5447
-
#4645 Debra is változhat, nem? Változott is, hiszen megtudta hogy a tesókája egy sorozatgyilkos!! aztán bevallotta dexnek hogy szerelmes belé, stb. szerintem simán lehetséges hogy magát ütötte ki -
Belkar #4644 igen ezt én is furcsálom nekem egyértelmű volt hogy Laguerta keze van a szabadlábra helyezés mögött... -
F Kalifornia #4643 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem hiszem hogy Debra beült volna a volán mögé ha begyógyszerezi magát, simán ott is maradhatott volna.
Ami nem igazán tetszett, hogy Estradát kiengedik, Dexter épp megtudta hogy Lauerta azt hiszi hogy ő a mészáros és fel se merült benne hogy így akarják csőbe húzni. -
MrAndree #4642 A túlvilágon azért jobb helyen lenne :) Jövő héten úgyis kiderül mi történt pontosan. -
#4641 spoiler
Nem tudom, szerintem pont ez lett volna okos húzás Hannah-tól, hogy más módszert alkalmaz. Azt pedig miért gondolta volna, hogy nem hal bele egy autóbalesetbe?
Más, lehet, hogy Debra kijelentette, hogy bármit megtesz, hogy megvédje Dextert, de volt egy Arlene-Hannah párbeszéd is, ahol szintén hasonlóról folyt a csevej.
Akármelyik is, Hannah jó helyen van, egyelőre. : D -
MrAndree #4640 SPOILER
Több okból is. Egyrészt Szöszi még tényleg sose hibázott (mivel tényleg egy eszes pszichopata), akit meg akart ölni az halott, másodszor Deb mostanában nem épp a legstabilabb idegileg (jó okkal persze), harmadrészt meg mondta is, hogy bármire hajlandó azért, hogy Dextert megvédje. És ez is egy módszer, Szöszi pedig meg is érdemli a börtönt vagy Dexter kését. Szóval most szerintem is beleférne Debnél egy ilyen húzás. Ettől függetlenül persze nem valószínű, hogy ő volt de azért teljesen nem merném kizárni. -
#4639 Igaza van, csak nem mindegy, hogy írja le, gondolom, azért kapta fel a vizet. :P
előző rész spoiler:
Srácok, hogy fordulhatott meg amúgy a fejetekben, hogy Debra volt? 7 évad óta azért már eléggé ki lehetett ismerni, hogy nem az a jellem.
Hannah viszont egy kiszámíthatatlan, eszes pszichopata, és csak ebben az évadban "ismertük" meg. -
#4638 +1, promo-t tenyleg ne spoilerezzunk a kurvaeletbe mar. -
#4637 szerintem meg igaza van. nem kellene óriási erőfeszítés ahhoz, hogy a spoiler tag elé odaírja az ember, hogy promó, előzetes, akármi. -
#4636 Szedd már össze magad, vesd össze az elméleteidet ha már lement az évad..persze majd spoilerception lesz nem? Spoiler tag a spoiler tag-ben.. O_o
Meg nyissunk külön topikot a rész végi előzetesnek nem? Pff..
Bocs a többiektől, de ez nagyon gáz hsz volt, kihozott picit a sodromból. -
Susarc #4635 a KIBASZOTT ELŐZETEST NE SPOILEREZZÉTEK MÁR LE!!!!!!!!!!!!!!!!!
A mostani rész miatt nyitogatom a spoilereket,hogy a saját meg a topiklátogatók elméleteit összevessem erre a sok nemnormális még az előzetest is lespoilerezi annélkül,hogy külön megjelölné? a 90% azonnal kinyomja a lejátszót ha vége és még véletlen sem néz bele ti meg hülyegyerek módjára kitárgyaljátok!
sry,de mérges lettem! -
Susarc #4634 SOKKOT KAPTAM ETTŐL A RÉSZTŐL B+!:D -
hapi #4633 +1 -
#4632 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!arra gondolt bárki is, hogy esetleg Arlene volt a tettes? :D -
Egerwin #4631 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én is erre gondoltam, hogy Deb csinálta szándékosan ezt a balesetes dolgot, de sajnos megnéztem az előzetest, amiből viszont már arra következtettem, hogy mégse, mert elég pszichopata kirohanása van a szöszinek benne. :D -
MrAndree #4630 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Doakes szimpla hallucináció lesz, mint tavaly Rudy/Brian volt. -
#4629 Dexter 7x11 (hdtv-afg, hdtv-evolve, 720p-evolve) magyar felirata elkészült:
LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone -
#4628 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sztem is, Doakes vagy flashback, vagy kiderül, hogy hátrahagyott egy videókazit, amin a gyanúját elmondja.. -
#4627 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Doakes max flashback lesz, letartóztatás meg szvsz max Hannah szöktetése miatt, nem BHB szálon - sztori akár így is folytatódhat, időugrással mondjuk -
raymondcurto #4626 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát nem tudom...megnéztem az előzetest én is,hát remélem h azok csak képzelgések,mert az hogy Doakes feltűnik,az már elég nagy hülyeség lenne.
Meg az hogy Dex-et letartoztatják...akkor mi lesz a következő évadban?
Na majd kiderül,egy ilyen jó évadhoz,remélem jó finálét is kapunk. -
F Kalifornia #4625 Felirat van az új részhez? -
paly90 #4624 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tuti h nem él...az nagyon nagy hüleség lenne..
max megjelenik neki mint ahogy az apja is.. -
brasco84 #4623 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagyon egyszerű és kiszámítható lenne ha valóban Hannah tette volna, azért ennyire nem idióták szerintem, és ahogy ő mondta is " még soha nem hibáztam". a másik érdekes dolog, amire kiváncsi leszek http://www.imdb.com/title/tt2235994/ az utolsó rész szereplő listája.. na ki tűnik fel? :D szöprájz madafaka :D mindenesetre elég idióta húzás lenne -
#4622 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!másnak nem csípte a szemét, h megint milyen elbaszottul kényelmes megoldást választottak az írók?
"hopp, azt hiszem a barátnőm megmérgezte a tesómat, a bizonyíték is ezt mutatja, de nem végiggondolom, esetleg beszélek vele vagy valami ilyen apróság, még ha a viselkedése baromira nem erre utal, helyette instant bemártom, hiába megy teljesen szembe a nagy általánosságban erősen megfontolt jellememmel!"
annyira tipikus, szappanoperás drámai húzás, egyszerűen fáj ilyet látni ebben a sorozatban.
utoljára második évad végén húztak valami hasonlóan kényelmes megoldást, azt is gecimód utáltam, kibaszottul szánalmas volt, most is ugyanez megy... nagyon nagyot kell ezután lépni a fináléval, mert ez eddig a pontig egy kurvajó évad volt, de ez most gáz. nagyon. -
#4621 nem az első eset lenne a Dex történetében, hogy úgy lett összevágva az előzetes, hogy nem is az történik, mint amit az alapján várna az ember -
MrAndree #4620 Tuti nem lőttek el mindent. :) A rész egyébként jó volt, mondjuk kicsit felvezetésnek éreztem a fináléra. Ellenben kiderült, hogy laguerta mégsem teljesen hülye. -
#4619 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!előzetest én is, egyébként botrány, hogy ellőnek benne minden poént.
viszont, ha megnézted az előzetest, semmi okod Debrára gyanakodni. -
paly90 #4618 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én is gyanakszom Debrára...de már nem is tudom h mit higgyek...:D
Laguertás rész meg nagyon nagy volt.
az előzetest meg sajnos megnéztem.. -
#4617 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végülis már mindegy, mert azt kapta, amit megérdemelt, lecsukták, és ott egy nagyobb probléma egyébként is: Misz LaGuerta :P -
#4616 és szerinted mi a valószínűbb:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy a pszichopata, kiszámíthatatlan, mindig is a saját bőrét mentette, többszörös gyilkos Hannah próbálja meg az igazság leleplezéséhez közel járó Debrát eltenni láb alól, gyógyszer túladagolásnak álcázva a balesetét (ráadásul így Dexter még kevésbé gyanakodhat rá, hiszen ő ahogy mondta is, nem hibázik, az ő mérge mindig öl, pont ezért nem mérget használt ezúttal.
Valamint pont előtte mutatták azt a jelenetet, amikor beszélgetett a szemtanú barátnőjével arról, hogy semmiképp sem fogja hagyni, hogy börtönbe kerüljön. Annyira egyértelmű szerintem, nincs ezen mit tanakodni. :D
Bár ahogy említette a végén Dexnek, valóban jobb lett volna, ha inkább kinyírja. :D
Más baki, ami nekem szúrt szemet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor gyilkolásra készült Dexter, nem volt ott a kocsija a közelben, és az nem szúrt szemet a rendőrségnek? -
#4615 07x11ből kis filmes baki/költségcsökkentés :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Debra 3-as bmw-je amit összetör eggyel régebbi szériából való
-
#4614 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kicsi Dexter, nagy zseni státuszodhoz képest kibaszottul egyszerűen manipulálható vagy -
#4613 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem is siman lehetett Deb is, direkt hogy ugy nezzen ki hogy Hannah volt. Basszus, nem tudom mi lesz itt... -
#4612 mind a kettő :) -
Dean Winchester #4611 spoileres vagy akkor mégjobban várjuk a következő részt? :D -
Neoncsoves #4610 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jó rész volt, amúgy tényleg :D én a laguertas részen lepődtem meg a legjobban...
nagyon durva lesz az utolsó évad ha így megy tovább a történet ;) -
#4609 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem tudom miért van olyan érzésem, hogy Deb szándékosan csinálta amit csinált, ő rakta bele a tablettát az üvegbe...stb.
amúgy ha jót akartok magatoknak ne nézzétek meg a rész végén lévő előzetest... -
Neoncsoves #4608 elég lett volna annyit mondani hogy bookline. néztem librinél és ott soknak találtam a 3ezret 1 könyvért, úgyhogy köszi a linket. -
Susarc #4607 nem vagyok nagy internet mágus,de két szót írtam be a googleba: Dexter+könyv és ez lett az eredmény
http://bookline.hu/search/search.action?inner=true&searchfield=Dexter&tab=bookline.hu%2Fbook&searchInAntique=true&__checkbox_searchInAntique=true&__checkbox_oneDaySearch=true -
Neoncsoves #4606 Picit off (könyvvel kapcsolatos):
hol lehet a legolcsóbban megrendelni a könyveket (lehetőleg magyarul, de az angoltól sem riadok vissza) ? karácsonyra lehet meglepném magamat az összes Dexter könyvvel, de nem tudom hogy honnan rendeljem...