Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

másrészt ez kurvára illúzió romboló hatású hsz volt! Én se szeretem tudni ki hány részt kapott, majd az epizódok közbe derüljön ki és kész.
teljesen jogosan háborodott fel! az egyik legizgalmasabb sorozat és egy ilyen giga spolert benyögni tényleg csak egy féleszü tud!

jazzy
Legszívesebben kitörölném amit írtál és felfüggesztenélek decemberig az utolsó részig, de egyrészt nem tudom megtenni, másrészt már úgyis elolvastam sajnos. Ha meg neked a féleszû ekkora sértés, hogy 2 postot áldozol rá akkor burokban neveltek.
ForzaInter
ja és ha valaki spoilerezik akkor egybõl elkezdjük sértegetni.

amúgy most nézem a junkien csak annyit írnak, hogy több részben fog szerepelni, szóval nem biztos, hogy 6. rész lesz, bár én így emlékszek.

Yo, Bitch!

jazzy
Nem olvasom azt se és ne neked álljon már feljebb ha lespoilerezed, amikor ott van a gomb kirakva az arcodba.
azt se olvasom! egy kurva napig kell kibirni spoiler nékül,ilyet benyögni orbitális tahóság!

ne máááááár!!!! Óvatosan mit irsz!

ForzaInter
ezt a sorozatjunkien is lehetett olvasni, ott sem volt spoilerbe rakva.. személyeskedést meg belehet fejezni, én sem sértegettelek.

Yo, Bitch!

jazzy
Az ilyeneket nehéz lenne spoilerbe rakni?

Bejön az ember mert szeretne beszélgetni a Dexterrõl de valami féleszû mindig lespoilerez valami fontos dolgot amirõl lehetne ötletelni..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
köv részben újra láthatjuk a felcserepedett Astort hmmmm

baszkiiiiiiiiii rohadt jó rész volt, a vége meg wtf!
én kurvaára meglepõdtem mikor a kést szúrni akarta belé, és õszintén szólva rohadtul örültem volna ha ezt megteszi dex! Így megint kapunk egy Lumen féle szálat aminek rohadtul nem örülök. még egy ember aki tud dexterrõl?! lassan ott tartunk ,hogy mindenki tudni fogja ki õ valójában...
ha megölte volna az ütött volna elég rendesen s csak találgatni lehetett volna a következõ részekkel kapcsolatosan.
cassoneitaly
Dexter 7x06 (hdtv-afg, hdtv-asap, 720p-evolve) magyar felirata elkészült:

LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

????

Van egy eladó Dexter 3. évadom, limitált blood-pack kiszerelés Ausztráliából, akit érdekel privátban tudok képet küldeni.
Szolnokboy1
miért, eddig hány sorozatgyilkos csajjal jött össze?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

precision
a csajt meg lehet érteni, mert szereti a sorozatgyilkosokat... na de hogy Dexter miért hagyta életben... mert oké, hogy ugyanaz hajtja a csajt is mint õt csak más módszerekkel, de azért ártatlan embereket ölt meg... szal álló farok ide vagy oda, a code szerint szúrnia kellett volna a csajt... és nem átvitt értelemben hanem konkrétan 😄
és ja, legalább egy cicit mutathatott volna rendesen Yvonne 😊

Bazinga!

igen csak annyira sablonos....most minden sorozatgyilkos csajjal összejön vagy wtf?

Calver
újabb megosztó évad? fasza.

nekem Lumen-es évad is baromira bejött, sõt, elõtte Lila-s is (amíg a végén el nem kúrták valami kegyetlenül), és eddig biza ez is kurvára tetszett - gyönyörû volt látni, ahogy Dexter az egész rész alatt "vibrál" mint egy ijedt tizenéves, majd' kiugrik a bõrébõl, zseniális Michael C. Hall játéka.

imdb-n is megy a hiszti miatta (mondjuk imdb eleve hisztire specializálodik), nekem kurvára szimpatikus ahogy alakul a Hannah-s szál - bár a mostani várható végkifejlett volt, az elõzõ részben is szinte izzott a két karakter között a levegõ közös jelenetüknél.

"The trees move. Do you not see it?"

skinnyman
Hat ami a resz vegen volt az mondjuk sejtettem hogy be kell hogy kovetkezzen mar amikor eloszor meglattam a csajt, mondjuk a korulmenyek tenyleg furak voltak 😊

Regards,

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

köszönöm
ProGabe
Nagyon kiszámítható volt ez az egész, egész egyszerûen tudtam, hogy levágja a csajt az asztalról. Sorozatgyilkos rátalál a sorozatgyilkosra és megy a lámúr. Meh! Na meg Deb pont megtudja, hogy szar van a palacsintában és gyilkos a csaj. Meh-meh.

Ettõl még nagyon jó az évad, Dexter srác jó nagy szarban van megint. Ja és volt egy kicsit Angel unokahúga <#finom>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

holnap tuti lesz! Ma vizsgázott a tag... mondjuk megtehette volna, hogy a felirat készítés elsõdleges neki de sajnos nem tette és vizsgázni ment 😞 😄DD
Magyar felirat van az új részhez?
jajj ez a sorozatgyilkos megtalálja sorozatgyilkos párját annyira szar hogy már fáj. maga a sorozat jó, de ez a téma... a Lumen is kiborított, bár ez a csaj jobban néz ki meg tehetségesebb, remélem nem lesz ugyanolyan idegesítõ 😊 egyébként ki tudja, lehet szex után megöli a szöszit 😄:😄

jó tényleg nem való Dexterhez ez a dolog
igen, azt a Debrás szálat nagyon eltették, pedig érdekes lenne az tuti😄
én amúgy valami olyat vártam amikor ott feküdt az asztalon h mondja Dexternek h tudtam h ilyen vagy vagy vmi ilyesmi😄

böröczk
Én sajnáltam, hogy nem a kését döfte bele végül. Már boldog voltam, hogy végre kiteszik, nem kell Lumen 2, Dexterhez egyszerûen ez nem való, másrészt az a bizarr , Debrás "szerelmi" szállal jó lenne tudni, mi van. 😄

Kumiho #2179

milyen rész volt te jó ég...😮😮
Yvonne drága villanthatott volna😞😄😄

Calver
mi meglehet, Amerika baromira nem. ezért volt a múlt héten itteni idõ szerint hajnali 3-kor kint a rész <#wave> (és jött minden más sorozat is egy órával elõbb)

mivan????? 1 héttel ezelõtt állítottuk át az órát 😄 nõvérem is írja, hogy most 1 órával többet alszik 😄 mondom wtf? már 1 hete megvolt...
Calver
eheti rész röviden: <#wow2>

Calver
ha jól gondolom, most óraátállításnak hála csak hajnali 4-kor jön a friss rész :C

precision

Bazinga!

jazzy
Szerintem is kinyiffantják, nagyon olyan úton halad az egész történet..
ha segít nekik akkor kb. csatlakozik is 😄 de erre gondoltam, hogy nem akarja sokáig csinálni mert a végén olyanra kérik amit õ nem szeretne teljesíteni...
jazzy
Miért akarna csatlakozni hozzájuk? Sose kérnék, hogy csatlakozzon hozzájuk, hanem pénzt adtak neki, hogy hunyjon szemet. Max azért nyírhatják ki, mert mégis nyomoz ellenük.
szerintem az ukránok megölik mert nem akar csatlakozni hozzájuk! Esetleg csatlakozik de csak egy ideig majd ki akar lépni de ugye ezt õk nem engedik!

mates11:
egyszerû, a nagyfõnök majd dex asztalán fogja végezni 😄

egyébként a rész végén vártam valami über brutál befejezést, nem egy dex. monológot... ennek ellenére jó rész volt

azért nem gyenge, hogy a dexter hét évadon keresztül végig izgalmas tud lenni! 3.évadnál féltem ,hogyan lesz ebbõl ilyen sok rész erre az írók kiadnak magukért. Remélem a következõ évad is hozza ezt a szintet... az utolsó évad lesz a szép mert annál elvárnám, hogy rájöjjenek dexter titkára 😄D
bááááár lehet jó ez így ahogy van !
jazzy
Maximum zombiként, mivel megtalálták és azonosították a maradványait.
SötétBarom
Szerintem búcsúzunk Quinntõl az évad folyamán valamikor.. Doaked visszatérésénél nagyobb ökörséget viszont nem nagyon csinálhatnának..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

bency
Yvonne szerepelhetne többet is a részekben :S

:) Semmi okosság :P

ForzaInter
talán a legjobb évad ez eddig..

Yo, Bitch!

Nagyon frankó rész volt,úgy tûnik most egy ideig lezárjuk az ukránokat,na persze az egész szervezet tudja,hogy dexter tolt ki velük,szóval lesz még hepaj,az tuti!
A két csaj is nagyon bejövõs,Deb hozza a formát,mint mostanság mindig,a szõke cica meg szexi,és gyilkos,legjobb párosítás! xD
Tetszik,hogy nem tudom megmondani,mi fog történni az évad hátralevõ részében,de nagyon sok érdekes szál van még mindig,lehet ebbõl egy nagy évadzáró,ha nem rontják el.
Frosty01
BIG HTX

practitioner of the forbidden arts of death

Köszi! Hihetetlen gyors!
THX!
ez tényleg gyors volt 😄 szerintem mindenki összeteheti a kezét,hogy vannak ilyen rendes emberek akik idõt nem kímélve másoknak önzetlenül készítenek feliratot. hatalmas köszi <#worship>
bency
Ez igen,ez hamar kész lett! 😄 Nagyon nagyon köszi !

:) Semmi okosság :P