5447

-
aki nem latta a finalet annak spoileres -
Ez az évad azt hiszem elég jó volt... :D Jajj basszus már nagyon várom a következőt (az lenne baj ha nem).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem Deb már idegileg nem fogja bírni és ha az lesz az utolsó évad akkor ő öli meg Dextert. Valami ilyesmi befejezést tudnék elképzelni. Egyébként ez, hogy a főszálnak tűnő Kashka szálat nem vitték végig szerintem nagy húzás volt. Így nem kellett tömöríteni az utolsó részeket. -
Akkor még egyszer leírom, mi újdonság, vagy meglepő van benne?
Szerintem egyértelmű, nem a világ nagy felfedezése. -
óóóó mááááj gááád ! -
nicosubs s07e12 -
Következő évad már az utolsó lesz, nem? Mert ez tényleg a vég kezdete...túl sok minden(ki) van már ellene. -
Dean Winchester #4679 11.részt néztem meg erről spoiler nélkül lehet írni.
szóval egy b+-t elmondtam amikor dex rájött,hogy LaGuerta felültette...
viszont nem tudom hova tenni ezt a Hannah-t feladom részt. azt nem értem abban,hogy Hannah-t mi tartja vissza attól,hogy ne adja fel dextert?
no amint lesz felirat jöhet az utolsó rész!
kíváncsi leszek mi lesz az elmenekült fószerral :D viszont durva,hogy még "nyugodtan" tudott dex. egy szelet sütit beverni mikor éjjel elszökött a tag akit le akart ölni :D :D -
zotja #4678 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!atom fasza karaj évad volt..jók voltak a visszatekintések,a töprengések,hogy akkor msot én kis is vagyok valójában? :)
kiváncsi vagyok h rendezték le a helyszínt a konténerbe,mert debra fegyverével lőtték le..azt simán kinyomozzák.. -
Dexter jön rá, nem a néző... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, de az azért már sejthető volt, ha csak nem retardált a néző teljesen, hogy a Dark Passenger is egy idióta kifogás az egészre.
Hiszen már a legelső évadban szó esett Dexter hátteréről, többszöri flashbackek a gyerekkorába, még a mostani évadban is, amikor Debrától elvették a kiskutyát. :D
"need"-nek nevezi végig, szükséglet, mint az evés, ami nélkül nem tud élni, de ezt az egész sorozat alatt tudtuk, most csak adtak neki egy másik keretet, viszont szerintem semmi meglepő vagy újdonság nem volt abban, hogy dexter szívesen öl.
dexter azt mondta, hogy hannah az egyetlen a világon, aki úgy fogadja el, ahogy, tulajdonképp most már debra is ezen a szinten tart, és kicsit többet tett érte, mint bárki más. -
Hat durva volt, vegul kb az lett amit tippeltem, csak persze nem pont ugy ahogy tippeltem :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"Hannah apja: Oh please, you don't have to do this.
Dexter: That's what I'm realizing. I don't have to. But I want to."
Pont azért mert eddig mindig úgy jött elő a gyilkosság mint egy szükséglet, mintha drogos lenne, az évad elején erről próbálta leszoktatni Deb, ami nem sikerült, szóval azt azért nem mondanám, hogy eddig tudatosan szórakozásból gyilkolászott, arra volt ott a Dark Passenger. -
Meanwhile on FB :)
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Angel kiszállt teljesen.
Quinn egy roncs.
Masuka meg Masuka. :D
Szerelmi háromszög nem lesz, arra ott a Vámpírnaplók. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eddig is azért ölt, csak korlátokat kellett húzni, amiben a fater segített. A kutyát is azért nyírta ki gyerek korában, mert ölni akart. Erre jött a code.
Hannah szökése nekem se volt tiszta, túl egyszerűen ment.
Remélem, a következő évadra ezt a szálat már nem akarják visszahozni, elég volt ez így.
Az nagyon tetszett még, amikor találgatta Dexter, hogy most akkor Deb micsoda. Debra karaktere egyre fantasztikusabb, ahogy telnek az évadok, részek.
Zseniális volt a lezárás is.
Mondjuk meglepődnék, ha LaGuerta halálába beletörődne a rendőrség, főleg az előzmények miatt is, milyen érdekes, hogy abban a bizonyos konténerben történt, és pont Estradaval végeztek egymással.
Lesz bőven következő évadra, az tuti.
+Yvonne smink nélkül fergeteges :D Illetve az alapvető filmes smink itt is rajta volt persze. Visszaszívom, amikor azt mondtam, a ME-ben szörnyű :P -
Hát ez az utolsó rész. Nem semmi volt. Nagyon nehéz lesz kivárni az újabb évadot. Ez az évad az egyik legjobb volt. 10/10 nálam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Következő évadra Debra-Dexter-Hannah szerelmi háromszöget vizionálok és hogy vagy Tom vagy Angel fog Maria halálának ügyében nyomozni tovább -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem az egyik legjobb évad volt, legalábbis én örültem, hogy megint a Bay Harbour Butcher körül forgott valamennyire a dolog. A második is pont emiatt volt kedvencem. Isaak karaktere zseniális volt, Hannah McKay is szvsz jó húzás volt, jó volt végre látni, hogy Dexter is tud szeretni, ha valaki hozzá hasonló. Meg persze amire az egész évad épült, hogy Dexter rájön, hogy már rég nem megjátssza az érzéseit és nem azért öl, amiért eddig hitte, hanem mert élvezi. A végkifejlet pedig egyrészt várható, másrészt azért megdöbbentő is kicsit. Tetszett a finálé, de valamiért hiányérzetem van azért, Hannah szökése kicsit túl könnyen ment és igazából ha visszatér még, akkor nem látom sok jövőjét, elvégre megbeszélték Dexterrel, az tökéletes lezárása volt a kapcsolatnak. Nem tudom mit hiányolok, lehet, hogy csak él bennem a tudat, hogy egy évet kell várni a folytatásra. Mindenesetre király évad volt, és Yvonne még mindig -
utolsó rész spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az első pár másodpercben választ kapunk a Debrás kérdésre, és megerősítést, mekkora pszichopata gyökér idióta Hannah :D -
Igen ma a 12-es jött lehetne mááá felirat:D -
Dean Winchester #4666 ma hanyadik rész is jött ki ? ugye ez az utolsó?
csak mert a múlt hetit sikerült nem megnéznem így jó lenne tudnom melyik kettőt kell leszednem :D gondolom a 11 és 12. mivel 12 részes az évad! szal ha tévedek szóljatok ! -
no, ez... jobb lett mint amire számítottam. határozottan.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és ijesztően mellélőttem, gyönyörűen félrevezető volt a trailer, ami kifejezetten mókás dolog. viszont előző rész "szappanoperás" húzása még mindig csípi a szemem, de ezt legalább itt úgy-ahogy feloldották, és bőven hagytak lehetőséget a folytatására.
- What the hell is that?
- Estrada. -
federer880402 #4664 Vajon ez vár Dexterre is? :-( -
mates11 #4663 Szegény,szegény Dexter,azért most elcsodálkoztam rajta,hogy lehet ilyen naív az a profi gyilkos,akit eddig megismertünk. :P
Az a LaGuerta féle csapda olyan egyértelmű volt,hogy még én is rájöttem. XD
A Debrás szintúgy,egy szerelmes,féltékeny,lelkileg egy 10 éves kislány szintjén lévő rendőr,el akarja venni egy gyilkostól a "játékát"...ugyan,Dexter ezt nem vehette be,jó mondjuk ez így túl egyszerű,lehet lesz még valami a háttérben,kíváncsi vagyok nagyon...
A nézettségen nem lepődöm meg,pl én nem tudom utoljára mikor vártam az évadzárót ennyire,lehet még soha.
Álltalában mindig csak rohadt nagyokat hokkentem az utolsó 10 percen. XD
Ui.:Azért remélem Dexter nem bukik ilyen pitiáner módon,oké hogy hibázgatott,(kezdett érző lénnyé válni,megtudták csomóan hogy gyilkos,nem követte a szabályokat,stb...)ami nyilván a gyilkolászás rovására ment,de hogy pár hülye csajszi miatt bukjon,azért az csúnya lenne. XD
Ui2:A trailerben a "Surprise Madafaka"kemény volt. XD -
azért közben tán megér egy említést, hogy sorozatcsúcs-közelivolt a Dex nézettsége.. lehet a fináléra meglesz az új rekord? -
Oh, oké, bár nem úgy tűnt így olvasva. :D
Majd úgyis kiderül, mert ha a fináléban nem, akkor kitépem az összes hajam..
Hétfőig úgyis csak találgatásokkal tölthetjük meg a topicot, és nagyon remélem, hogy valami orbitális bummal készülnek az évadzáróra. :D -
jajj nem kell ennyire komolyan venni :) csak "poénkodtam", ott a szmájli is :D
a sztori amit meg leírtam a spoilerben ugyanannyira valószínű mint bármelyik másik :) -
csak annyira logikus hogy maga dexter is elgondolkozott rajta hogy mi van ha... -
MrAndree #4658 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja igen, ez mondjuk vicces lenne. :D De ha le is bukik akkor sokkal valószínűbb, hogy a 8. évadban szimplán szökésben lesz miközben a fél bolygó őt üldözi. -
:D
előzetes spoiler kicsit:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én pont azt beszélgettem valakivel, hogy majd a rabokat öli a 8. évadban.Elvégre a kódnak eleget tesznek.
-
Unreal1942 #4656 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom elképzelni, hogy Dextert elkapják a gyilkosságok miatt. Mégis mi lenne akkor a 8. évadban? Debra magára tetoválja a szökési tervet és Prison Break reloaded? -
Jólvan jólvan, de nekem megtetszett ez a szöszke attól hogy gyilkolászik! :D:D -
Igazából nem értem ezt a hisztit, egy bántó szavam nem volt hozzád.
Én csak azt mondtam, hogy valamiért nagyon szeretnétek hinni Hannah ártatlanságában. (Ami abszolút fals, Hannah közel sem ártatlan, alább MrAndree tökéletesen jellemezte őt egyébként :D)
És még mindig #4646, elég sok észérv alátámasztja Debra ártatlanságát.
Egyszerűen nem olyan idióta, hogy kinyírja saját magát.
Az emberek pedig egy drogtúladagolás okozta autóbalesetbe általában belehalnak.
És még egyszer, eredetileg úgy volt, hogy Arlene FELADJA Hannaht, Debra ép hozzá tartott, nem utasította még vissza.
Hétfőn amúgy is megtudjuk, alig várom. :D
És megint csak nem bántásból, de azért tudhatsz valamit, hogy a sok epilepsziát okozó képmaszlagból, amik az előzetesben felvillannak, egy ilyen remek sztorit össze tudtál ollózni, le a kalappal. :D -
előzetes spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem tudom, hogy ez előzetes direkt így lett e összevágva, de amit ki lehet belőle venni, hogy egyrészt Dexter el kezd smárolni Hannah -val, nyilván a börtönben... ahová azért kerül be, mert hagyja, hogy lecsukják, amit azért hagy, mert rájön, hogy Deb átbaszta és megrendezte a balesetet
de azért köszönjük szépen, mi átlagon aluli IQ -s fórulakók, hogy a Debrás elmélet "kaphat" egy esélyt :) nagylelkűséged túlzó :P -
Azért ha visszagondolsz, egy ilyen társ se húzta egy évadnál tovább. :P -
MrAndree #4651 De el kell. :) Hannah gyilkos, ártatlanokat ölt, minimum börtönt érdemel. Dexter eddigi társai nem annak indultak. Miguel ugye gyilkos lett, dex el is intézte. Lumen pedig csak bosszút akart, miután megkapta le is állt. Szöszi viszont szimplán kinyírja aki az útjában van, legyen az ártatlan vagy bűnös. -
Nem egyszer volt már társa, semmi gond nem volt bele.
Vagy Hannaht háttérbe tennék, de nem kell eltüntetni szerintem... -
Ez még viccnek is rossz.
Dexter egyedül dolgozik, micsoda borzasztó rossz húzás is lenne, ha együtt "dolgoznának". Teljesen különböző a két identitás.
Te se szoktál visszaolvasni, logikátlan az a feltevés, hogy Debra tette volna ( #4646 ), de oké, kaphat egy hangyapukinyi esélyt itt párak kedvéért. : D -
Én örülnék neki ,ha az jönne ki, hogy Debra volt.
Nem is lenne logikátlan amilyen instabil állapotban van mostanság, és egyszerüen annyira a fejébe vette, hogy elrendezi Hannaht, hogy képes lenne kb bármire.
Amúgy meg nem értem miért szidja mindenki a szöszit, én nagyon megkedveltem, ebből sokkal többet ki lehetne hozni, ha a jövőben Dexterrel ketten intéznének el pár szemétládát! :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Debra már a múlt heti részben is bevett egy marék gyógyszert, most ha netalántán még ivott is rá... -
#4643 logikus érvelés.
És nem azt mondtam, hogy nem lehetséges, hanem, hogy az inkább valószínűbb, hogy a pszichopata, élelmes Hannah intézkedett, nem pedig Debra kattant be ilyen szinten. Meg ahogy lentebb említették, nem akkora idióta, hogy kocsiba üljön bedrogozva, igazából csak makkja volt, hogy túlélte.
Az meg, hogy Hannah nem hibázik, a "mérgezés"-ben nem is hibázott, de a baleset kimenetelét már ő se befolyásolhatja, nem mindenható. Nyilván arra számított, hogy egy volán mögött bekábult illető nem éli túl az utazást.
Ráadásul pont Arlene felé tartott Debra, kicsit se gyanús.
Debrának nem kellett volna egyébként se ilyen aljas módszerhez folyamodnia midnaddig, amíg Arlene NEM-et nem mond neki, de még csak útban volt felé, és akár fel is adhatta volna a kis barátnőjét, Hannát.
Nos, akkor hogy is van ez kérem? :D
Akármennyire szeretnétek azt hinni, Debra volt, én 1% esélyt adnék max rá, a maradék 99% Debra ártatlanságáé.