Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kiderült, hogy a prof eléggé szoknyavadász volt (a quinn által megdugott csaj is a szeretõje volt)
lehet hogy a tanítványa simán kinyírta a prof -ot és most valahol egy gödör mélyén fekszik pár kiló földdel a fején 😊
nemtom mennyire valós ez az elmélet, de ez, hogy egy létezõ személy iránt nyomoznak, semennyire sem mond ellent neki
gondolj bele... egyetemen találkozik a prof -al, eleve egy elfuserált alak, tetszik neki a prof tanítása, aki valszeg közel sem veszi ennyire komolyan a dolgot, mivel a másik tanítványát meg lazán dugja, közben "hõsünk" már megzakkant, ezért a bûnös profot kinyírja és felveszi a személyiségét (tehát tényleg skizofrén, kb. mint Dexter)
ennek az elméletnek csak egy akadályát láttam eddig... amikor a prof megégeti magát 😊 ha mutatták volna hogy a csávesz karja is égett lenne, akkor tényleg csak egy képzelgés lenne a prof... de így nemtom én sem 😊
Bazinga!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
practitioner of the forbidden arts of death
kb ötödször írom le: nem az a gond hogy benne van/volt/lesz az apja. Legyen. De õ csak volt meg, csak beszélt... de az öccse esetében úgy voltak jelenetek mintha létezõ személy lenne, õ nyúlt a vasvilláért, õ szúrt, a zsákokat dobálta a vízbe... az apjánál soha semmi ilyen nem volt.
Nem valószínûtlenebb mint az öccse. Igen a professzor írta azt a faszságot, az a tanár csaj (akit quin kezelésbe vett) is mondta, de azt is hogy NEM TUDJA HOL VAN, vagy hogy mi van vele. Régóta nem látta senki sem. Lehet, hogy él valahol messze, vagy meghalt...
Meg ugye érdekes, ahogy a gyerek gondol a professzorra... követi minden szavát, mert "csak õ tud beszélni istennel" stb stb.
Nem azt mondom, hogy 100% így van, de szerintem elképzelhetõ. Esetleg elõkerül...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem kövi évadban fog lebukni, és akkor a 8 évadban a Harry folytatja azt amit az apja elkezdett.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
#3733: aha.. es gondolom azt is travis kepzeli csak oda hogy kozben a rendorok mar kinyomoztak mar a professzort, meg hogy az ujsagban megjelent a fenykepe is csak kepzelges volt. meg amikor elokerultek az elbaszott rajzai a volt tanitvany/fuckbuddy csajatol az is mind csak kepzelges.
eleg valoszinutlen 😊
Igen, az apja is rendszeresen BESZÉLGET vele, de NEM CSELEKSZIK SEMMIT sem. Az hogy megjelenik az apja, legyen az a gondolata, vagy képzelje oda lényegtelen, de itt már többrõl volt szó. Itt már úgy mutatták mint egy élõ cselekvõ személyt... de elba*ta kocsival szóval remélhetõleg többet nem lesz már benne.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
ez ami elég zavaró.
és tegyük hozzá, hogy ez egy TV sorozat, sokan vannak akik közbe kapcsolódnak be, esetleg kihagynak egy részt vagy az elejét a résznek, azok csak néznek, hogy WFT? ez mi?
meg mi az h "Leszúrta vasvillával, ez megint mi"? a kibaszott fejehez szegeznek egy puskat, es majd nekiallna berendezni a szobat? noormalis?
egy ilyen videki kis lofasz helyen ahol kilometerekre semmi valszeg azt se tudtak h el az a faszi, plane nem vezetett rendes konyvelest, ha meg igen, dex nyilvan gondoskodott rola, h azt ne talaljak meg. es amilyen gecimessze van a hely tole, amugy is eselytelen, h eljussanak onnan hozza.
magadról beszélsz?
amúgy nem az volt a fõ nemtetszésem ezzel a résszel kapcsolatban.
Eddig jó volt, az évad tetszett, egy rossz rész sem volt még, viszont ez...
Eddig az évad a világvége téma irányába ment, jól kitalálták, érdekes izgalmas volt. (lovak, a keresztre feszített csaj stb.) Sam testvér is kellett, megváltoztatta kicsit dextert oké. De eddig apjával beszélt akkor kicsit "átlátszóan" állt és beszélt. Most meg, sokszor rohadt zavaró volt, hogy pl hajón dobálja a zsákokat a vízbe tesója, vagy hogy leszúrja a faszit a vasvillával... majd utána másik kameranézet, ott már dex fogja a villát...
Meg ez a kitérõ, kicsit olyan töltelék résznek tûnt. Visszahozták trinitit aminek semmi értelme nem volt igazából, elment a gyerekhez aztán ott is hagyta... inkább amit elkezdtek az évad elején azt a szálat kellett volna vinni tovább...
Leszúrta vasvillával, ez megint mi... eddig minden befóliázva letakarítva. Ölt már így, elõzõ évadban a raktárnál, de gyors berendezte a helyszínt, (két buzi öngyilkos lett). Itt fogta beledobta a kukorica közé a silóba. Motelba bejelentkezett, kitöltötte a papírokat.
tulajdonos meg eltûnt... keresni fogják... utolsó vendég ki volt?
De gondolom ez így ennyibe marad... mintha mi sem történt volna...
Pain is inevitable. Suffering is optional.
A halál csupán a kezdet...
practitioner of the forbidden arts of death
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Az egyikük mindig professzornak szólította magát.
De EGYIKET SEM LÁTTAM, BE VOLT KÖTVE A SZEMEM...
.... fiatalabb engedett el,
LÁTSZOTT RAJTA valamennyire, hogy....
de szar...<#taps>#taps><#csodalk>#csodalk>
promot megint nem kellett volna megnéznem....
Fény és sötétség harca. Gondolom az apa a fény és Rudi a sötét oldalának a szimbolizálása.
a faterja volt neki a minden, õ még "érthetõ" is
nade a tesó... alig ismerte.
Bazinga!
Ez így sokkal jobb szerintem, rögzõdik az emberben. Meg az a jó amikor várja az ember az új részt...
Yo, Bitch!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Akkor annó mindenképpen a megfelelõ embert kapta el Dex. Ifjabb semmikép se lehetett a kor miatt....
Most elképzelhetõnek tartom, hogy folytatja amit apja elkezdett.
1. spoilerre:
Hát dex nem ismerte, de a srác figyelemmel kísérte õt, mert folyton játszadozott vele. Mikor családi fotók alapján választott helyszínt (kórház, tengerpart) végén mikor megölte beszéltek pár szót, de ilyen alapon bármelyik áldozata lehetne a szellemhaverja...
kicsicsinó 😄
amúgy csodálom hogy még St. Rita nem jelent meg... már csak õ hiányozna <#buck>#buck>
Remélem az új szellemtárs nem sokáig lesz... inkább a világvége dolgot nyomassák...
ne akarják két irányba vinni az évadot, elég lenne egy ütõs dolog...
pl. elözõ évadban is csak egy fõköcsög volt, de az lefedte az egészet. Meg 4. be is így volt. 3-ba migel keverte a fost... :S meg a nyúzó.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Pain is inevitable. Suffering is optional.
így belegondolva nem lehet....
bár kis valószíûségét látom...
viszont ha kiderül, hogy
Bazinga!
mekkora rész lesz te jó ég...mondjuk ez is nagyon jó volt...fõleg a vége..
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Ez igen, hihetetlenek ezek az érzelmi dolgok a jóknál-rosszaknál, ezt nagyon jól kihozzák, húh wazzeg csak ennyit mondok.
Szeretem, hogy újra az van, hogy nagyon várom az új részeket, mint évekkel ezellõtt!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Jó volt, Quin alkotása volt a legjobb (mind). Debra szét van esve nagyon, de mióta kinevezték és normálisan öltözködik, azóta kúrvajól néz ki... bulin is atom jól nézett ki abban a ruhában ...<#finom>#finom>
Elkövettem egy hibát... megnéztem a végén a következõ rész elõzetesét...
bár két nap múlva úgysem fogok rá emlékezni...
triniti fiával találkozik dex... sztem tuti hogy õ lesz aki apja példájára gyilkol...
#3695: már reggel 8elõtt fönt volt. Legalábbis én akkor töltöttem le, igaz nem torrenttel.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille