Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Magyar idõ szerint hajnali 2 körül kezdõdik a Dexter úgy tudom, 5 vagy ha órával vagyunk elõrébb azt hiszem. Pontosan fogalmam nincs arról, hogy mikor kerül fel, de szerintem a sugárzása után 1-2 órával már fenn lesz. Hajnali 4kor már tuti! :-)
Kumiho #2179
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Debra Dex-nek: "La Guerta megtalálta a vérlemezkét, rajta Travis Marshall vérével."
Debra Dex-nek: "Itt rólam is szó van."
La Guerta Debra-nak: " Az öbölbéli Mészáros még mindig életben van. Mi van, ha õ ölte meg Travis Marshall-t? OH Fuck..... :-)"
Batista: "Hannah segít nekünk megtalálni az elhelyezett holttesteket."
Dex Hannah-nak: "Minden, amit mondtál, az egy hazugság."
Hannah Dex-nek: "A lányok meg fogják védeni magukat."
Isaak Sirko Dex-nek: "Mindig be kell nézzek egy beszélgetésre egy másik 'jóakarómahoz', aki hiányozni fog."
"Ez a terv. "
Dex Deb-nek: "Ez a név: Isaak Sirko."
"Azt hiszi, hogy mi öltük meg Viktort."
Deb Dexnek: "Szóval egy kibaszott gyilkos tagot keresünk."
Fordítás nem pontos, én ezt vettem ki.
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20111221085659AAy85zD
http://www.imdb.com/title/tt0773262/episodes#season-7
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
én csak meglepõdtem 😄 nem számítottam, hogy ilyenre is képes de kurva jó volt 😄DD
egyébként én azt hittem, hogy élve fogja beengedni az égetõbe... mondjuk így is átéreztem milyen lenne ott feküdni 😮
:) Semmi okosság :P
Amit leszedtem nem tudom megnyitni mert sérült a fájl.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Látom már van felirat is, ezúton én is megköszönném Cassone-nak! Köszönjük szépen!
Speltzer's message on the paper: „Run”
Dexter’s reaction on this: „I dont run. I make people run”.
Dexter’s reaction when he saw him: „However I do run if theres a bull coming after me with an axe”.
Nem vagyok fordító, de valami ilyesmit jelenthet:
Speltzer üzenete a papíron: „Fuss”
Dexter reakciója erre: „Nem futok. Rendszerint elõlem menekülnek az emberek.”
Dexter reakciója, amikor meglátja õt: "Mindamellett mégis menekülök, ha egy bika/Minotaurusz jön utánam egy baltával."
Dexter odabaszott :-)
LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
fb-n a következõt találtam
"Cassone kolléga átküldte a részét Dexter 7x04-bõl. Összehegesztem, csekkolom, és küldöm be ide-oda. Elõtte még dolgom van, maximum este 8-ra kész, de van rá esély, hogy elõbb elkészül."
Szóval még ma lesz elvileg felirat
ezen hozzászólással egyetemben szeretném megköszönni a munkátokat! <#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship>
Nem tudom...
A srác pusztán azért rágott be Dexterre mert az nem akarta mentorálni a játékát!Nem tudta hogy õ kicsoda micsoda, csak õ közel állt a tûzhöz amikor a dolgok történtek! Egy törvényszéki szakértõ nyílván több reális elemet tudott volna belevinni egy játékba mint egy "teljesen civil" fószer!
erre kiváncsi leszek 😄
Regards,
Ez most nem Spolier lesz, csak egy kis eszmefuttatás. :-)
Louis-ra visszatérvén: Véleményem szerint Louis nem 'csak' egy rajongó volt. Ugye volt az, amikor megszerezte a software céget a fószer-tól, szerintem meg akarta ismerni Dexter módszereit, közel akart férkõzni hozzá, az igazi énjéhez. Louis-t nagyon érdekelte ez a téma (még játékot is készített, ugye:-)). Szerintem játszani akart vele Louis elõször (mint a készített játékában), kíváncsi volt arra, hogy mit fog tenni vele Dexter. A megszállottjává vált. Ha belegondoltok, a kéz, amit küldött, lehet imponálni akart vele, csodálta õt. Hasonlóan, mint Brian (avagy Rudy) az elsõ évadban. De az nekem még mindig furcsa, hogy honnan tudja ezeket a dolgokat. Az is lehet, hogy teljesen tönkre akarta tenni Dexter-t és kirúgatattni õt (de hát Dexter ugyebár tett errõl, hogy ne így legyen: D), aztán késõbb átvenni az õ munkáját és folytatni Dexter 'munkásságát' egy saját kis Dark Passanger-rel. De az sem kizárható, hogy rivalizálni akart vele, õ is Serial Killer-é akart válni ennek a hatására. De nekem van egy másik tippem is, hogy honnan tudhatja azt, hogy ki is valójában Dexter...Brian-tõl. Ugye, azt a videójátékot - mondta is Dexter-nek, hogy régen készítgeti, tökéletesítgeti - , mi van akkor, ha Brian volt a minta számára, csak ugye õt Dexter megölte. Lehetséges, hogy jóban voltak Brian-nal és el is mondta Louis-nak azt, hogy Dexter is egy Serial Killer? Vagy csak valaki Louis-on keresztül akart hozzáférkõzni Dex-hez? Lehet sohasem tudjuk már meg ezt. Kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatban? Mindenesetre eddig nagyon tetszik az évad. 10/10 eddig.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
...
However I do run if theres a bull coming after me with an axe
BESÍRTAM. 😄
<#banplz>#banplz>
Kumiho #2179
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
a feliratért meg ezer köszönet
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Azt se tudom, ki az a Kászóne.
Én felirat nélkül nézem, esetleg angol felirattal, bár az csak eddig egyetlen sorozatnál volt szükséges, ahol az egyik fickó beszédét az akcentusa miatt egyszerûen nem értettem soha (Walking Dead).
Dexter esetében a felirat tökéletesen hanyagolható szerencsére.
Kumiho #2179
lehet már kibeszéltétek, de az a kopasz egy beteg állat 😄 csajt sajnáltam nagyon 😞
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Bazinga!
De képzeld el mennyire várja mindenki hogy lássa már az új részeket,és ahogy jön egy akár használható felirat már nézné is mindenki.
:) Semmi okosság :P
Rosszabb ez a másik, belenéztem. Ez nem Breaking Bad, itt minõségi hivatalos fordítója van a sorozatnak, félrefordítások nélkül. Na mindegy...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
aztán a dns vizsgálat után elhitte, még ha nehezére is esett
most pedig arra jött rá, hogy nem õ volt a gyilkos, hanem õt is megölték
valszeg az lesz, hogy kikér majd más szakvéleményt az elõzõ évad fõgenyójának megölésével kapcsolatban, és rájön, hogy nem úgy halt meg, ahogyan Dexter azt állította, hogy magát ölte meg... és ugye Dexter nem szokott tévedni, ekkor kezd majd el õ utána nyomozni majd LaGuerta
Bazinga!