, hogy csak ő találkozott vele a csaj nem... bár arra nem emlékszem, hogy a csaj akit elengedtek az hallotta e az öreget beszélni, vagy csak azt hallotta e hogy a srác valakit professzornak hív. Érdekes elképzelés mindenesetre
  • [HUN]Crassus
    Dexter-nek több szemilyisége van ha még nem jöttél volna rá a 6 évad alatt.....javaslom a Harcosok Klubbja megnézését és utánna nemfogsz csomót keresni a kákán:P:)
  • gabo91
    Nem dexterre hanem tesójára értettem a vasvillás dolgot. biney fogta meg a villát és bőkte le a faszit, aztán következő képkockán már dexternél volt...
    ez ami elég zavaró.
    és tegyük hozzá, hogy ez egy TV sorozat, sokan vannak akik közbe kapcsolódnak be, esetleg kihagynak egy részt vagy az elejét a résznek, azok csak néznek, hogy WFT? ez mi?

• 5c0rp330n
    mi az h nem az volt a fo nemtetszesed a resszel kapcsolatban? az angol szovegben ez kurvara nem igy volt, legfeljebb a felirat lehetett ami nem tetszhetett emiatt. egyebkent teljesen qrvajo resz volt. ez h a kepzelt baratja is csinalt ilyen dolgokat is tok jo otlet volt, a skizofren enjenek a kiteljesedese az oruletben. es nyilvan folytatni fogjak az evad fo szalat is.
    meg mi az h "Leszúrta vasvillával, ez megint mi"? a kibaszott fejehez szegeznek egy puskat, es majd nekiallna berendezni a szobat? noormalis?
    egy ilyen videki kis lofasz helyen ahol kilometerekre semmi valszeg azt se tudtak h el az a faszi, plane nem vezetett rendes konyvelest, ha meg igen, dex nyilvan gondoskodott rola, h azt ne talaljak meg. es amilyen gecimessze van a hely tole, amugy is eselytelen, h eljussanak onnan hozza.
  • gabo91
    "tini-generáció"
    magadról beszélsz?

amúgy nem az volt a fő nemtetszésem ezzel a résszel kapcsolatban.
    Eddig jó volt, az évad tetszett, egy rossz rész sem volt még, viszont ez...
    Eddig az évad a világvége téma irányába ment, jól kitalálták, érdekes izgalmas volt. (lovak, a keresztre feszített csaj stb.) Sam testvér is kellett, megváltoztatta kicsit dextert oké. De eddig apjával beszélt akkor kicsit "átlátszóan" állt és beszélt. Most meg, sokszor rohadt zavaró volt, hogy pl hajón dobálja a zsákokat a vízbe tesója, vagy hogy leszúrja a faszit a vasvillával... majd utána másik kameranézet, ott már dex fogja a villát...
    Meg ez a kitérő, kicsit olyan töltelék résznek tűnt. Visszahozták trinitit aminek semmi értelme nem volt igazából, elment a gyerekhez aztán ott is hagyta... inkább amit elkezdtek az évad elején azt a szálat kellett volna vinni tovább...

Leszúrta vasvillával, ez megint mi... eddig minden befóliázva letakarítva. Ölt már így, előző évadban a raktárnál, de gyors berendezte a helyszínt, (két buzi öngyilkos lett). Itt fogta beledobta a kukorica közé a silóba. Motelba bejelentkezett, kitöltötte a papírokat.
    tulajdonos meg eltűnt... keresni fogják... utolsó vendég ki volt?

De gondolom ez így ennyibe marad... mintha mi sem történt volna...
  • zotja22
    klassz rész volt,jó volt látni dextert kicsit lazábban :) A tesónak meg nagy szövegei voltak :D
  • PJack
    Biney szerepelhetne több részben is de félek hogy már nemnagyon fog előkerülni :(
  • Fenrir
    607 baromi jó rész volt.

Szerintem már régebben meg kellett volna játszani ezt a Brian-es vonalat, nagyon jól eltalált karakter és jó szövegek voltak. Dexter mennyire kivetkőzött magából :)
  • Frosty01
    ez az új sorozatnézős tini-generáció elég pofám-leszakad módon viselkedik néha :D