5447
-
#3684 ezek után minden csaj-csaj párbeszédnél ezt fogom várni -
#3683 Én nem vártam, de most hogy mondod.... :D -
#3682 Szerintem igen XD -
#3681 annál a résznél, amikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Deb veszekedett Angel húgával, csak én vártam azt, hogy átcsap az egész valami vad smárolásba? :D -
#3680 btw annyi esze lehett volna,hogy a visszapillantót lerugja..... -
#3679 tipp:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dex kinyírja az öreget, közbe a fiatal végleg megkattan ás szintén elkezd gyilkolászni, Dexet meg eszi majd a penész, hogy miért hagyta futni :) -
#3678 kicsit bakot lőtt a mostaniban -
#3677 Hihetetlen,olyan erzesem van mintha az evad vegefele jarnank.De mar ezt ereztem a negyedik resznel is.Az otodik evad nem tetszett annyira,de ez valami kurvajo. -
#3676 negyedik részről
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!főleg Travis arckifejezéséről
csak nekem ugrott be rögtön ez? -
paly90 #3675 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!számomra eddig nyilvánvaló volt h ketten vannak de most kicsit elbizonytalanítottál..:)
így most még jobban várom a következő részt...köszi:(:D -
#3674 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!rengeteg film szólt már arról, hogy a tudathasadásos egyik személyisége nem tud arról, hogy mit csinál a másik. simán felkelhetett, megkötözhette a lányt anélkül, hogy emlékezne rá.
mostani, éttermes jelenetben is csak vele foglalkozik a pincér csaj, az öreg mintha ott se lenne.
én is inkább azt szeretném, hogy két gyilkos legyen, számomra úgy érdekesebb lenne -
paly90 #3673 láttad a 4. részt?ha igen akkor olvass tovább..:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!4. részben amikor Travis összejött a csajjal, reggel egy szellem nehezen kötözte volna meg...meg amikor ott vannak az irodában és nézik a faszi honlapját akkor is mondják h az utolsó bejegyzés az első gyilkosság napján volt... -
#3672 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és az miből derűlt ki számodra, hogy az öreg még életben van, és nem csak odaképzeli úgy mint Dexter az apját? -
Laresh #3671 Azután azt hittem, hogy mikor Deb behívja őket az irodába, hogy lebuknak ezzel :) -
paly90 #3670 jajj, ha még nem láttad mind a 4 részt akk ne olvasd el...bocsi... -
paly90 #3669 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ketten vannak....mert ugye róla már tudnak Debék, a társát pedig Dex látta a végén -
#3668 Elkezdtem nézni az új évadot,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és nem tudom eldönteni, hogy az új sorozatgyilkos faszi tényleg tudathasadásos, vagy csak ezt akarják ilyen szájbarágósan elhitetni a nézőkkel, és a végén kiderűl majd, hogy tényleg ketten vannak.
-
#3667 A Dexter egyszerűen überelhetetlen:P:D -
#3666 Mekkora réééész!!! :D:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor szívnak a kocsiban az mekkora jelenet meg ah nyomoznak olyan állapotban :D Legnagyobb h én is be voltam nyomva közben, bár ez máskor is így szokott lenni élveztem minden másodpercét... -
#3665 köszi de már megnéztem, nem bírtam kivárni. -
zotja22 #3664 parancsolj vicceske :)
http://dexterfelirat.atw.hu/ -
#3663 Ez nagyonjó rész!
Húh a vége odacsapott!
Komolyan ez az évad ezz tényleg igazi Dexter. :) -
#3662 -
Micsu #3661 előzőt nálam már most üti -
#3660 Na jó nem bírom kivárni meg kell néznem magyar felirat nélkül :D
Nekem nagyon bejön eddig az évad! :) -
#3659 lol :D viccess vagy hallod-e
#3658: remélem is :p -
#3658 nagyon beindult amugy mostanaban, es reg voltak ilyen beteg dolgok a sorozatban.. kemeny lesz ez :) -
zotja22 #3657 te meg buta -
#3656 hú de bölcs valaki....
am a vége ilyenSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lightos fűrész D:
nem volt ez rossz rész -
zotja22 #3655 akkor lesz,amikor elkészül :) -
#3654 mikor lesz felirat, mert mikor masuka bejön 5ből 4szót nem értek :D -
#3653 Én azt vettem észre hogy nem halványan hanem épp hogy fényesebben ábrázolják, ilyen motion blur szerű fényesség, csak enyhébben -
Micsu #3652 már 7 éve így van de sebaj :) -
#3651 A belső énje gondolom,aki mindíg azon az elven gondolkodik,ahogy azt az apja tenné, ezért szokott vele néha vitatkozni, nem egyetérteni -
#3650 Elöző évadokban is mindig "megjelent". Kicsit halványabban szokták ábrázolni, de mindig beszélget vele.... -
#3649 Köszi! -
#3648 Egyébként ezt a fater megjelen dolgot nem értem. Dex kicsit meghasadt vagy mifene? Mert gondolom hogy nem szellem. xD -
#3647 http://vegsoidok.hu/vgsidk/az-apokalipszis-negy-lovasa -
zotja22 #3646 lapos rész volt,remélem a következőben beindul...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!remélem a szőke kis csaj is bekavar vmit,hogy elcsórta a bizonyítékot :) -
#3645 Dex Debnek:
Dex:"kérhetek fizetésemelést?"
Deb:"szörnyű vagy,komolyan kérded"
Dex:"persze"
Deb: "MEGDÖGÖLHETSZ BAZDMEG!":DXDXDX:D