5447
-
#4164 Nem számít, ez kb olyan mint amikor tudod a végeredményt.. attól még a levezetés érdekes. -
Dean Winchester #4163 Ne aggódj lesz még olyan rész hogy csak ámulni fogsz, nézzed csak -
Fidolorous #4162 Hát pl "Ne aggódj lesz még olyan rész hogy csak ámulni fogsz, nézzed csak" vagy valami ilyesmit. -
Fidolorous #4161 na hát én is így fogtam a fejem, de ennél azért bővebben ha lehet :) -
#4160 Most mit varsz mit mondjunk? Zavar a spoiler, erre pont azzal kapcsolatban kerdezel? Szerintem minnel kevesebbet tudsz annal jobb, inkabb ne kerdezoskodj csak nezzed :) -
KaBuTo666 #4159 ............................................________
....................................,.-'"...................``~.,
.............................,.-"..................................."-.,
.........................,/...............................................":,
.....................,?......................................................,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:"........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(....."~-,_..............................,:`........../
.........../(_...."~,_........"~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......"=,_......."-,_.......,.-~-,},.~";/....}
...........((.....*~_......."=-._......";,,./`..../"............../
...,,,___.`~,......"~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-"
............/.`~,......`-...................................../
.............`~.*-,.....................................|,./.....,__
,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-,
.....`=~-,__......`,.................................
...................`=~-,,.,...............................
................................`:,,...........................`..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_..........._,-%.......`
..................................., -
Fidolorous #4158 Kedves Dexter rajongók ! Az lenne a kérdésem felétek hogy vajon kedves ismerőseim mennyire rontották el a szórakozásom ezzel beteg kis sorozattal.
A második évad 10ik részénél tartok, és két kemény spoilert lőttek le nekem:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezeken kívül gondolom lesz még pár OMFG pillanat, de azért kíváncsi lennék hogy Ti mennyire nyugtatnátok meg.Rita meghal (4. évadzáró asszem) Doukes szintén (nemtudom mikor) -
#4157 Na mi van senki sem vállalja be hogy feldobja torrentre a szokásos sajtóanyagot? :D -
-
#4155 Kurvára kéne ennyiért is ha volna pénzem :D -
#4154 Jaja, a doboz adja, a szemüveg valahogy nem jön be :D -
Dean Winchester #4153 ennyi pénzt egy ilyen szemüvegért? mondjuk itt a doboz szerintem jóval drágább mint maga a szemüveg .D -
Haffey #4152 Nem tudom volt-e már, de ez nem gyengén durva :)
szemüveg
biztos elkapkodták az 500-at 1 perc alatt -
#4151 most olvasom a feliratok.info-n, hogy más fogja a feliratot csinálni a dexter-hez.
mi lett qmy-el? ő mindig megcsinálta már késő délutánra/kora estére a feliratot. -
#4150 Hatalmas volt -
#4149 Erről jut eszembe:
-
#4148 vááá
Nos amit el tudok képzelni, Deb kénytelen lesz segíteni már csak maga miatt is Dexternek. De dex egy ragadózó aki nem fog nyugton maradni és ölni fog újra és újra.
A talált vérminta alapján rájönnek, hogy ki használt olyanokat, és elkezdenek újra nyomozni...
Ha Deb nem buta akkor rájön hogy annó Ruditól is valszeg Dexter szabadította meg, így megérdemli hogy megvédje.
-
#4147 az biztos :D -
mates11 #4146 Hmm,pedig elég "gusztusosan" hangzik,szivesen láttam volna megfilmesítve,lehet bele is kezdek én abba a könyvbe! :)
Mondjuk Doakes mindenképp jobban járt a felrobbanással! XD -
#4145 nem -
#4144 Öh, akkor most csak 10 részes lesz az évad? -
#4143 Mintha azt sugalnák a cimek hogy menekülni fog Dexter.. -
#4142 2012-Sep-30 Dexter 07x01 Are You....?
2012-Oct-07 Dexter 07x02 The Shadow Knows
2012-Oct-14 Dexter 07x03 Buck the System
2012-Oct-21 Dexter 07x04 Run
2012-Oct-28 Dexter 07x05 Swim Deep
2012-Nov-04 Dexter 07x06 Do the Wrong Thing
2012-Nov-11 Dexter 07x07 Chemistry
2012-Nov-18 Dexter 07x08 Argentina
2012-Nov-25 Dexter 07x09 Helter Skelter
2012-Dec-02 Dexter 07x10 Because I Want To -
#4141 az komoly lett volna, valoszinuleg tul hardcore amit nem mertek mar bevallalni, igy is hatarokat feszeget kicsit valszeg. -
#4140 -
Micsu #4139 :D
jó vicc, ha ezt a sorozat elején ellövik instant skip lett volna, azért ennyire ne rugaszkodjunk el a vakóságtól -
#4138 Azt javaslom olvasd el azt a részt. Keresd meg ebook formájában, keresd meg a kutya szót és az ötödik kutya találattól kezd el olvasni :D -
#4137 Egy "kínzómester", aki azzal kezdte a munkát az áldozatain, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kikötözte őket egy asztalra, tükröket szerelt föléjük, levágta a szemhéjaikat, kivágta a nyelvüket. Ezek után elkezdte módszeresen levagdosni a végtagjaikat. Természetesen figyelt arra, hogy ne vérezzenek el. Addig csinálta ezt, amíg csak egy torzó maradt, ami magát nézte a tükrökben.
Doakes-nak is nekiesett: a jó őrmester él a könyvekben, "csak" nincs meg az egyik kéz- és lábfeje, ill. a nyelve :Sssssssss -
#4136 [dolt]úgy is pangás van...[/dolt]
elolvastam a 4. részt is, igaz félve kezdtem folytatni...:D Szerintem lényegesen jobb volt a 3-nál, korrekt volt. -
#4135 4.rész 2.fejezet: wtf? ilyen lesz az egész? akkor nem is olvasom tovább, 2. rész durva volt de ettől valamiért kicsit rosszabbul érzem magam :D áh -
#4134 3. kötetnek másnap a 2. kiolvasása után nekiálltam, de csak pár oldalt olvastam és abbahagytam. valami nem tetszett de a héten megint nekiestem. Érdekes volt bár annyira nem tetszett, főleg a vége, de addig sem volt olyan érdekfeszítő. Reménykedek a 4. részben csak progave előrejelzése nem tetszik :D -
Susarc #4133 ááá facé inditottam el! kikapcsoltam 1 percnél! spolieres mint az állat! NE NÉZZÉTEK MEG! -
Swarczi #4132 Új trailer:
-
Neoncsoves #4131
-
#4130 én is azt olvasgatom. kövi talán valami démonvilágos valami lesz, jókat hallottam róla -
Dean Winchester #4129 ennyire jó a dexter s01 könyvben? :D annyira sok jót olvasok róla,hogy lehet én is beszerzem, úgyis régen olvastam már könyvet :D -
#4128 akkor majd visszaolvasok megnézem mit írtál :)
Neoncsöves: inkább valamivel több mint 200 oldal. az elsőt azért vedd meg, többit meg majd max letöltöd és akkor kétezerért kapsz 1000 oldalt :D -
Neoncsoves #4127 ha végeztem a George RR Martin féle Song of Ice and Fire könyvsorozattal, akkor asszem ezek a könyvek jönnek majd... viszont picit drágállom 2ezer forintért azt a max 300 oldalt... -
#4126 Mi volt benne? :) -
#4125 Hehe, ha jól emlékszem itt írtam meg én is ugyanezt. Ez filmen már bőven kiverte volna a biztosítékot, olvasva is (vizuális típusként) nagyon-nagyon durva volt.