Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vége, Hát jónak ígérkezett az egyházi téma, de eléggé erõltetett volt a menet. Elõzõ évad jobban tetszett.
Dex saját csapdájába esett bele. Nem gondolkozott, hogy mit csinál, mit mond...
Én a helyében még a tetõn õltem volna meg travist, hogy Deb jól járjon, letudja zárni az ügyet.
Igazából, az hogy észre vette deb, nem jelent semmit, kitudja magyarázni magát csak a rituálét nem...
Elmondja, hogy harisont elrabolta travis, áldozatként akarta bemutatni, sztem deb is megölte volna...
Amúgy nagyon erõltetett volt az már, hogy most a fiát rabolták el azt akarták feláldozni... múltkor feleségét. Elõzõ részben is majdnem észre vette deb, most észrevette...
Következõ évad.
"Good and Evil,
Love and Lies"
Deb a jó, Dex a gonosz... Deb mit vall be dexnek, dex mit mond debnek....
ki mit ad fel a másikért... megmenti deb dexet, elfogadja így hogy együttlegyenek... vagy már kiábrándult belõle...
jónak ígérkezik
Ha elõzõ évadban elengedte Deb, akkor most is elfogja. Meg Nem õ az elsõ aki tud/tudott róla. Migel is tudta, õ is segített neki. Lumen is tudja, bûnrészes is lett. Elment, bármikor letudná buktatni..
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Dex saját csapdájába esett bele. Nem gondolkozott, hogy mit csinál, mit mond...
Én a helyében még a tetõn õltem volna meg travist, hogy Deb jól járjon, letudja zárni az ügyet.
Igazából, az hogy észre vette deb, nem jelent semmit, kitudja magyarázni magát csak a rituálét nem...
Elmondja, hogy harisont elrabolta travis, áldozatként akarta bemutatni, sztem deb is megölte volna...
Amúgy nagyon erõltetett volt az már, hogy most a fiát rabolták el azt akarták feláldozni... múltkor feleségét. Elõzõ részben is majdnem észre vette deb, most észrevette...
Következõ évad.
"Good and Evil,
Love and Lies"
Deb a jó, Dex a gonosz... Deb mit vall be dexnek, dex mit mond debnek....
ki mit ad fel a másikért... megmenti deb dexet, elfogadja így hogy együttlegyenek... vagy már kiábrándult belõle...
jónak ígérkezik
Ha elõzõ évadban elengedte Deb, akkor most is elfogja. Meg Nem õ az elsõ aki tud/tudott róla. Migel is tudta, õ is segített neki. Lumen is tudja, bûnrészes is lett. Elment, bármikor letudná buktatni...
jó kezdés majd erõs visszaesés ez jellemezte az évadot, vége is várható volt már, fõleg olyan által akit szeret, nah ez után ki vagyok hogy oldják meg ezt a bullshitet
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Go Jeff Go!!!!
I cant wait...
:) Semmi okosság :P
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Kíváncsi leszek, h megöli-e Dex Debet, vagy ketten fogják osztani az igazságot a földön. És még min. 2 évad, mi lesz még itt OG 😄
Seeyanextyear
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
http://thenamelessphoto.com/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
köszi, akkor a dexter 6.évadjának is nekilátok lassacskán
Amúgy nem neked volt az a durva véres logód? Miért vetted le? 😄
a 6.évad is 12 részes? MIkor jön az évad utolsó része?
Esetleg annyit ,hogy mennyire sikerült bepörögni az utolsó részekre?

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
az hogy Deb bele van zúgva tudat alatt Dex -be még csak-csak beveszi a gyomrom, mert valamilyen szinten meg lehet érteni, vagyis elfogadni inkább... Deb egy lelki csõdtömeg, sorozatgyilkos pasi, vénember pasi akit megöl egy sorozatgyilkos...stb., szóval eléggé el van cseszve az élete
de a készítõk biztos nem oda fognak kilyukadni hogy Deb szerelmet vall neki, az lol lenne tényleg 😄 itt a karakter-fejlõdése a lényeg ill. a kettejük viszonya (elõbb-utóbb rájön majd, hogy kicsoda Dexter... ott lesz jelentõsége ennek, szerintem)
Bazinga!
na abban a pillanatban hagynék fel a sorozat nézésével
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Megszállottja lett Dexternek meg a munkájának, és miután "kikosarazta", akkorát csalódott benne,hogy vmi beteges bosszút akar állni. Nem hinném, hogy gyilkos lesz belõle, de majd meglátjuk
PSN ID.: Beegabor
én arra vagyok kíváncsi, hogy mit fognak kihozni a geek srácból aki tudja, hogy Dex kicsoda... mert valszeg ezért küldi el neki a kezet
Bazinga!
practitioner of the forbidden arts of death
Lehet csak elgondolkodik rajta.
Egyébként én múltkor a "biztos terhes vagy" résznél nevettem egyet. 😄
amikor Deb álmodott és a végén benyögte h fuck, hát majdnem lefordultam a székrõl..😄😄