Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#puszis>#puszis><#szeret>#szeret>
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
szerintem jó 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elég érdekes hogy mennyi embernek mennyire más vélménye van.😊
Például sok ismerõsöm és szerintem is a Fûrész sztorija már úgy az 5. résztõl erõltetett volt és már nem volt ütõs valamint izgalmas. (ugyanez volt igaz Dexter 6. évadára) Szerintem azt már akkor be kellett volna fejezni...
SPOILER!!! ha esteleg valaki még nem látta volna és érdekli...
...például a Dr. Gordon-os csavarral.
A Dr. Gordon visszatérte tökéletesen megegyezik azzal, hogy Deb meglátta Dextert most az évad végén. Ha Dr. G csavart 3 résszel ezelõtt lõtték volna el és utána lett volna egy befejezõ rész akkorát ütött volna mint a légkalapács így meg hát ehhh... Ha a Deb-es fordulatot az 5. évad végén lépték volna meg lehet akkorát szentségeltem volna (jó értelemben) mint a 4. évad végén, így meg csak annyi volt a reakcióm hogy végre, meghogy áhhhh ebbõl a vallási szállból és a sztoriból mennyivel többet ki lehetett volna hozni.
Azért bízom a jó befejezésben...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
There is no peace. There is only WAR!
Amúgy egyetértek, a legutóbbi Dexter évad gyenge volt. Meg azért a Breaking Bad sokkal jobb 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Hát mit mondjak...
Most nemrég daráltam le a 6. évadot és hát sajnos csalódás volt.
Még sosem szóltam hozzá a fórumhoz így gondoltam leírom mit gondolok az elõzõ felvoásokról is. 1-5 évadok mind nagyon tetszettek. 1. 2. és 4. évadok voltak az igazán ütõsek. A 3. és az 5. habár kicsit többet vártam tõlük még mindig hozták a jó színvonalat, ami fõleg az 5. évadnál ért meglepetésként. Mikor meghallottam hogy az 5. évad showrunner-jének Chip Johanessen-t választották meg, elsõ reakcióm az volt, hogy: - Jesszusom, ezzel aláírták Dexter halálos ítéletét!! Féltem is belekezdeni az évadba. Végül rávettem magamat és mit tesz isten, ilyen kellemes csalódásom ritkán volt. A sztori az akciójeleneteket és pár logikai marhaságot leszámítva mesterien lett kidolgozva.
Az elsõ öt évad pontozása röviden:
1. 10/10
2. 9/10
3. 8/10
4. 10/10
5. 8/10
Aztán mikor meghallottam hogy a 6. évad showrunner-je Scott Buck lesz kinek azért a dextenél már hosszú múltja van gondoltam akkor most jön a reboot és egy ütõs évad. Hát igen most is nagyot csalódtam csak sajnos nem kellemesen... Amíg Sam testvér élt az évad 9/10...az ezt követõ 6 rész után 6/10 RAJONGÓIT JÓINDULATTAL. Alig valami feszültség, izgalom, sok iszonyatos hülyeség, erõltettség és még dráma is alig (ha volt) benne , ami aztán végképp kiverte a biztosítékot.
Remélem az írok figylembe veszik a kritikákat és a kövi, befejezõ évadokra összeszedik magukat, mert nem lenne jó ha ez a remek sorozat is a Fûrész sorsára jutna...
Végezetül, így 6 évad után még mindig az elmúlt 10-20 év egyik legjobb sorozata fõleg Dráma kategóriában. A Breaking Bad-el szoros versenyben...
:) Semmi okosság :P
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
tavaly viszont a sliders-t kezdtem el újranézni de sajnos miután Quinn-t kiírták vagy nem vállta a szerepet és megvariálták a történetét annál abbahagytam, bár majd próbálom egyszer befejezni 😄
Filmet azt bármikor megnézel..mi az a másfél óra de mikor 4 5évadba kezdesz az nem 2óra 😄
mentalista, califorgia, SN - most ezek vannak, aztán lenne pár film is amit jó lenne már megnézni..
"The trees move. Do you not see it?"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Yo, Bitch!
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
De leginkább az elsõ és a második évad tett be nekem, azt kellet kihevernem. 😄
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Még semmit nem olvastam a fórumból, 4046 hozzászólást meg nem is fogok 😄
Tetszik a sorozat, váro ma következõ évadot, mostmár haladok majd veletek együtt.
+fav
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Akár itt is elmondhatna mindent, hiszen olyanokat nem (nagyon) ölt akik nem szolgáltak rá valamilyen módon.
A halál csupán a kezdet...