Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nr1ranger
Öh, akkor most csak 10 részes lesz az évad?

There is no peace. There is only WAR!

bency
Mintha azt sugalnák a cimek hogy menekülni fog Dexter..

:) Semmi okosság :P

MerlinW
2012-Sep-30 Dexter 07x01 Are You....?
2012-Oct-07 Dexter 07x02 The Shadow Knows
2012-Oct-14 Dexter 07x03 Buck the System
2012-Oct-21 Dexter 07x04 Run
2012-Oct-28 Dexter 07x05 Swim Deep
2012-Nov-04 Dexter 07x06 Do the Wrong Thing
2012-Nov-11 Dexter 07x07 Chemistry
2012-Nov-18 Dexter 07x08 Argentina
2012-Nov-25 Dexter 07x09 Helter Skelter
2012-Dec-02 Dexter 07x10 Because I Want To

[merlinw.org]

skinnyman
az komoly lett volna, valoszinuleg tul hardcore amit nem mertek mar bevallalni, igy is hatarokat feszeget kicsit valszeg.

Regards,

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

😄

jó vicc, ha ezt a sorozat elején ellövik instant skip lett volna, azért ennyire ne rugaszkodjunk el a vakóságtól

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Jim Morrison
Azt javaslom olvasd el azt a részt. Keresd meg ebook formájában, keresd meg a kutya szót és az ötödik kutya találattól kezd el olvasni 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ProGabe
Egy "kínzómester", aki azzal kezdte a munkát az áldozatain, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kikötözte õket egy asztalra, tükröket szerelt föléjük, levágta a szemhéjaikat, kivágta a nyelvüket. Ezek után elkezdte módszeresen levagdosni a végtagjaikat. Természetesen figyelt arra, hogy ne vérezzenek el. Addig csinálta ezt, amíg csak egy torzó maradt, ami magát nézte a tükrökben.
Doakes-nak is nekiesett: a jó õrmester él a könyvekben, "csak" nincs meg az egyik kéz- és lábfeje, ill. a nyelve :Sssssssss

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Jim Morrison
úgy is pangás van...
elolvastam a 4. részt is, igaz félve kezdtem folytatni...😄 Szerintem lényegesen jobb volt a 3-nál, korrekt volt.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
4.rész 2.fejezet: wtf? ilyen lesz az egész? akkor nem is olvasom tovább, 2. rész durva volt de ettõl valamiért kicsit rosszabbul érzem magam 😄 áh

Jim Morrison
3. kötetnek másnap a 2. kiolvasása után nekiálltam, de csak pár oldalt olvastam és abbahagytam. valami nem tetszett de a héten megint nekiestem. Érdekes volt bár annyira nem tetszett, fõleg a vége, de addig sem volt olyan érdekfeszítõ. Reménykedek a 4. részben csak progave elõrejelzése nem tetszik 😄

ááá facé inditottam el! kikapcsoltam 1 percnél! spolieres mint az állat! NE NÉZZÉTEK MEG!

Új trailer:

Frosty01
én is azt olvasgatom. kövi talán valami démonvilágos valami lesz, jókat hallottam róla

practitioner of the forbidden arts of death

ennyire jó a dexter s01 könyvben? 😄 annyira sok jót olvasok róla,hogy lehet én is beszerzem, úgyis régen olvastam már könyvet 😄
Jim Morrison
akkor majd visszaolvasok megnézem mit írtál 😊

Neoncsöves: inkább valamivel több mint 200 oldal. az elsõt azért vedd meg, többit meg majd max letöltöd és akkor kétezerért kapsz 1000 oldalt 😄

ha végeztem a George RR Martin féle Song of Ice and Fire könyvsorozattal, akkor asszem ezek a könyvek jönnek majd... viszont picit drágállom 2ezer forintért azt a max 300 oldalt...

skinnyman
Mi volt benne? 😊

Regards,

ProGabe
Hehe, ha jól emlékszem itt írtam meg én is ugyanezt. Ez filmen már bõven kiverte volna a biztosítékot, olvasva is (vizuális típusként) nagyon-nagyon durva volt.

Jim Morrison
Sikerült a héten beszereznem a kövi részt(2.), és végeztem is vele. Jó volt és elég durva 😄 Gondolom nem véletlen hogy kihagyták ezt a sorozatból.

ProGabe
A második rész is fasza, a harmadik egy rosszul sikerült kísérlet(nek érzõdik), a negyedik felemás (mondhatni semmittelen), az ötödikben megint visszaköszön valami szikra az elsõ kettõbõl, de sikerült elnyújtania, plusz hihetetlenül kiszámítható.

Mindenesetre érdemes elolvasni õket, hiszen Dexter karaktere tökéletesen megegyezik mindkét formátumban, a könyvben talán egy - ha lehet - még kicsit sötétebb a lelki világa, de legalább annyival humorosabb is.

Jim Morrison
Héten elolvastam az elsõ dexter könyvet, érdekelt miben különbözik mint az elsõ évad. Hát elég sokban, Ugye a soriba azért beletettek +dolgokat hogy menjen az idõ, de meg is mentettek olyan karaktert akinek már az évad végén meg kellett volna halnia, de még most is él. Elég jó kis könyv, nem hosszú, ajánlom mindenkinek.

sztem is spoileres 😄 elkezdtem , de mivel láttam ,hogy full az elõzõ évad utolsó képkockájának a folytatása így inkább abbahagytam, nem akarom tudni a magyarázatot vagy hogy álmondta-e debre vagy mi történt, majd az elsõ rész ha kijön akkor nézem 😄
skinnyman
1 próbát megérhet telón
Az 1-el annó játszottam, nem volt rossz.

Regards,

Calver
na igen.
az "amiért"-bõl meg el nem tudom képzelni hogy lett "amikor" írás közben, de hát... az élet apró rejtélyei.

"The trees move. Do you not see it?"

Max annak, aki még az 5. évadnál jár.

Calver
nem kiszivárgott, Showtime feldobta.
nem kell megijedni, semmi világmegváltó nincs benne, szóval még ha valaki nem is ismeri a spoiler tag roppantul komplikált használatát (amikor faszkorbács jár errefelé), akkor sem lõhet le semmi nagy dolgot.

"The trees move. Do you not see it?"

skinnyman
Itt van kevésbé hányadék minõségben (az eredeti linkben szereplõ videó emészthetetlenul fos minõségû)

Regards,

skinnyman
Basszus ezt most muszáj lesz megnéznem

Regards,

Ilyen nagyobb cliffhanger után szokták ilyennel húzni a népet. Szerintem jó móka 😊

precision
ajj bazmeg... most miért kellett ennek is kiszivárognia?
én ugyan nem nézem meg, de tuti hogy a többség meg fogja nézni és úgy is bele fogok futni aki leírja hogy mi van benne...

Bazinga!

Erõsen spoileres!!!!

A 7.évad elsõ két perce

precision
profi! <#eljen>

Bazinga!

Frosty01
na a killingre ránézek, úgyis kúúúúúúrvára felszabadult a nyaram :|

Sziasztok!

Készítettem egy feldolgozást az Astor's Birthday Party címû dalból, remélem tetszeni fog 😊

További szép napot!

Üdv:

Balázs

MR ME
megéri, mind2 nagyon nagy sorozat

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kurvajó ez a sorozat... szóval nem probléma 😄

az ajánlott sorozatokra meg majd ránézek, úgyis szünet van 😄

precision
én meg a The Killing -et
néhol lassú és "vontatott" és a karakterdrámára helyezi a hangsúlyt, de összességében nézve egy nagyon jó nyomozós dráma sorozat... és szintén AMC ahogyan a Breaking Bad

Bazinga!

Frosty01
eek 😄 jól nyomod.

ha nem ismered véletlenül akkor ajánlom figyelmedbe a breaking bad - totál szívás c. sorozatot

basszus az messze van még 😞 addig lehet ledarálom újból az összes részt 😊

nr1ranger
Szept. 30.

There is no peace. There is only WAR!

Mikor lesz már új évad? 😞(

huhh lesz néhánx durva rész!!

Adaaam
képkockánként remélem jó a link..

everything's better with music

FZoleee

😊))
Jim Morrison

Jim Morrison
csak rákerestem imdb n 😊

bency
Milyen képek? Mutiiii

:) Semmi okosság :P

Jim Morrison
a képeket elnézve tuti dexterre fog hajtani 😄