Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
<#idiota>

Bazinga!

wtf most néztem meg az uccsó részt bevágtam az omg smile-t a végén <#wow1>
Amúgy tök egyszerûen ki lehet ezt dumálni, elmondja a fél igazságot, hogy megtámadta a hajón, ellopta a tárcáját és elrabolta gyerekét, mert õt akart feláldozni, meg majdnem megölte Dextert is stb. ezekután simán rábólint és együtt takarítják majd a templomot.. Meg egy kis sex a hulla fölött <#nemtudom>

exTrem
régen jártam itt 😊

Jim Morrison
biztosra mentem.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

szerintem egy görgetés elég!
Jim Morrison
kettõt görgess le.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

exTrem
Jim Morrison
ja, remélem átnevezik dextert luisra és akkor már nem fogják ezt mondani<#idiota>

bency
Annyira utálom hogy egy csomó ember összekeveri a mesét a sorozattal,sõt nem is ismerik a sorozatot hanem egybõl azt hiszik a mesét nézem.

:) Semmi okosság :P

LoSA
Engem pedig nagyon idegesített Lumen! 😊

Egyébként nekem is tetszik a magyar szinkron, egyáltalán nincsen baj vele. Azt várom, hogy a 6. évad is jöjjön majd magyar szinkronnal, bár tudom, hogy az nem most lesz. 😞

mascarun
Én imádtam Lumen-t!
Remélem még visszatér a fennmaradó két évadban!

Töltsd le angolul innen link torrent!
Feliratot meg Innen !!

Bruk
A 6. évad elsõ fele, és az utolsó rész utolsó perce majd talán kárpótol... :-)

Majd valamikor el kéne kezdenem az egészet újból megnézni. Biztosan sok mindenben változna a véleményem. De egyben biztosan nem, hogy az elsõ rész valami eszméletlen hangulattal bír. :-)

Ja, és kövezzetek meg: a magyar szinkron zseniális.

LoSA
Háát... Végignéztem az ötödik évadot... Én nem ájultam el tõle, 4. évad az fényévekkel jobb volt! Remélem, hogy a hatodik jobb lesz. Ez az 5. évad, majdnemhogy a legkevésbé tetszett.

elitehun
bency
Igen,nagyon megérdemelte az a picsa,fõleg amit a 2ik évadban tett az évad végén...azzal felkúrta az agyam.
Ritában pont az volt az idegesitõ hogy állandóan aggódot,ok hogy ez a dolga meg minden,de nem hagyta dolgozni Dextert és zavaró tényezõ volt.Ettõl függetlenül csúnya vége lett,sajnáltam.

Sziasztok!

Tudan valaki abban segíteni hogy a 2. és a 3. évad feliratosan honnan tölthetõ le?
Bruk
Na õ nagyon idegesítõ volt.

Amúgy nem tudom Ritával mi bajotok volt. Egy anya volt, aki odafigyelt a családjára. :-)

precision
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ezt alátámasztja az a tény is, hogy mindkét nõ tudta a titkát... de míg Lument életben hagyta, Lila -t megölte Dexter 😄 nem véletlenül... 😊

Bazinga!

precision
Lumen közel sem volt annyira gáz mint a nemtom hányadik évadban az a Lila nevû nõ vagy kicsoda...

Bazinga!

bency
Egyedül az elején volt hülye mikor még hisztizett....de megérthetõ abban az állapotban.

bency
De nekem szimpatikus volt,ugyan jó nõ volt😊)

Lumen nekem se volt szimpatikus 😄
bency
Pedig jó évad az 5ik,nézd végig,majd akkor mondd meg.

Õszintén én nagyon sajnálom hogy Lumen nem maradt vele,sokkal jobb volt mint Rita....

LoSA
Most nézem az 5. évadot, 7. résznél tartok... Õszintén?! 😊 Valahogy ez az évad nagyon nem tetszik. Ez a szõke csaj idegesít engem, nem nagyon van benne feszültség, kicsit langyi... Negyedik évad 100szor jobb volt! 😊

elitehun
Hát ja, úgy igen.
Bruk
Dehogynem. Csak azt a részt, amikor megölik nem mutatnák.

elitehun
Tuti hogy nem engedélyeznék egy sorozatban hogy megöljenek egy kisgyereket (szerintem)
Gondolom mikor a gyereket akarta aldozatnak de dex idobe odaert.
apa-fia meg mint irtam par evad mulva..
Misztikum (lehet rosszul fogalmaztam)= Istenes vonal
stargatelost
Honnan vettél ilyeneket, hogy megölik? Meg milyen misztikumról beszéltél pár hsz-el lejjebb? apa fia együtt gyilok? Egy sorozatot nézünk? 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Erre par ev mulva visszaterunk 😊
Evad vegefele viszont azt is hittem, hogy dexter fiat is megolik...szerencsere nem igy lett
ProGabe
eltudom kepzelni par evad mulva , hohy apa es fia egyutt gyilkolaszik majd 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

+ john alakítás + egész évad ütött a zárójelenet meg végképp

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

precision
+1

Bazinga!

bency
Szerintem is.

Bruk
Az nem volt gyenge, az biztos. :-)

Kmarha
A legütõsebb évadzáró akkor is a teli kád vér az asszonnyal 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

precision
nemtom, én cseppet sem lepõdtem meg... amikor Deb mondta Dexnek hogy menjen el a templomba már elõre láttam, hogy mi fog történni
sõt... már az elõzõ részekben is tudtam, hogy ez lesz... nagyon errefelé mentek el a készítõk ezzel a "szerelmes vagyok Dexterbe" dologgal... tudtam, hogy máshogy nem tudná elnézni Dexternek, hogy gyilkos, csak úgy, hogy bele van esve
de ezt már a #3910, #3912 -ben is leírtam 😊

szóval én nem lepõdtem meg, de ezzel együtt azért várom a következõ évadot természetesen 😊

Bazinga!

Mikor rajottunk, hogy a misztikum fele megy akkor azt mondtam magamban, hogy ooooo neeeeee. De most meg azt mondom, hogy jo huzas volt es ez az a sorozat amely boven megtud meg elni par evadot minosegromlas nelkul. Pl. eltudom kepzelni par evad mulva , hohy apa es fia egyutt gyilkolaszik majd 😄
Most fejeztem be a hatodik evadot es egy kurva nagy WTF a vege. Erre en nem szamitottam, szerintem az egyik legdurvabb evad veget lathattuk! Nagyon varom a kovetkezo reszt, vagyis evadot
elitehun
Azért ott ölte meg mert egy sorozatgyilkos, és ezeknek megvan a saját rituáléjuk, nem mind1 hogy hol és hogy hogy öli meg.
Amúgy amikor elkezdtem nézni akkor az elsõ évadban Dex gondolkodott azon hogy mi lenne ha a nõvére megtudná, és szöget vert a fejembe hogy mekkora fordulat lenne, és reméltem hogy lesz benn ilyen. úgy tûnik hogy csak 6 évadot kellett várjak rá 😛
Seth
ááá, értem... 😄

PSN ID.: Beegabor

mascarun
Nem mindegy? xD

Seth
ezt miért tetted spoilerbe? 😄

PSN ID.: Beegabor

davidka003
Már nem kell a spoilert használni szerintem. Aki akarta úgyis megnézte.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

precision
SPOILER!

Elég gáz, hogy Dex oda megy gyilkolászni ahova Deb küldi dolgozni...

Mind1... ezt a bakit elnézzük, de máshogy is megoldhatták volna a dolgot

Mindenesetre kíváncsi vagyok a folytatásra!

Bazinga!

precision
ehh... ezt nem is tudtam 😊

Bazinga!

Tower Guard
Jah tényleg!
Nekem is mindig az ugrott be hogy ez Tom Hanks fiatal változata nemhiszem el 😄
Erre hát tényleg a fia.
De nagyon hasonlít is a faterra

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

már nem azért de aki most jön azzal hogy mennyi következetlenség van a sorozatban az eddig mit nézett mert már az elsõ évadban is simán megfoghatták volna meg a többiben is ha real lenne az egész ez egy sorozat, mese, úgy is kell hozzá állni

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

fixon
+1

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

[HUN]Crassus
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

most néztem meg az uccsó részt sry😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"