5447
-
#4525 Cassone feliraaat mikorra várható? lesz ma? -
#4524 Van videó esetleg valahol fent ? -
#4523 Kicsit későn kezdtem el nézni az új évadot, mostanra zárkóztam fel, de azt kell mondjam hogy eddig az egyik legjobb.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hány évadnál volt, hogy a 8. résznél még mindig nem lehet tudni mi lesz a vége? Nem soknál, a legtöbbnél volt egy főgonosz, amit lehetett sejteni hogy kinyír a végén Dex, közben történtek vele más dolgok is de ritka volt hogy valami nagyon váratlan történt.
Itt most viszont totál nem lehet tudni mi lesz a vége, pedig már a 8. résznél vagyunk. Ok valószínű valahogy kinyírja majd a mafiózót, de ott van mellette LaGuerta, Hannah és Deb ügye is. Nagyon zsír! -
gotchaaa #4522 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na, már éppen el kezdtem gépelni, hogy milyen hirtelen rövidre vágtak két szálat is, aztán...hurrá :D -
#4521 :D -
Egerwin #4520 Nee, ilyenekre van idő... :D -
#4519 -
Dean Winchester #4518 14:54nél mikor Deb irodájában beszélnek akkor Deb vmi xxx filmre gyakorolt? :D -
#4517 Amúgy nem tudom nektek feltűnt-e, de az Erste bankos reklámban az öreg tag, aki házasodni akar pont olyan mint az Isaak Sirko. :) Nézzétek majd meg! coool -
#4516 rameke :D:DDDD
torok? -
Susarc #4515 "kevés" benne a vágás...majdnem epilepsziás rohamot kaptam közben...sry -
Wizül #4514 http://www.youtube.com/watch?v=L89LGOcClVA -
Wizül #4513 Saját dexter-es videóm, nézzétek meg, megosztani ér!http://www.youtube.com/watch?v=L89LGOcClVA -
KaBuTo666 #4512 -
#4511 Zseniááális! -
Susarc #4510 zsinórtanga bazze:D -
#4509 Jennifer Carpenternek adjanak már valami értelmes díjat. Nehéz lehet ezt a szerepet úgy eljátszani, hogy nem ripacskodik és szerintem ő ezt teljesen jól megoldja!
Ez az évad meg hihetetlenül jó: még csak 8 rész ment le, de annyira sűrű, hogy úgy érzem más sorozatban 3 teljes évad alatt van ennyi feszült pillanat. Ráadásul ez még mindig nem a végjáték, durva dolgok lesznek még itt! -
Atys91 #4508 azt h Dexter kezdi kinőni a pólóit -
#4507 Dexter 7x08 (hdtv-afg, hdtv-asap, 720p-immerse) magyar felirata elkészült:
LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone -
#4506 Itt mit kell látni?
-
Atys91 #4505 felirat -
#4504 Ja erre felfigyeltem en is, vissza is tekertem anno a jelenetet :) -
#4503 LOL
Felirat mikor várható?:( -
Susarc #4502 -
#4501 Eleg erdekes iranyokba megy a dolog, mindig tudnak meglepetest okozni. -
Neoncsoves #4500 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon jó rész, tele jó párbeszédekkel. Dexter - Deb, Dexter - Isaak... Először nem tetszett hogy belevonták ezt a maffiás dolgot, de a végén nagyon jól sült el. Best évad eddig. -
#4499 SPOILER
Nos a szinten zsenialis Isaak-Dexter parbeszed utan nekem van egy tippem, hogy irodik ki Hannah a sorozatbol :D -
MrAndree #4498 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Deb-Dexter FTW, tulajdonképpen már a 6. évadban is az ő jeleneteik voltak a legjobbak, ezt most még fokozták. Az utolsó párbeszéd meg már kellett, végre mindegyikük kitálalt a másiknak mindenről. "You are a serial killer and I am more fucked up than you are." Ebben azért van valami. Kíváncsi leszek hogyan fognak ebből a katyvaszból kikeveredni a végére. Így vagy úgy, de amíg valaki kinyírja a végén a szöszit addig elégedett leszek.
Szegény Laguertának viszont szerintem reszeltek, túl sokat tud már ahhoz, hogy túlélje az évadot. A kérdés csupán az ki fogja elintézni. Jelentkező van bőven. -
#4497 Mennyire zseniálisak voltak megint a Debra-Dexter párbeszédek. -
#4496 Dexter 2 jatek Android-ra -
Hoz_Hun #4495 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az mekkora poén lenne. :)Az is lehet, hogy a kedvenc maffiózonk nyírja ki Hannaht, hogy Dexternek ártson. -
Stockbauer33 #4494 Michael C. Hall -
Swarczi #4493 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én sanszosnak tartom hogy Deb fogja a végén LaGuertat eltenni láb alól, főleg amilyen érzelmi most van -
Atys91 #4492 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!LaGuerta úgy össze tudja kapcsolni,h úgye van egy hajója is meg h a rendőrségen dolgozik,mivel Lundy elmélete szerint a mészáros közel van a rendőrséghez...jaés LaGuertat nem ölheti meg Dex,annyi szabályt szegett már meg h nem követheti el azt -
#4491 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Simán kinyirja Hannaht Deb ha kell....csak fel kell húzni rendesen,és már elég jól fel van.
Az meg hogy Dexternek van hajója az mit számit,és akkor már ő a mészáros? Ennyire LaGuerta se hülye,jah és ha Laguerta fog pofázni akkor legrosszabb esetbe elteszi Dex láb alól...vagy Deb ellop valami bizonyitékot stb...Dokes is rájött,meghalt,kész. -
MrAndree #4490 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért Deb is elborulhat, érte jópár érzelmi megrázkódtatás az utóbbi pár részben, szóval lehet akármi. Szerintem mókásabb lenne ha Deb nyírná ki a szőkét majd (persze jó okkal), Detxertől már láttunk sok olyat, hogy kénytelen megölni valakit akit előtte szeretett vagy tisztelt (a saját bátyját, Lilát, Miguelt, Trinity-t stb.), előhúzhatnának most valami érdekesebbet a kalapból. -
#4489 +1,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én úgy gondolom, vagy Deb ellen fordul, és ezért lesz kénytelen Dex bevagdalni az arcát, vagy Deb borul el (bár ez utóbbi elég valószínűtlen).
De az biztos, hogy a Hannah ügyből orbitális konfliktus lesz Debra és Dexter között, illetve mindhármójuk között.
Hiszen Hannah is tudja, hogy Debra már tudja. És valami hasonlóval bosszantotta fel az író pasas is, úgy rémlik. :P
Köszi, hogy felhívtátok a figyelmem a LaGuertás dologra, teljesen elbambultam fölötte. -
MrAndree #4488 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szegény Dexter azért megint szembe megy a józan ésszel kicsit, nem hajlandó elintézni a szöszit amivel valószínűleg eléggé felhúzza majd Debet, mindezt egy nőért aki habozás nélkül kinyír mindenkit aki szembefordul vele. -
#4487 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...és tényleg, 49:51-nél tökéletesen látszik. -
Atys91 #4486 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt találta,h kinek van Floridában hajója (mivel tudja h vmivel a mészáros kivitte a testeket az óceánra)