Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KÖSZI URAM!😊

cassoneitaly
Az elõzõ linkelt felirat az ASAP verzióhoz passzolt, most már mindhárom verzióhoz jó: LETÖLTÉS

#BIGTHX to J1GG4subs !!!

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Köszi!<#eljen>

cassoneitaly
Dexter 7x05 (hdtv-afg, hdtv-asap, 720p-evolve) magyar felirata elkészült:

LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Calver
most.

"The trees move. Do you not see it?"

Mûködõ Stream:

Dexter stream Showtime

Szia Böröczk!

Magyar idõ szerint hajnali 2 körül kezdõdik a Dexter úgy tudom, 5 vagy ha órával vagyunk elõrébb azt hiszem. Pontosan fogalmam nincs arról, hogy mikor kerül fel, de szerintem a sugárzása után 1-2 órával már fenn lesz. Hajnali 4kor már tuti! :-)
böröczk
Srácok, mikortól lesz elérhetõ a következõ rész? Egész éjjel fent leszek tanulás miatt, gondoltam, összekötöm, pontosabban a hasznosat követné valami kellemes. 😄

Kumiho #2179

A következõ rész is nagyon jó lesz szerintem, legalábbis az elõzõ rész végén látható jelenetek nem semmi feelinget fognak adni...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Debra Dex-nek: "La Guerta megtalálta a vérlemezkét, rajta Travis Marshall vérével."
Debra Dex-nek: "Itt rólam is szó van."
La Guerta Debra-nak: " Az öbölbéli Mészáros még mindig életben van. Mi van, ha õ ölte meg Travis Marshall-t? OH Fuck..... :-)"
Batista: "Hannah segít nekünk megtalálni az elhelyezett holttesteket."
Dex Hannah-nak: "Minden, amit mondtál, az egy hazugság."
Hannah Dex-nek: "A lányok meg fogják védeni magukat."
Isaak Sirko Dex-nek: "Mindig be kell nézzek egy beszélgetésre egy másik 'jóakarómahoz', aki hiányozni fog."
"Ez a terv. "
Dex Deb-nek: "Ez a név: Isaak Sirko."
"Azt hiszi, hogy mi öltük meg Viktort."
Deb Dexnek: "Szóval egy kibaszott gyilkos tagot keresünk."

Fordítás nem pontos, én ezt vettem ki.

valószínûleg azért változott meg, mert akkor még nem volt biztos a 8. évad. viszont ha jól tudom akkor már minden elõ van készítve a 8. évadhoz, így lehet hogy 1 évadot csúsztattak, és a 7. évad utolsó része a "Surprise Mothafucka'" lesz a fucking twist, és a 8. évad pedig Dexter leleplezésérõl fog szólni, amelyet Doakes fog véghez vinni.

Nem fog visszatérni Doakes szerintem, a 7. évad elsõ részének lett volna a címe a „Doakes’s return, vagy Doakes returns”, de hát mégsem az lett. Mondjuk abban az esetben, ha visszatérne mégis, akkor az "fucking unbelievable twist" lenne, az hétszentség! :-)
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20111221085659AAy85zD
http://www.imdb.com/title/tt0773262/episodes#season-7
Dexter the vampire slayer 😄

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

én csak meglepõdtem 😄 nem számítottam, hogy ilyenre is képes de kurva jó volt 😄DD
egyébként én azt hittem, hogy élve fogja beengedni az égetõbe... mondjuk így is átéreztem milyen lenne ott feküdni 😮
bency
Nekem 1:26nál tetszik.
Amikor mondja Speltzer hogy megöllek,és Dexter olyan csúságolósan hogy az...nagy csavar lenne<#eljen><#eplus2>

:) Semmi okosság :P

PJack

0:52nél beszartam 😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Köszönöm.
Egy linket tudna adni valaki az utolsó részre?
Amit leszedtem nem tudom megnyitni mert sérült a fájl.
Szolnokboy1
Doakes él?? Mekkora csavar lenne! 😄

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

ForzaInter
kurva jó rész volt.😄

de az egész évad eddig nagyon fasza.

Yo, Bitch!

Köszi, már vártam!
A fenébe! Látom elrontottam a spoilerezést (hüle vagyok )! :-) Bocsesz akkor!

Látom már van felirat is, ezúton én is megköszönném Cassone-nak! Köszönjük szépen!

Speltzer's message on the paper: „Run”
Dexter’s reaction on this: „I dont run. I make people run”.

Dexter’s reaction when he saw him: „However I do run if theres a bull coming after me with an axe”.

Nem vagyok fordító, de valami ilyesmit jelenthet:

Speltzer üzenete a papíron: „Fuss”
Dexter reakciója erre: „Nem futok. Rendszerint elõlem menekülnek az emberek.”

Dexter reakciója, amikor meglátja õt: "Mindamellett mégis menekülök, ha egy bika/Minotaurusz jön utánam egy baltával."

Dexter odabaszott :-)

cassoneitaly
Dexter 7x04 (hdtv-afg, hdtv-asap, 720p-immerse) magyar felirata elkészült:

LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone

bency
Már rég van felirat 😊 TVsubtitles on is.

Türelmetlen voltam ezért már érdeklõdtem keresgéltem a friss rész felirata iránt !

fb-n a következõt találtam

"Cassone kolléga átküldte a részét Dexter 7x04-bõl. Összehegesztem, csekkolom, és küldöm be ide-oda. Elõtte még dolgom van, maximum este 8-ra kész, de van rá esély, hogy elõbb elkészül."

Szóval még ma lesz elvileg felirat

ezen hozzászólással egyetemben szeretném megköszönni a munkátokat! <#eljen><#worship><#worship>
mascarun
Én arra gondolok hogy mivel ott dolgozott a srác elcsíphette valahonnan hogy a testvére volt Rudy vagy hogy õ szabadította ki Debrát!
Nem tudom...

Értem, amit mondasz, erre én is gondoltam, de a kezet vajon miért küldte el neki? Ez ami furcsa, azt célirányosan címezte meg direkt Dexter-nek. Küldhette volna másnak is (pl. Masuka lakására, La Guerta lakására is, anonim persze). Amit mondasz, akkor ez esetben az történhetett, hogy egy feladó nélküli tárgyi bizonyítékot - egy gyilkossági üggyel kapcsolatban - hogyan díjazna egy törvényszéki zsakértõ? Azért is rajzolhatta át azt a kezet? Ha a te állításodat veszem alapul, akkor bizony kíváncsi volt a reakciójára, hogy mi zajlik rutin eljárásként egy homicide department-nél. Akkor ezt a folyamatot próbálta volna lemodellezni a játékában? Ezért jó a Dexter! Lehet rajta filozófálni! :-)
mascarun
Szerintem te most beleláttál ezt azt ami nem volt ott!
A srác pusztán azért rágott be Dexterre mert az nem akarta mentorálni a játékát!Nem tudta hogy õ kicsoda micsoda, csak õ közel állt a tûzhöz amikor a dolgok történtek! Egy törvényszéki szakértõ nyílván több reális elemet tudott volna belevinni egy játékba mint egy "teljesen civil" fószer!

erre kiváncsi leszek 😄
07x12 -Surprise, Motherfucker!

egyik legjobb évad eddig...

skinnyman
Hat az 1 hettel ezelotti resz utan nem hiszem h kulonosebben jelentossege lenne vagy kiderulne reszletesebben, de majd meglatjuk 😊

Regards,

Üdv Mindenkinek! :-)

Ez most nem Spolier lesz, csak egy kis eszmefuttatás. :-)
Louis-ra visszatérvén: Véleményem szerint Louis nem 'csak' egy rajongó volt. Ugye volt az, amikor megszerezte a software céget a fószer-tól, szerintem meg akarta ismerni Dexter módszereit, közel akart férkõzni hozzá, az igazi énjéhez. Louis-t nagyon érdekelte ez a téma (még játékot is készített, ugye:-)). Szerintem játszani akart vele Louis elõször (mint a készített játékában), kíváncsi volt arra, hogy mit fog tenni vele Dexter. A megszállottjává vált. Ha belegondoltok, a kéz, amit küldött, lehet imponálni akart vele, csodálta õt. Hasonlóan, mint Brian (avagy Rudy) az elsõ évadban. De az nekem még mindig furcsa, hogy honnan tudja ezeket a dolgokat. Az is lehet, hogy teljesen tönkre akarta tenni Dexter-t és kirúgatattni õt (de hát Dexter ugyebár tett errõl, hogy ne így legyen: D), aztán késõbb átvenni az õ munkáját és folytatni Dexter 'munkásságát' egy saját kis Dark Passanger-rel. De az sem kizárható, hogy rivalizálni akart vele, õ is Serial Killer-é akart válni ennek a hatására. De nekem van egy másik tippem is, hogy honnan tudhatja azt, hogy ki is valójában Dexter...Brian-tõl. Ugye, azt a videójátékot - mondta is Dexter-nek, hogy régen készítgeti, tökéletesítgeti - , mi van akkor, ha Brian volt a minta számára, csak ugye õt Dexter megölte. Lehetséges, hogy jóban voltak Brian-nal és el is mondta Louis-nak azt, hogy Dexter is egy Serial Killer? Vagy csak valaki Louis-on keresztül akart hozzáférkõzni Dex-hez? Lehet sohasem tudjuk már meg ezt. Kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatban? Mindenesetre eddig nagyon tetszik az évad. 10/10 eddig.
Eddig is figyelemre méltó volt,de a mostani rész után rájöttem,hogy nagyon-nagyon jó színész Michael C. Hall. Szóval hihetetlen nagyot alakított.

ProGabe
Jó ez az évad, nagyon jó. Nem akarnak egyszerre sokat fogni, szépen haladnak elõre a szálak. Az új karakterek is jók. Jöhet a következõ rész.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

böröczk
s7 e4

" I dont run. I make people run.

...

However I do run if theres a bull coming after me with an axe

BESÍRTAM. 😄

<#banplz>

Kumiho #2179

Jim Morrison
úgy hallottam the wire még durvább 😊 azt felirat nélkül már valami (és meg is érteni)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

stargatelost
Azért írtam, mert én is fordítottam már sorozatot (nekem sem szükséges a magyar felirat, csak kényelmességbõl várom meg), és szar dolog az elõzés. Fõleg ha szarabb munka 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Shiwo
ezek szerint nem néztél még soha Misfits-et, abban van olyan szereplõ, akit mûvészet megérteni hallás alapján<#eplus2>

a feliratért meg ezer köszönet

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

SONS-ban a skót gyereknek is brutál angolja van😊

ez csak film! igazából nem halt meg!😄😄

böröczk
Én a BB példálózást sem értem.

Azt se tudom, ki az a Kászóne.

Én felirat nélkül nézem, esetleg angol felirattal, bár az csak eddig egyetlen sorozatnál volt szükséges, ahol az egyik fickó beszédét az akcentusa miatt egyszerûen nem értettem soha (Walking Dead).
Dexter esetében a felirat tökéletesen hanyagolható szerencsére.

Kumiho #2179

ha szólsz,hogy következõ rész után ugyanígy linkeled a feliratod akkor azzal nézem és azt szedem le 😄 Mivel nem számítottam rá így én is a másikkal néztem! Mindenesetre köszi !!!
jazzy
Ezt most nem értem. Egyrészt az én dolgom milyen felirattal nézem másrészt hogy jön ez ide?
Jim Morrison
én is szívesebben néznem magyar felirattal, de alig várom hogy lássam, és nekem az angol felirat is bár nincs bonyolult nyelvezete azért a felirat sosem árt 😊 a respect meg természetesen minden fordítónak kijár 😊

lehet már kibeszéltétek, de az a kopasz egy beteg állat 😄 csajt sajnáltam nagyon 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

precision
én mindig angol felirattal vagy anélkül nézem, szóval engem nem érint a magyar felirat kérdés

Bazinga!

bency
Minden tisztelet Cassonenak a forditásért,tényleg,respekt.

De képzeld el mennyire várja mindenki hogy lássa már az új részeket,és ahogy jön egy akár használható felirat már nézné is mindenki.

stargatelost
Nem igaz, hogy nehezetekre esik megvárni Cassone feliratát...<#zavart2>
Rosszabb ez a másik, belenéztem. Ez nem Breaking Bad, itt minõségi hivatalos fordítója van a sorozatnak, félrefordítások nélkül. Na mindegy...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

precision
Doakes -ba szerelmes volt, ezért nem hitte, hogy õ a Bay Harbour Butcher
aztán a dns vizsgálat után elhitte, még ha nehezére is esett
most pedig arra jött rá, hogy nem õ volt a gyilkos, hanem õt is megölték

valszeg az lesz, hogy kikér majd más szakvéleményt az elõzõ évad fõgenyójának megölésével kapcsolatban, és rájön, hogy nem úgy halt meg, ahogyan Dexter azt állította, hogy magát ölte meg... és ugye Dexter nem szokott tévedni, ekkor kezd majd el õ utána nyomozni majd LaGuerta

Bazinga!

uhh baszki tényleg! La Guerta annó Doaksot védte nagyon és nem hitte,hogy õ a murder😛 már el is felejtettem hogyan is volt:p akkor viszont tutira veszem,hogy az örsön gyanakszik valakire már!