Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
ez az új "fõgonosz" eddig annyira érdektelen... egy sima maffiózó aztán annyi... remélem azért bedurvulnak majd a dolgok, mert ez így elég langyos

Bazinga!

precision
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem az elõzõ évados dolog még vissza fog jönni... szal hogy Deb szerelmes Dexterbe... lesznek még itt necces jelenetek 😊

Bazinga!

gabo91
jó beszólás volt:
"ezek után mindent együtt fogunk csinálni....
....
remélem elég nagy a zuhanyzód..."

mondjuk ki nem zuhanyozna Deb-el... 😛

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

gabo91
Köszi!

Ha valakinek kell még:
Magyar felirat

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

ForzaInter
ncoren van, szerintem elég jó. én már múltkor is azzal néztem meg.

Yo, Bitch!

gabo91
Egyébként van már magyar felirat?

gabo91
Most erre mit mondjak. (még nem láttam a második részt)
De elsõ rész hozza az évad akkor 10/10
Egyrészt nagyon örülnék ha több lenne 8 évadnál.
Másrészt pedig nem biztos hogy annyira jó lenne.
Ha ez évad hozza az elsõ rész szintjét, és a 8. is tartaná, esetleg még túlszárnyalná a korábbi évadokat, (+egy jó lezárás). Akkor egy minõségi sorozat lehetne, és mindenki úgy is tekintene rá.
De ha tovább "húzzák" még pár évaddal nem biztos hogy akkora érdeklõdés lenne, és egy idõ után a folyamatos megmenekülés és a többi sablonossá válhatna. Így vagy úgy elõbb utóbb vége lesz, nem biztos hogy megéri még 1-2 évadot kipréselni belõle hogy a végén bukjon, lehúzzák.

Így inkább nem foglalok állás, mindegy számomra, csak jó legyen, (meg sok)

ForzaInter
showtime egyik legnézettebb sorozata. mostanában már arról írnak, hogy nem biztos, hogy a 8. évaddal véget ér a sorozat.

Yo, Bitch!

Jim Morrison
húú mekkora befejezés lenne

<#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

davidka003
Szerintem pedig nyitott vége lesz. Mondjuk a 8. évadban megöli az aktuális gonoszt és mond egy olyat, hogy sosem szabadulhat meg a sötét utazótól és gyilkolászik tovább.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

böröczk
Szerintem tul sablonos es egyertelmu lenne.
Biztos vagyok benne, hogy ennel valami nagyobbat es kiszamithatatlanabbat akarnak.
Ahogy eddig is tele volt fordulatokkal a sorozat.
En el tudnek kepzepni egy ilyet: Harrison felnott, es hasonlo szituacioba kerult, mint a fater, aki mar kigyogyult fuggosegebol, de igy se erhet veget a remalma a fia miatt. Es is eleg kaka lenne, valami olyan kell, amire egyaltalan nem szamitanak a nezok.
Egyebkent irtora tetszett es hatasos volt a 2. resz zarojelenete.

Kumiho #2179

gabo91
Hehe én is pont ezen gondolkodtam... tuti nincs.

#4282:
Elvileg kell lennie még egy következõ évadnak.
Két évadra egyeztek meg tavaly.
20milla vs 24milla

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

nem akarom hogy így folytatódjon ez a sorozat...

amúgy szerintem az lesz a sorozat vége hogy dexter megöli magát / feladja magát

Calver
jó kezdés, jó folytatás, és még Yvonne Strahovski fel se tûnt... csak így tovább <#eljen>

"The trees move. Do you not see it?"

mascarun
Ja lehet az utolsó évadban megy az USA-ba a TEK azt intézkedik!
xD

Fenrir
Talán még Malév volt (február 5), de hosszútávú járatok már évek óta nem voltak.

A halál csupán a kezdet...

lele
TEK olyan simán lefülelné hogy öröm lenne nézni 😄

nem,mert nagyon alapos😛😊)

valszeg ez egy alternatív univerzumban játszódik mert dextert a mi világunkban már rég elkapták volna 😛

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

GregSB
Létezik direkt járat Miaminõl Budapestre? 😛

Vagy ezt a részt még akkor forgatták amikor még volt Malév? 😊

most mondanám melyik ország miatt prómóznak minket,de jobb ha nem teszem😛😊

hehe ez tetszik!😊

Hmm, rá is vetem magam erre a filmre.
mascarun
Lehet van magyar stábtag és õ lökte be az ötlettelenség közepette hogy hova vegyen jegyet! (lásd: Szárnyas fejvadász 😄)

Fenrir
Malév repült régen Budapest - Miami-t.

A halál csupán a kezdet...

jazzy
Agresszív egy senkiházi vagy te hallod
kommersz
Ha nem neznem akkor minek jonnek a topikba?Ha nem neznem honnan a faszbol tudnam hogy elhangzott egy magyar varos neve? fuck logic

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

stargatelost
fail 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Shodan
csak kár hogy nincs közvetlen járat Budapestre Miamiból 😊

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

kommersz
Olvasd el meg1x amit irtam es azt is hogy mire irtam....nagyokos.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

jazzy
Egy olyan sorozat topicját olvasod amit nem is nézel és csak az a rész érdekel a valaha volt egyik legjobb sorozatból, ahol elhangzott 1 magyar város neve?
Shiwo
passz, tán majd valaki kivágja és felteszi youtube-ra

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

kommersz
Errol valami link vagy videoreszlet? Nem nezem a sorozatot,de ez erdekelne.

Shiwo
hmm... Budapest elég népszerû lett a sorozatok esetén, a Warehouse 13-ben is elõkerült..

sõt, konkrétan a reptéren játszódik egy jelenet, bár az vicces, hogy a hangosbeszélõ ugyan magyarul beszél, de angol akcentussal 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

De abban a filmben marha jól játszott.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

böröczk
Mi volt ez a befejezés? Hogy merték így befejezni, hibernálom magam hétfõig.

Kumiho #2179

mascarun
Ne haragudj! De szerintem ez még mindig normálisabb válasz volt mint amiket én kapok itt ott. Ha meg azt nézzük nem válasz volt csak egy kérdés!

precision
elõl lapus hátul deszka de azért láttunk már tõle sokkal rosszabb csajokat 😄

Bazinga!

precision
inkább Sarah a Chuckból mint Miranda Lawson 😊

Bazinga!

Húúú ezen a képen azért elég ijesztõ a csaj ...
kommersz
Mer? Dehogy most.Csak azt hittem ott hagyta a templomba.De rajottem valszeg elpakolta amikor Debra elment benziner.

De koszi a normalis valaszt...

mascarun
Te most kezdted el nézni a sorozatot?

kommersz
Figyeljetek mar Deb kerdezi Dextert, hogy honnan volt kes nala?Erre azt mondja Dexter Travis kesei voltak.Debra megjegyzi hogy egy egesz pack kes volt ott.Azt Dexter hazavitte/elhozta?Csak mert a resz vegen ott van az asztalon.

mascarun

jazzy
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy ahogy idõsödött nõiesebb lett, eleinte meglehetõsen csúnya volt. Most ha hízna 5-10 kilót kifejezetten jól nézne ki.
Kispöcs koromban amikor indult a sorozat nekem se jött be a csaj de rájöttem, hogy full jó kis bige simán tologotnám.
stargatelost
Szerintem full debil feje van Debnek, egyáltalán nem bejövõs 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Teppik Amon
de azt tudjátok ugye hogy férj és feleség voltak irl, 2 éve váltak el 😄

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok