5447
DexterBanner.jpg
  • Tikal #4645
    Debra is változhat, nem? Változott is, hiszen megtudta hogy a tesókája egy sorozatgyilkos!! aztán bevallotta dexnek hogy szerelmes belé, stb. szerintem simán lehetséges hogy magát ütötte ki
  • Belkar
    igen ezt én is furcsálom nekem egyértelmű volt hogy Laguerta keze van a szabadlábra helyezés mögött...
  • F Kalifornia
    Nem hiszem hogy Debra beült volna a volán mögé ha begyógyszerezi magát, simán ott is maradhatott volna.

Ami nem igazán tetszett, hogy Estradát kiengedik, Dexter épp megtudta hogy Lauerta azt hiszi hogy ő a mészáros és fel se merült benne hogy így akarják csőbe húzni.
  • MrAndree
    A túlvilágon azért jobb helyen lenne :) Jövő héten úgyis kiderül mi történt pontosan.
  • böröczk
    spoiler

Nem tudom, szerintem pont ez lett volna okos húzás Hannah-tól, hogy más módszert alkalmaz. Azt pedig miért gondolta volna, hogy nem hal bele egy autóbalesetbe?

Más, lehet, hogy Debra kijelentette, hogy bármit megtesz, hogy megvédje Dextert, de volt egy Arlene-Hannah párbeszéd is, ahol szintén hasonlóról folyt a csevej.

Akármelyik is, Hannah jó helyen van, egyelőre. : D
  • MrAndree
    SPOILER

Több okból is. Egyrészt Szöszi még tényleg sose hibázott (mivel tényleg egy eszes pszichopata), akit meg akart ölni az halott, másodszor Deb mostanában nem épp a legstabilabb idegileg (jó okkal persze), harmadrészt meg mondta is, hogy bármire hajlandó azért, hogy Dextert megvédje. És ez is egy módszer, Szöszi pedig meg is érdemli a börtönt vagy Dexter kését. Szóval most szerintem is beleférne Debnél egy ilyen húzás. Ettől függetlenül persze nem valószínű, hogy ő volt de azért teljesen nem merném kizárni.
  • böröczk
    Igaza van, csak nem mindegy, hogy írja le, gondolom, azért kapta fel a vizet. :P

előző rész spoiler:

Srácok, hogy fordulhatott meg amúgy a fejetekben, hogy Debra volt? 7 évad óta azért már eléggé ki lehetett ismerni, hogy nem az a jellem.
    Hannah viszont egy kiszámíthatatlan, eszes pszichopata, és csak ebben az évadban "ismertük" meg.
  • skinnyman
    +1, promo-t tenyleg ne spoilerezzunk a kurvaeletbe mar.
  • Huni92
    szerintem meg igaza van. nem kellene óriási erőfeszítés ahhoz, hogy a spoiler tag elé odaírja az ember, hogy promó, előzetes, akármi.
  • Csibe001
    Szedd már össze magad, vesd össze az elméleteidet ha már lement az évad..persze majd spoilerception lesz nem? Spoiler tag a spoiler tag-ben.. O_o
    Meg nyissunk külön topikot a rész végi előzetesnek nem? Pff..

Bocs a többiektől, de ez nagyon gáz hsz volt, kihozott picit a sodromból.
  • Susarc
    a KIBASZOTT ELŐZETEST NE SPOILEREZZÉTEK MÁR LE!!!!!!!!!!!!!!!!!

A mostani rész miatt nyitogatom a spoilereket,hogy a saját meg a topiklátogatók elméleteit összevessem erre a sok nemnormális még az előzetest is lespoilerezi annélkül,hogy külön megjelölné? a 90% azonnal kinyomja a lejátszót ha vége és még véletlen sem néz bele ti meg hülyegyerek módjára kitárgyaljátok!

sry,de mérges lettem!
  • Susarc
    SOKKOT KAPTAM ETTŐL A RÉSZTŐL B+!:D
  • hapi
    +1
  • PJack
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    arra gondolt bárki is, hogy esetleg Arlene volt a tettes? :D
  • Egerwin
    Én is erre gondoltam, hogy Deb csinálta szándékosan ezt a balesetes dolgot, de sajnos megnéztem az előzetest, amiből viszont már arra következtettem, hogy mégse, mert elég pszichopata kirohanása van a szöszinek benne. :D
  • MrAndree
    Doakes szimpla hallucináció lesz, mint tavaly Rudy/Brian volt.
  • cassoneitaly
    Dexter 7x11 (hdtv-afg, hdtv-evolve, 720p-evolve) magyar felirata elkészült:

LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

Jó Szórakozást Mindenkinek!
    Cassone
  • Shiwo
    sztem is, Doakes vagy flashback, vagy kiderül, hogy hátrahagyott egy videókazit, amin a gyanúját elmondja..
  • Calver
    Doakes max flashback lesz, letartóztatás meg szvsz max Hannah szöktetése miatt, nem BHB szálon - sztori akár így is folytatódhat, időugrással mondjuk
  • raymondcurto
    Hát nem tudom...megnéztem az előzetest én is,hát remélem h azok csak képzelgések,mert az hogy Doakes feltűnik,az már elég nagy hülyeség lenne.
    Meg az hogy Dex-et letartoztatják...akkor mi lesz a következő évadban?
    Na majd kiderül,egy ilyen jó évadhoz,remélem jó finálét is kapunk.
  • F Kalifornia
    Felirat van az új részhez?
  • paly90
    tuti h nem él...az nagyon nagy hüleség lenne..
    max megjelenik neki mint ahogy az apja is..
  • brasco84
    nagyon egyszerű és kiszámítható lenne ha valóban Hannah tette volna, azért ennyire nem idióták szerintem, és ahogy ő mondta is " még soha nem hibáztam". a másik érdekes dolog, amire kiváncsi leszek http://www.imdb.com/title/tt2235994/ az utolsó rész szereplő listája.. na ki tűnik fel? :D szöprájz madafaka :D mindenesetre elég idióta húzás lenne
  • Calver
    másnak nem csípte a szemét, h megint milyen elbaszottul kényelmes megoldást választottak az írók?
    "hopp, azt hiszem a barátnőm megmérgezte a tesómat, a bizonyíték is ezt mutatja, de nem végiggondolom, esetleg beszélek vele vagy valami ilyen apróság, még ha a viselkedése baromira nem erre utal, helyette instant bemártom, hiába megy teljesen szembe a nagy általánosságban erősen megfontolt jellememmel!"
    annyira tipikus, szappanoperás drámai húzás, egyszerűen fáj ilyet látni ebben a sorozatban.
    utoljára második évad végén húztak valami hasonlóan kényelmes megoldást, azt is gecimód utáltam, kibaszottul szánalmas volt, most is ugyanez megy... nagyon nagyot kell ezután lépni a fináléval, mert ez eddig a pontig egy kurvajó évad volt, de ez most gáz. nagyon.
  • Shiwo
    nem az első eset lenne a Dex történetében, hogy úgy lett összevágva az előzetes, hogy nem is az történik, mint amit az alapján várna az ember
  • MrAndree
    Tuti nem lőttek el mindent. :) A rész egyébként jó volt, mondjuk kicsit felvezetésnek éreztem a fináléra. Ellenben kiderült, hogy laguerta mégsem teljesen hülye.
  • böröczk
    előzetest én is, egyébként botrány, hogy ellőnek benne minden poént.
    viszont, ha megnézted az előzetest, semmi okod Debrára gyanakodni.
  • paly90
    én is gyanakszom Debrára...de már nem is tudom h mit higgyek...:D
    Laguertás rész meg nagyon nagy volt.
    az előzetest meg sajnos megnéztem..
  • böröczk
    Végülis már mindegy, mert azt kapta, amit megérdemelt, lecsukták, és ott egy nagyobb probléma egyébként is: Misz LaGuerta :P
  • böröczk
    és szerinted mi a valószínűbb:

hogy a pszichopata, kiszámíthatatlan, mindig is a saját bőrét mentette, többszörös gyilkos Hannah próbálja meg az igazság leleplezéséhez közel járó Debrát eltenni láb alól, gyógyszer túladagolásnak álcázva a balesetét (ráadásul így Dexter még kevésbé gyanakodhat rá, hiszen ő ahogy mondta is, nem hibázik, az ő mérge mindig öl, pont ezért nem mérget használt ezúttal.
    Valamint pont előtte mutatták azt a jelenetet, amikor beszélgetett a szemtanú barátnőjével arról, hogy semmiképp sem fogja hagyni, hogy börtönbe kerüljön. Annyira egyértelmű szerintem, nincs ezen mit tanakodni. :D
    Bár ahogy említette a végén Dexnek, valóban jobb lett volna, ha inkább kinyírja. :D

Más baki, ami nekem szúrt szemet:
    Amikor gyilkolásra készült Dexter, nem volt ott a kocsija a közelben, és az nem szúrt szemet a rendőrségnek?
  • Adaaam
    07x11ből kis filmes baki/költségcsökkentés :)
    Debra 3-as bmw-je amit összetör eggyel régebbi szériából való
  • Calver
    kicsi Dexter, nagy zseni státuszodhoz képest kibaszottul egyszerűen manipulálható vagy
  • skinnyman
    Szerintem is siman lehetett Deb is, direkt hogy ugy nezzen ki hogy Hannah volt. Basszus, nem tudom mi lesz itt...
  • precision
    mind a kettő :)
  • Dean Winchester
    spoileres vagy akkor mégjobban várjuk a következő részt? :D
  • Neoncsoves
    jó rész volt, amúgy tényleg :D én a laguertas részen lepődtem meg a legjobban...

nagyon durva lesz az utolsó évad ha így megy tovább a történet ;)
  • precision
    nem tudom miért van olyan érzésem, hogy Deb szándékosan csinálta amit csinált, ő rakta bele a tablettát az üvegbe...stb.

amúgy ha jót akartok magatoknak ne nézzétek meg a rész végén lévő előzetest...
  • Neoncsoves
    elég lett volna annyit mondani hogy bookline. néztem librinél és ott soknak találtam a 3ezret 1 könyvért, úgyhogy köszi a linket.
  • Susarc
    nem vagyok nagy internet mágus,de két szót írtam be a googleba: Dexter+könyv és ez lett az eredmény

http://bookline.hu/search/search.action?inner=true&searchfield=Dexter&tab=bookline.hu%2Fbook&searchInAntique=true&__checkbox_searchInAntique=true&__checkbox_oneDaySearch=true
  • Neoncsoves
    Picit off (könyvvel kapcsolatos):

hol lehet a legolcsóbban megrendelni a könyveket (lehetőleg magyarul, de az angoltól sem riadok vissza) ? karácsonyra lehet meglepném magamat az összes Dexter könyvvel, de nem tudom hogy honnan rendeljem...