5447
-
Neoncsoves #4364 egyik legjobb évad eddig... -
#4363 Hat az 1 hettel ezelotti resz utan nem hiszem h kulonosebben jelentossege lenne vagy kiderulne reszletesebben, de majd meglatjuk :) -
federer880402 #4362 Üdv Mindenkinek! :-)
Ez most nem Spolier lesz, csak egy kis eszmefuttatás. :-)
Louis-ra visszatérvén: Véleményem szerint Louis nem 'csak' egy rajongó volt. Ugye volt az, amikor megszerezte a software céget a fószer-tól, szerintem meg akarta ismerni Dexter módszereit, közel akart férkőzni hozzá, az igazi énjéhez. Louis-t nagyon érdekelte ez a téma (még játékot is készített, ugye:-)). Szerintem játszani akart vele Louis először (mint a készített játékában), kíváncsi volt arra, hogy mit fog tenni vele Dexter. A megszállottjává vált. Ha belegondoltok, a kéz, amit küldött, lehet imponálni akart vele, csodálta őt. Hasonlóan, mint Brian (avagy Rudy) az első évadban. De az nekem még mindig furcsa, hogy honnan tudja ezeket a dolgokat. Az is lehet, hogy teljesen tönkre akarta tenni Dexter-t és kirúgatattni őt (de hát Dexter ugyebár tett erről, hogy ne így legyen: D), aztán később átvenni az ő munkáját és folytatni Dexter 'munkásságát' egy saját kis Dark Passanger-rel. De az sem kizárható, hogy rivalizálni akart vele, ő is Serial Killer-é akart válni ennek a hatására. De nekem van egy másik tippem is, hogy honnan tudhatja azt, hogy ki is valójában Dexter...Brian-től. Ugye, azt a videójátékot - mondta is Dexter-nek, hogy régen készítgeti, tökéletesítgeti - , mi van akkor, ha Brian volt a minta számára, csak ugye őt Dexter megölte. Lehetséges, hogy jóban voltak Brian-nal és el is mondta Louis-nak azt, hogy Dexter is egy Serial Killer? Vagy csak valaki Louis-on keresztül akart hozzáférkőzni Dex-hez? Lehet sohasem tudjuk már meg ezt. Kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatban? Mindenesetre eddig nagyon tetszik az évad. 10/10 eddig.
-
Deleter14 #4361 Eddig is figyelemre méltó volt,de a mostani rész után rájöttem,hogy nagyon-nagyon jó színész Michael C. Hall. Szóval hihetetlen nagyot alakított. -
#4360 Jó ez az évad, nagyon jó. Nem akarnak egyszerre sokat fogni, szépen haladnak előre a szálak. Az új karakterek is jók. Jöhet a következő rész. -
#4359 s7 e4
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!" I dont run. I make people run.
...
However I do run if theres a bull coming after me with an axe
BESÍRTAM. :D
-
#4358 úgy hallottam the wire még durvább :) azt felirat nélkül már valami (és meg is érteni) -
#4357 Azért írtam, mert én is fordítottam már sorozatot (nekem sem szükséges a magyar felirat, csak kényelmességből várom meg), és szar dolog az előzés. Főleg ha szarabb munka :) -
#4356 ezek szerint nem néztél még soha Misfits-et, abban van olyan szereplő, akit művészet megérteni hallás alapján
a feliratért meg ezer köszönet -
Susarc #4355 SONS-ban a skót gyereknek is brutál angolja van:) -
Susarc #4354 ez csak film! igazából nem halt meg!:D:D -
#4353 Én a BB példálózást sem értem.
Azt se tudom, ki az a Kászóne.
Én felirat nélkül nézem, esetleg angol felirattal, bár az csak eddig egyetlen sorozatnál volt szükséges, ahol az egyik fickó beszédét az akcentusa miatt egyszerűen nem értettem soha (Walking Dead).
Dexter esetében a felirat tökéletesen hanyagolható szerencsére. -
Dean Winchester #4352 ha szólsz,hogy következő rész után ugyanígy linkeled a feliratod akkor azzal nézem és azt szedem le :D Mivel nem számítottam rá így én is a másikkal néztem! Mindenesetre köszi !!! -
#4351 Ezt most nem értem. Egyrészt az én dolgom milyen felirattal nézem másrészt hogy jön ez ide? -
#4350 én is szívesebben néznem magyar felirattal, de alig várom hogy lássam, és nekem az angol felirat is bár nincs bonyolult nyelvezete azért a felirat sosem árt :) a respect meg természetesen minden fordítónak kijár :)
lehet már kibeszéltétek, de az a kopasz egy beteg állat :D csajt sajnáltam nagyon :( -
#4349 én mindig angol felirattal vagy anélkül nézem, szóval engem nem érint a magyar felirat kérdés -
#4348 Minden tisztelet Cassonenak a forditásért,tényleg,respekt.
De képzeld el mennyire várja mindenki hogy lássa már az új részeket,és ahogy jön egy akár használható felirat már nézné is mindenki. -
#4347 Nem igaz, hogy nehezetekre esik megvárni Cassone feliratát...
Rosszabb ez a másik, belenéztem. Ez nem Breaking Bad, itt minőségi hivatalos fordítója van a sorozatnak, félrefordítások nélkül. Na mindegy... -
#4346 Doakes -ba szerelmes volt, ezért nem hitte, hogy ő a Bay Harbour Butcher
aztán a dns vizsgálat után elhitte, még ha nehezére is esett
most pedig arra jött rá, hogy nem ő volt a gyilkos, hanem őt is megölték
valszeg az lesz, hogy kikér majd más szakvéleményt az előző évad főgenyójának megölésével kapcsolatban, és rájön, hogy nem úgy halt meg, ahogyan Dexter azt állította, hogy magát ölte meg... és ugye Dexter nem szokott tévedni, ekkor kezd majd el ő utána nyomozni majd LaGuerta -
Susarc #4345 uhh baszki tényleg! La Guerta annó Doaksot védte nagyon és nem hitte,hogy ő a murder:P már el is felejtettem hogyan is volt:p akkor viszont tutira veszem,hogy az örsön gyanakszik valakire már! -
#4344 pont akkor fejeztem be... :D azért köszi ! :) -
#4343 Dexter 7x03 (hdtv-asap, hdtv-mgd, 720p-immerse) magyar felirata elkészült:
LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone -
#4342 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem meg 2-3 rész alatt lerendezik, maximum, de lehet következőben meglesz
"évadpromó" (#4227) meg tippre szokásosan csak az évad első feléből szemezett, legalábbis így 3 rész után nagyon úgy néz ki -
Dean Winchester #4341 jójó, valóban -
#4340 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kétlem, miért hinné? Beazonosították dns alapján, hogy az Doakes. Azt hiszi valószínűleg ami a legegyértelműbb, hogy Doakes ártatlan volt, ahogy végig hitte / tudta / remélte és a Bay Harbor Butcher még mindig itt van. -
Dean Winchester #4339 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!LaGuerta sztem azt hiszi,hogy Doakes él....
kíváncsi leszek mi sül ki belőle :D
fasza rész volt ez, jó ez h nincs az az igazán nagy főgonosz, bár most az ukrán keménycsávó lesz a főgonosz sztem...
jó rész volt nagyon, jöhet a következő...
ez az évad jelenleg ott van a top3ban :D
-
#4338 Louis nagyon megszívta. Kellett kekeckednie,és pont rosszkor volt ott,de hát van a közmondás,aki másnak vermet ás,ő kerül be :D Csajt sajnáltam,és Debra miatt,de legalább rájött,hogy bátyó okosan csinálja,és nem alaptalanul. Ukránok kemények lesznek az biztos. Jó ez a több szálas dolog! :) -
#4337 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Persze hogy lesznek bonyadalmak,most az ukránokkal is megfog gyülni a baja Dexternek,főleg hogy már találkozott a nagyfőnökkel csak még nem tudta :P Meg ugye szopás lesz amiért meghalt Louis,az csúnya volt kicsit,rosszkor rosszhelyen :P De Debra nagyon sokat tud neki segiteni ha szorul a hurok azt se feledjük,mert tuti segitene neki,vagy terelné róla a nyomokat! És ami fontos ott van még LaGuerta nál a vérminta amit talált Travis meggyilkolásnál,az se lesz elfeledve -
#4336 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem meg össze fognak itt futni szépen a szálak - ugyebár valamelyik évad végén volt egy vércsepp Quinn cipőjén amikor "megkörnyékezte" Dexter-t, most meg a csaj várhatóan vissza fogja súgni neki a nevét, lesznek még itt vicces dolgok
viszont az nekem is tetszik, h nagy átívelő dolgok helyett úgy néz ki több kisebb átívelést dobnak be. -
#4335 Nekem nagyon tetszik ez az évad eddig,tetszik hogy nincs főgonosz se úgy annyira,csak úgy történnek a dolgok.Pont jó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon sajnáltam a csajt akit megölt az az állat,kurva jó csaj volt :P Deb se idegesit annyira,végre elfogadta úgy ahogy. Quinn meg bajba fog kerülni még nagyon emiatt a csaj miatt ,de a csajnak is lesznek bajai ,szerintem. -
Susarc #4334 Juhuhúúúú ez mekkora durva rész volt már! -
#4333 s07e03 felirat -
#4332 Ez is jó lesz,köszi :) -
#4331 én innen szedtem Benci -
#4330 Jo volt ez :) -
#4329 Felirat készitő twitterét vagy ahol a leghamarabb vna felirat belinkelné valaki? -
gotchaaa #4328 -
#4327 Hétfőnként várjad, akkor kerül ki az új rész. Honnét jönnek az ilyenek (pár napja is volt valaki), és eddig hogy szedték a részeket? :D :D -
Apa27 #4326 Nem csináltam semmit :) Minek, angol nélkül... :D
Persze, várom, hogy valaki feltöltse. Az a biztos.
-
Susarc #4325 szerintem ilyen alkalmazásokat ne tegyél fel a gépedre nem lesz jó vége.....
várd meg torrenten és inkább onnan szedd le!