Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabo91
Ja amúgy kicsit érdekes volt, hogy fél miami travist keresi, de õ simán a saját kocsijával autózgat a városban...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

gabo91
Hopsz sorry, spoiler lemaradt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Vége, Hát jónak ígérkezett az egyházi téma, de eléggé erõltetett volt a menet. Elõzõ évad jobban tetszett.
Dex saját csapdájába esett bele. Nem gondolkozott, hogy mit csinál, mit mond...
Én a helyében még a tetõn õltem volna meg travist, hogy Deb jól járjon, letudja zárni az ügyet.

Igazából, az hogy észre vette deb, nem jelent semmit, kitudja magyarázni magát csak a rituálét nem...
Elmondja, hogy harisont elrabolta travis, áldozatként akarta bemutatni, sztem deb is megölte volna...

Amúgy nagyon erõltetett volt az már, hogy most a fiát rabolták el azt akarták feláldozni... múltkor feleségét. Elõzõ részben is majdnem észre vette deb, most észrevette...

Következõ évad.
"Good and Evil,
Love and Lies"

Deb a jó, Dex a gonosz... Deb mit vall be dexnek, dex mit mond debnek....
ki mit ad fel a másikért... megmenti deb dexet, elfogadja így hogy együttlegyenek... vagy már kiábrándult belõle...
jónak ígérkezik

Ha elõzõ évadban elengedte Deb, akkor most is elfogja. Meg Nem õ az elsõ aki tud/tudott róla. Migel is tudta, õ is segített neki. Lumen is tudja, bûnrészes is lett. Elment, bármikor letudná buktatni..

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

gabo91
Vége, Hát jónak ígérkezett az egyházi téma, de eléggé erõltetett volt a menet. Elõzõ évad jobban tetszett.

Dex saját csapdájába esett bele. Nem gondolkozott, hogy mit csinál, mit mond...
Én a helyében még a tetõn õltem volna meg travist, hogy Deb jól járjon, letudja zárni az ügyet.

Igazából, az hogy észre vette deb, nem jelent semmit, kitudja magyarázni magát csak a rituálét nem...
Elmondja, hogy harisont elrabolta travis, áldozatként akarta bemutatni, sztem deb is megölte volna...

Amúgy nagyon erõltetett volt az már, hogy most a fiát rabolták el azt akarták feláldozni... múltkor feleségét. Elõzõ részben is majdnem észre vette deb, most észrevette...

Következõ évad.
"Good and Evil,
Love and Lies"

Deb a jó, Dex a gonosz... Deb mit vall be dexnek, dex mit mond debnek....
ki mit ad fel a másikért... megmenti deb dexet, elfogadja így hogy együttlegyenek... vagy már kiábrándult belõle...
jónak ígérkezik

Ha elõzõ évadban elengedte Deb, akkor most is elfogja. Meg Nem õ az elsõ aki tud/tudott róla. Migel is tudta, õ is segített neki. Lumen is tudja, bûnrészes is lett. Elment, bármikor letudná buktatni...

ez így elég vérszegény volt
jó kezdés majd erõs visszaesés ez jellemezte az évadot, vége is várható volt már, fõleg olyan által akit szeret, nah ez után ki vagyok hogy oldják meg ezt a bullshitet

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

MrSpock
Mit néztél? 😊 Deb kérte meg hogy menjen csináljon még pár fotót,hogy kiüríthessék,mire ugye Dex azt válaszolta hogy rendben csak elõtte még a gyerek elõadására kell mennie. Tehát gondolom akart vele beszélni és tudta hol leresse,mivel ugye otthon már nem volt,mert mondta bébicsõsznek,hogy van még kis melója. Így semmi logikai bukfenc nincs,és nem csak úgy hipp-hopp ott van Deb a semmibõl.

Go Jeff Go!!!!

bency
Nekem nem tetszett az egész rész szinte,csak egy két jelenete,viszont a vége.....<#taps><#taps><#taps><#taps>

I cant wait...

:) Semmi okosság :P

fixon
Hogy került a templomhoz Deb?

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Na már untam ezt a Deb szerelmes Dexterbe hülyeséget, de a vége adta. 😄

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

exTrem
következõ évad majd szeptemberben ?

Azért Debrának is elég elcseszett történetet találtak ki... 2 elmebeteg sorozatgyilkosba szeretett bele (mindketten a féltestvérei), aztán egy vénemberbe, meg egy "alkoholistába"...
Kíváncsi leszek, h megöli-e Dex Debet, vagy ketten fogják osztani az igazságot a földön. És még min. 2 évad, mi lesz még itt OG 😄
Seeyanextyear

Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5

OMFG O_O

http://thenamelessphoto.com/

FZoleee
eddig ez a legdurvább cliffhanger 😄
Jim Morrison
ha rám hallgatsz kövi évad elején nézd meg 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Bruk
Jobb, ha ide inkább estig nem nézek be. Reflexbõl mentem már a spoilerekre. 😄

Jim Morrison
jaja 😄 most kéne egy idõgép 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

proway
spojleres bigykat mindíg elszúrrrrom :@

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Jim Morrison
annyira tudtam baszki, de annyira 😄 ennek be kellett következnie

proway
duuuurva

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

jaja, tényleg 19-21 óra között szokott lenni, ide szokott leghamarabb felkerülni: http://dexterfelirat.atw.hu/
Bruk
Az egyik haverom azt mondja, hogy 19-21 óra között szokott lenni.

Jim Morrison
felirat kb mikor lesz? ha kovi 10percben akkor meg varok 😄

threeman
ezt a cliffhangert a végén... ennyire még nem vártam a következõ évadot

Bruk
Az elsõ fele egész jó, a másodikról még nem nyilatkozom. Szerintem ennél jobban már nem tudják elszúrni, de most lehet elszóltam. Holnap minden kiderül. 😄

dede csak vip hiányában nem tudom betenni 😄
köszi, akkor a dexter 6.évadjának is nekilátok lassacskán
bency
Szar,mindig is utáltam a demotiválót.

:) Semmi okosság :P

Bruk
Ha jól tudom, akkor ma este jön, de felirat csak holnap lesz hozzá. Én hétfõ este szoktam nézni.

Amúgy nem neked volt az a durva véres logód? Miért vetted le? 😄

üdv.
a 6.évad is 12 részes? MIkor jön az évad utolsó része?
Esetleg annyit ,hogy mennyire sikerült bepörögni az utolsó részekre?
fixon
demotivalos

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Seth
a saját vérével festette legalább? 😄

PSN ID.: Beegabor

öregített rajta pár évet 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

elitehun
precision
pont ezért nem fogja bevallani neki, de a saját döntéseiben befolyásolja majd

Bazinga!

mascarun
Jó-jó. Az egy dolog hogy Deb mit érez de ettõl függetlenül Dexter lehet elhajtja a picsába az érzelmeivel együtt!

precision
ez tényleg durva lenne már... 😊

az hogy Deb bele van zúgva tudat alatt Dex -be még csak-csak beveszi a gyomrom, mert valamilyen szinten meg lehet érteni, vagyis elfogadni inkább... Deb egy lelki csõdtömeg, sorozatgyilkos pasi, vénember pasi akit megöl egy sorozatgyilkos...stb., szóval eléggé el van cseszve az élete

de a készítõk biztos nem oda fognak kilyukadni hogy Deb szerelmet vall neki, az lol lenne tényleg 😄 itt a karakter-fejlõdése a lényeg ill. a kettejük viszonya (elõbb-utóbb rájön majd, hogy kicsoda Dexter... ott lesz jelentõsége ennek, szerintem)

Bazinga!

ProGabe
😄!

na abban a pillanatban hagynék fel a sorozat nézésével

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

fixon
Ezek után simán kinéze, hogy egy eddig eltitkolt, szülés után adoptált harmadik kistesó...

precision
ja igen, ez eszembe sem jutott, hogy az ITK miatt van
ja, teljesen lehetséges

Bazinga!

Seth
Szerintem azt mindenki tudja már, hogy Dexternek a tesója volt az ITK (az is lehet már említették a srácnak vmelyik párbeszéd közben,nem emlékszem)
Megszállottja lett Dexternek meg a munkájának, és miután "kikosarazta", akkorát csalódott benne,hogy vmi beteges bosszút akar állni. Nem hinném, hogy gyilkos lesz belõle, de majd meglátjuk

PSN ID.: Beegabor

precision
SPOILER?!

én arra vagyok kíváncsi, hogy mit fognak kihozni a geek srácból aki tudja, hogy Dex kicsoda... mert valszeg ezért küldi el neki a kezet

Bazinga!

Bruk
Éreztem, hogy valami ilyesmi is lesz.

Kíváncsi leszek, hogy a festményre mit találnak ki. Mert ugye az ismét összeköti az egyszerû "laborpatkányt" egy kegyetlen sorozatgyilkossal. Ez pedig már nagyon is feltûnõ lenne. Lehetne egy olyan magyarázat, hogy mivel Dexter mentett meg mindenkit az Ürömtõl, ezért szerepel õ rajta. Na de hoppá, benne sem volt a tévében, meg sehol, tehát Travis nem tudhatná, hogy ki is õ.

precision
<#wow2>

Bazinga!

Jim Morrison

Frosty01
merem remélni hogy kurvagyorsan elfelejtik ezt a dexter - debra lavulavustory szálat, mert ezt már az én szervezetem sem tudná elviselni 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Afe
Én is most néztem az új részt, és nem akartam elhinni, hogy milyen idióta irányba viszik Debrát. Következõ évadban mi lesz, Dex összjön az akkorra már szivarérett Astorral, vagy mi a fax van itt<#shakehead>

Bruk
Remélem igazad van. Nem szeretném, ha ezt az egészet erõltetnék...

mascarun

Lehet hogy csak bemesélte magának miután szóba került az agyturkásznál!
Lehet csak elgondolkodik rajta.

Bruk
Igen, szerintem sem lesz tartós dolog. Csak azt mondom, hogy eddig megvolt az a dolog, hogy jó testvérek és akkor most ez megszûnt. Ezt nem lehet már úgy elintézni, hogy csak hirtelen fellángolás volt Deb részérõl. Mert ilyen nincs.

Egyébként én múltkor a "biztos terhes vagy" résznél nevettem egyet. 😄

ahogy már múltkor is elmondtam, biztos h nem lesz tartós meg komoly dolog...vagyis remélem...
amikor Deb álmodott és a végén benyögte h fuck, hát majdnem lefordultam a székrõl..😄😄

Bruk
Vagyis volt már róla szó, tudom, de akkor még csak találgatás volt.