Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Miranda Lawson"?!? Nem is tudtam hogy benne lesz a Dexterben.
Milyen jó lenne ha valami komoly sorozatgyílkos lenne a csaj. Amolyan Trinity kaliberû. Tudom volt Dexternek az a pszichopata csaja, de az nem volt igazi negatív (nõi) karakter. Ideje lenne betenni egy gonosz csajt. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Calver
biztos vagy ebben? feltûnik benne példának kedvéért õ is, és várhatóan a sorozatban is hasonlóan kibaszottul szexi lesz... <#smile>

<#gonosz1>

"The trees move. Do you not see it?"

gabo91
Egyetértek.
Most tényleg nagyon jól nézett ki.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

mondom nyomom a spoiler gombot és a textboxba ahol írok nem lehet látni a spoiler tag-t! -.-
Calver

bocs..
csak benyomtam és a textboxba nem rakott be semmit sem :S
a spoiler gomb csak nekem nem mûküdik?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pár kilót felszedne tényleg jól nézne ki...

következõ részi promot soha nem nézek, ha vége a résznek már x-elem is ki, nehogy meglássak 1 másodpercnyi részt is, hiszen jó nem tudni mi lesz a következõ másodpercekben 😊
ForzaInter
Szerintem se rossz.😄

Yo, Bitch!

Nyugodtan köpjetek le, de nekem Dexter huga (mármint a szinésznõ) simán bejön (mint nõ). Tudom sokan nem csípik sõt, utálják de nekem kéne. Kicsit mondjuk vékony.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

bency
A promoban ott van a folytatás,nem elképzelte.

:) Semmi okosság :P

100%, hogy nem elképzelte a rész végén lévõ kis trailerbõl következtetve.
akkor deb képzeli el 😄 kíváncsi vagyok mi lesz, ha ez viszont a filmbeli valóság lesz akkor elképzelésem sincs hogyan mehet tovább
...
ForzaInter
kurva gagyi megoldás lenne ha kiderülne, hogy ezt csak elképzelte.. de biztos nem ez lesz. debranak már több emlék is beugrott és láthattuk ahogy otthon nézi az aktákat és összeáll neki a kép..

Yo, Bitch!

no ez durván kezdõdik 😄
az utolsó 2 percben még a szám is tátva maradt , ám nekem van egy ötletem mivel folytatódik 😄
biztos vagyok benne,hogy ezt dex csak elképzelte, hogy mi lenne ha debra rájönne az igazi énjére... majd folytatódik azzal,hogy dex magához tér és kész 😄 tuti nem leplezõdik így le dex bácsi 😊
Amúgy mi volt már megint ez a Budapest promo ?
ÁÁÁ tuti nem, bûn lenne megnézni.
Calver
hosszú évadpromó, ofc spoiler-es, de úgy is megnézitek <#gonosz1>

Teppik Amon
Óóó Deb. Hiányzott már a "What a ffffuck Dex?" 😄 Jó rész volt.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

<#taps><#taps><#taps><#taps>
Jim Morrison
ne nézd meg, nagyon szar.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

elmentek a p*****ba 😄 nem bírom ki, ma megnézem ezt a részt xD
skinnyman
Durva volt tenyleg. A repteres dolog az azert necces, kicsit atgondolatlannak tunt Dexter 😊
Ide a kovetkezovel!

Regards,

Huni92
720p-t néztem, de a promókat én kihagyom, nem szeretem lelõni a poént magamnak 😄

De hát cukorbeteg, papírja is van róla. 😄

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

gabo91
Fantasztikus rész, ilyen egy jó sorozat(rész)
Tízbõl 12 pontot adok neki 😊

Debra mégsem olyan kis buta mint aminek eddig tûnt.
reptéren ölni kicsit bátor dolog volt, fecskendõkre azért komolyan ráugrottak volna a valóságban.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

SzirmosSzisza
Hát, ennek úgy lett vége, ahogy kezdõdnie kellett volna :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Calver
hogy még jobban mardaljon a kíváncsiság a következõ rész felé <#smile>

precision
mármint rész végi promókat... 😊

Bazinga!

precision
nem nézünk évad végi promókat mer hogy minek

Bazinga!

Calver
no shit sherlock, benne volt az epizód végi promóban...
vagy az szimpla hdtv (nem 720p) verzióhoz nem jár?

Huni92
véletlenül belefutottam egy spoilerbe, ami alapján sajnos már tudom, hogy mit fog csinálni deb meg dexter, így ezt csak az olvassa el, aki nem akar izgulna a következõ epizód elején:

deb és dexter egy lakásba költöznek, bár nem tudom, hogy ki megy kihez. talán dexter debrához.

ProGabe
"Tényleg szinte már most az egyik legjobb évaddá emelkedik a mostani !!"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

precision
engem kicsit az zavar, hogy túl sok szálon indult el az évad... itt van ugye a fõ kérdés, hogy Deb megtudta az igazságot... akkor ott van az a srác aki Batista hugával kavar, az õ motivációja még nem teljesen tiszta... de szerintem ki akarja nyírni majd Dextert, aztán ott van ez az ukrán sripclub -os ügy ami annyira nem hiányzik, van anélkül is bonyodalom eléggé 😊 akkor ott van még a minta amit a fõnökasszony megtalált

Bazinga!

zaki
na ja, az kicsit erõs volt, hogy a reptéren simán kinyírja az ürgét, aztán ki is tolja még a parkolóba 😄 a vége qrva nagy volt, kiv vagyok merre megy tovább a sorozat. meg itt van ray stevenson is, mint fõgeci

exTrem
Nagyon komoly volt és ezek után még mi lesz .... Tényleg szinte már most az egyik legjobb évaddá emelkedik a mostani !!

precision
hát azért ez egy elég erõs kezdés volt... talán ennyire ütõs cold opent én még nem is láttam egy sorozatnál sem

Bazinga!

mascarun
OMG!!!!
Egyébként egy reptéren nincs sok kamera egy ilyen akcióhoz?
Bár ha belegondolok senki nem fogja átnézni a felvételeket mert eszükbe sem jutna hogy mivan....
Vége nagyon faszás volt! Nem számítottam rá!

Frosty01
zsír vagy köszi 😄

practitioner of the forbidden arts of death

bency
nagyon köszi 😊

ForzaInter
én ezzel néztem meg, szerinte rendben van.

Yo, Bitch!

Az adott fájl nem létezik. Valószínûleg a tulajdonosa már törölte rendszerünkbõl,
vagy jogsértés miatt került eltávolításra.
bency
Magyar felirat várható?

ForzaInter
OMFG<#wow1>

Yo, Bitch!

na jó ha már ennyire jó akkor én megpróbálom megvárni a következõ részt és akkor dupla részt nézhetek 😄
bár félek nem bírom ki xD
Jim Morrison
szerintem az egész tök jó volt, csak az a gagyi iphoneos rész nem kellett volna :s

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Calver
úgy néz ki mindenki egyetértésben <#idiota>

én már csak a belengetett folytatástól félek, az annyira nem volt szimpatikus

de a TEK persze elfogja