5447
-
#4044 -
Kiado #4043 wtf most néztem meg az uccsó részt bevágtam az omg smile-t a végén
Amúgy tök egyszerűen ki lehet ezt dumálni, elmondja a fél igazságot, hogy megtámadta a hajón, ellopta a tárcáját és elrabolta gyerekét, mert őt akart feláldozni, meg majdnem megölte Dextert is stb. ezekután simán rábólint és együtt takarítják majd a templomot.. Meg egy kis sex a hulla fölött -
#4042 régen jártam itt :) -
#4041 biztosra mentem. -
KaBuTo666 #4040 szerintem egy görgetés elég! -
#4039 kettőt görgess le. -
#4038 Egy kis móka :) -
#4037 ja, remélem átnevezik dextert luisra és akkor már nem fogják ezt mondani -
#4036 Annyira utálom hogy egy csomó ember összekeveri a mesét a sorozattal,sőt nem is ismerik a sorozatot hanem egyből azt hiszik a mesét nézem. -
#4035 Engem pedig nagyon idegesített Lumen! :)
Egyébként nekem is tetszik a magyar szinkron, egyáltalán nincsen baj vele. Azt várom, hogy a 6. évad is jöjjön majd magyar szinkronnal, bár tudom, hogy az nem most lesz. :( -
#4034 Én imádtam Lumen-t!
Remélem még visszatér a fennmaradó két évadban!
Töltsd le angolul innen link torrent!
Feliratot meg Innen !! -
#4033 A 6. évad első fele, és az utolsó rész utolsó perce majd talán kárpótol... :-)
Majd valamikor el kéne kezdenem az egészet újból megnézni. Biztosan sok mindenben változna a véleményem. De egyben biztosan nem, hogy az első rész valami eszméletlen hangulattal bír. :-)
Ja, és kövezzetek meg: a magyar szinkron zseniális. -
#4032 Háát... Végignéztem az ötödik évadot... Én nem ájultam el tőle, 4. évad az fényévekkel jobb volt! Remélem, hogy a hatodik jobb lesz. Ez az 5. évad, majdnemhogy a legkevésbé tetszett. -
#4031 -
#4030 Igen,nagyon megérdemelte az a picsa,főleg amit a 2ik évadban tett az évad végén...azzal felkúrta az agyam.
Ritában pont az volt az idegesitő hogy állandóan aggódot,ok hogy ez a dolga meg minden,de nem hagyta dolgozni Dextert és zavaró tényező volt.Ettől függetlenül csúnya vége lett,sajnáltam. -
F Kalifornia #4029 Sziasztok!
Tudan valaki abban segíteni hogy a 2. és a 3. évad feliratosan honnan tölthető le? -
#4028 Na ő nagyon idegesítő volt.
Amúgy nem tudom Ritával mi bajotok volt. Egy anya volt, aki odafigyelt a családjára. :-) -
#4027 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezt alátámasztja az a tény is, hogy mindkét nő tudta a titkát... de míg Lument életben hagyta, Lila -t megölte Dexter :D nem véletlenül... :) -
#4026 Lumen közel sem volt annyira gáz mint a nemtom hányadik évadban az a Lila nevű nő vagy kicsoda... -
#4025 Egyedül az elején volt hülye mikor még hisztizett....de megérthető abban az állapotban. -
#4024 De nekem szimpatikus volt,ugyan jó nő volt:)) -
Dean Winchester #4023 Lumen nekem se volt szimpatikus :D -
#4022 Pedig jó évad az 5ik,nézd végig,majd akkor mondd meg.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Őszintén én nagyon sajnálom hogy Lumen nem maradt vele,sokkal jobb volt mint Rita.... -
#4021 Most nézem az 5. évadot, 7. résznél tartok... Őszintén?! :) Valahogy ez az évad nagyon nem tetszik. Ez a szőke csaj idegesít engem, nem nagyon van benne feszültség, kicsit langyi... Negyedik évad 100szor jobb volt! :) -
#4020 Hát ja, úgy igen. -
#4019 Dehogynem. Csak azt a részt, amikor megölik nem mutatnák. -
#4018 Tuti hogy nem engedélyeznék egy sorozatban hogy megöljenek egy kisgyereket (szerintem) -
Dean Winchester #4017 Gondolom mikor a gyereket akarta aldozatnak de dex idobe odaert.
apa-fia meg mint irtam par evad mulva..
Misztikum (lehet rosszul fogalmaztam)= Istenes vonal -
#4016 Honnan vettél ilyeneket, hogy megölik? Meg milyen misztikumról beszéltél pár hsz-el lejjebb? apa fia együtt gyilok? Egy sorozatot nézünk? :D -
Dean Winchester #4015 Erre par ev mulva visszaterunk :)
Evad vegefele viszont azt is hittem, hogy dexter fiat is megolik...szerencsere nem igy lett -
#4014 eltudom kepzelni par evad mulva , hohy apa es fia egyutt gyilkolaszik majd :D
-
Micsu #4013 + john alakítás + egész évad ütött a zárójelenet meg végképp -
#4012 +1 -
#4011 Szerintem is. -
#4010 Az nem volt gyenge, az biztos. :-) -
#4009 A legütősebb évadzáró akkor is a teli kád vér az asszonnyal :) -
#4008 nemtom, én cseppet sem lepődtem meg... amikor Deb mondta Dexnek hogy menjen el a templomba már előre láttam, hogy mi fog történni
sőt... már az előző részekben is tudtam, hogy ez lesz... nagyon errefelé mentek el a készítők ezzel a "szerelmes vagyok Dexterbe" dologgal... tudtam, hogy máshogy nem tudná elnézni Dexternek, hogy gyilkos, csak úgy, hogy bele van esve
de ezt már a #3910, #3912 -ben is leírtam :)
szóval én nem lepődtem meg, de ezzel együtt azért várom a következő évadot természetesen :) -
Dean Winchester #4007 Mikor rajottunk, hogy a misztikum fele megy akkor azt mondtam magamban, hogy ooooo neeeeee. De most meg azt mondom, hogy jo huzas volt es ez az a sorozat amely boven megtud meg elni par evadot minosegromlas nelkul. Pl. eltudom kepzelni par evad mulva , hohy apa es fia egyutt gyilkolaszik majd :D -
Dean Winchester #4006 Most fejeztem be a hatodik evadot es egy kurva nagy WTF a vege. Erre en nem szamitottam, szerintem az egyik legdurvabb evad veget lathattuk! Nagyon varom a kovetkezo reszt, vagyis evadot -
#4005 Azért ott ölte meg mert egy sorozatgyilkos, és ezeknek megvan a saját rituáléjuk, nem mind1 hogy hol és hogy hogy öli meg.
Amúgy amikor elkezdtem nézni akkor az első évadban Dex gondolkodott azon hogy mi lenne ha a nővére megtudná, és szöget vert a fejembe hogy mekkora fordulat lenne, és reméltem hogy lesz benn ilyen. úgy tűnik hogy csak 6 évadot kellett várjak rá :P