Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy most nézem a junkien csak annyit írnak, hogy több részben fog szerepelni, szóval nem biztos, hogy 6. rész lesz, bár én így emlékszek.
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Bejön az ember mert szeretne beszélgetni a Dexterrõl de valami féleszû mindig lespoilerez valami fontos dolgot amirõl lehetne ötletelni..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ha megölte volna az ütött volna elég rendesen s csak találgatni lehetett volna a következõ részekkel kapcsolatosan.
LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
és ja, legalább egy cicit mutathatott volna rendesen Yvonne 😊
Bazinga!
nekem Lumen-es évad is baromira bejött, sõt, elõtte Lila-s is (amíg a végén el nem kúrták valami kegyetlenül), és eddig biza ez is kurvára tetszett - gyönyörû volt látni, ahogy Dexter az egész rész alatt "vibrál" mint egy ijedt tizenéves, majd' kiugrik a bõrébõl, zseniális Michael C. Hall játéka.
imdb-n is megy a hiszti miatta (mondjuk imdb eleve hisztire specializálodik), nekem kurvára szimpatikus ahogy alakul a Hannah-s szál - bár a mostani várható végkifejlett volt, az elõzõ részben is szinte izzott a két karakter között a levegõ közös jelenetüknél.
"The trees move. Do you not see it?"
Regards,
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ettõl még nagyon jó az évad, Dexter srác jó nagy szarban van megint. Ja és volt egy kicsit Angel unokahúga <#finom>#finom>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
igen, azt a Debrás szálat nagyon eltették, pedig érdekes lenne az tuti😄
én amúgy valami olyat vártam amikor ott feküdt az asztalon h mondja Dexternek h tudtam h ilyen vagy vagy vmi ilyesmi😄
Kumiho #2179
mates11:
egyszerû, a nagyfõnök majd dex asztalán fogja végezni 😄
egyébként a rész végén vártam valami über brutál befejezést, nem egy dex. monológot... ennek ellenére jó rész volt
azért nem gyenge, hogy a dexter hét évadon keresztül végig izgalmas tud lenni! 3.évadnál féltem ,hogyan lesz ebbõl ilyen sok rész erre az írók kiadnak magukért. Remélem a következõ évad is hozza ezt a szintet... az utolsó évad lesz a szép mert annál elvárnám, hogy rájöjjenek dexter titkára 😄D
bááááár lehet jó ez így ahogy van !
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A két csaj is nagyon bejövõs,Deb hozza a formát,mint mostanság mindig,a szõke cica meg szexi,és gyilkos,legjobb párosítás! xD
Tetszik,hogy nem tudom megmondani,mi fog történni az évad hátralevõ részében,de nagyon sok érdekes szál van még mindig,lehet ebbõl egy nagy évadzáró,ha nem rontják el.