5447
-
#4485 Kivancsi vagyok mi lesz itt, jo sok szalon vannak eleg durva dolgok :) -
#4484 Rita egy hisztis pic$@ volt. -
#4483 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha jól tippelem, azt nézegette, h kik kértek le infot a Bay Harbor Butcher ügy áldozataival kapcsolatban. de csak tipp. -
#4482 Mondjatok bármit....szerintem ez KIBASZOT jó ahogy alakul,a rész is az volt! Élveztem minden percét.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt megtudná viszont mondani valaki hogy Laguerta mit talált a végefelé Dexterrel kapcsolatban mert nem láttam csak a nevét?:S -
#4481 Kösz Kösz :D -
Dean Winchester #4480 ááááááááá de tudtam :D 1 új hsz. -> csak nem , kész a felirat? -> de
bár most nem nézem meg, valahogy megpróbálom kivárni a jövőhetet és akkor egy dupla részes estét tartani :D -
#4479 Dexter 7x07 (hdtv-asap, hdtv-mgd, 720p-immerse) magyar felirata elkészült:
LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone -
#4478 Atyam, mikre nem emlekszel :D
Lehet, a hangja vagy a mimikaja zavar, nem tudom, mert alapvetoen szerintem is szep.
Az evad amugy mindettol eltekintve otcsillagos. -
#4477 imdb aszondja, képről én soha a büdös életbe nem jöttem volna rá -
Hoz_Hun #4476 Ő tolta a "Nem írnek való vidék"-ben is, ugye? -
MrAndree #4475 Ja stevenson nagy arc, romaban is bírtam már meg itt is nagyot alakít. Hannah engem is irritál (pedig alapvetően a színésszel nincs bajom) de konfliktusforrásnak jó lesz. Meg a végén úgyis kinyírja valaki. Tippem szerint deb. Úgy viccesebb lenne. -
Hoz_Hun #4474 Pullo? A legjobb!! El se tudom képzelni gonoszkont. Dexterben sem megy, még itt is kedvelem. :)
....THIRTEEN!! -
#4473 férfi szemmel nézve a legtöbb nő nem az
ennek ellenére odavagyunk értetek -
#4472 nagyon nem szereted Yvonne Strahovski-t, emlékszem még ME2 topicban is fújtál a játékbeli karakterére (mondjuk ott tényleg... érdekesen nézett ki)
amúgy ha bejön Ray Stevenson játéka (szerintem is zseniális), akkor ajánlom figyelmedbe a Rómát, még ha maga a sorozat nem is kedvencem, ő az egyik főszereplője, és kurvajó benne.
imdb fórumokon is megy a rinya (bár ott mikor nem), nekem spec eddig baromira bejön az évad (és Lumen-es is rohadtul bejött), még ha eheti kivételesen nem is volt annyira odabaszós rész. -
#4471 Azert Rita sem volt szazas.
Kellenek a sorozatba, meg Lila is kellett.
Lumen csak szimplan borzaszto irritalo volt, es nem a karaktere, hanem aki jatszotta, Hannanal forditva.
-
#4470 Lumen és Hannah is kellet a sorozatba,és mindkettő nagyon jó csaj volt,szerethetőek....nem kell ennyire szidni amiért neked nem tetszik.
+Shiwo nak igaza van,ő másképp gondolkozik. -
#4469 Dex szociopata személyiség, teljesen más érzelmi és értékrendszerrel rendelkezik, mint a "normális" emberek, nem csoda, hogy jobban vonzódott/vonzódik Lumenhez vagy Hannah-hoz, mint mondjuk annó Ritához, aki nem volt klinikai eset -
#4468 Hát Te?
Rita volt az egyetlen szerethető nője Dexternek, és logikus, érthető volt, miért vannak együtt.
Lumen=Hannah, tőle a hideg rázott egyenesen. -
#4467 ja, hogy csaj. :) akkor nem szóltam. -
#4466 "Nem bírom tovább nézni azt a tenyérbemászó rusnya fejét ennek a Hannah-nak tovább"
Te amúgy buzi vagy? -
#4465 Nem bírom tovább nézni azt a tenyérbemászó rusnya fejét ennek a Hannah-nak tovább, ez az érzelmeket kelt a drága pszichopata főhősünkben, ez egyenesen röhejes.
Remélem, ha más nem, Deb nyitja fel az arcát hamarosan.
A mostani rész vége irtóra tetszett.
Amúgy én nem tudom miért, de nagyon csípem ezt az Isaak-ot, nagyon tetszik a pasas játéka. -
#4464 Grr, Facebookot ne nézzétek, ha likeoltátok Dextert, spoileres képet rakott ki... (gondolom aki még nem látta a részt be se néz, de legalább szóltam :)) -
#4463 ...és Michael C. Hall egy kibaszott mázlista. -
#4462 új rész kint. -
#4461 Én inkább Debet ütném néha baseball ütővel... -
MrAndree #4460 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem volt rossz a Lumenes évad, de a Trinity után elég erős visszalépés volt (persze mi nem lett volna az nyilván). 6. évad jobb volt sokkal, mondjuk nálam Edward James Oloms eleve egy nagy plusz pont akárhol, meg persze az év végi WTF is segített, már régóta érett az is. 7. évad eddig az egyik legjobb, ez a legutóbbi rész mondjuk annyira nem jött be (Dexter megint dönget egy furcsa lelkivilágú szőkét, komolyan?) de a Deb-Dexter jelenetek mindegyike zseniális még mindig. Bár lassan Deb helyében fognék egy baseball ütőt és lekevernék párat a bátyusnak. -
#4459 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem értem miért van mindenkinek baja Lumennel,az szerintem egy nagyon is jó évad volt,Lumennel se volt semmi baj,én sajnáltam mikor elment.
Mostanában nem csinál szentélyt valóban,mert nincs annyi ideje sokszor,gyorsan kell csinálja főleg most Debbel a sarkában meg ugye Laguerta is ott van. -
#4458 Na végre megnéztem én is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sajnáltam volna Hannah-t, olyan kis ártatlan kinézetű, ám sötét titkok birtokosa.
Azt hittem Dex tényleg megkedvelte, aztán mikor jött a szuri, ne ne neeee....
és mikor a csaj olyan magabiztossan várta a halált, mondom nem teszi meg...
szóval jó hogy nem vették ki így a soriból, viszont WTF most mi lesz? még egy Lumen?
Csaj gondolhatja azt hogy dex egy beteg fasz aki csak meg akarta kúrni ilyen beteges módon, mivel nem volt szembesítés csak le akarta szúrni. (egyébként annó még képeket rakott ki ereklyéket szentélyt épített az áldozatoknak most már csak a nejlon asztal meg a kés.
Vajon ki vadássza le előbb a másikat...
-
#4457 több topikban így működik a dolog -
#4456 Akkor pl a magyar felirat megjelenésének napja és az azt követő?
-
mikusmate #4455 Szerintem a magyar felirat megjelenéséhez lehetne kötni, mert sokan megvárják azt. :) -
mates11 #4454 Hmm hát ez a vég elég furcsa volt,azt hittem azt a részt csak álmodja Dexter,de úgy látszik ő is csak pasiból van. XD
Nade,hogy a boncasztalon szúrta meg,gyilok előtt,és a csaj még csak meg sem lepődött,hogy ki akarják nyírni...nem is tudom. XD
-
Atys91 #4453 igazán alakulóban van,v csak azért más mert rég tűnt fel a sorozatban.. -
Dean Winchester #4452 szerintem csütörtöktől nem kell az akt. részre vonatkozóan spoilerbe írni dolgokat :) pl. én a topicot van mikor nem is olvasom míg az akt. részt nem láttam -
Susarc #4451 nekem eléggé giga:P tényleg csak egyetlen napig kell nyugton maradni mindenkinek ami az aktuális részt illeti és egyesek még azt sem képesek kibirni!
Én is szeretem a mások ill. saját elméleteimet,gondolataimat megvitatni itt,de nem szeretek előre tudni dolgokat,legyen az akár mennyire kis volumenü is!
Trailert se nagyon nézek,mert csak a saját szórakozásomat baxom el vele:P -
#4450 Az nem gigaspoiler volt, hanem egy megnyugtató tény : D
Amúgy amik még nem történtek meg, nem bekövetkezett dolgokat tessék spoilerbe tenni, és KÜLÖN jelezni, mert pl, én minden részt már hajnalban megnézek, így mindig nézem a fórumot, és alább is volt egy KÉP nem kevés jövőbeli információ tartalommal, és hát nem örültem neki.
Vagy akkor ki kéne egyezni, hogy az aktuális részt követően az aktuális részig bezárólag meddig tesszük spoilerbe az arra vonatkozó hozzászólásokat.
Mert én pl azt hittem, hogy az a kép is a mostani részekkel kapcsolatos, de nem, már a következők valamelyikére utal. -
#4449 reméltem többet látom :p :( -
#4448 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem Dex nem azért döngette meg a csajt, mert annyira ráizgult (pedig az is egy teljesen érthető ok lenne férfiszemmel :)) hanem mivel nincs elég közvetlen bizonyítéka, csak közvetett, s így próbál meg a nő bizalmába férkőzni, kicsikarni belőle egy vallomást, ami után újra becsomagolja és jöhet a nyissznyassz -
#4447 15 eves -
#4446 több oldalon lehetett olvasni, olyan nagy gigaspoiler:D
amúgy már kértem, hogy töröljék.