Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen jó lenne ha valami komoly sorozatgyílkos lenne a csaj. Amolyan Trinity kaliberû. Tudom volt Dexternek az a pszichopata csaja, de az nem volt igazi negatív (nõi) karakter. Ideje lenne betenni egy gonosz csajt. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"The trees move. Do you not see it?"
Most tényleg nagyon jól nézett ki.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
csak benyomtam és a textboxba nem rakott be semmit sem :S
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
következõ részi promot soha nem nézek, ha vége a résznek már x-elem is ki, nehogy meglássak 1 másodpercnyi részt is, hiszen jó nem tudni mi lesz a következõ másodpercekben 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
:) Semmi okosság :P
Yo, Bitch!
az utolsó 2 percben még a szám is tátva maradt , ám nekem van egy ötletem mivel folytatódik 😄
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ide a kovetkezovel!
Regards,
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Tízbõl 12 pontot adok neki 😊
Debra mégsem olyan kis buta mint aminek eddig tûnt.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
vagy az szimpla hdtv (nem 720p) verzióhoz nem jár?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Bazinga!
Bazinga!
Bár ha belegondolok senki nem fogja átnézni a felvételeket mert eszükbe sem jutna hogy mivan....
Vége nagyon faszás volt! Nem számítottam rá!
vagy jogsértés miatt került eltávolításra.
bár félek nem bírom ki xD
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/