Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bency
Bizony bizony 😄

:) Semmi okosság :P

Teppik Amon
"Yvonne Strahovski több részes vendégszereplõ lesz a Dexter 7. évadban." -Sorozatjunkie.hu

<#eljen><#eljen><#eljen><#puszis><#szeret>

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Jim Morrison
oh shit sry

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

nr1ranger
Spoiler ffs xD

There is no peace. There is only WAR!

exTrem
Úgyis az ágyban kötnek majd ki 😊

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison

szerintem jó 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet stílust vált és dubsteppre tömeggyilkolászik vagy csak a dubsteppes<#idiota> Elépzelem ahogy lefekteti Skrillexet az asztalra és levágja a haját<#eplus2>

ForzaInter
a fûrészt már az 1. rész után bekellet volna fejezni.

Yo, Bitch!

Hát igen a Breaking Bad most tényleg jobb. Abban még nem csalódtam.
Elég érdekes hogy mennyi embernek mennyire más vélménye van.😊
Például sok ismerõsöm és szerintem is a Fûrész sztorija már úgy az 5. résztõl erõltetett volt és már nem volt ütõs valamint izgalmas. (ugyanez volt igaz Dexter 6. évadára) Szerintem azt már akkor be kellett volna fejezni...

SPOILER!!! ha esteleg valaki még nem látta volna és érdekli...

...például a Dr. Gordon-os csavarral.
A Dr. Gordon visszatérte tökéletesen megegyezik azzal, hogy Deb meglátta Dextert most az évad végén. Ha Dr. G csavart 3 résszel ezelõtt lõtték volna el és utána lett volna egy befejezõ rész akkorát ütött volna mint a légkalapács így meg hát ehhh... Ha a Deb-es fordulatot az 5. évad végén lépték volna meg lehet akkorát szentségeltem volna (jó értelemben) mint a 4. évad végén, így meg csak annyi volt a reakcióm hogy végre, meghogy áhhhh ebbõl a vallási szállból és a sztoriból mennyivel többet ki lehetett volna hozni.
Azért bízom a jó befejezésben...

bency
Nincs vele semmi baj,kurva jó lett.

[spoilerhát még az "oh, god"-ért[/spoiler]
ProGabe
A dubpstepért jár 10 vesén rúgás!^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bency
Várjuk!

Jim Morrison

nr1ranger
Szerintem simán jó volt a 6. évad, a 3 és 5-nél mindenképp jobb, nemtudom nálam az 5. évad volt az alja. Az elsõ két évadot meg úgyse tudja már semmi felülmúlni, teljesen más az alapkoncepció.

There is no peace. There is only WAR!

stargatelost
Hogy jön ide a Fûrész? 😄 Ezen megakadt a szemem, fõleg azért is, mert nemrég néztem meg egybe a Fûrészeket, és elképesztõen ütõs, zseniális, összetett és kidolgozott sztori az egész 7 rész. Nincsen vele semmi gond.

Amúgy egyetértek, a legutóbbi Dexter évad gyenge volt. Meg azért a Breaking Bad sokkal jobb 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Sziasztok!
Hát mit mondjak...
Most nemrég daráltam le a 6. évadot és hát sajnos csalódás volt.
Még sosem szóltam hozzá a fórumhoz így gondoltam leírom mit gondolok az elõzõ felvoásokról is. 1-5 évadok mind nagyon tetszettek. 1. 2. és 4. évadok voltak az igazán ütõsek. A 3. és az 5. habár kicsit többet vártam tõlük még mindig hozták a jó színvonalat, ami fõleg az 5. évadnál ért meglepetésként. Mikor meghallottam hogy az 5. évad showrunner-jének Chip Johanessen-t választották meg, elsõ reakcióm az volt, hogy: - Jesszusom, ezzel aláírták Dexter halálos ítéletét!! Féltem is belekezdeni az évadba. Végül rávettem magamat és mit tesz isten, ilyen kellemes csalódásom ritkán volt. A sztori az akciójeleneteket és pár logikai marhaságot leszámítva mesterien lett kidolgozva.
Az elsõ öt évad pontozása röviden:
1. 10/10
2. 9/10
3. 8/10
4. 10/10
5. 8/10
Aztán mikor meghallottam hogy a 6. évad showrunner-je Scott Buck lesz kinek azért a dextenél már hosszú múltja van gondoltam akkor most jön a reboot és egy ütõs évad. Hát igen most is nagyot csalódtam csak sajnos nem kellemesen... Amíg Sam testvér élt az évad 9/10...az ezt követõ 6 rész után 6/10 RAJONGÓIT JÓINDULATTAL. Alig valami feszültség, izgalom, sok iszonyatos hülyeség, erõltettség és még dráma is alig (ha volt) benne , ami aztán végképp kiverte a biztosítékot.
Remélem az írok figylembe veszik a kritikákat és a kövi, befejezõ évadokra összeszedik magukat, mert nem lenne jó ha ez a remek sorozat is a Fûrész sorsára jutna...
Végezetül, így 6 évad után még mindig az elmúlt 10-20 év egyik legjobb sorozata fõleg Dráma kategóriában. A Breaking Bad-el szoros versenyben...
bency
Inkább ne is legyen befejezve mintha úgy lenne vége mint pl a Chucknak...Istenem fáj ha rágondolok mennyire elbaszták.

ForzaInter
Attól még jó.😊 Sok sorozat nincs befejezve.

Yo, Bitch!

davidka003
Sliders-el az a baj, hogy nincs befejezve. Elkaszálták.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

a day break ill. flashforward sorozatot is tudom ajánlani ! 1-1 évados mindkettõ és bõven elég is!
tavaly viszont a sliders-t kezdtem el újranézni de sajnos miután Quinn-t kiírták vagy nem vállta a szerepet és megvariálták a történetét annál abbahagytam, bár majd próbálom egyszer befejezni 😄
bency
A Californication messze elõzni ezt nálam...az a TOP1 nekem.
Filmet azt bármikor megnézel..mi az a másfél óra de mikor 4 5évadba kezdesz az nem 2óra 😄

én mondjuk az aktuális sorozatok nézem, ezeket is alig tudom bepótolni nemhogy újba belekezdeni 😄
mentalista, califorgia, SN - most ezek vannak, aztán lenne pár film is amit jó lenne már megnézni..
bency
De várjál mert nem mondtam hogy Dexter szint a Heroes véletlen se 😊 Csak hogy per pillanat azt nézem most.Persze hogy sokkal jobb a Dexter..ez alap.

Calver
hát, egyszer amikor nagyon mélyponton volt a sorozat (ill a legszarabb évad után), akkor hasonlítottam Heroes-hoz... kis híján kiheréltek itt érte <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

bency
Annyira nem tetszik?😊)

Calver
õszinte részvétem.

"The trees move. Do you not see it?"

bency
Én a Hõsöket nézem ..de mindjárt befejezem és akkor kezdek megint mást...van szarásig sorozat.

skinnyman
De nem is túl jó...

Regards,

davidka003
Pedig nem rossz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ForzaInter
Van egy csomó jó sorozat hálistennek, mindig van mit nézni, így pedig hamar eltelik a szünet is.

Yo, Bitch!

kommersz
Ahogy elottem is irtak, en nem csinalok ebbol nagy ugyet."Jaj egy ev szunet".Addig barmit lehet csinalni massal foglalkozni vagy tenyleg elkezdeni akar "sokall" jobb sorozatokat is .En peldaul most a Breaking Bad-et varom.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

skinnyman
Arra azért talán mégsem...

Regards,

A True Bloodra vár mindenki...
Vannak ám még sorozatok, amik EPIC szintûek!
mascarun
Ahhoz képest milyen vége lett eléggé elcsendesedett a topic!

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

elitehun
bency
És másfél óra alatt 2 részt se néz meg<#idiota><#idiota>

Flamer
valameikkeket ketszer nezte meg mer olyanjovolt.

http://loal.atw.hu

fail .D nincs is annyi évada a dexternek 😄DDD
joebacsi
Másfél óra alatt daráltam be 8 évadot!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

tommyknockers
Én egy éjszaka alatt daráltam le az 5. évadot, kb. este 9kor kezdtem, és reggel 7-8ra végeztem. Most a négy napos szünet miatt éjszakánként a Breaking Bad 4 évadját daráltam le. Egyszerûen nem szeretem megszakítani az élményt amit ezek a sorozatok adnak, mikor tudom, hogy van még belõle vagy 6 rész.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

stargatelost
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#vigyor3>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

8 nap alatt daráltam be 4 évadot mikor még suliba jártam és éppen szünet volt...annyira betett a napi 6 rész - aztán pont úgy esett ki hogy vasárnap néztem a 4. évad utolsó hat részét, hétfõtõl már iskola volt, és a valóság szó szerint eltorzult...bekattanva éreztem magam vagy 3 napig és a barátaim szerint is furcsa voltam...szóval csak óvatosan. 😄
De leginkább az elsõ és a második évad tett be nekem, azt kellet kihevernem. 😄
kommersz
nem sok az 1 evadot megtudsz nezni 2 nap alatt😄 ha nagyon elvetelmult vagy akkor 1 nap alatt😄

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

precision
az szép <#eljen>

Bazinga!

Teppik Amon
most felyeztem be a darálást. 1-6 mind megvolt pár hét alatt. Huhh, volt benne pár wtf meg B****z*me*********g rész. Nem is tudom miért hanyagoltam idáig.
Még semmit nem olvastam a fórumból, 4046 hozzászólást meg nem is fogok 😄
Tetszik a sorozat, váro ma következõ évadot, mostmár haladok majd veletek együtt.
+fav

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Fenrir
Volt valamelyik évadban egy olyan rész amikor Dexter azon filózott, hogy mi történne ha elmondana mindent Deb-nek. Volt ott minden: fejlövés, hiszti, stb 😊

Akár itt is elmondhatna mindent, hiszen olyanokat nem (nagyon) ölt akik nem szolgáltak rá valamilyen módon.

A halál csupán a kezdet...

fixon
A sorozatbéli események után ebben simán van ráció!!

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-