Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és a rész elõrehaladtával egyre biztosabb voltam benne h csak Travis van, de mégis a vége akkorát ütött...beleborzongtam komolyan
am ott kezdtem sejteni amikor nem mondta meg dexternek h azt akarja a prog h menjen a templomba és h amikor ott volt akkor sem kérdezte tõle a prof h holvan dex
hiába a fejlett Willing Suspension Of Disbelief-em, ennek a topicnak hála az egész rohadt rész alatt azt figyeltem, h Gellar és Travis feltûnnek-e egy képkockában úgy, h külsõ szemlélõ is jelen van, és látja õket... <#idiota>#idiota>
kell nekem a topicot olvasgatni, kinyírtátok a meglepetésemet <#bohoc>#bohoc>
"The trees move. Do you not see it?"
Csak akkor még bele kell bonyolítaniuk kicsit, de akár... kivitelezhetõ 😊
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Nem kell többet találgatnotok!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
A mai epizódot látva, és az itteni hozzászólásokat olvasva, lesz itt pofára esés.<#nevetes1>#nevetes1>
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Dexter nem látta õt
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Amerikában több százan telefonálnak be még ma is hogy látták Elvis-t vagy a földönkívülieket! Erre ne alapozzunk szerintem! xD
mekmontam vagy mekmmontam!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Mondta is, hogy nehezebb dolga lesz elkapni, mert már látta õt a prof.
Ennyit errõl 😊.
Az elõzõ részben volt róla szó, hogy több százan telefonáltak, hogy látták a profot....
érdekes lesz az.
PSN ID:misi2mezei
Travis has a Dark Passenger
all his own,
but unlike mine, his walks
and talks and breathes
and goes by the name Professor Gellar.
And most significantly,
his Dark Passenger can be killed.
ami meg erdekes lesz most, h gellar-nak mennyi eselye lesz igy h dexter-travis is vadaszik ra es a rendorseg is szoritja a hurkot a nyaka korul. valami varatlan meg lesz itt h izgalmas legyen.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Itt csak arról van szó,hogy egy fanatikus,és jó manipuláló képességgel bír gyenge emebreken. Valóságban is számos ilyen volt,különbözõ szekták vezére,de Jézus is ezek közé sorolható. Kíváncsi leszek ki kit,hogyan kap el! Jó lene ha Debéknek is teremne babér.
Go Jeff Go!!!!
Bazinga!
mi van, ha az írók azt akarták vele jelképezni, hogy mennyire valóságos lehet egy képzeletbeli személy, és beigazolódik a gyanú, hogy Travis is skizó és õ a gyilkos, hasonlóan erõteljes "dark passanger" halucinációkkal, mint Dex sötétebbik tanácsadója..
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mert így olyan mintha komoly dologról vitáznánk<#idiota>#idiota>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
egyebkent ami azert nagyon egyertelmuen a kepzeletbeli professzor ellen szolt eddig is, hogy az elengedett csaj 2 embert hallott beszelni.
Letöltöttem a legújabb névvel ellátott dextert, misfitset, walking deadet, de mindegyik valami más ! MI A TÖKÖM VAN ITT?
Igen úgy mutatták mintha az öccse szúrta volna le a faszit illetve dobta volna a vizbe a zsákokat pedig igazából dex csinálta. Emberek akik hallucinálnak úgy látják mintha a képzelt ember csinálta volna pedig õk csinálták. Hogy egy másik sorozatból idézzek pl Dr. House-ban House egyszer azt hallucinálta hogy lefekszik egy csajjal aztán késõbb (mikor rájött hogy képzelgés volt) mutatták hogy nem csinált semmit csak végigsétált a szobán és befeküdt az ágyba, de ezt Õ úgy élte meg mintha végig csókolózna aztán jól meg**szná a csajt.
egyebkent itt egy kicsit spoileres video a kovetkezo reszbol:
link