Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
miért lenne beteg faszság? nem édestestvérek...
van egy olyan érzésem h Deb belezúg Dexterbe?! vélemények?
nekem nagyon így jön le...
...
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
nálam a sorrend: 4, 1, 6, 2, 3, 5
Yo, Bitch!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
az a Lila vagy ki nagyon jó nõ😊😊
a 3. az tényleg nagyon gyenge volt...mármint a dexterhez képest...
én meg azért emlékszem a 3.-ra nagyon jól mert annyira gyenge volt😄😄
Miguel nagy király volt..😄😄
de ha már sorrend:
elsõ évad
második (Lila), ha az utolsó másfél órát nem számítjuk
ötödik (Lumen)
negyedik (Trinity)
második, ha az egészet vesszük
harmadik (Miguel, akinek a nevét most tvrage-en kellett kinéznem, mert annyira gyenge évad volt, h már nem is emlékeztem rá)
jelenlegit meg majd meglátjuk hogy illeszkedik bele a listába.
"The trees move. Do you not see it?"
4,1,2,5,3
de a 4-1 és a 2-5 szinte egy szinten van számomra..
ez a mostani 6. valahol a középmezõnyben van, majd évad végén megmondom h hol van😄
2. évad végén mi is volt? halványak az emlékeim
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
abban szinte mindenki egyet ért h jobb mint az elõzõ, nekem nagyon bejön
Lesz mit néznem.
Milyen amúgy, jó?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
én írtam itt le legelõször, bibibííí! <#idiota>#idiota>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
gáz az egész, úgy ahogy van.
Biztos hogy nincs tudatában ,amikor az õ szerepét játsza, mert akkor minek mázolt volna fel magának egy üzenetet a fürdõbe ?
PSN ID.: Beegabor
most meg mintha egy egesz kar lenne😄
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
én azt értem te mirõl beszélsz csak én már más vizekre eveztem, vágod?
valszeg ez a "icetruckkéz" vonal is valamilyen szinten a fõszálhoz vezet vagy kitudja, de már az elejétõl erõltetik
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Megvette már valaki, nem tudták visszaszerezni ezért kérte meg masuka hogy tüntesse el a nyomokat. De szerintem nem ok nélkül mutatták meg a kezet, biztos hogy lesz még valami a gyerekkel. Esetleg visszatér következõ évadban és akkor.
Mondjuk olyant el tudok képzelni, hogy ICE TRUCK KILLER -t tekinti "példaképnek" vagy az õ munkásságát akarja majd folytatni, nem kezd gyilkolásba de valami mégis. Travis is ilyesmi, õ is egy más által kitalált eszmét vett a fejébe, és azt akarta megvalósítani.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Amikor kiszabadította Travis Dextert a liftbõl akkor már tudtam, hogy nincs Geller. Az is feltûnõ volt, mikor vártak az egyetem elõtt és pont akkor jelent meg Geller, mikor Dexter becsukta a szemét.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
NEKEM! Hogy megmondtam már két részel korábban!
mondjuk szerintem ezt a részt megelõzõen annyira nem is volt egyértelmû - pl amikor a étkezõben kajáltak, egyáltalán nem tûnt úgy, mintha a csaj csak Travis-t látná... de ez már megint lényegtelen