5447
DexterBanner.jpg
  • jazzy
    Nem számít, ez kb olyan mint amikor tudod a végeredményt.. attól még a levezetés érdekes.
  • Dean Winchester
    Ne aggódj lesz még olyan rész hogy csak ámulni fogsz, nézzed csak
  • Fidolorous
    Hát pl "Ne aggódj lesz még olyan rész hogy csak ámulni fogsz, nézzed csak" vagy valami ilyesmit.
  • Fidolorous
    na hát én is így fogtam a fejem, de ennél azért bővebben ha lehet :)
  • skinnyman
    Most mit varsz mit mondjunk? Zavar a spoiler, erre pont azzal kapcsolatban kerdezel? Szerintem minnel kevesebbet tudsz annal jobb, inkabb ne kerdezoskodj csak nezzed :)
  • KaBuTo666
    ............................................________
    ....................................,.-'"...................``~.,
    .............................,.-"..................................."-.,
    .........................,/...............................................":,
    .....................,?......................................................,
    .................../...........................................................,}
    ................./......................................................,:`^`..}
    .............../...................................................,:"........./
    ..............?.....__.........................................:`.........../
    ............./__.(....."~-,_..............................,:`........../
    .........../(_...."~,_........"~,_....................,:`........_/
    ..........{.._$;_......"=,_......."-,_.......,.-~-,},.~";/....}
    ...........((.....*~_......."=-._......";,,./`..../"............../
    ...,,,___.`~,......"~.,....................`.....}............../
    ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-"
    ............/.`~,......`-...................................../
    .............`~.*-,.....................................|,./.....,__
    ,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-,
    .....`=~-,__......`,.................................
    ...................`=~-,,.,...............................
    ................................`:,,...........................`..............__
    .....................................`=-,...................,%`>--==``
    ........................................_..........._,-%.......`
    ...................................,
  • Fidolorous
    Kedves Dexter rajongók ! Az lenne a kérdésem felétek hogy vajon kedves ismerőseim mennyire rontották el a szórakozásom ezzel beteg kis sorozattal.
    A második évad 10ik részénél tartok, és két kemény spoilert lőttek le nekem:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Rita meghal (4. évadzáró asszem) Doukes szintén (nemtudom mikor)
    Ezeken kívül gondolom lesz még pár OMFG pillanat, de azért kíváncsi lennék hogy Ti mennyire nyugtatnátok meg.
  • Police88
    Na mi van senki sem vállalja be hogy feldobja torrentre a szokásos sajtóanyagot? :D
  • MerlinW

• bency
    Kurvára kéne ennyiért is ha volna pénzem :D
  • nr1ranger
    Jaja, a doboz adja, a szemüveg valahogy nem jön be :D
  • Dean Winchester
    ennyi pénzt egy ilyen szemüvegért? mondjuk itt a doboz szerintem jóval drágább mint maga a szemüveg .D
  • Haffey
    Nem tudom volt-e már, de ez nem gyengén durva :)
    szemüveg
    biztos elkapkodták az 500-at 1 perc alatt
  • ForzaInter
    most olvasom a feliratok.info-n, hogy más fogja a feliratot csinálni a dexter-hez.

mi lett qmy-el? ő mindig megcsinálta már késő délutánra/kora estére a feliratot.
  • gabo91
    Hatalmas volt
  • Zoli007
    Erről jut eszembe:

• gabo91
    vááá

Nos amit el tudok képzelni, Deb kénytelen lesz segíteni már csak maga miatt is Dexternek. De dex egy ragadózó aki nem fog nyugton maradni és ölni fog újra és újra.
    A talált vérminta alapján rájönnek, hogy ki használt olyanokat, és elkezdenek újra nyomozni...

Ha Deb nem buta akkor rájön hogy annó Ruditól is valszeg Dexter szabadította meg, így megérdemli hogy megvédje.
  • Jim Morrison
    az biztos :D
  • mates11
    Hmm,pedig elég "gusztusosan" hangzik,szivesen láttam volna megfilmesítve,lehet bele is kezdek én abba a könyvbe! :)
    Mondjuk Doakes mindenképp jobban járt a felrobbanással! XD
  • ForzaInter
    nem
  • nr1ranger
    Öh, akkor most csak 10 részes lesz az évad?
  • bency
    Mintha azt sugalnák a cimek hogy menekülni fog Dexter..
  • MerlinW
    2012-Sep-30 Dexter 07x01 Are You....?
    2012-Oct-07 Dexter 07x02 The Shadow Knows
    2012-Oct-14 Dexter 07x03 Buck the System
    2012-Oct-21 Dexter 07x04 Run
    2012-Oct-28 Dexter 07x05 Swim Deep
    2012-Nov-04 Dexter 07x06 Do the Wrong Thing
    2012-Nov-11 Dexter 07x07 Chemistry
    2012-Nov-18 Dexter 07x08 Argentina
    2012-Nov-25 Dexter 07x09 Helter Skelter
    2012-Dec-02 Dexter 07x10 Because I Want To
  • skinnyman
    az komoly lett volna, valoszinuleg tul hardcore amit nem mertek mar bevallalni, igy is hatarokat feszeget kicsit valszeg.
  • ProGabe #4140
  • Micsu
    :D

jó vicc, ha ezt a sorozat elején ellövik instant skip lett volna, azért ennyire ne rugaszkodjunk el a vakóságtól
  • Jim Morrison
    Azt javaslom olvasd el azt a részt. Keresd meg ebook formájában, keresd meg a kutya szót és az ötödik kutya találattól kezd el olvasni :D
  • ProGabe #4137
    Egy "kínzómester", aki azzal kezdte a munkát az áldozatain, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kikötözte őket egy asztalra, tükröket szerelt föléjük, levágta a szemhéjaikat, kivágta a nyelvüket. Ezek után elkezdte módszeresen levagdosni a végtagjaikat. Természetesen figyelt arra, hogy ne vérezzenek el. Addig csinálta ezt, amíg csak egy torzó maradt, ami magát nézte a tükrökben.
    Doakes-nak is nekiesett: a jó őrmester él a könyvekben, "csak" nincs meg az egyik kéz- és lábfeje, ill. a nyelve :Sssssssss
  • Jim Morrison
    [dolt]úgy is pangás van...[/dolt]
    elolvastam a 4. részt is, igaz félve kezdtem folytatni...:D Szerintem lényegesen jobb volt a 3-nál, korrekt volt.
  • Jim Morrison
    4.rész 2.fejezet: wtf? ilyen lesz az egész? akkor nem is olvasom tovább, 2. rész durva volt de ettől valamiért kicsit rosszabbul érzem magam :D áh
  • Jim Morrison
    3. kötetnek másnap a 2. kiolvasása után nekiálltam, de csak pár oldalt olvastam és abbahagytam. valami nem tetszett de a héten megint nekiestem. Érdekes volt bár annyira nem tetszett, főleg a vége, de addig sem volt olyan érdekfeszítő. Reménykedek a 4. részben csak progave előrejelzése nem tetszik :D
  • Susarc
    ááá facé inditottam el! kikapcsoltam 1 percnél! spolieres mint az állat! NE NÉZZÉTEK MEG!
  • Swarczi
    Új trailer:
  • Neoncsoves

• Frosty01
    én is azt olvasgatom. kövi talán valami démonvilágos valami lesz, jókat hallottam róla
  • Dean Winchester
    ennyire jó a dexter s01 könyvben? :D annyira sok jót olvasok róla,hogy lehet én is beszerzem, úgyis régen olvastam már könyvet :D
  • Jim Morrison
    akkor majd visszaolvasok megnézem mit írtál :)

Neoncsöves: inkább valamivel több mint 200 oldal. az elsőt azért vedd meg, többit meg majd max letöltöd és akkor kétezerért kapsz 1000 oldalt :D
  • Neoncsoves
    ha végeztem a George RR Martin féle Song of Ice and Fire könyvsorozattal, akkor asszem ezek a könyvek jönnek majd... viszont picit drágállom 2ezer forintért azt a max 300 oldalt...
  • skinnyman
    Mi volt benne? :)
  • ProGabe #4125
    Hehe, ha jól emlékszem itt írtam meg én is ugyanezt. Ez filmen már bőven kiverte volna a biztosítékot, olvasva is (vizuális típusként) nagyon-nagyon durva volt.