Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
trélerbõl nekem is ez jött le 😮

azért ne ilyen hangnembe...
miért lenne beteg faszság? nem édestestvérek...

ideges vagy? 😄
5c0rp330n
nemtom ezt honnan a faszbol szedted de sztem qrvagyorsan felejtsd el, valamit nagyon felreertettel, nem is ertem h ilyen beteg faszsag hogy juthat vki eszebe..

köv rész nagyon durva lesz...
van egy olyan érzésem h Deb belezúg Dexterbe?! vélemények?
nekem nagyon így jön le...

ronihun
én is így voltam vele, teljes volt a hatás, nagyot néztem a végén

...

fixon
Jó, hogy napokig nem olvastam a topicot és kizártam minden Fight Clubbos teóriámat. Így annyira menõ volt és annyira élvezetes, fõleg ez a rész. Meg amikor Quinn elhagyja a fegyverét... 😊

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

ForzaInter
minden évad nagyon jó volt szerintem, volt persze olyan évad amelyik kicsit gyengébb volt másik évadhoz viszonyítva, de azért bõven jó volt az is.

nálam a sorrend: 4, 1, 6, 2, 3, 5

Yo, Bitch!

elsõ és negyedik ami üt igazán

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

tényleg,már beugrott😊
az a Lila vagy ki nagyon jó nõ😊😊
a 3. az tényleg nagyon gyenge volt...mármint a dexterhez képest...
én meg azért emlékszem a 3.-ra nagyon jól mert annyira gyenge volt😄😄
Miguel nagy király volt..😄😄

Calver
Lila felrobbantja Doakes-t, csöppet bekattan h miután a "nagy hõs" piszkos munkáját elvégezte és Dexter el kívánja dobni mint egy használt zoknit, alkot egy keveset, kedves fõszereplõnk pedig erre válaszul kinyírja Lila-t... avagy az ott kialakult helyzet lehetõ leglustább és legpocsékabb megoldása <#szomoru2>

de ha már sorrend:
elsõ évad
második (Lila), ha az utolsó másfél órát nem számítjuk
ötödik (Lumen)
negyedik (Trinity)
második, ha az egészet vesszük
harmadik (Miguel, akinek a nevét most tvrage-en kellett kinéznem, mert annyira gyenge évad volt, h már nem is emlékeztem rá)

jelenlegit meg majd meglátjuk hogy illeszkedik bele a listába.

"The trees move. Do you not see it?"

hát nálam a sorrend:
4,1,2,5,3
de a 4-1 és a 2-5 szinte egy szinten van számomra..
ez a mostani 6. valahol a középmezõnyben van, majd évad végén megmondom h hol van😄
2. évad végén mi is volt? halványak az emlékeim

5c0rp330n
az elso evad volt a legjobb, a tobbi kozott nem csinalnek rangsort de mind elegge kurvara jo volt azert.

Calver
ért egyet a halál, ötödik évad (Lumen) Dexter évadok közül második legjobb volt... bár harmadik helyen lenne, ha második évad végét nem kúrják el olyan istentelenül. elsõ évadot még nem tudta überelni a sorozat, de majd meglátjuk, remélhetõleg van még benne puskapor.

sztem az elõzõ jóval bóvlibb volt

ProGabe
3-ik után a legszarabb évad. de van még benne potenciál, állítólag szorosan kapcsolódik majd ehhez a következõ, tehát már most felépítik a 7-ik évadot

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

megoszlanak a vélemények...
abban szinte mindenki egyet ért h jobb mint az elõzõ, nekem nagyon bejön

Mi a fene, már elkezdõdött a következõ évad?
Lesz mit néznem.
Milyen amúgy, jó?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ProGabe
naugyehogyugye!

én írtam itt le legelõször, bibibííí! <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

5c0rp330n
en is igy gondolom, akkor viszont ha dexter nem ment volna a templomba, travis joesellyel ott halt volna ehen 😊

Afe
ha tényleg köze van hozzá, akkor neki is agyhugyhasadása van, mert épeszü tettestárs nem mondja el a rendõröknek a társa IP címét😊

gáz az egész, úgy ahogy van.

egyébként meg lehet hogy batista huga barátjának semmi köze az egészhez csak õ fog rájönni ki is valójában dex, rajong érte meg már folyamatosan az õ keresõjét használja 😄

Seth
Akkor biztos nem önmaga volt, hanem a prof.
Biztos hogy nincs tudatában ,amikor az õ szerepét játsza, mert akkor minek mázolt volna fel magának egy üzenetet a fürdõbe ?

PSN ID.: Beegabor

5c0rp330n
egyebkent felmerul a kerdes: travis abszolut nem tudhatta h dexter meg fogja talalni a templomot mielott kilancolta magat oda. vajon lett volna olyan beteg h ha nem jon dexter, ott hal meg kilancolva? 😊 vagy valahonnan megis tudta es vegig csak jatszott vele?

Jogos, és bocs, hogy leoltottalak, de azt még mindig tartom, hogy nagyon gagyi megoldás ez a készítõktõl.
kommersz
amugy eleinte nem csak egy kez volt?😄
most meg mintha egy egesz kar lenne😄

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

ne is vedd fel mert nem sértegettelek 😛

én azt értem te mirõl beszélsz csak én már más vizekre eveztem, vágod?
valszeg ez a "icetruckkéz" vonal is valamilyen szinten a fõszálhoz vezet vagy kitudja, de már az elejétõl erõltetik

Seth
Nem tudod visszakövetni mire válaszoltam korábban? A sértegetést meg tõled fel sem veszem...

ne légy csõlátású légyszives 😄

Seth
Ja értem, bár szó sem volt Travis-rõl 😄

travisra gondoltam, sztem van vagy vannak tsi

Seth
Miért? Egy sima ebay vásárláshoz több ember kell ? <#fejvakaras>

az azért jusson eszedbe hogy valszeg nem egyedül csinálta a srác

gabo91
Hát nekem már 4 rész után leesett, hogy így van, mégis elküldött itt mindenki a pi**ba, hogy faszság amit állítok, aztán most meg verik a nyáluk, hogy megmondták...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Hát azért nem mindegy, hogy megvette majd eltusolta, vagy nem tudta eltusolni ezért megvette.

Megvette már valaki, nem tudták visszaszerezni ezért kérte meg masuka hogy tüntesse el a nyomokat. De szerintem nem ok nélkül mutatták meg a kezet, biztos hogy lesz még valami a gyerekkel. Esetleg visszatér következõ évadban és akkor.

Mondjuk olyant el tudok képzelni, hogy ICE TRUCK KILLER -t tekinti "példaképnek" vagy az õ munkásságát akarja majd folytatni, nem kezd gyilkolásba de valami mégis. Travis is ilyesmi, õ is egy más által kitalált eszmét vett a fejébe, és azt akarta megvalósítani.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

precision
ennyi 😊

Bazinga!

Afe
Számomra már fárasztóan szájbarágós volt, hogy ez lesz, de még reménykedtem...

5c0rp330n
nyilvan o vette meg..

Seth
igen az, de szerintem nem kell nagy dolgot várni a dologtól. Szereti gyûjtögetni a csecsebecséket a srác, és amikor Masuka megkérte hogy vmit csináljon ,hogy lekerüljön , egyszerûen megvette .Mert pl nem tudta feltörni és nem akarta lejáratni magát,ha már annyira nagy "ész". Csak be akar vágódni mindenkinél

Frosty01
de

practitioner of the forbidden arts of death

GregSB
A gyakornok lakásán (aki Batista testvérére nyomul) az a kéz nem az ice truck killeres kéz volt, amit még a gyakornok csajszi nyúlt le?

Flamer
this is maddness!!

http://loal.atw.hu

nyehehe, fail

nekem a kocka srác is gyanús volt,,kiderül 😊 na meg,hogy debrát rájön e,hogy is halt meg a csajszi,és,hogy ki ölte meg 😊

Kár volt olvasni a topicot, lelõttétek a poént. 😄
Amikor kiszabadította Travis Dextert a liftbõl akkor már tudtam, hogy nincs Geller. Az is feltûnõ volt, mikor vártak az egyetem elõtt és pont akkor jelent meg Geller, mikor Dexter becsukta a szemét.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

gabo91
Ja quin .... hehe szopás, batista majd megfulladt a röhögéstõl...

gabo91
Na kinek lett igaza?

NEKEM! Hogy megmondtam már két részel korábban!
Amúgy ebben a részben is percrõl percre egyre biztosabb lettem az elméletemben, hogy egyedül csinálja. Egyetemnél dex nem látta csak travis, érdekes mód egy emeleten szabadította ki dexet a liftbõl és 5 méterre törték be az üveget. Travis otthon aludt mikor elrabolták megölték a faszit. Honnét tudta volna geller hol lakik travis?

Calver
Harcosok Klub-jában baromi gyorsan kiszúrtam, de *nem akartam* kiszúrni - ez a "suspension of disbelief", avagy szabad fordításban a gondolkodás felfüggesztésének a lényege. nézem, élvezem, nem agyalok rajta, hagyom a készítõknek kibontani a történet úgy ahogy akarják, birka módon meglepõdök, és a végeredmény a mû teljes élvezete... néha egy-két jelenet annyira egyértelmûen megmutatja a "csavart", h az szimplán áttöri az ember kikapcsolt buksiját is, jelen esetben sajnos sikerült "lelõnöm magamnak a poént" <#rolleyes>

mondjuk szerintem ezt a részt megelõzõen annyira nem is volt egyértelmû - pl amikor a étkezõben kajáltak, egyáltalán nem tûnt úgy, mintha a csaj csak Travis-t látná... de ez már megint lényegtelen