5447
-
Dean Winchester #4445 másrészt ez kurvára illúzió romboló hatású hsz volt! Én se szeretem tudni ki hány részt kapott, majd az epizódok közbe derüljön ki és kész.
-
Susarc #4444 teljesen jogosan háborodott fel! az egyik legizgalmasabb sorozat és egy ilyen giga spolert benyögni tényleg csak egy féleszü tud! -
#4443 Legszívesebben kitörölném amit írtál és felfüggesztenélek decemberig az utolsó részig, de egyrészt nem tudom megtenni, másrészt már úgyis elolvastam sajnos. Ha meg neked a féleszű ekkora sértés, hogy 2 postot áldozol rá akkor burokban neveltek. -
#4442 ja és ha valaki spoilerezik akkor egyből elkezdjük sértegetni.
amúgy most nézem a junkien csak annyit írnak, hogy több részben fog szerepelni, szóval nem biztos, hogy 6. rész lesz, bár én így emlékszek. -
#4441 Nem olvasom azt se és ne neked álljon már feljebb ha lespoilerezed, amikor ott van a gomb kirakva az arcodba. -
Susarc #4440 azt se olvasom! egy kurva napig kell kibirni spoiler nékül,ilyet benyögni orbitális tahóság! -
Susarc #4439 ne máááááár!!!! Óvatosan mit irsz! -
#4438 ezt a sorozatjunkien is lehetett olvasni, ott sem volt spoilerbe rakva.. személyeskedést meg belehet fejezni, én sem sértegettelek. -
#4437 Az ilyeneket nehéz lenne spoilerbe rakni?
Bejön az ember mert szeretne beszélgetni a Dexterről de valami féleszű mindig lespoilerez valami fontos dolgot amiről lehetne ötletelni.. -
Atys91 #4435 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!köv részben újra láthatjuk a felcserepedett Astort hmmmm
-
Dean Winchester #4434 baszkiiiiiiiiii rohadt jó rész volt, a vége meg wtf! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én kurvaára meglepődtem mikor a kést szúrni akarta belé, és őszintén szólva rohadtul örültem volna ha ezt megteszi dex! Így megint kapunk egy Lumen féle szálat aminek rohadtul nem örülök. még egy ember aki tud dexterről?! lassan ott tartunk ,hogy mindenki tudni fogja ki ő valójában...
ha megölte volna az ütött volna elég rendesen s csak találgatni lehetett volna a következő részekkel kapcsolatosan. -
#4433 Dexter 7x06 (hdtv-afg, hdtv-asap, 720p-evolve) magyar felirata elkészült:
LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone -
Susarc #4432 ???? -
F Kalifornia #4431 Van egy eladó Dexter 3. évadom, limitált blood-pack kiszerelés Ausztráliából, akit érdekel privátban tudok képet küldeni. -
#4430 miért, eddig hány sorozatgyilkos csajjal jött össze? -
#4429 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a csajt meg lehet érteni, mert szereti a sorozatgyilkosokat... na de hogy Dexter miért hagyta életben... mert oké, hogy ugyanaz hajtja a csajt is mint őt csak más módszerekkel, de azért ártatlan embereket ölt meg... szal álló farok ide vagy oda, a code szerint szúrnia kellett volna a csajt... és nem átvitt értelemben hanem konkrétan :D
és ja, legalább egy cicit mutathatott volna rendesen Yvonne :) -
Susarc #4428 igen csak annyira sablonos....most minden sorozatgyilkos csajjal összejön vagy wtf? -
#4427 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!újabb megosztó évad? fasza.
nekem Lumen-es évad is baromira bejött, sőt, előtte Lila-s is (amíg a végén el nem kúrták valami kegyetlenül), és eddig biza ez is kurvára tetszett - gyönyörű volt látni, ahogy Dexter az egész rész alatt "vibrál" mint egy ijedt tizenéves, majd' kiugrik a bőréből, zseniális Michael C. Hall játéka.
imdb-n is megy a hiszti miatta (mondjuk imdb eleve hisztire specializálodik), nekem kurvára szimpatikus ahogy alakul a Hannah-s szál - bár a mostani várható végkifejlett volt, az előző részben is szinte izzott a két karakter között a levegő közös jelenetüknél. -
#4426 Hat ami a resz vegen volt az mondjuk sejtettem hogy be kell hogy kovetkezzen mar amikor eloszor meglattam a csajt, mondjuk a korulmenyek tenyleg furak voltak :) -
Stockbauer33 #4425 Itt az AFG-eknek is -
F Kalifornia #4424 köszönöm -
#4423 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon kiszámítható volt ez az egész, egész egyszerűen tudtam, hogy levágja a csajt az asztalról. Sorozatgyilkos rátalál a sorozatgyilkosra és megy a lámúr. Meh! Na meg Deb pont megtudja, hogy szar van a palacsintában és gyilkos a csaj. Meh-meh.
Ettől még nagyon jó az évad, Dexter srác jó nagy szarban van megint. Ja és volt egy kicsit Angel unokahúga -
Stockbauer33 #4422 Itt -
Dean Winchester #4421 holnap tuti lesz! Ma vizsgázott a tag... mondjuk megtehette volna, hogy a felirat készítés elsődleges neki de sajnos nem tette és vizsgázni ment :( :DDD -
F Kalifornia #4420 Magyar felirat van az új részhez? -
Neoncsoves #4419 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jajj ez a sorozatgyilkos megtalálja sorozatgyilkos párját annyira szar hogy már fáj. maga a sorozat jó, de ez a téma... a Lumen is kiborított, bár ez a csaj jobban néz ki meg tehetségesebb, remélem nem lesz ugyanolyan idegesítő :) egyébként ki tudja, lehet szex után megöli a szöszit :D::D -
paly90 #4418 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jó tényleg nem való Dexterhez ez a dolog
igen, azt a Debrás szálat nagyon eltették, pedig érdekes lenne az tuti:D
én amúgy valami olyat vártam amikor ott feküdt az asztalon h mondja Dexternek h tudtam h ilyen vagy vagy vmi ilyesmi:D -
#4417 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én sajnáltam, hogy nem a kését döfte bele végül. Már boldog voltam, hogy végre kiteszik, nem kell Lumen 2, Dexterhez egyszerűen ez nem való, másrészt az a bizarr , Debrás "szerelmi" szállal jó lenne tudni, mi van. :D -
paly90 #4416 milyen rész volt te jó ég...:O:O
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Yvonne drága villanthatott volna:(:D:D
-
#4415 mi meglehet, Amerika baromira nem. ezért volt a múlt héten itteni idő szerint hajnali 3-kor kint a rész (és jött minden más sorozat is egy órával előbb) -
Dean Winchester #4414 mivan????? 1 héttel ezelőtt állítottuk át az órát :D nővérem is írja, hogy most 1 órával többet alszik :D mondom wtf? már 1 hete megvolt... -
#4413 eheti rész röviden: -
#4412 ha jól gondolom, most óraátállításnak hála csak hajnali 4-kor jön a friss rész :C -
federer880402 #4411 copy-paste again :-) -
federer880402 #4410 Dex itt drágaság van, jobban jársz, ha maradsz :-) -
#4409 -
#4408 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem is kinyiffantják, nagyon olyan úton halad az egész történet.. -
Dean Winchester #4407 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha segít nekik akkor kb. csatlakozik is :D de erre gondoltam, hogy nem akarja sokáig csinálni mert a végén olyanra kérik amit ő nem szeretne teljesíteni... -
#4406 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért akarna csatlakozni hozzájuk? Sose kérnék, hogy csatlakozzon hozzájuk, hanem pénzt adtak neki, hogy hunyjon szemet. Max azért nyírhatják ki, mert mégis nyomoz ellenük. -
Dean Winchester #4405 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem az ukránok megölik mert nem akar csatlakozni hozzájuk! Esetleg csatlakozik de csak egy ideig majd ki akar lépni de ugye ezt ők nem engedik!
mates11:
egyszerű, a nagyfőnök majd dex asztalán fogja végezni :D
egyébként a rész végén vártam valami über brutál befejezést, nem egy dex. monológot... ennek ellenére jó rész volt
azért nem gyenge, hogy a dexter hét évadon keresztül végig izgalmas tud lenni! 3.évadnál féltem ,hogyan lesz ebből ilyen sok rész erre az írók kiadnak magukért. Remélem a következő évad is hozza ezt a szintet... az utolsó évad lesz a szép mert annál elvárnám, hogy rájöjjenek dexter titkára :DD
bááááár lehet jó ez így ahogy van !