5447
-
cherubim06 #4084 [spoilerhát még az "oh, god"-ért[/spoiler] -
#4083 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A dubpstepért jár 10 vesén rúgás!^^ -
#4082 Várjuk! -
#4081 -
#4080 Szerintem simán jó volt a 6. évad, a 3 és 5-nél mindenképp jobb, nemtudom nálam az 5. évad volt az alja. Az első két évadot meg úgyse tudja már semmi felülmúlni, teljesen más az alapkoncepció. -
#4079 Hogy jön ide a Fűrész? :D Ezen megakadt a szemem, főleg azért is, mert nemrég néztem meg egybe a Fűrészeket, és elképesztően ütős, zseniális, összetett és kidolgozott sztori az egész 7 rész. Nincsen vele semmi gond.
Amúgy egyetértek, a legutóbbi Dexter évad gyenge volt. Meg azért a Breaking Bad sokkal jobb :) -
állat921992 #4078 Sziasztok!
Hát mit mondjak...
Most nemrég daráltam le a 6. évadot és hát sajnos csalódás volt.
Még sosem szóltam hozzá a fórumhoz így gondoltam leírom mit gondolok az előző felvoásokról is. 1-5 évadok mind nagyon tetszettek. 1. 2. és 4. évadok voltak az igazán ütősek. A 3. és az 5. habár kicsit többet vártam tőlük még mindig hozták a jó színvonalat, ami főleg az 5. évadnál ért meglepetésként. Mikor meghallottam hogy az 5. évad showrunner-jének Chip Johanessen-t választották meg, első reakcióm az volt, hogy: - Jesszusom, ezzel aláírták Dexter halálos ítéletét!! Féltem is belekezdeni az évadba. Végül rávettem magamat és mit tesz isten, ilyen kellemes csalódásom ritkán volt. A sztori az akciójeleneteket és pár logikai marhaságot leszámítva mesterien lett kidolgozva.
Az első öt évad pontozása röviden:
1. 10/10
2. 9/10
3. 8/10
4. 10/10
5. 8/10
Aztán mikor meghallottam hogy a 6. évad showrunner-je Scott Buck lesz kinek azért a dextenél már hosszú múltja van gondoltam akkor most jön a reboot és egy ütős évad. Hát igen most is nagyot csalódtam csak sajnos nem kellemesen... Amíg Sam testvér élt az évad 9/10...az ezt követő 6 rész után 6/10 RAJONGÓIT JÓINDULATTAL. Alig valami feszültség, izgalom, sok iszonyatos hülyeség, erőltettség és még dráma is alig (ha volt) benne , ami aztán végképp kiverte a biztosítékot.
Remélem az írok figylembe veszik a kritikákat és a kövi, befejező évadokra összeszedik magukat, mert nem lenne jó ha ez a remek sorozat is a Fűrész sorsára jutna...
Végezetül, így 6 évad után még mindig az elmúlt 10-20 év egyik legjobb sorozata főleg Dráma kategóriában. A Breaking Bad-el szoros versenyben... -
#4077 Inkább ne is legyen befejezve mintha úgy lenne vége mint pl a Chucknak...Istenem fáj ha rágondolok mennyire elbaszták. -
#4076 Attól még jó.:) Sok sorozat nincs befejezve. -
#4075 Sliders-el az a baj, hogy nincs befejezve. Elkaszálták. -
Dean Winchester #4074 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a day break ill. flashforward sorozatot is tudom ajánlani ! 1-1 évados mindkettő és bőven elég is!
tavaly viszont a sliders-t kezdtem el újranézni de sajnos miután Quinn-t kiírták vagy nem vállta a szerepet és megvariálták a történetét annál abbahagytam, bár majd próbálom egyszer befejezni :D
-
#4073 A Californication messze előzni ezt nálam...az a TOP1 nekem.
Filmet azt bármikor megnézel..mi az a másfél óra de mikor 4 5évadba kezdesz az nem 2óra :D -
Dean Winchester #4072 én mondjuk az aktuális sorozatok nézem, ezeket is alig tudom bepótolni nemhogy újba belekezdeni :D
mentalista, califorgia, SN - most ezek vannak, aztán lenne pár film is amit jó lenne már megnézni.. -
#4071 De várjál mert nem mondtam hogy Dexter szint a Heroes véletlen se :) Csak hogy per pillanat azt nézem most.Persze hogy sokkal jobb a Dexter..ez alap. -
#4070 hát, egyszer amikor nagyon mélyponton volt a sorozat (ill a legszarabb évad után), akkor hasonlítottam Heroes-hoz... kis híján kiheréltek itt érte -
#4069 Annyira nem tetszik?:)) -
#4068 őszinte részvétem. -
#4067 Én a Hősöket nézem ..de mindjárt befejezem és akkor kezdek megint mást...van szarásig sorozat. -
#4066 De nem is túl jó... -
#4065 Pedig nem rossz. -
#4064 Van egy csomó jó sorozat hálistennek, mindig van mit nézni, így pedig hamar eltelik a szünet is. -
#4063 Ahogy elottem is irtak, en nem csinalok ebbol nagy ugyet."Jaj egy ev szunet".Addig barmit lehet csinalni massal foglalkozni vagy tenyleg elkezdeni akar "sokall" jobb sorozatokat is .En peldaul most a Breaking Bad-et varom. -
#4062 Arra azért talán mégsem... -
cherubim06 #4061 A True Bloodra vár mindenki... -
KaBuTo666 #4060 Vannak ám még sorozatok, amik EPIC szintűek! -
#4059 Ahhoz képest milyen vége lett eléggé elcsendesedett a topic! -
#4058 -
#4057 -
#4056 És másfél óra alatt 2 részt se néz meg -
#4055 valameikkeket ketszer nezte meg mer olyanjovolt. -
Dean Winchester #4054 fail .D nincs is annyi évada a dexternek :DDDD -
#4053 Másfél óra alatt daráltam be 8 évadot! -
#4052 Én egy éjszaka alatt daráltam le az 5. évadot, kb. este 9kor kezdtem, és reggel 7-8ra végeztem. Most a négy napos szünet miatt éjszakánként a Breaking Bad 4 évadját daráltam le. Egyszerűen nem szeretem megszakítani az élményt amit ezek a sorozatok adnak, mikor tudom, hogy van még belőle vagy 6 rész. -
#4051 -
KaBuTo666 #4050 8 nap alatt daráltam be 4 évadot mikor még suliba jártam és éppen szünet volt...annyira betett a napi 6 rész - aztán pont úgy esett ki hogy vasárnap néztem a 4. évad utolsó hat részét, hétfőtől már iskola volt, és a valóság szó szerint eltorzult...bekattanva éreztem magam vagy 3 napig és a barátaim szerint is furcsa voltam...szóval csak óvatosan. :D
De leginkább az első és a második évad tett be nekem, azt kellet kihevernem. :D -
#4049 nem sok az 1 evadot megtudsz nezni 2 nap alatt:D ha nagyon elvetelmult vagy akkor 1 nap alatt:D -
#4048 az szép -
#4047 most felyeztem be a darálást. 1-6 mind megvolt pár hét alatt. Huhh, volt benne pár wtf meg B****z*me*********g rész. Nem is tudom miért hanyagoltam idáig.
Még semmit nem olvastam a fórumból, 4046 hozzászólást meg nem is fogok :D
Tetszik a sorozat, váro ma következő évadot, mostmár haladok majd veletek együtt.
+fav -
#4046 Volt valamelyik évadban egy olyan rész amikor Dexter azon filózott, hogy mi történne ha elmondana mindent Deb-nek. Volt ott minden: fejlövés, hiszti, stb :)
Akár itt is elmondhatna mindent, hiszen olyanokat nem (nagyon) ölt akik nem szolgáltak rá valamilyen módon. -
#4045 A sorozatbéli események után ebben simán van ráció!!