5447
DexterBanner.jpg
  • precision
    ha jól rémlik az első évadokban még LaGuearta nagyon meg akarta magát dugatni Dexterrel :)
  • Susarc
    nem vagyok nagyon benne a sorozatokban 4-5-öt nézek,DE ez messze a legjobb amit valaha láttam....gondolom sokan vannak ezzel igy!
  • Egerwin
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mindenki azt írja, hogy Laguerta meghal az évad végén, szerintem meg nem, valami drámai vége lesz az évadnak, olyasmi, mint az előzőnek, ha meg is hal az csak a következő évadban lesz.
  • ForzaInter
    http://www.sorozatjunkie.hu/2012/10/02/hirkedd-231/

A Dexter készítője elmondta, hogy addig fog menni a sorozat, amíg a Showtime akarja. Bár a 8. évad lehet, hogy az utolsó lesz, ha van igény rá, ők folytatják. (Főleg, hogy a 7×01 újabb rekordnézettséget hozott.)
  • skinnyman
    linkt
  • ForzaInter
    azóta már volt nyilatkozat, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a 8. évaddal véget ér.
  • Susarc
    jaj már ne akadjatok fennt ezen:P emlékeztek arra a részre mikor Dex bekattant? és elment Miamiból és útközben megölt egy fazont egy kajádánál vagy benzinkútnál? már nem is tudom csak úgy,mert felbosszantotta? akkor sem néztük,hogy jaj most abból biztos nyomozás lesz és majd megtalálják Dexet meg hasonlók:P néha van ilyen is,hogy senki nem lát semmit.....
  • Seth
    Meg úgy tudom minden lőtéren előírás a kamera, a "balesetek" bizonyítása végett :), az engedélyek bemutatásáról nem is beszélve, amiket biztos feljegyeznek.
  • SötétBarom
    Az nekem is kicsit erős volt...
  • MrAndree
    Simán bemehetett álnéven.
  • Kiado
    Bár én sose voltam lőtéren, de ott nem írják fel név alapján, hogy kik mentek be, vagy hogy működik ez? :D
    Senki nem fogja utána elkérni a listát, hogy kik jártak ott aznap amikor észreveszik a fickót? Kicsit abszurdnak tűnt nekem, hogy utána csak úgy elsétál onnan...
  • Count Adyn
    Meghallgatnám bemernék e vállalni ezt a verziót magyar szinkronban :DD
  • Stockbauer33 #4553
    -Töröld a 24 órás megfigyelését.
    -Majd,ha a pina kelepel!
  • cassoneitaly
    Dexter 7x09 (hdtv-afg, hdtv-asap, 720p-immerse) magyar felirata elkészült:

LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

Jó Szórakozást Mindenkinek!
    Cassone
  • Unreal1942
    Még azt is el tudom képzelni, hogy LaGuerta, Debra által lesz kinyírva majd. Mert csak így tudja megvédeni Dextert.
  • MrAndree
    És épp ezért fog az évad végén felkerülni egy asztalra. Remélhetőleg.
  • Susarc
    basszus mondassz valamit! épp azért nézett akkor olyan bután,mert látta Dexternek kezdenek igazi érzései lenni és már nemcsak egy hidegvérű "őrült" gyilkos....:P
  • böröczk
    Mondjuk a filozofálgatásokat szerintem nem kell spoilerbe tenni, hiszen az nem történ meg, csak egyéni gondolatok. :)
    Egyébként egyértelműen ez a két karakter esélyes az évad végi elhalálozásra, Hannah és LaGuerta. Mondjuk Miszter Kalácsképű bártulajdonost is ide venném még.
    Lehet, hogy Dexterben valamiféle folyamatot beindított, az első olyan nőnemű lény, aki iránt érezhet is akár valamit.
    Azért ha megnézzük, nem került közelebbi viszonyba túl sok nővel élete során (szellemi, lelki), a nővérét leszámítva.
    Én Ritát nem sorolnám bele, főleg nem Lilát vagy Lument. De még ha bele sorolnám, akkor sem nagy létszám. :D
    Hannah pszichopata létére ugyebár azt szereti, ha választottja gyilkos hajlamokkal rendelkezik, nem magába az emberbe zúg bele, hanem abba, amit csinál, ezért rettenthették vissza Dexter "érzelmei", legalábbis én is hasonlót véltem felfedezni az arcán.
  • Susarc
    Isaak az egyik bestof karakter! kár,hogy kilőtték:S:(
  • böröczk
    Szintén.

Annyira borzalmas ez az egy hét várakozás, addig tudnám egyhuzamban nézni, amíg ki nem folyik a szemem.
  • Tikal #4545
    Megkedveltem én is, korrekt csávó volt :)
  • Seth
    Lehet pont az lesz a fordulat, hogy nem Ő lesz a hunyó,túl egyértelműnek tűnik :D
  • skinnyman
    Detto, pont ez a 2 a legnagyobb favorit nalam is, dehat egyszet mindent le kell zarni...
  • Neoncsoves
    én azért eléggé sajnálom. messze az egyik legjobb sorozat a breaking bad mellett.
  • mikusmate
    Nekem is eszembe jutott, hogy ő lesz a gyújtogatós gyilkos. Legalábbis eléggé ijedtnek tűnt, mikor Dexter kitalálta a gyilkosság részleteit.
  • Susarc
    bazz az a gyújtogatós gyilkos ÉGÉS SZAKÉRTŐ faszi annyira átlátszó és olcsó....pffff na mindegy
  • skinnyman
    Nem csak allitolag, teljes interju itt, ahhoz kepest hogy juniusi, eleg sok dolgot elarultak benne. A temahoz kapcsolodo resz:

Since the show has been renewed for two more seasons, is this definitely the end?
    Colleton: This was definite. We wanted to end it this year, but the network convinced us that it would be best to do it in two years. In some ways, this is a two-season series-ender. We have worked that out and know where it's going to end. Next year will definitely be the last year of Dexter. Absolutely.

Are you guys ready to say goodbye to Dexter?
    Colleton: From the very beginning, when I first started developing the pilot, I always knew it would be a seven-year arc for this series. I feel easily that we can be an eight-year show, but I never want it to get old and stale. I want us to go out on a high and everybody on the show is determined to keep the level of it up to the very end. It's always wise to know when it's time to leave the stage before you're asked to leave the stage.

Do you think Dexter has to die at the end?
    Colleton: [Laughs] I would never answer that question.

Do you know what the final scene is?
    Colleton: We don't know what the final scene is, but we know where it's going. We know now exactly how it's going to end and how the series will end.
  • Neoncsoves
    állítólag wikin ez van kiírva:

"Executive producer Sara Colleton confirmed that Season 8 will be the show's last season and they already know how the show is going to end."
  • MrAndree
    Jó kis rész volt, Isaaknek akkor kalap, kár érte, szimpatikus karakter volt. De jó érzékkel írták ki, örülök, hogy nem még egy évad végi leszámolás lett a dologból. Maradt még kakaó bőven így is, egyrészt Szöszi arca a végén Dexter szép vallomásánál nem azt sugallta, hogy minden rendben, "gyere ölelj meg papamaci, akkor most éljünk boldogan amíg fel nem raksz megint egy asztalra". A Deb/Dexter szerelmi akármi egyelőre lezártnak tűnik, de azért bízom benne, hogy ezen a fronton is lesznek még események. Deb/Szöszi vonalon pedig biztosan lesz még valami, a végén se volt köztük nagy ölelkezés-puszilkodás. Plusz behoztak egy gyújtogatós szálat amivel így elsőre nem nagyon tudom mit akarnak kezdeni (kicsit olyan kalapból előhúzottnak éreztem így 4 résszel az évad vége előtt), de bízom az írókban.
    Ki hal meg? Szöszi és Laguearta. Quinn valami csoda folytán ezt a szart is megússza, Matthews meg nem elég érdekes ahhoz, hogy az ő halála valami évad végi nagy esemény legyen.
  • bency
    Laguerta,George meghal...Hannahban már nem vagyok biztos...jah és Quinn is valószinüleg...
  • Calver
    LaGuerta, talán Matthews is (régi kapitány), tüzeskedő, George (Isaak gyilkosa). Hannah és Quinn marad, előbbi terhesen, utóbbi előtt kiderül h kicsoda is Dexter.
  • Neoncsoves
    LaGuerta,Hannah,Quinn
  • zotja
    tippeljünk ki fog meghalni az évad végére.
    sztem: Laguerta,Égés szakértő,Hannah,Quin? Meg aki lelőtte Isaakot
  • Neoncsoves
    Isaak karaktere így volt jó. Ha tovább élt volna és szerepelt volna, nem ugyanilyen érzésekkel lett volna iránta a néző. Így pont eltalálták az egészet. Ez az évad nálam viszi eddig a prímet, ez a legjobb talán az összes közül. erősen gondolkodom a könyvek beszerzésén is Karácsonyra :)
  • bency
    Ember ez az évad kikészit annyira fasza!

Amúgy csak én sajnáltam nagyon hogy Isaak meghalt?Nagyon megkedveltem mostanra,a stilust,a becsületet,mindent...erre igy lelövi az a fasz...
  • ProGabe #4530
    "de... én csak dugni akartam egy jót, nem egy hosszútávú kapcsolatot egy pszichopatával!"

Na jó, ezen felül szerintem még az is, hogy "basszus tudja az egyik nagy titkomat, a másikról még fogalma sincs".
  • paly90
    én is azon gondolkodtam...
    elég fura volt..
    nem olyannak kellett volna lennie azután amit dex mondott neki
  • Susarc
    mi volt az a nézés Dexter csajának ott a kórházban a végén?
  • Susarc
    http://www.opensubtitles.us/hu/movie-subtitles-searcher.subtitles-download/4726447
  • Jim Morrison
    Jóó rész volt,
    tényleg másmilyen évad mint a többi, most hogy rövidre zárták a főszálat nem tudom elképzelni mi lehet a vége :D