Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
a valóság meg ívesen tojik Hollywood meséire, legalábbis tudtommal még soha nem halt senki ilyen mutatványtól irl.
gondolom a sorozatban nem így lesz
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://imagerz.com/QEBHX0tvAwMGAghPFQVR
http://imagerz.com/QEBHX0tvAwMGAghPFAVR
http://loal.atw.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amugy en pontleszarom csakhamar szobahoztatok.. 😄 egyertelmu a tortenet szempontjabol hogy nem adott be maganak semmit.. nem idiota.. 😄
http://loal.atw.hu
A személyedkedésed pedig nem ide való, ehhez más topicot keress.
Regards,
Igen szidom és EGYETLEN dolgon siklott át a figyelmem.
Talán emiatt még nem vagyok full retardált és a véleményem is vállalható, hmmmm?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Regards,
Regards,
:) Semmi okosság :P
A #3972 -re : szerintem nem akart úgy járni mint múltkor. Egyszerûen taktikázott, számított rá, hogy Travis nem felejtette el az injekciót, így nem az a keverék volt benne, hanem csak mittudomén, c vitamin 😄
PSN ID.: Beegabor
PSN ID.: Beegabor
Ekkora utolsó marhaságot nehezen mondthattál volna barátom.
MÉGIS MIÉRT TUDTA??? MIBOL??? Ne vicceljunk már, az egy kib@szott bunugyi helyszin, egy a 126-bol, amin jártak csak ebben az évadban.
debra azért ment oda, mert tudta hogy ott lesz dexter, és gondolom ment volna megint picsogni az ölelõ karjai közé <#nyes>#nyes>
practitioner of the forbidden arts of death
Továbbá:
Viszont a cliffhanger miatt most kenytelen leszek nézni a 07-et is, pedig nem akartam már folytatni 😊
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Regards,
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
az utolsó jelenet mentette meg a részt...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nekem ezzel az évaddal (6.) csak az volt a gondom, hogy volt egy erõs kezdés, aztán a felénél mintha megindult volna a lejtõn, azt most az utolsó pár percben megint felment a csúcsra. Ez olyan furcsa számomra. Lehet bennem van a hiba...
Azért a sorozat megélt 6 évadot, és még mindig egész jó, még mindig érdekel. Várom a következõ évadot. Nálam ez ritka. Kíváncsi leszek mi lesz a legutolsó rész... de az még odébb van, elõször jöjjön a 7. évad. :-)
Igazából nem hittem volna, csak viccbõl írtam. :-)
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Hogyne. Az hogy valaki belegondolt abba, hogy az milyen durva lenne, ha meg mernék csinálni, attól az egyáltalán nem várható.
Ez az évad szerintem még mindig jobb volt mint a 3. és az 5.
Ez így jó volt ahogy összehozták összességében. Annyi, hogy a 2 záró részre több akciót vártam volna, de attól jól és érdekesen megcsinálták.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Az évadról:
Az elsõ fele nagyon tetszett, a második már nem, sok baki volt, és olyan dolog, ami szerintem butaság. Ráadásul erõltetett is volt...
A befejezõ részrõl:
1.
2.
Viszont ez a Deb-Dex dolog annyira nem jön be. Nem tudom mi lesz ebbõl, de csak megoldják. Nem értem ezt minek kellett beletenni, de lehet bennem van a hiba.
Szóval várjuk a folytatást. Remélem következõ évad egy fokkal jobb lesz. Ez az elsõ olyan évad, ami nem nagyon tetszett nekem. Pedig olyan jól indult, de legalább a befejezés jó lett.