5447
DexterBanner.jpg
  • Jim Morrison
    Sikerült a héten beszereznem a kövi részt(2.), és végeztem is vele. Jó volt és elég durva :D Gondolom nem véletlen hogy kihagyták ezt a sorozatból.
  • ProGabe #4123
    A második rész is fasza, a harmadik egy rosszul sikerült kísérlet(nek érződik), a negyedik felemás (mondhatni semmittelen), az ötödikben megint visszaköszön valami szikra az első kettőből, de sikerült elnyújtania, plusz hihetetlenül kiszámítható.

Mindenesetre érdemes elolvasni őket, hiszen Dexter karaktere tökéletesen megegyezik mindkét formátumban, a könyvben talán egy - ha lehet - még kicsit sötétebb a lelki világa, de legalább annyival humorosabb is.
  • Jim Morrison
    Héten elolvastam az első dexter könyvet, érdekelt miben különbözik mint az első évad. Hát elég sokban, Ugye a soriba azért beletettek +dolgokat hogy menjen az idő, de meg is mentettek olyan karaktert akinek már az évad végén meg kellett volna halnia, de még most is él. Elég jó kis könyv, nem hosszú, ajánlom mindenkinek.
  • Dean Winchester
    sztem is spoileres :D elkezdtem , de mivel láttam ,hogy full az előző évad utolsó képkockájának a folytatása így inkább abbahagytam, nem akarom tudni a magyarázatot vagy hogy álmondta-e debre vagy mi történt, majd az első rész ha kijön akkor nézem :D
  • skinnyman
    1 próbát megérhet telón
    Az 1-el annó játszottam, nem volt rossz.
  • Calver
    na igen.
    az "amiért"-ből meg el nem tudom képzelni hogy lett "amikor" írás közben, de hát... az élet apró rejtélyei.
  • mistermiskolcz
    Max annak, aki még az 5. évadnál jár.
  • Calver
    nem kiszivárgott, Showtime feldobta.
    nem kell megijedni, semmi világmegváltó nincs benne, szóval még ha valaki nem is ismeri a spoiler tag roppantul komplikált használatát (amikor faszkorbács jár errefelé), akkor sem lőhet le semmi nagy dolgot.
  • skinnyman
    Itt van kevésbé hányadék minőségben (az eredeti linkben szereplő videó emészthetetlenul fos minőségű)
  • skinnyman
    Basszus ezt most muszáj lesz megnéznem
  • mistermiskolcz
    Ilyen nagyobb cliffhanger után szokták ilyennel húzni a népet. Szerintem jó móka :)
  • precision
    ajj bazmeg... most miért kellett ennek is kiszivárognia?
    én ugyan nem nézem meg, de tuti hogy a többség meg fogja nézni és úgy is bele fogok futni aki leírja hogy mi van benne...
  • mistermiskolcz
    Erősen spoileres!!!!

A 7.évad első két perce
  • precision
    profi!
  • Frosty01
    na a killingre ránézek, úgyis kúúúúúúrvára felszabadult a nyaram :|
  • szaboba2
    Sziasztok!

Készítettem egy feldolgozást az Astor's Birthday Party című dalból, remélem tetszeni fog :)

További szép napot!

Üdv:

Balázs

• MR ME
    megéri, mind2 nagyon nagy sorozat
  • Neoncsoves
    kurvajó ez a sorozat... szóval nem probléma :D

az ajánlott sorozatokra meg majd ránézek, úgyis szünet van :D
  • precision
    én meg a The Killing -et
    néhol lassú és "vontatott" és a karakterdrámára helyezi a hangsúlyt, de összességében nézve egy nagyon jó nyomozós dráma sorozat... és szintén AMC ahogyan a Breaking Bad
  • Frosty01
    eek :D jól nyomod.

ha nem ismered véletlenül akkor ajánlom figyelmedbe a breaking bad - totál szívás c. sorozatot
  • Neoncsoves
    basszus az messze van még :( addig lehet ledarálom újból az összes részt :)
  • nr1ranger
    Szept. 30.
  • Neoncsoves
    Mikor lesz már új évad? :((
  • Susarc
    huhh lesz néhánx durva rész!!
  • Adaaam
    képkockánként remélem jó a link..
  • FZoleee

:)))
  • Jim Morrison
  • Jim Morrison
    csak rákerestem imdb n :)
  • bency
    Milyen képek? Mutiiii
  • Jim Morrison
    a képeket elnézve tuti dexterre fog hajtani :D
  • bency
    Bizony bizony :D
  • Teppik Amon
    "Yvonne Strahovski több részes vendégszereplő lesz a Dexter 7. évadban." -Sorozatjunkie.hu

• Jim Morrison
    oh shit sry
  • nr1ranger
    Spoiler ffs xD
  • exTrem
    Úgyis az ágyban kötnek majd ki :)
  • Jim Morrison
  • Jim Morrison

szerintem jó :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lehet stílust vált és dubsteppre tömeggyilkolászik vagy csak a dubsteppes Elépzelem ahogy lefekteti Skrillexet az asztalra és levágja a haját
  • ForzaInter
    a fűrészt már az 1. rész után bekellet volna fejezni.
  • állat921992
    Hát igen a Breaking Bad most tényleg jobb. Abban még nem csalódtam.
    Elég érdekes hogy mennyi embernek mennyire más vélménye van.:)
    Például sok ismerősöm és szerintem is a Fűrész sztorija már úgy az 5. résztől erőltetett volt és már nem volt ütős valamint izgalmas. (ugyanez volt igaz Dexter 6. évadára) Szerintem azt már akkor be kellett volna fejezni...

SPOILER!!! ha esteleg valaki még nem látta volna és érdekli...

...például a Dr. Gordon-os csavarral.
    A Dr. Gordon visszatérte tökéletesen megegyezik azzal, hogy Deb meglátta Dextert most az évad végén. Ha Dr. G csavart 3 résszel ezelőtt lőtték volna el és utána lett volna egy befejező rész akkorát ütött volna mint a légkalapács így meg hát ehhh... Ha a Deb-es fordulatot az 5. évad végén lépték volna meg lehet akkorát szentségeltem volna (jó értelemben) mint a 4. évad végén, így meg csak annyi volt a reakcióm hogy végre, meghogy áhhhh ebből a vallási szállból és a sztoriból mennyivel többet ki lehetett volna hozni.
    Azért bízom a jó befejezésben...

• bency
    Nincs vele semmi baj,kurva jó lett.