5447
DexterBanner.jpg
  • cherubim06
    [spoilerhát még az "oh, god"-ért[/spoiler]
  • ProGabe #4083
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A dubpstepért jár 10 vesén rúgás!^^
  • bency
    Várjuk!
  • Jim Morrison
  • nr1ranger
    Szerintem simán jó volt a 6. évad, a 3 és 5-nél mindenképp jobb, nemtudom nálam az 5. évad volt az alja. Az első két évadot meg úgyse tudja már semmi felülmúlni, teljesen más az alapkoncepció.
  • stargatelost
    Hogy jön ide a Fűrész? :D Ezen megakadt a szemem, főleg azért is, mert nemrég néztem meg egybe a Fűrészeket, és elképesztően ütős, zseniális, összetett és kidolgozott sztori az egész 7 rész. Nincsen vele semmi gond.

Amúgy egyetértek, a legutóbbi Dexter évad gyenge volt. Meg azért a Breaking Bad sokkal jobb :)
  • állat921992
    Sziasztok!
    Hát mit mondjak...
    Most nemrég daráltam le a 6. évadot és hát sajnos csalódás volt.
    Még sosem szóltam hozzá a fórumhoz így gondoltam leírom mit gondolok az előző felvoásokról is. 1-5 évadok mind nagyon tetszettek. 1. 2. és 4. évadok voltak az igazán ütősek. A 3. és az 5. habár kicsit többet vártam tőlük még mindig hozták a jó színvonalat, ami főleg az 5. évadnál ért meglepetésként. Mikor meghallottam hogy az 5. évad showrunner-jének Chip Johanessen-t választották meg, első reakcióm az volt, hogy: - Jesszusom, ezzel aláírták Dexter halálos ítéletét!! Féltem is belekezdeni az évadba. Végül rávettem magamat és mit tesz isten, ilyen kellemes csalódásom ritkán volt. A sztori az akciójeleneteket és pár logikai marhaságot leszámítva mesterien lett kidolgozva.
    Az első öt évad pontozása röviden:
    1. 10/10
    2. 9/10
    3. 8/10
    4. 10/10
    5. 8/10
    Aztán mikor meghallottam hogy a 6. évad showrunner-je Scott Buck lesz kinek azért a dextenél már hosszú múltja van gondoltam akkor most jön a reboot és egy ütős évad. Hát igen most is nagyot csalódtam csak sajnos nem kellemesen... Amíg Sam testvér élt az évad 9/10...az ezt követő 6 rész után 6/10 RAJONGÓIT JÓINDULATTAL. Alig valami feszültség, izgalom, sok iszonyatos hülyeség, erőltettség és még dráma is alig (ha volt) benne , ami aztán végképp kiverte a biztosítékot.
    Remélem az írok figylembe veszik a kritikákat és a kövi, befejező évadokra összeszedik magukat, mert nem lenne jó ha ez a remek sorozat is a Fűrész sorsára jutna...
    Végezetül, így 6 évad után még mindig az elmúlt 10-20 év egyik legjobb sorozata főleg Dráma kategóriában. A Breaking Bad-el szoros versenyben...
  • bency
    Inkább ne is legyen befejezve mintha úgy lenne vége mint pl a Chucknak...Istenem fáj ha rágondolok mennyire elbaszták.
  • ForzaInter
    Attól még jó.:) Sok sorozat nincs befejezve.
  • davidka003
    Sliders-el az a baj, hogy nincs befejezve. Elkaszálták.
  • Dean Winchester
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a day break ill. flashforward sorozatot is tudom ajánlani ! 1-1 évados mindkettő és bőven elég is!
    tavaly viszont a sliders-t kezdtem el újranézni de sajnos miután Quinn-t kiírták vagy nem vállta a szerepet és megvariálták a történetét annál abbahagytam, bár majd próbálom egyszer befejezni :D
  • bency
    A Californication messze előzni ezt nálam...az a TOP1 nekem.
    Filmet azt bármikor megnézel..mi az a másfél óra de mikor 4 5évadba kezdesz az nem 2óra :D
  • Dean Winchester
    én mondjuk az aktuális sorozatok nézem, ezeket is alig tudom bepótolni nemhogy újba belekezdeni :D
    mentalista, califorgia, SN - most ezek vannak, aztán lenne pár film is amit jó lenne már megnézni..
  • bency
    De várjál mert nem mondtam hogy Dexter szint a Heroes véletlen se :) Csak hogy per pillanat azt nézem most.Persze hogy sokkal jobb a Dexter..ez alap.
  • Calver
    hát, egyszer amikor nagyon mélyponton volt a sorozat (ill a legszarabb évad után), akkor hasonlítottam Heroes-hoz... kis híján kiheréltek itt érte
  • bency
    Annyira nem tetszik?:))
  • Calver
    őszinte részvétem.
  • bency
    Én a Hősöket nézem ..de mindjárt befejezem és akkor kezdek megint mást...van szarásig sorozat.
  • skinnyman
    De nem is túl jó...
  • davidka003
    Pedig nem rossz.
  • ForzaInter
    Van egy csomó jó sorozat hálistennek, mindig van mit nézni, így pedig hamar eltelik a szünet is.
  • kommersz
    Ahogy elottem is irtak, en nem csinalok ebbol nagy ugyet."Jaj egy ev szunet".Addig barmit lehet csinalni massal foglalkozni vagy tenyleg elkezdeni akar "sokall" jobb sorozatokat is .En peldaul most a Breaking Bad-et varom.
  • skinnyman
    Arra azért talán mégsem...
  • cherubim06
    A True Bloodra vár mindenki...
  • KaBuTo666
    Vannak ám még sorozatok, amik EPIC szintűek!
  • mascarun
    Ahhoz képest milyen vége lett eléggé elcsendesedett a topic!
  • ProGabe #4058
  • elitehun
  • bency
    És másfél óra alatt 2 részt se néz meg
  • Flamer
    valameikkeket ketszer nezte meg mer olyanjovolt.
  • Dean Winchester
    fail .D nincs is annyi évada a dexternek :DDDD
  • joebacsi
    Másfél óra alatt daráltam be 8 évadot!
  • tommyknockers
    Én egy éjszaka alatt daráltam le az 5. évadot, kb. este 9kor kezdtem, és reggel 7-8ra végeztem. Most a négy napos szünet miatt éjszakánként a Breaking Bad 4 évadját daráltam le. Egyszerűen nem szeretem megszakítani az élményt amit ezek a sorozatok adnak, mikor tudom, hogy van még belőle vagy 6 rész.
  • stargatelost
  • KaBuTo666
    8 nap alatt daráltam be 4 évadot mikor még suliba jártam és éppen szünet volt...annyira betett a napi 6 rész - aztán pont úgy esett ki hogy vasárnap néztem a 4. évad utolsó hat részét, hétfőtől már iskola volt, és a valóság szó szerint eltorzult...bekattanva éreztem magam vagy 3 napig és a barátaim szerint is furcsa voltam...szóval csak óvatosan. :D
    De leginkább az első és a második évad tett be nekem, azt kellet kihevernem. :D
  • kommersz
    nem sok az 1 evadot megtudsz nezni 2 nap alatt:D ha nagyon elvetelmult vagy akkor 1 nap alatt:D
  • precision
    az szép
  • Teppik Amon
    most felyeztem be a darálást. 1-6 mind megvolt pár hét alatt. Huhh, volt benne pár wtf meg B****z*me*********g rész. Nem is tudom miért hanyagoltam idáig.
    Még semmit nem olvastam a fórumból, 4046 hozzászólást meg nem is fogok :D
    Tetszik a sorozat, váro ma következő évadot, mostmár haladok majd veletek együtt.
    +fav
  • Fenrir
    Volt valamelyik évadban egy olyan rész amikor Dexter azon filózott, hogy mi történne ha elmondana mindent Deb-nek. Volt ott minden: fejlövés, hiszti, stb :)

Akár itt is elmondhatna mindent, hiszen olyanokat nem (nagyon) ölt akik nem szolgáltak rá valamilyen módon.
  • fixon
    A sorozatbéli események után ebben simán van ráció!!