5447
-
#4204 na, akkor még jó, hogy letöltöttem -
#4203 én ezzel néztem meg, szerinte rendben van. -
Dean Winchester #4202 Az adott fájl nem létezik. Valószínűleg a tulajdonosa már törölte rendszerünkből,
vagy jogsértés miatt került eltávolításra. -
#4201 Magyar felirat (nem tudom milyen, nem teszteltem) -
#4200 Magyar felirat várható? -
#4199 OMFG -
Dean Winchester #4198 na jó ha már ennyire jó akkor én megpróbálom megvárni a következő részt és akkor dupla részt nézhetek :D
bár félek nem bírom ki xD -
#4197 szerintem az egész tök jó volt, csak az a gagyi iphoneos rész nem kellett volna :s -
#4196 úgy néz ki mindenki egyetértésben
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én már csak a belengetett folytatástól félek, az annyira nem volt szimpatikus -
Neoncsoves #4195 de a TEK persze elfogja -
Neoncsoves #4194 Dex megöli Orbánt -
#4193 mivan budapestel ? :O -
#4192 A véleményem ugyanaz.
AZTAKURVA EZ MI, IDŐGÉPET, MOST! -
Neoncsoves #4191 AZTAKURVA!!
alig várom a jövőhetet! ez lesz az eddigi legjobb évad szerintem... -
#4190 Kar volt megnezni,sokat kell varni a kovetkezo reszre:DDDD -
#4189 Nem kicsit volt epic befejezés. :o -
Susarc #4188 TO BUDAPEST lolol:))) -
#4187 Hát ez a rész odabaszott, nem is kicsit -
#4186 akrva bzdmeg :_D hetente jöjjön rész.... ez már kínzás :D á jöjjön már a kövi rész ! :D -
#4185 felirat -
#4184 AJÓKURVAÉLETBE
így. nagybetűvel. -
#4183 megérkezett. felirat még nincs, de az angol 2, max 3 órán belül itt lesz :) -
Neoncsoves #4182 holnap reggel már lehet felkelek megnézni! :D -
:) -
Neoncsoves #4180 holnap :)) -
Hoz_Hun #4179 Huh, most vasárnap lesz az első rész??
Sok jó sorozat indul mostanában. :) -
Susarc #4178 olyan 6-7 jelenetet számoltam:S:( -
#4177 Illetve megneztem megegyszer es sejtem mire gondolsz, a vegen tenyleg van nehany jelenet ami 1-2 dolgot lelohet, elsore fel se tunt, szoval ha direkt keresi benne az ember a spoilert lehet benne talalni :) -
#4176 Ezt valami viccnek szantad? Egy arva kurva spoiler nincs benne :D -
#4175 Köszi, hogy jelezted, ha már a linkelő nem tette.. nem nézem meg. -
#4174 Nah, akkor már nekem nem kell megnéznem :D -
Susarc #4173 KurvaisteeniT! tele van spoilerrel b+! -
#4172 -
#4171 Egyetértek.
Egyébként ha valaki tud érdemben is válaszolni nem csak a hülyeséget szórni, azt kifejezetten megköszönném -
#4170 Sok szinkronra mondanám, hogy debil, de Dexter hangja pont egy nagyon jól sikerült választás volt. -
#4169 :DDD! -
#4168 Lehet h belátták, hogy élvezhetetlenné tették a sorozatot azzal a debil szinkronnal :D -
#4167 Sziasztok!
Nem tudjátok megmondani nekem véletlenül, hogy valamelyik csatorna (viasat3) nem tervezi-e végre folytatni szinkronosan vetíteni a sorozatot? Az ötödik évad óta semmit nem vetítettek, az is emlékeim szerint kb. egy éve volt már..
Köszi! -
Micsu #4166 alap dolog addig kerülni a fórumokat még nem vagy naprakész egy sorozattal kapcsolatban -
Fidolorous #4165 Köszönöm! (amúgy a soundtrack kurva jó rengeteget hozzá ad a hangulathoz, de remélem azért bővül egy-két számmal az évadok során)