Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
pontosítok: de halt meg... de ahhoz, h sikeres legyen egy ilyen mûvelet, artériába kéne lõni a levegõt, és mondjuk egy biciklipumpával <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
Hollywoodban tényleg nem.
a valóság meg ívesen tojik Hollywood meséire, legalábbis tudtommal még soha nem halt senki ilyen mutatványtól irl.

mascarun
Na erre én is gondoltam. Mint tudjuk ha levegõt fecskendezünk be a véráramba az nem túl egészséges. Fõleg ha egy buborék eljut a szívbe és helósziaszevasz!

ProGabe
jól emlékszel! a köv. részekben nagyon morbid poénokat mondogat neki, tehát elfogadja ezt a dolgot és megpróbálja "szar" viccekkel elbagatellizálni

gondolom a sorozatban nem így lesz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Flamer
ezek azok.

http://imagerz.com/QEBHX0tvAwMGAghPFQVR

http://imagerz.com/QEBHX0tvAwMGAghPFAVR

http://loal.atw.hu

Flamer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mar nem is azert de elis takarta pont a fecskendot.. szoval nem latszott hogy meddig van benne a cucc. viszont amikor beadta maganak meg pont mutattak hogy volt benne egy kicsi. tan levegot nyomott be maganak? 😄 mer..
amugy en pontleszarom csakhamar szobahoztatok.. 😄 egyertelmu a tortenet szempontjabol hogy nem adott be maganak semmit.. nem idiota.. 😄

skinnyman
Aha, EGYETLEN dolgon át siklott át a figyelmed. Csak éppen az az EGYETLEN dolog egyben az az EGYETLEN dolog is volt, amibe konkrétan bele tudtál kötni. Aztán foggal-körömmel, vállalhatatlan stílusban, személyeskedve anyáztad le, aki rendbe akarta tenni a baromságaidat, amiket itt összehordtál ("Ekkora utolsó marhaságot nehezen mondthattál volna barátom. <...>"). Ezek után az szerintem a minimum, hogy bocsánatot kérsz attól, akinek így nekiszaladtál teljesen jogtalanul, és csöndben maradsz.
A személyedkedésed pedig nem ide való, ehhez más topicot keress.

Regards,

Blasta
Neked is b+.
Igen szidom és EGYETLEN dolgon siklott át a figyelmem.
Talán emiatt még nem vagyok full retardált és a véleményem is vállalható, hmmmm?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
azt majd én eldontom <#kocsog>

Shiwo
mondjuk folytatásnak valami olyat tudok elképzelni, hogy
Deb ideg-összeroppanást kap és elájul, késõbb nem elkékezik semmire, Dex azt mondja, hogy szimplán rosszul lett, mint legutóbb...persze Debnek rémálmai lesznek a dologról, el is kezd gyanakodni, de a pszichomókus arra jut a "rémálom" hallatán, hogy Deb tudatalattija Dexertõl várja problémáinak megoldását, és ezt jelképezi, hogy testvére kinyírja a körözött sorozatgyilkost, mondhatni végez a problémával...
<#idiota>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Calver

carpenter írta a twitterjén, hogy a finálé második felébõl sok részt kivágtak... amúgy már 15-én elszólta magát twitteren.
skinnyman
Hol láttad ezt az interjút? Kár volt kivenni, mert emiatt ez a része tényleg nem volt túlmagyarázva...

Regards,

Calver
készítõ mondta interjúban (junkien megtalálod), h kinyomta a cuccot elõtte a fecskendõbõl, csak nem került be a jelenet, mert esztétikailag szimplán... nos, szarul nézett ki.

skinnyman
Nagyon vicces, de azert legközelebb kicsit gondolkodhatnál, mielõtt foggal-körömmel szídod a sorozatot, közben pedig kiderül, hogy fingod nincs az egészrõl, nem figyeltél, és azért nem érted...

Regards,

bency
Ha Debra nem lenne szerelmes vagy mi a fasz akkor nem keresett volna ott semmit és Dex nyugodtan megölhette volna,amúgy is már az évad elején megmondta Dex hogy a templom tökéletes helyszin lesz a megölésére ,nem a kisujjából szopta ki évad végén.

:) Semmi okosság :P

bency
Inkább maradj csendben végre.

Seth
Igen, ez tényleg hatalmas felelõtlenség volt a részérõl. Nem is értem

A #3972 -re : szerintem nem akart úgy járni mint múltkor. Egyszerûen taktikázott, számított rá, hogy Travis nem felejtette el az injekciót, így nem az a keverék volt benne, hanem csak mittudomén, c vitamin 😄

PSN ID.: Beegabor

Blasta
Ez esetben viszont Dexter egy nagy marha. Ott gyilkol, ahova Debrah kuldi hivatalosan? Nagyon óvatlan.

Blasta
Koszi, már beugrott, tényleg D mondta neki.

Seth
Onnan, hogy mondta neki Deb, hogy menjen még vissza elintézni amit még el kell, hogy lezárhassák végre a helyszínt. Dex mondta neki, hogy van egy kis elintéznivalója és utána odamegy

Blasta
"debra azért ment oda, mert tudta hogy ott lesz dexter"

Ekkora utolsó marhaságot nehezen mondthattál volna barátom.
MÉGIS MIÉRT TUDTA??? MIBOL??? Ne vicceljunk már, az egy kib@szott bunugyi helyszin, egy a 126-bol, amin jártak csak ebben az évadban.

Blasta
Ja igen, és lehet csak én nem figyeltem, de ha a saját nyugtatóját magába nyomja ott a teton, akkor miért nem hatott. Valamirol lemaradtam?

Frosty01
HAJAJ... te nézed is a sorozatot vagy csak be van nyomva háttérzajnak?

debra azért ment oda, mert tudta hogy ott lesz dexter, és gondolom ment volna megint picsogni az ölelõ karjai közé <#nyes>

practitioner of the forbidden arts of death

Blasta
Egyetértek, a 3. résznél is kicsit sikerult laposabbra, unalmasabbra csinálni. Eleve nem tetszett, hogy egy érdekes és kurva ritkán felmerulo szálat (a kéz) nem zártak le. Konyorgom, ennek mi értelme?
Továbbá:
Valaki elárulhatná, hogy mi a faszt keresett ott Debrah a kis kápolnában a legvégén. Azért ment oda, mert itt lett eloszor rosszul? Nem értettem.

Viszont a cliffhanger miatt most kenytelen leszek nézni a 07-et is, pedig nem akartam már folytatni 😊

Flamer
insane!

Frosty01
+1

practitioner of the forbidden arts of death

fixon
Szerintem tök nincs így. Nekem nagyon tetszett ez az évad. A témája miatt is meg, hát sok jó izgalmas szál volt benne. Meg hát a kéz még mindig rejtély. 😊)

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

skinnyman
Asszem nem, kb a középmezõnybe tenném, a harmadiknál például jóval jobb volt, ilyen durva lezárása pedig eddig talán egy évadnak se volt még.

Regards,

GregSB
Asszem kijelenthetõ, hogy ez volt eddig a leglaposabb évad...

faszság lett a vége...
Tikal
pff, igy befejezni? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

mascarun
Tényleg! XD
Tudtam hogy valami kiesett.

fixon
Az elsõt mondani is akartam neked, hogy teljesen eltaláltad. Nézem és mondom, basszus ezt, mintha olvastam volna. 😊)) Jó mondjuk nem kalóz, hanem coyotte volt 😊

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Shiwo
jól emlékszel

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

bency
Igy van.

skinnyman
Basszus, tényleg! 😊

Regards,

Én meg most jöttem rá, hogy Travis-t játszó színész (Colin Hanks) Tom Hanks fia. Azért volt olyan ismerõs. Hasonlít rá mint állat. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

hát ez a befejezõ rész nagyon unalmas volt szerintem
az utolsó jelenet mentette meg a részt...

Bruk
Mondták is, amikor megtalálták, hogy a halál beállta után vágták le. Bár lehet rosszul emlékszem...

Seth
Gondolom sejtik, hogy halott. A kézbõl amit Dexter hagyott a szobron.

mascarun
Én azon gondolkodtam hogy a végén már hogyhogy csak Travis-t keresik és Gellar-tól el is feledkeztek?

Nem tudom valaki olvasta-e a könyveket, én csak az elsõt, már nagyon rég. És nekem úgy rémlik, hogy a könyvben már ott a legvégén lebukik Debra elõtt.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Bruk
Nekem a 3. évad különösen tetszett Miguel karaktere miatt. A másik fõszál és a befejezés tényleg elég gyenge lett, de összességében az az évad szerintem egész jó volt. Az 5. évad is tetszett, fõleg a drámai kezdés miatt, a fõszálak meg nem voltak rosszak. Mindenesetre ha újból megnézném õket, akkor lehet változna a véleményem.

Nekem ezzel az évaddal (6.) csak az volt a gondom, hogy volt egy erõs kezdés, aztán a felénél mintha megindult volna a lejtõn, azt most az utolsó pár percben megint felment a csúcsra. Ez olyan furcsa számomra. Lehet bennem van a hiba...

Azért a sorozat megélt 6 évadot, és még mindig egész jó, még mindig érdekel. Várom a következõ évadot. Nálam ez ritka. Kíváncsi leszek mi lesz a legutolsó rész... de az még odébb van, elõször jöjjön a 7. évad. :-)

Igazából nem hittem volna, csak viccbõl írtam. :-)

Tower Guard
Spoiler 1-en nevettem mert tényleg kb igazad volt 😊

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
"A vége várható volt már"
Hogyne. Az hogy valaki belegondolt abba, hogy az milyen durva lenne, ha meg mernék csinálni, attól az egyáltalán nem várható.

Ez az évad szerintem még mindig jobb volt mint a 3. és az 5.
Ez így jó volt ahogy összehozták összességében. Annyi, hogy a 2 záró részre több akciót vártam volna, de attól jól és érdekesen megcsinálták.

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Bruk
Most fejeztem be, és a vége eléggé ütött. Nem hittem volna, hogy ennyire fogom várni a következõ évadot. Szerintem a rendezõk is érezték, hogy be kell dobni valamit... Ez durva lett.

Az évadról:

Az elsõ fele nagyon tetszett, a második már nem, sok baki volt, és olyan dolog, ami szerintem butaság. Ráadásul erõltetett is volt...

A befejezõ részrõl:

1.
Mit is mondtam múltkor? Dextert felveszi egy "halászhajó" és kinyírja a gonosz, gyilkos "halászt". Hát, majdnem eltaláltam. 😄

2.
Alapjába véve olyan volt ez az epizód, mint az évad második fele. Már majdnem a felénél járt az egész, de még semmi különösebb nem történt. Aztán amik történtek, azok sem nyûgözött le, de nem volt rossz. Tetszett. Viszont amik a vége felé történtek és fõleg a befejezés. Te jó ég. Ahogy lentebb írták, még két évad lesz. Hogy mit fognak kitalálni, azt nem tudom, de nagyon érdekel. Mert Deb nem olyan, mint Miguel (az õ karakterét nagyon bírtam) vagy Lumen.

Viszont ez a Deb-Dex dolog annyira nem jön be. Nem tudom mi lesz ebbõl, de csak megoldják. Nem értem ezt minek kellett beletenni, de lehet bennem van a hiba.

Szóval várjuk a folytatást. Remélem következõ évad egy fokkal jobb lesz. Ez az elsõ olyan évad, ami nem nagyon tetszett nekem. Pedig olyan jól indult, de legalább a befejezés jó lett.

Tower Guard
Meg kellett ugyebár egy berendezett hely neki, ezt úgy hirtelen ott, hááát nemtudom

Tower Guard
A tetõn??? Valószínû sejtette hogy majd észreveszik hogy nem jelentkezik a zsaru a tetõn így nem sok értelme lett volna...

skinnyman
"Igazából, az hogy észre vette deb, nem jelent semmit, kitudja magyarázni magát csak a rituálét nem..."

Nincs az az isten, hogy ezt kimagyarázza, egyértelmûen, félreérthetetlenül bukott le... Ez alapjaiban fogja megváltoztatni a kettõjük viszonyát, ez egészen biztos szerintem.

Regards,