Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bruk
Most hogy ezen túl vagyunk, érdekelne, hogy mi a véleményetek errõl a:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Debra belezúgott Dexterbe dologról. Röviden a véleményem: <#levele>... persze ez még változhat.

GregSB
Ez egy fórum, egy virtuális közösség, ahol nem látjuk egymást, egymás testbeszédét, grimaszait, mimikáit. Itt 100%-ban arról ítéled meg a másikat ahogyan ír.

Az a stílus, amit te képviselsz élõbeszédben teljesen jól elmegy a megfelelõ testbeszéd tálalásában. Itt viszont az jön le belõle, hogy a legkevesebb tiszteletet sem adod meg a vitapartnerednek, és folyamatosan le akarod alázni alpári stílusban õt.

Ne csodálkozz, ha az emberek nem a szöveged tartalmára fognak koncentrálni, hanem helyette beszólogatnak neked, meg feljelengetnek. Te tehetsz róla.

5c0rp330n
100%-ban leszarom, hogy ki mit gondol a stilusomrol. inkabb azon kene elgondolkozni, hogy miert a stilusomon akad ki mindenki, az pedig miert csak engem zavar, hogy a sorozatot alaptalnul dobaljak szarral a sajat topicjaban.
Bruk: lattam bizony, nagyon hosiesen megmondtal az ovoneniknek 😄

Bruk
Jelentettem és már meg is kapta a figyelmeztetést. Részemrõl végleg lezártam.

GregSB
Nem ez az elsõ topic, ahol megakpod hogy vállalhatatlan a stílusod.

Nem gondolkodtál el még rajta, hogy esetleg azért mondjék ilyen sokan ezt neked, mert van mögötte valami?

mascarun
Inkább más véleményét kéne leszarnod oszt annyi!
Walking Dead topic-ban is ez megy de senki nem akad ki rajta.

5c0rp330n
akkor ne nezd el a hangnememet. hol nem szarom le szerinted? juj, leirtam 2 csunya szot. most mi a fasz lesz? szolj a moderatoroknak, hogy itt milyen csunya bacsik vannak, aztan meg nyomas felloni a pizsit 😊 az pedig egy percet se zavarjon, hogy szarral dobalod a sorozatot a sajat topicjaban, es amivel ala probaltad tamasztani mint tenyt (lasd: 2 masodperces kikotozes), mind meg lett cafolva.

5c0rp330n
en is csak leirtam a velemenyemet.

Bruk
Lehet otthon elnézik neked ezt a hangnemet, de itt én, meg gondolom még sokan mások nem. Tehát vegyél vissza.

Tudod ez a topik a Dexter c. sorozatról szól, és itt mindenki elmondhatja a véleményét. A vélemény lehet pozitív vagy negatív, esetleg semleges. Szóval ha egy adott rész jó volt, akkor dicsérni fogjuk, ha pedig rossz, akkor megvitatjuk a hibákat stb. A semleges esetben meg mondjuk hallgatunk. A továbbiakban ennek fényében akadj ki.

Ha továbbra sem sikerül viselkednek, akkor én vagy valaki más szépen bejelent. Nem szokásom, de a pofátlanságot nem tûröm. Részemrõl a vita itt lezárva.

ProGabe
csak leírtuk a véleményünket, te meg úgy válaszoltál, mintha a gyerekedet köptük volna arcon

flame OFF

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

5c0rp330n
aha, velem van a problema. veleltlenul sem veled vagy a haverjaiddal akik szart dobarni jarni a topicba es meg akarnak masokat is gyozni rola, hogy milyen szar amit neznek. ebredj mar fel, ember. eszem faszom megall komolyan.

FZoleee
ha normálisan mondanád el, nem lenne gond, sztem változtass a stíluson...
Bruk
Veled komolyan valami baj...

5c0rp330n
visszaneztem, es nem 2, hanem 30 kerek masodperc volt onnan h elkezdte leszedni a robbanasig. plusz amikor a robbanas van, latszik h mar tavolabb van a hajo, szoval az megint lehet siman egy 1 perccel kesobb. az orra akkor verzett amikor el akarta kapni, ami legalabb orakkal volt azelott.
a sorozatban mindig voltak nehezen elhiheto jelenetek, ettol fuggetlenul mindig kurvara jo volt. egyertelmu baki sztem egy darab nincs benne.
meg en kerek elnezest a sajat topicjaban amiert en jonak tartom, es orommel nezem. az eszem megall, komolyan. huzzatok mar innen a faszomba a szardobalassal.

Bruk
Jó, hát felõlem megmagyarázhatod magadnak, hogy nincsenek bakik, de nekem attól még nagyon is azok. És egyre több, és egyre durvábbak vannak. A hihetetlen dolgokról meg no comment, régen sem bírtam ezeket, de a mostani...

2mp alatt leszedte a kezérõl a kötelet, leúszott jó mélyre, így túlélte a robbanást. Mindezt úgy, hogy alapból vérzett az orra, szédült, alig állt a lábán és még ráadásul kapott egy kábító szurit is. Hihetetlenül kómásnak kellett volna lennie. Talán ez volt a legnagyobb túlzás az egész sorozatban. Fogadjunk, hogy a következõ részben pont arra jár majd egy kis halászhajó és felveszi. Sõt, megkockáztatom, hogy a hajó kapitánya egy sorozatgyilkos kalóz lesz, akit el is intéz. :-)

5c0rp330n
pont most mondtam, hogy egyik felsorolt dolog sem volt baki. nehezen hiheto az volt, direkt, ahogy az kb az osszes eddigi evad vegen lenni is szokott.

Bruk
Azért azt ne tagadjuk, hogy egyre több a túlzás és a baki. A legutóbbi epizód végét láttad? Az mi a lóhere volt? 😄

5c0rp330n
ezek egyike sem plothole. travisnak siman lehetett ideje kideriteni holly fuckpadjenek helyet. attol, hogy nem mutattak, kurvara nem a kisujjabol szopta. izgalmas is lenne a sorozat ha mindent mindig mutatnanak, egy darab csavar nem lehetne a tortenetben. es kurvara nem tennenek meg mindent hogy kideritsek ki telefonalt, mikozben egy sorozatgyilkos maszkal a varosban aki epp kishijan a fel rendorseget kiirtotta, es napokon belul biztosra veheto, hogy ujra lecsap. ezek utan az lenne a legutolso, amivel foglalkoznanak.

ProGabe
az, hogy felhívja a rendõrséget és bejelenti az éppen aktuális fõgeci tetthelyét, már önmagában megér egy faszkorbácsot a készítõknek
leszarom, ha eldobható telefon volt, akkor is kb. mindent megtennének hogy kiderítsék, ki telefonált

kismillió ilyen dolog történt, rengeteg a támadási felület a történetben, egyszerûen tele van plothole-okkal

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Fenrir
Battling Hodgkin's lymphoma and the disease is in remission .

A halál csupán a kezdet...

[HUN]Crassus
basszus "Dexter" rákos volt?!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

jó rész volt, bár többet vártam az ürömös cucctól..
aki lehurrogta az elméletem múlt héten ,jelentkezzen, köszi😄😄

[HUN]Crassus
jáj az ürömös lekapcsolás kissé gagyisztikus és elkapkodott volt😞(((((

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

GregSB
Ja elégge gagyin van összerakva ez az évad, fõleg a második fele...

Pl amikor Dexter elhatározza, hogy megkeresi a kurvát, még mielõtt Travis rátalál. Betör a lakásába, ottani nyom alapján kideríti ki lehet a stricije, elmegy a házhoz, ott a strici lánya elhinti, hogy van egy kúróyachtja az öregnek, és Dex ebbõl jön rá hol lehet a csaj... Travis meg csak úgy odatalál. Õ csak úgy tudja hol van a kurva, nem kell neki nyomozni, csak úgy kiszopja a kisujjábóli, és egybõl odamegy + odaér híveivel jóval Dexter elõtt. Na ez a rész nem kicsit fájt

Bruk
Nahát ez a rész...

Olyan, mint az egész évad: az elsõ fele egész jó, a második meg olyan "wtf". Oké, hogy Dexter okos, tapasztalt és ügyes ember, de nem földönkívüli Superman...

elõzõ évadot láttad?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Frosty01
+1

practitioner of the forbidden arts of death

ronihun
szerintem sincs minõségromlás sõt, ez a hatodik nekem nagyon bejön mostanra, elõször nem tetszett, de hát epic lesz a finálé is

...

bency
Szerintem most is kurva jó a sorozat mint régen

:) Semmi okosság :P

Seth
Nekem még mindíg tetszik a sorozat. EZ lehet csak azért van mert kb 3 hónapja kezdtem neki a sorozatnak,akkor néztem meg elõször az 1-5 évadot szinte egyhuzamban 😄

PSN ID.: Beegabor

ProGabe
3 évvel ezelõtt a készítõk sem. hihetetlen mélyponton van a sorozat. sebaj, innen már csak felfelé vezet az út

Seth
Ez a csíra Travis ,Dexter eddigi legnagyobb ellenfele, ki gondolta volna ? 😄

Jim Morrison
milyen finálé lesz úristen 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

5c0rp330n
kemeny lesz ez 😊

Flamer
hatezmar gecimod kozonseges 😄

http://loal.atw.hu

tuti, hogy nem féltestvérek
az elsõ évadban Dexter megörökli a halott faterja házát és még vérvizsgálatot is csinál, hogy biztos õ volt-e az apja, szóval nem lehetnek féltestvérek Debbel
kivéve, ha titokban Dex igazi faterja meg Deb annyát kúrogatta <#nevetes1>
Fenrir
Végül is tökmindegy, lényeg, hogy már nincsenek együtt.

mascarun
Emlékeztek hogy nyomoztak azután hogy Dex apja melyik besúgóját kurogathatta? Még az is lehet hogy féltestvérek Deb és Dexter!
Akkor viszont már cink a belezúgós teória...

Fenrir
IMDB szerint még hivatalosan nem:

Spouse:
Jennifer Carpenter (31 December 2008 - present) (filed for divorce)

Tower Guard
Húh szerintem hatalmasat fog szólni ez az utolsó 2 rész.
Nálam a kedvencek zsinorban az 1-2 de a következõ sorban a 6. áll eddig és utána a 4. 5. 3.

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Shiwo
de azóta elváltak

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Fenrir
Végül is házasok is voltak, még csak meg sem kell játszaniuk magukat nagyon 😛

gabo91
mégvalami
[/spoiler] viszont az újlenyomat gyártás... 3 éves hulla aminek milyen lehet már a bõre...? megvan fagyva, de újlenyomatokat gyárt vele. úgy tudtam (lehet tévedek) de az ember bõrén lévõ zsír mitt hagyunk végülis újlenyomatot. (oké festékbe belenyomod a kezed akkor a bõr redõssége elég. De pl telefon kijelzõjén húzd végig újjad, foltos lesz, nyomd rá újjad tessék ott a lenyomat.)[/spoiler]

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
quin: hozza a formáját, kiváncsi leszek meddig süllyed, esetleg visszapróbálja könyörögni magát?
masukát hiányoltam
számítógépes játékra hogy kiakadt dex...
travis meg milyen beteg faszokat szedett össze, omg.
dex ugyan betelefonált, de kiváncsi leszek mi lesz belõle. van egy olyan érzésem, hogy pár szereplõtõl el kell majd búcsúzni. (esetleg deb? bomba/mérgezés) végülis, ritát is kitették a sorozatból, csak hogy valami legyen ami hatással van dexter személyiségére. Ha elveszíteni az utolsó élõ rokonát, egyetlen testvérét. veszített el már anyát, apát, rendestestvért, feleséget, most itt az ideje hogy debtõl is megváljanak.
Évadzáró rész: rendõrzésgen robbanás... nem tudjuk ki halt meg ki élte túl... mekkora szar lenne... pff

ja megint új teló.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Shiwo
a Dex készítõi mindig jól vágták össze az elõzeteseket, lehet tök más jön ki a dologból.. (pl a pszichomókus csajba zúg bele Debra 😊)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

én sem úgy gondoltam h huu életem szerelme Dex akarom õt....hanem pl. ahogy mondogatja a nõnek, ahogy beszél róla, és lehet h elbizonytalanodik, vagy megfordul a fejében a dolog..

Seth
csak egy testvérek közti awkward moment lesz. Tech geek csávó nagyon szívére vette, hogy Dexter leszólta a játékát 😄 Lehet a köv évad fõgonosza lesz majd és Dexternek végig kell játszania😄

5c0rp330n
bocsi csak tenyleg qrvanagy faszsagnak gondoltam amit mondtal. most neztem meg a kovetkezo traileret, es mar latom h mire gondolhattal, tenyleg gyanusra csinaltak, de tartom h sztem szo sem lehet ilyesmirol, vagy ha megis lesz, annak gyorsan vege lesz.

akkor megnyugodtam, h nem csak én vagyok beteg fasz...