5447
-
Hoz_Hun #4244 "Miranda Lawson"?!? Nem is tudtam hogy benne lesz a Dexterben.
Milyen jó lenne ha valami komoly sorozatgyílkos lenne a csaj. Amolyan Trinity kaliberű. Tudom volt Dexternek az a pszichopata csaja, de az nem volt igazi negatív (női) karakter. Ideje lenne betenni egy gonosz csajt. :) -
#4243 biztos vagy ebben? feltűnik benne példának kedvéért ő is, és várhatóan a sorozatban is hasonlóan kibaszottul szexi lesz...
[ellenállást megtör] -
#4242 Egyetértek.
Most tényleg nagyon jól nézett ki.
-
Dean Winchester #4241 mondom nyomom a spoiler gombot és a textboxba ahol írok nem lehet látni a spoiler tag-t! -.- -
#4240 -
Dean Winchester #4239 bocs..
csak benyomtam és a textboxba nem rakott be semmit sem :S -
Dean Winchester #4238 a spoiler gomb csak nekem nem műküdik? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Dean Winchester #4237 pár kilót felszedne tényleg jól nézne ki...
következő részi promot soha nem nézek, ha vége a résznek már x-elem is ki, nehogy meglássak 1 másodpercnyi részt is, hiszen jó nem tudni mi lesz a következő másodpercekben :) -
#4236 Szerintem se rossz.:D -
Hoz_Hun #4235 Nyugodtan köpjetek le, de nekem Dexter huga (mármint a szinésznő) simán bejön (mint nő). Tudom sokan nem csípik sőt, utálják de nekem kéne. Kicsit mondjuk vékony. -
#4234 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A promoban ott van a folytatás,nem elképzelte. -
BongoBácsi #4233 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!100%, hogy nem elképzelte a rész végén lévő kis trailerből következtetve. -
Dean Winchester #4232 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...akkor deb képzeli el :D kíváncsi vagyok mi lesz, ha ez viszont a filmbeli valóság lesz akkor elképzelésem sincs hogyan mehet tovább -
#4231 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kurva gagyi megoldás lenne ha kiderülne, hogy ezt csak elképzelte.. de biztos nem ez lesz. debranak már több emlék is beugrott és láthattuk ahogy otthon nézi az aktákat és összeáll neki a kép.. -
Dean Winchester #4230 no ez durván kezdődik :D
az utolsó 2 percben még a szám is tátva maradt , ám nekem van egy ötletem mivel folytatódik :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!biztos vagyok benne,hogy ezt dex csak elképzelte, hogy mi lenne ha debra rájönne az igazi énjére... majd folytatódik azzal,hogy dex magához tér és kész :D tuti nem lepleződik így le dex bácsi :) -
BongoBácsi #4229 Amúgy mi volt már megint ez a Budapest promo ? -
BongoBácsi #4228 ÁÁÁ tuti nem, bűn lenne megnézni. -
#4227 hosszú évadpromó, ofc spoiler-es, de úgy is megnézitek
-
#4226 Óóó Deb. Hiányzott már a "What a ffffuck Dex?" :D Jó rész volt. -
KaBuTo666 #4225 -
#4224 ne nézd meg, nagyon szar. -
Dean Winchester #4223 elmentek a p*****ba :D nem bírom ki, ma megnézem ezt a részt xD -
#4222 Durva volt tenyleg. A repteres dolog az azert necces, kicsit atgondolatlannak tunt Dexter :)
Ide a kovetkezovel! -
#4221 720p-t néztem, de a promókat én kihagyom, nem szeretem lelőni a poént magamnak :D -
Egerwin #4220 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De hát cukorbeteg, papírja is van róla. :D -
#4219 Fantasztikus rész, ilyen egy jó sorozat(rész)
Tízből 12 pontot adok neki :)
Debra mégsem olyan kis buta mint aminek eddig tűnt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!reptéren ölni kicsit bátor dolog volt, fecskendőkre azért komolyan ráugrottak volna a valóságban. -
#4218 Hát, ennek úgy lett vége, ahogy kezdődnie kellett volna :/ -
#4217 hogy még jobban mardaljon a kíváncsiság a következő rész felé -
#4216 mármint rész végi promókat... :) -
#4215 nem nézünk évad végi promókat mer hogy minek -
#4214 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!no shit sherlock, benne volt az epizód végi promóban...
vagy az szimpla hdtv (nem 720p) verzióhoz nem jár? -
#4213 véletlenül belefutottam egy spoilerbe, ami alapján sajnos már tudom, hogy mit fog csinálni deb meg dexter, így ezt csak az olvassa el, aki nem akar izgulna a következő epizód elején:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!deb és dexter egy lakásba költöznek, bár nem tudom, hogy ki megy kihez. talán dexter debrához. -
#4212 "Tényleg szinte már most az egyik legjobb évaddá emelkedik a mostani !!"
-
#4211 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!engem kicsit az zavar, hogy túl sok szálon indult el az évad... itt van ugye a fő kérdés, hogy Deb megtudta az igazságot... akkor ott van az a srác aki Batista hugával kavar, az ő motivációja még nem teljesen tiszta... de szerintem ki akarja nyírni majd Dextert, aztán ott van ez az ukrán sripclub -os ügy ami annyira nem hiányzik, van anélkül is bonyodalom eléggé :) akkor ott van még a minta amit a főnökasszony megtalált -
#4210 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na ja, az kicsit erős volt, hogy a reptéren simán kinyírja az ürgét, aztán ki is tolja még a parkolóba :D a vége qrva nagy volt, kiv vagyok merre megy tovább a sorozat. meg itt van ray stevenson is, mint főgeci -
#4209 Nagyon komoly volt és ezek után még mi lesz .... Tényleg szinte már most az egyik legjobb évaddá emelkedik a mostani !! -
#4208 hát azért ez egy elég erős kezdés volt... talán ennyire ütős cold opent én még nem is láttam egy sorozatnál sem -
#4207 OMG!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként egy reptéren nincs sok kamera egy ilyen akcióhoz?
Bár ha belegondolok senki nem fogja átnézni a felvételeket mert eszükbe sem jutna hogy mivan....
Vége nagyon faszás volt! Nem számítottam rá! -
#4206 zsír vagy köszi :D -
#4205 nagyon köszi :)