5447
-
#4284 Szerintem tul sablonos es egyertelmu lenne.
Biztos vagyok benne, hogy ennel valami nagyobbat es kiszamithatatlanabbat akarnak.
Ahogy eddig is tele volt fordulatokkal a sorozat.
En el tudnek kepzepni egy ilyet: Harrison felnott, es hasonlo szituacioba kerult, mint a fater, aki mar kigyogyult fuggosegebol, de igy se erhet veget a remalma a fia miatt. Es is eleg kaka lenne, valami olyan kell, amire egyaltalan nem szamitanak a nezok.
Egyebkent irtora tetszett es hatasos volt a 2. resz zarojelenete. -
#4283 Hehe én is pont ezen gondolkodtam... tuti nincs.
#4282:
Elvileg kell lennie még egy következő évadnak.
Két évadra egyeztek meg tavaly.
20milla vs 24milla -
Neoncsoves #4282 nem akarom hogy így folytatódjon ez a sorozat...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amúgy szerintem az lesz a sorozat vége hogy dexter megöli magát / feladja magát -
#4281 jó kezdés, jó folytatás, és még Yvonne Strahovski fel se tűnt... csak így tovább -
#4280 Ja lehet az utolsó évadban megy az USA-ba a TEK azt intézkedik!
xD -
#4279 Talán még Malév volt (február 5), de hosszútávú járatok már évek óta nem voltak. -
#4278 TEK olyan simán lefülelné hogy öröm lenne nézni :D -
Susarc #4277 nem,mert nagyon alapos:P:)) -
Micsu #4276 valszeg ez egy alternatív univerzumban játszódik mert dextert a mi világunkban már rég elkapták volna :P -
#4275 Létezik direkt járat Miaminől Budapestre? :P
Vagy ezt a részt még akkor forgatták amikor még volt Malév? :) -
Susarc #4274 most mondanám melyik ország miatt prómóznak minket,de jobb ha nem teszem:P:) -
Susarc #4273 hehe ez tetszik!:) -
BongoBácsi #4272 Hmm, rá is vetem magam erre a filmre. -
#4271 Lehet van magyar stábtag és ő lökte be az ötlettelenség közepette hogy hova vegyen jegyet! (lásd: Szárnyas fejvadász :D) -
#4270 Malév repült régen Budapest - Miami-t. -
#4269 Agresszív egy senkiházi vagy te hallod -
#4268 Ha nem neznem akkor minek jonnek a topikba?Ha nem neznem honnan a faszbol tudnam hogy elhangzott egy magyar varos neve? fuck logic -
#4267 fail :D -
#4266 csak kár hogy nincs közvetlen járat Budapestre Miamiból :) -
#4265 Olvasd el meg1x amit irtam es azt is hogy mire irtam....nagyokos. -
#4264 Egy olyan sorozat topicját olvasod amit nem is nézel és csak az a rész érdekel a valaha volt egyik legjobb sorozatból, ahol elhangzott 1 magyar város neve? -
#4263 passz, tán majd valaki kivágja és felteszi youtube-ra -
#4262 Errol valami link vagy videoreszlet? Nem nezem a sorozatot,de ez erdekelne. -
#4261 hmm... Budapest elég népszerű lett a sorozatok esetén, a Warehouse 13-ben is előkerült..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sőt, konkrétan a reptéren játszódik egy jelenet, bár az vicces, hogy a hangosbeszélő ugyan magyarul beszél, de angol akcentussal :)
-
Hoz_Hun #4260 De abban a filmben marha jól játszott. -
cherubim06 #4259 Sőt:-) -
#4258 Mi volt ez a befejezés? Hogy merték így befejezni, hibernálom magam hétfőig. -
#4257 Ne haragudj! De szerintem ez még mindig normálisabb válasz volt mint amiket én kapok itt ott. Ha meg azt nézzük nem válasz volt csak egy kérdés! -
#4256 elől lapus hátul deszka de azért láttunk már tőle sokkal rosszabb csajokat :D
-
#4255 inkább Sarah a Chuckból mint Miranda Lawson :) -
BongoBácsi #4254 Húúú ezen a képen azért elég ijesztő a csaj ...
-
BongoBácsi #4253 -
#4252 Mer? Dehogy most.Csak azt hittem ott hagyta a templomba.De rajottem valszeg elpakolta amikor Debra elment benziner.
De koszi a normalis valaszt... -
#4251 Te most kezdted el nézni a sorozatot? -
#4250 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Figyeljetek mar Deb kerdezi Dextert, hogy honnan volt kes nala?Erre azt mondja Dexter Travis kesei voltak.Debra megjegyzi hogy egy egesz pack kes volt ott.Azt Dexter hazavitte/elhozta?Csak mert a resz vegen ott van az asztalon. -
#4249 -
#4248 Én inkább úgy fogalmaznék, hogy ahogy idősödött nőiesebb lett, eleinte meglehetősen csúnya volt. Most ha hízna 5-10 kilót kifejezetten jól nézne ki. -
BongoBácsi #4247 Kispöcs koromban amikor indult a sorozat nekem se jött be a csaj de rájöttem, hogy full jó kis bige simán tologotnám. -
#4246 Szerintem full debil feje van Debnek, egyáltalán nem bejövős :) -
#4245 de azt tudjátok ugye hogy férj és feleség voltak irl, 2 éve váltak el :D