Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy tök egyszerûen ki lehet ezt dumálni, elmondja a fél igazságot, hogy megtámadta a hajón, ellopta a tárcáját és elrabolta gyerekét, mert õt akart feláldozni, meg majdnem megölte Dextert is stb. ezekután simán rábólint és együtt takarítják majd a templomot.. Meg egy kis sex a hulla fölött <#nemtudom>#nemtudom>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
:) Semmi okosság :P
Egyébként nekem is tetszik a magyar szinkron, egyáltalán nincsen baj vele. Azt várom, hogy a 6. évad is jöjjön majd magyar szinkronnal, bár tudom, hogy az nem most lesz. 😞
Remélem még visszatér a fennmaradó két évadban!
Töltsd le angolul innen link torrent!
Feliratot meg Innen !!
Majd valamikor el kéne kezdenem az egészet újból megnézni. Biztosan sok mindenben változna a véleményem. De egyben biztosan nem, hogy az elsõ rész valami eszméletlen hangulattal bír. :-)
Ja, és kövezzetek meg: a magyar szinkron zseniális.
Ritában pont az volt az idegesitõ hogy állandóan aggódot,ok hogy ez a dolga meg minden,de nem hagyta dolgozni Dextert és zavaró tényezõ volt.Ettõl függetlenül csúnya vége lett,sajnáltam.
Tudan valaki abban segíteni hogy a 2. és a 3. évad feliratosan honnan tölthetõ le?
Amúgy nem tudom Ritával mi bajotok volt. Egy anya volt, aki odafigyelt a családjára. :-)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bazinga!
Bazinga!
apa-fia meg mint irtam par evad mulva..
Misztikum (lehet rosszul fogalmaztam)= Istenes vonal
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Evad vegefele viszont azt is hittem, hogy dexter fiat is megolik...szerencsere nem igy lett

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
sõt... már az elõzõ részekben is tudtam, hogy ez lesz... nagyon errefelé mentek el a készítõk ezzel a "szerelmes vagyok Dexterbe" dologgal... tudtam, hogy máshogy nem tudná elnézni Dexternek, hogy gyilkos, csak úgy, hogy bele van esve
de ezt már a #3910, #3912 -ben is leírtam 😊
szóval én nem lepõdtem meg, de ezzel együtt azért várom a következõ évadot természetesen 😊
Bazinga!
Amúgy amikor elkezdtem nézni akkor az elsõ évadban Dex gondolkodott azon hogy mi lenne ha a nõvére megtudná, és szöget vert a fejembe hogy mekkora fordulat lenne, és reméltem hogy lesz benn ilyen. úgy tûnik hogy csak 6 évadot kellett várjak rá 😛
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Elég gáz, hogy Dex oda megy gyilkolászni ahova Deb küldi dolgozni...
Mind1... ezt a bakit elnézzük, de máshogy is megoldhatták volna a dolgot
Mindenesetre kíváncsi vagyok a folytatásra!
Bazinga!
Nekem is mindig az ugrott be hogy ez Tom Hanks fiatal változata nemhiszem el 😄
Erre hát tényleg a fia.
De nagyon hasonlít is a faterra
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-