5447
DexterBanner.jpg
  • jazzy
    Maximum zombiként, mivel megtalálták és azonosították a maradványait.
  • SötétBarom
    Szerintem búcsúzunk Quinntől az évad folyamán valamikor.. Doaked visszatérésénél nagyobb ökörséget viszont nem nagyon csinálhatnának..
  • bency
    Yvonne szerepelhetne többet is a részekben :S
  • ForzaInter
    talán a legjobb évad ez eddig..
  • mates11
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nagyon frankó rész volt,úgy tűnik most egy ideig lezárjuk az ukránokat,na persze az egész szervezet tudja,hogy dexter tolt ki velük,szóval lesz még hepaj,az tuti!
    A két csaj is nagyon bejövős,Deb hozza a formát,mint mostanság mindig,a szőke cica meg szexi,és gyilkos,legjobb párosítás! xD
    Tetszik,hogy nem tudom megmondani,mi fog történni az évad hátralevő részében,de nagyon sok érdekes szál van még mindig,lehet ebből egy nagy évadzáró,ha nem rontják el.
  • Frosty01
    BIG HTX
  • hapi
    Köszi! Hihetetlen gyors!
  • KaBuTo666
    THX!
  • Dean Winchester
    ez tényleg gyors volt :D szerintem mindenki összeteheti a kezét,hogy vannak ilyen rendes emberek akik időt nem kímélve másoknak önzetlenül készítenek feliratot. hatalmas köszi
  • bency
    Ez igen,ez hamar kész lett! :D Nagyon nagyon köszi !
  • Susarc
    KÖSZI URAM!:)
  • cassoneitaly
    Az előző linkelt felirat az ASAP verzióhoz passzolt, most már mindhárom verzióhoz jó: LETÖLTÉS

#BIGTHX to J1GG4subs !!!
  • Neoncsoves
    Köszi!
  • cassoneitaly
    Dexter 7x05 (hdtv-afg, hdtv-asap, 720p-evolve) magyar felirata elkészült:

LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

Jó Szórakozást Mindenkinek!
    Cassone
  • Calver
    most.
  • federer880402
    Működő Stream:

Dexter stream Showtime

• federer880402
    Szia Böröczk!

Magyar idő szerint hajnali 2 körül kezdődik a Dexter úgy tudom, 5 vagy ha órával vagyunk előrébb azt hiszem. Pontosan fogalmam nincs arról, hogy mikor kerül fel, de szerintem a sugárzása után 1-2 órával már fenn lesz. Hajnali 4kor már tuti! :-)
  • böröczk
    Srácok, mikortól lesz elérhető a következő rész? Egész éjjel fent leszek tanulás miatt, gondoltam, összekötöm, pontosabban a hasznosat követné valami kellemes. :D
  • federer880402
    A következő rész is nagyon jó lesz szerintem, legalábbis az előző rész végén látható jelenetek nem semmi feelinget fognak adni...

Debra Dex-nek: "La Guerta megtalálta a vérlemezkét, rajta Travis Marshall vérével."
    Debra Dex-nek: "Itt rólam is szó van."
    La Guerta Debra-nak: " Az öbölbéli Mészáros még mindig életben van. Mi van, ha ő ölte meg Travis Marshall-t? OH Fuck..... :-)"
    Batista: "Hannah segít nekünk megtalálni az elhelyezett holttesteket."
    Dex Hannah-nak: "Minden, amit mondtál, az egy hazugság."
    Hannah Dex-nek: "A lányok meg fogják védeni magukat."
    Isaak Sirko Dex-nek: "Mindig be kell nézzek egy beszélgetésre egy másik 'jóakarómahoz', aki hiányozni fog."
    "Ez a terv. "
    Dex Deb-nek: "Ez a név: Isaak Sirko."
    "Azt hiszi, hogy mi öltük meg Viktort."
    Deb Dexnek: "Szóval egy kibaszott gyilkos tagot keresünk."

Fordítás nem pontos, én ezt vettem ki.

• Neoncsoves
    valószínűleg azért változott meg, mert akkor még nem volt biztos a 8. évad. viszont ha jól tudom akkor már minden elő van készítve a 8. évadhoz, így lehet hogy 1 évadot csúsztattak, és a 7. évad utolsó része a "Surprise Mothafucka'" lesz a fucking twist, és a 8. évad pedig Dexter leleplezéséről fog szólni, amelyet Doakes fog véghez vinni.
  • federer880402
    Nem fog visszatérni Doakes szerintem, a 7. évad első részének lett volna a címe a „Doakes’s return, vagy Doakes returns”, de hát mégsem az lett. Mondjuk abban az esetben, ha visszatérne mégis, akkor az "fucking unbelievable twist" lenne, az hétszentség! :-)
    http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20111221085659AAy85zD
    http://www.imdb.com/title/tt0773262/episodes#season-7
  • Egerwin
    Dexter the vampire slayer :D
  • Dean Winchester

én csak meglepődtem :D nem számítottam, hogy ilyenre is képes de kurva jó volt :DDD
    egyébként én azt hittem, hogy élve fogja beengedni az égetőbe... mondjuk így is átéreztem milyen lenne ott feküdni :O
  • bency
    Nekem 1:26nál tetszik.
    Amikor mondja Speltzer hogy megöllek,és Dexter olyan csúságolósan hogy az...nagy csavar lenne
  • PJack

0:52nél beszartam :D
  • F Kalifornia
    Köszönöm.
  • Kiado
    eztv.it
  • F Kalifornia
    Egy linket tudna adni valaki az utolsó részre?
    Amit leszedtem nem tudom megnyitni mert sérült a fájl.
  • Szolnokboy1
    Doakes él?? Mekkora csavar lenne! :D
  • ForzaInter
    kurva jó rész volt.:D

de az egész évad eddig nagyon fasza.
  • KaBuTo666
    Köszi, már vártam!
  • federer880402
    A fenébe! Látom elrontottam a spoilerezést (hüle vagyok )! :-) Bocsesz akkor!

Látom már van felirat is, ezúton én is megköszönném Cassone-nak! Köszönjük szépen!

• federer880402

Speltzer's message on the paper: „Run”
    Dexter’s reaction on this: „I dont run. I make people run”.

Dexter’s reaction when he saw him: „However I do run if theres a bull coming after me with an axe”.

Nem vagyok fordító, de valami ilyesmit jelenthet:

Speltzer üzenete a papíron: „Fuss”
    Dexter reakciója erre: „Nem futok. Rendszerint előlem menekülnek az emberek.”

Dexter reakciója, amikor meglátja őt: "Mindamellett mégis menekülök, ha egy bika/Minotaurusz jön utánam egy baltával."

Dexter odabaszott :-)

• cassoneitaly
    Dexter 7x04 (hdtv-afg, hdtv-asap, 720p-immerse) magyar felirata elkészült:

LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

Jó Szórakozást Mindenkinek!
    Cassone
  • bency
    Már rég van felirat :) TVsubtitles on is.
  • Dean Winchester
    Türelmetlen voltam ezért már érdeklődtem keresgéltem a friss rész felirata iránt !

fb-n a következőt találtam

"Cassone kolléga átküldte a részét Dexter 7x04-ből. Összehegesztem, csekkolom, és küldöm be ide-oda. Előtte még dolgom van, maximum este 8-ra kész, de van rá esély, hogy előbb elkészül."

Szóval még ma lesz elvileg felirat

ezen hozzászólással egyetemben szeretném megköszönni a munkátokat!
  • mascarun
    Én arra gondolok hogy mivel ott dolgozott a srác elcsíphette valahonnan hogy a testvére volt Rudy vagy hogy ő szabadította ki Debrát!
    Nem tudom...
  • federer880402
    Értem, amit mondasz, erre én is gondoltam, de a kezet vajon miért küldte el neki? Ez ami furcsa, azt célirányosan címezte meg direkt Dexter-nek. Küldhette volna másnak is (pl. Masuka lakására, La Guerta lakására is, anonim persze). Amit mondasz, akkor ez esetben az történhetett, hogy egy feladó nélküli tárgyi bizonyítékot - egy gyilkossági üggyel kapcsolatban - hogyan díjazna egy törvényszéki zsakértő? Azért is rajzolhatta át azt a kezet? Ha a te állításodat veszem alapul, akkor bizony kíváncsi volt a reakciójára, hogy mi zajlik rutin eljárásként egy homicide department-nél. Akkor ezt a folyamatot próbálta volna lemodellezni a játékában? Ezért jó a Dexter! Lehet rajta filozófálni! :-)
  • mascarun
    Szerintem te most beleláttál ezt azt ami nem volt ott!
    A srác pusztán azért rágott be Dexterre mert az nem akarta mentorálni a játékát!Nem tudta hogy ő kicsoda micsoda, csak ő közel állt a tűzhöz amikor a dolgok történtek! Egy törvényszéki szakértő nyílván több reális elemet tudott volna belevinni egy játékba mint egy "teljesen civil" fószer!
  • Neoncsoves

erre kiváncsi leszek :D
    07x12 -Surprise, Motherfucker!