Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az a stílus, amit te képviselsz élõbeszédben teljesen jól elmegy a megfelelõ testbeszéd tálalásában. Itt viszont az jön le belõle, hogy a legkevesebb tiszteletet sem adod meg a vitapartnerednek, és folyamatosan le akarod alázni alpári stílusban õt.
Ne csodálkozz, ha az emberek nem a szöveged tartalmára fognak koncentrálni, hanem helyette beszólogatnak neked, meg feljelengetnek. Te tehetsz róla.
Bruk: lattam bizony, nagyon hosiesen megmondtal az ovoneniknek 😄
Nem gondolkodtál el még rajta, hogy esetleg azért mondjék ilyen sokan ezt neked, mert van mögötte valami?
Walking Dead topic-ban is ez megy de senki nem akad ki rajta.
Tudod ez a topik a Dexter c. sorozatról szól, és itt mindenki elmondhatja a véleményét. A vélemény lehet pozitív vagy negatív, esetleg semleges. Szóval ha egy adott rész jó volt, akkor dicsérni fogjuk, ha pedig rossz, akkor megvitatjuk a hibákat stb. A semleges esetben meg mondjuk hallgatunk. A továbbiakban ennek fényében akadj ki.
Ha továbbra sem sikerül viselkednek, akkor én vagy valaki más szépen bejelent. Nem szokásom, de a pofátlanságot nem tûröm. Részemrõl a vita itt lezárva.
flame OFF
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
a sorozatban mindig voltak nehezen elhiheto jelenetek, ettol fuggetlenul mindig kurvara jo volt. egyertelmu baki sztem egy darab nincs benne.
meg en kerek elnezest a sajat topicjaban amiert en jonak tartom, es orommel nezem. az eszem megall, komolyan. huzzatok mar innen a faszomba a szardobalassal.
leszarom, ha eldobható telefon volt, akkor is kb. mindent megtennének hogy kiderítsék, ki telefonált
kismillió ilyen dolog történt, rengeteg a támadási felület a történetben, egyszerûen tele van plothole-okkal
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
aki lehurrogta az elméletem múlt héten ,jelentkezzen, köszi😄😄
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Olyan, mint az egész évad: az elsõ fele egész jó, a második meg olyan "wtf". Oké, hogy Dexter okos, tapasztalt és ügyes ember, de nem földönkívüli Superman...
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
...
PSN ID.: Beegabor
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
az elsõ évadban Dexter megörökli a halott faterja házát és még vérvizsgálatot is csinál, hogy biztos õ volt-e az apja, szóval nem lehetnek féltestvérek Debbel
kivéve, ha titokban Dex igazi faterja meg Deb annyát kúrogatta <#nevetes1>#nevetes1>
Akkor viszont már cink a belezúgós teória...
practitioner of the forbidden arts of death
Spouse:
Jennifer Carpenter (31 December 2008 - present) (filed for divorce)
A halál csupán a kezdet...
Nálam a kedvencek zsinorban az 1-2 de a következõ sorban a 6. áll eddig és utána a 4. 5. 3.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
A halál csupán a kezdet...
[/spoiler] viszont az újlenyomat gyártás... 3 éves hulla aminek milyen lehet már a bõre...? megvan fagyva, de újlenyomatokat gyárt vele. úgy tudtam (lehet tévedek) de az ember bõrén lévõ zsír mitt hagyunk végülis újlenyomatot. (oké festékbe belenyomod a kezed akkor a bõr redõssége elég. De pl telefon kijelzõjén húzd végig újjad, foltos lesz, nyomd rá újjad tessék ott a lenyomat.)[/spoiler]
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
masukát hiányoltam
számítógépes játékra hogy kiakadt dex...
travis meg milyen beteg faszokat szedett össze, omg.
dex ugyan betelefonált, de kiváncsi leszek mi lesz belõle. van egy olyan érzésem, hogy pár szereplõtõl el kell majd búcsúzni. (esetleg deb? bomba/mérgezés) végülis, ritát is kitették a sorozatból, csak hogy valami legyen ami hatással van dexter személyiségére. Ha elveszíteni az utolsó élõ rokonát, egyetlen testvérét. veszített el már anyát, apát, rendestestvért, feleséget, most itt az ideje hogy debtõl is megváljanak.
Évadzáró rész: rendõrzésgen robbanás... nem tudjuk ki halt meg ki élte túl... mekkora szar lenne... pff
ja megint új teló.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
PSN ID.: Beegabor