5447
-
#4605 Pont ez történt velem is:) -
#4604 Nekem meg eddig minden évben sikerült kibírnom az adott évad végéig, és karácsony környékén daráltam a 12 részt :D Már szinte hagyomány volt, viszont ezt az évadot muszáj volt elkezdenem hetiben, annyira érdekelt a cliff feloldása, és hogy mit hoz magával :) -
Dean Winchester #4603 köszi!
nehéz lesz de én szerintem most akkor várok két hetet és egyben nézek meg két részt ...
tavaly sikerült 3at összevárnom és egy dexter estet tartani xD -
Dean Winchester #4602 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem is az nem tetszik ,hogy a végén dexnek nem lesz semmi szabálya és a végén mindenkit öldösni fog :S
nekem az se tetszett, (bár érthető), hogy a fantomot elengedte hiszen már ő is hallhatta és láthatta dextert ! pl. összetalálkoznak és meghallja dex hangját akkor egyből rájön, hogy ő volt az aki kést lebegtetett felette...
túl sokan tudják már,hogy dexter ki is valójában, sőt szinte már mindenki tudja :D -
MrAndree #4601 Nem lesz szünet, két rész lemegy aztán szeptemberig pihenő. -
Dean Winchester #4600
jó lenne ha az utolsó két részt egyben adnák le de sajnos nem így lesz :(
annyit mondjatok már meg,hogy most lesz szünet vagy két hétig kapunk dextert és kész?
az eddigi legjobb évad, brutál jó, nem találom a szavakat -
#4599 Dexter 7x10 (hdtv-afg, hdtv-asap, 720p-immerse magyar felirata maraxush-nak hála elkészült:
LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone -
#4598 The Onion -
#4597 what -
Susarc #4596 7x10
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!:D -
#4595 ah, tényleg :) hülyevagyok... :P -
MrAndree #4594 Izé, Dexter már a 2. évadban áthelyezte a lerakóhelyét máshova, pont azért mert a régi helyen megtalálták a hullákat... -
#4593 És mi van azzal amikor megtalálták azt a rengeteg zsákot amiben a feldarabolt hullák voltak? LaGuearta tudja, hogy a Bay Harbour Butcher még él, és aktívan tevékenykedik. Egy sorozatgyilkos akinek rituáléja van, aminek az is a része, hogy mindig ugyanoda pakolja le a hullákat. Persze nem biztos, hogy ez fog történni, de szerintem ez lenne a legkézenfekvőbb megoldás LaGuearta részéről. -
MrAndree #4592 Dex nem is különb semmivel mint azok akiket megölt. Épp ez a lényeg. Ugyanúgy kényszert érez a gyilkolásra, ugyanúgy felelős a tetteiért, annyi a különbség, hogy ő többnyire olyanokkal végzett eddig akik megérdemelték (erre van a Code). De ő ölte meg őket, nem valami nem létező "Sötét Utas", az csak azért volt, hogy valamire ráfoghassa miért teszi amit tesz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szöszi meg szerintem pontosan értette, hogy értette Dexter a "gone for good" beszólás. Ismeri a saját apját, tudja, hogy az nem adná csak úgy fel mert Dex kicsit megfenyegette. Ha valami miatt egymás ellen fordulnak akkor az inkább amiatt lesz, hogy Debra kezd túl sokat megtudni Szösziről, neki meg ez annyira nem fekszik majd. -
#4591 Nem hiszem hogy barmit talalnanak, joideje jo helyre dobalja a hullakat hogy az aramlat elvigye oket. Ami pedig Hannah-t illeti: ebben nem voltam teljesen biztos de szerintem siman lehet hogy fogta hogy mi tortent az apjaval amikor Dexter mondta neki hogy gone for good. -
Egerwin #4590 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hannah már tudja, legalábbis nekem ez jött le, máshogy nem igazán tudták volna megbeszélni a dolgot. :D -
#4589 nekem nem nagyon tetszett ez a rész
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dex jellemváltozása nemgyerebe :| kezd átmenni sima sorozatgyilkosba... a végén nem lesz különb azoktól akiket a "Code" alapján meg kéne ölnie
ugyanazt csinálják a készítők itt is mint a Breaking Bad -ben... pengeélen táncoltatják a szereplő megítélést a jó és a rossz között (mármint a néző részéről)
ha jól emlékszem ez már a 3. olyan ember akit nem kellett volna megölnie
amúgy meg elmondom, hogyan fog teljesen lebukni Dexter Laguertáék előtt... visszamennek majd búvárokkal a Bay Harbour Butcher "temetkezési helyére" és megtalálják majd Hannah faterját plasztikba csomagolva, és ugye már kiderült hogy Dex Hannahval kavar, összerakják majd a képet... Hannah is megtudja, hogy megölte a faterját, jöhet majd a szappanoperás "you killed my father" párbeszéd sorozat :) az is lehet, hogy bosszúból majd ki akarja nyírni Dextert és ő lesz a végső "főellenség"... mert ezt a tüzes fazont is 1,5 rész alatt elintézték... -
#4588 Tuti lezárják azt a szálat, ne aggódj! :D
Én csak azt sajnálom, hogy már csak két rész maradt. -
#4587 Hát én már a Chuckban beleszerettem.....nagyon örültem mikor megtudtam h ebben is benne lesz,és annak főleg h elég jó szerepet kapott,szerethető karakter és elég sokat is van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De mostantól LaGuertanak el van ásva a jövője...megfog halni,attól félek h félbehagyják a Laguerta szálat és átfog folyni a másik évadra ...és szarul lesz vége ennek.Viszont ami szar kicsit h a Koshka szál egy az egybe egyszerüen el lett varva....Isaaket lelövik mint egy darab szar pont mire szeretik az emberek már mert nem egy állat....és akkor most Novikovot vagy hogy fogja Quinn is lelövi....hát nem tudom. -
Dean Winchester #4586 ja akkor kb. részenként 1 gyilkolás most meg "semmi" közben az évad meg a legjobb ettől függetlenül.
legjobb női mellékszereplő ez az Yvonne! Jól is játssza a karaktert mellette még kurva jól is néz ki :D -
#4585 A legjobb évad már szerintem is! Imádom Yvonnet...és nekem külön tetszik h Dexter már nem öl olyan sokat mint előző évadokban! -
#4584 Köszi :D -
Atys91 #4583 felirat -
#4582 Feliratooot aki tud bármilyen magyart linkelje léégyszi :D -
#4581 AHS +1! -
#4580 na ez után mondja azt valaki, h Yvonne Strahovski nem kibaszottul jó színésznő. -
Egerwin #4579
A legjobb, mikor tükrözik. :D -
Neoncsoves #4578 AS:D:ASD
-
#4577 én is így voltam vele. aztán pár napja beadtam a derekam mert kifogytam a nézhető anyagból, és a farmos f@sság után egész jó lett! -
#4576 Bealudtam rajta... Farmos vonal utan feladtam a nezeset.. -
állat921992 #4575 Látom a nagy többségnek tetszik az évad. Nem vagyok meglepve mert nekem is tetszik mint állat. Bevallom -a sorozat első 5 évadához képest- az előző évad közel katasztrófája után nagyon féltem a folytatástól. Hát nagyon nem kellett volna. A kisebb bakik ellenére egyszerűen fantasztikus. És tényleg, ahogy előbb meg is jegyeztétek halvány gőzöm sincsen mi fog ezután történni. Csak találgatni tudok...és várni a következő részekre. :)
-
#4574 Walking Dead szintén!
Amúgy én elkedtem nézni egy sorozatot,a Suits ot,nem tudom ki ismeri,de kibaszot jó,magába szippantja az embert és darálja a részeket,sajnos csak a 2ik évadnál tart. -
Susarc #4573 jaja fav nálam is -
#4572 Meg a Walking Dead és az American Horror Story! -
#4571 Szerintem jelenleg a Sons of Anarchy odabasz mindennek! -
#4570 the killing az egyik legjobb sorozat, jól mondod :) -
#4569 első évad tele volt ilyen jelenetekkel, jaja -
#4568 persze, nem jöhet be mindenkinek :) nincs is ezzel semmi baj
sorozatjunkien is agyon van dicsérve amúgy (persze ezt nem meggyőzés miatt írom, csak úgy :)) -
#4567 Annyit olvastam inkább tőled erről a killingről hogy a múltkor 2 hete kb elkezdtem nézni,és nem blamálom le,pusztán saját vélemény,de engem nem fogott meg,van egy olyan hangulata ami nem tetszik,túl van húzva szerintem:P De biztos van akinek tetszik! :D Mint neked pl :) -
#4566 nekem a Breaking Bad és a The Killing a kedvenceim
de a Dexter is ott van a favoritok között persze