Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meg amikor mondta Harrison h mama Lumen milyen fejet vágott😄😄
úgysincs semmi ötletem mit kérjek karácsonyra nagyszülõktõl...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
csalodtam, hogy quin leált...
jobb is az már sok lenne... nagyon összefostam magam mikor lumen egyedül volt és mentek a tini lányok.... mekkora ribanc lett astorból... olyan lesz mint az anya össze vissza dugatja majd magát, összeáll valami sittessel.
na de masuka beszólásai megint jók voltak. a végén telefonhívásnál sokkot kaptam, szegény lumen hát nagyon sajnáltam.
már csak három rész van... ne :S
pedig ez az eddigi legjobb évad.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
A vége viszont ááá mekkora cliffhanger!!!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Hát én komolyan elhittem hogy köpött... :S
Kicsit furán is éreztem magam amikor olvastam azt a kommentet mert emlékeztem hogy nem köpött be senkit. ezek szerint "mégis"
Huey, Dewey, és Louie nem más, mint a Kacsamesékbõl (Duck Tales) a 3 baseball sapkás kiskacsa, Tiki, Niki és Viki, Donald kacsa unokaöccsei
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Mondjuk nem feltétlenül szoktam mindig enni sõt.
talán az intró miatt vagy nemtudom, de így visszagondolva nem is volt olyan alkalom amikor ne ettem volna e remek sorozat nézése közben 😄
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
nem vágom mirõl karattyolnak... de akár oda is képzelhetné, ahogy apját szokta...
amugy, cole 3 nevet mondott. +4. a "take it"-es faszi, meg ugye robocoop is ott van...
akkor az annyi mint 3+1+1=5 5*28m vagyis 140m tiszta polietilén fólia... hm ekkora menyiségre talán még kedvezményt is fog kapni... 😊
4 epizód, és 5 potenciális trófea jelölt...
A halál csupán a kezdet...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
más: nemrég néztem meg megint a Ghost Ship-filmet, benne szerepelt Quinn is 😊
\"SLICE of LIFE\"
(ték)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
De túljártam az eszén mert a google a barátom csak beírtam hogy pirate bay dexter s05e08 <#idiota>#idiota>